Begüm Minkis

Sevgi ve uyum gezegeni Venüs 27 Haziran Pazar günü 07:26’da kendini mutlu hissettiği Aslan burcuna geçiş yapıyor. Dünyayı kurtaracak, imkansızları imkanlı kılacak ve kaya gibi insanları yumuşatacak esas şeyin sevgiyi beslemekten geçtiğini idrak etmeye başlıyoruz. Eros oklarını güçlü aşklar için atacak. Şatafatlı aşkların, yaratıcılığın, liderliğin ve eğlencenin zamanı! Ortamın ve kendimizin havasını pek bozmak istemeyeceğimiz aksine neşe katacağımız bir sürece giriyoruz. Şansa güvenerek, risk alarak hedeflerimizin peşinden gitmek isteyeceğimiz bir süreç. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Sevgi, para, sosyal ilişkileri gösteren Venüs Aslan burcunda kendisini memnun hisseder. Aslan burcunun sembolize ettiği temalarla iyi örtüşmesi bu süreçte keyiflerimizden pek ödün vermek istemeyeceğimizi işaret etmektedir. Böylelikle kesenin ağzı açabilir, zevk-i sefaya doyabilir ve sevdiklerimizle dolu dolu vakit geçirebiliriz. Çocuk sahibi olmak ve çocuklarla ilgili konular Aslan burcu sembolizminde yer aldığı için çocuklarla ilgili keyifli temalar da bu süreçte ön plana çıkabilir.

Her konu çerçevesinde üretmek, yaratmak için harika zamanlar. El becerilerinizi geliştirebilir, takı, tasarım konusuna ilgi duyabilirsiniz. Her alanda ilhamımız, estetik zevklerimizi kullanabiliriz. Ancak tercihlerimiz o konuda kullanışlı olanı aramaktan ziyade daha çok ne kadar caf caflı olduğu yönünde şekillenecek gözüküyor. Bu sebeple bir anda galeyana gelip yüklü harcamalar yaparken dikkatli olmak gerekebilir. Aslan burcu Altını simgelediğinden bu yönde alışveriş ve yatırım yapmaya ilgi gösterebiliriz.

Hobileriniz var ise daha çok ilgilenmek için uygun zaman. Kimileri kendi işini, atölyelerini kurabileceği bir zaman. Kreş, okul öncesi öğretmenliği, bebek ürünleri marketleri vb. çocuklara yönelik meslek gruplarının da parlaması mümkün olacaktır. Bu temalarla hiçbir alakası olmayan kişiler ise gündelik yaşantısını tamamen eğlenceye vurabilir. Ayrıca patronvari bir edayla tahtımızda oturup etrafımızı yönetmek isteyeceğimizden beklentilerimizi de yüksek tutabiliriz. Abartı ve aşırılıklardan kaçınmamız gerekecek.

Duygusal ve sosyal ilişkilere dair konularda ise komplimanlar, pahalı hediyeler, lüks tatil vb. konuların yükselişe geçeceği zamanlar olabilir. Sevgimizi açık açık herkesin görebileceği şekilde etrafa yansıtabiliriz. Fakat aşırı gurur, inat, güç savaşları bazı ilişkileri sallantıya sokabilir. Asaletten uzaklaşarak çevreye fazla sırnaşık yaklaşmak da pek doğru bir seçim olmayabilir. Şartları eşit düzeyde görmeli, haksızlığa göz yummamalıyız. Evli kişiler ise aşk tazeleyebilir, çocuk sahibi olmak isteyebilir ve daha sosyal davranışlar sergileyebilirler.

Bu süreçte Venüs mutlu olduğu bir burçta ilerlese de açıları pek tatlı sayılmaz. 7 Temmuz Venüs ve Satürn karşıtlığı kesinleşiyor. Hemen takibinde 8 Temmuz Venüs ve Uranüs karesi gerçekleşiyor. Bu kombinasyon Venüs, Satürn ve Uranüs arasında sabit t-kare oluştuğunu gösteriyor. İlişkilerde fikir ayrılıkları, önceden fark edemediğimiz ve bir anda ortaya çıkan beklenmedik koşullara karşı bir uyarı niteliğinde. Aslan burcunun gölge yönleri çalıştırıldığı takdirde ilişkiler zarara uğrayabilir. Ekonomide büyük iniş çıkışlar yaşanacağından zemin pek sağlam olmayabilir. Para kayıpları yaşanabilir. Risk içeren estetik faaliyetler açısından pek uygun bir dönem değil.

Güzel haberi en sona saklarsak 13 Temmuz Venüs ve Mars kavuşumu gerçekleşecek. Eril ve dişilin kaynaşmasını gösteren bu gökyüzü etkileşimi önemli karşılaşmaları, ilişki başlangıçlarını gösterebilir desteklenen haritalar için. Tutkularımızda artış yaşanabilir. Mars hızlı, aceleci, hırçındır. Enerjisi Venüs’e geçtiğinde planlar mantık dışına çıkabilir. Yaşam enerjimiz çok yükselebilir. Sportif faaliyetler ve bedensel güç gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz. Saç bakımları yaptırabilirsiniz, ayrıca gösterişli bir stile geçiş için de uygundur.

Venüs Aslan transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Keyifli zamanlar geçirebilir daha çok göz önünde olabilirsiniz. Lüks harcamalar yapmanız mümkün. Aşkta romantik, eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. Sevgiliniz var ise değerli hediyeler alabilirsiniz. Sizi mutlu edecek ortamlar, tatil organizasyonları veya hobiler ile yakından ilgilenmeniz mümkün. Sportif faaliyetler ve bu yönde gelişecek etkinliklere katılabilirsiniz. Spekülatif ve altın yatırımlarına para yatırmak sizin uygun bir dönem olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Odağınız aile ve ev hayatına yöneliyor. Evinizin ihtiyaçları ile yakından ilgilenebilir, sevdiğiniz insanları ağırlamak isteyeceğiniz bir dönem. Kimileriniz evlilik hazırlıklarına başlayabilir. Bu yolda ilerlerken de hayalinize uygun doğru evi, eşyaları bulmak, dekor yaptırmak ve emlak süreçleri ile ilgilenmek daha keyif verici olabilir. Aileden manevi destek görebilir, küslükler son bulabilir ve sevgi dolu sözcükler de işitebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Yakın çevre, kardeş ve komşularınızla iletişim trafiğiniz artabilir. Arabanızın bakımını yaptırmak, araç gereç satın almak, kısa seyahatlerde kafa dinlemek adına uygun bir zaman. Yapmaya yeltendiğiniz pazarlıklar başarı ile sonuçlanabilir. Yaratıcı düşünce süreçlerinde başarılı olabilirsiniz. Çevreniz tarafından anlaşıldığınızı hissetmek sizi memnun edecektir. Kimileriniz evrak, imza süreçleri ile ilgilenebilir. Yayın, medya, yazarlık, internet temelli işleriniz yukarı yönlü ivme kazanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Kişisel giderler, yeme içme, kozmetik veya değerli eşyalara para harcamaya eğiliminiz artabilir. Kimileriniz altın yatırımlarına yönelebilir. Parayı kolaylıkla kendinize çekseniz de pahalı ürünler için yüksek giderler söz konusu olabilir. Bu sebeple hedeflerinizi kişisel limitlerinize uygun tutarak daha dengeli ilerlemeniz gereken bir süreç. Maaşınıza zam almak, serbest iş sahibiyseniz müşteri potansiyelinizi arttırmak ve satışlar için de verimli bir zaman dilimi. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Parlama, başarma ve konuşulma zaman sizin için. Ruh halinizin, yaşam enerjinizin yükselişe geçeceği bir zaman. Güzelliğinizle ve özgüveninizle daha çok dikkat çekebilirsiniz. Tarzınızda değişimler olabilir, yaptıklarınız, söyledikleriniz ve davranışlarınız çevreniz tarafından oldukça beğenilebilir. Özellikle saç işlemleri için uygun bir zaman. Sağlıklı ilerleyen ilişkiniz var ise evlilik kararı alabilirsiniz. Yalnızsanız sizi değerli hissettirecek insanları kendinize çekebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Yaşamın haz ve keyif veren durumlarını daha geri plana almak isteyeceğiniz bir zaman dilimi. Bu süreçte asıl önemli olan şey manevi huzur ve geçmişten getirdiğiniz yüklerden arınma üzerine olabilir. Bu sebeple yalnız kalmak hoşunuza gidebilir. Gizli beraberlikler olabilir veya özel yaşantınızı herkese dile getirmekten hoşlanmayabilirsiniz. Yurt dış bağlantılı işleriniz var ise veya hastaneler, sağlık kuruluşları ile ilgiliyseniz işinizden alınan verimde artış görülebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Arkadaşlıklar ve grup aktivitelerinizin canlanmaya başladığı popüler hissedeceğiniz bir süreç. Kimileriniz sosyal çevresindeki kişilerle iş yapabilir. Büyük yaşam hedeflerinizle ilgili inancınızda yükseliş görülebilir. Gelecek yıllardaki yaşam formunuzda size eşlik edeceğini düşündüğünüz, faydalı olacak işlerle ve insanlarla daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kimileriniz bireyselliğin dışında arkadaş çevrenizden güzel haberler duyabilir veya yardım görebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Aile hayatınızdaki yoğun ilişkiler ve kariyerinizdeki önemli sorumluluklarınız arasındaki dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zaman. İş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Başvuru, görüşmeler adına verimli bir zaman. Özgüveninizle insanları daha fazla etki altında bırakabilirsiniz. Aile büyükleriniz sizi destekleyebilir. Otorite figürleri veya güçlü bir insanın sevgi dolu desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Evlenmek veya evliyseniz çocuk sahibi olmak üzerine istekler artabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Gelişim, yeni yerler görme ve deneyim elde etme zamanı. Üstelik tüm bu konular son derece keyif verici şekilde gündeme gelebilir. Uzak seyahatlere çıkabilirsiniz, yaz süresince devam edecek eğitimler ilginizi çekebilir. Yabancılar ve kültürel olarak sizden farklı insanlarla uyum yakalayarak romantik ilişkilere çekilme ihtimaliniz de dikkat çekici. Kimileriniz taşınabilir, iş veya eğitim sebebiyle şehir, hatta ülke dışına çıkabilir. Vize, pasaport başvuruları yapabilir ve yolculuk biletleri satın alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Ek mali kaynaklar yaratma açısından şansın daha çok yardım edebileceği bir zaman. Borç almak ve birinden para talep etmeniz onay alabilir. Bu dönemde yatırımlarınız karlanabilir. Eş veya ortak vesilesiyle maddi ve manevi yardım alabilirsiniz. Birlik duygusu öne çıkıyor. Psikolojinizde yenilenme olabilir. Miras, banka borçları, krediler, vergi veya sigortalarla ilgili işinize yarayacak adımlar atabilirsiniz. Estetik veya sağlık problemleri nedeniyle cerrahi müdahaleler olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Sevdiğiniz dostlar, yakın bulduğunuz insanlarla ilişkilerinizin daha samimi olacağı ve verim getirdiği bir zaman. Güçlü insanlar ve sağlam ilişkiler sayesinde özgüveniniz artabilir, para kazanımlarınız artabilir. Görkemli ve topluma daha açık olacak bir ilişki yaşayabilirsiniz. Haritanız destekliyorsa evlilik ve ortaklık kararları dikkat çekebilir. Kariyer hayatınızda dayanışma ve görev bilinci açısından güzel etkiler altında olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Gündelik rutin, çalışma, egzersiz ve beslenme konularınızı toptan bir düzene sokabilirsiniz. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda çalışma arkadaşlarınız destek olabilir. Stres yaratan koşulların hafiflediğini hissedebilirsiniz. İş ortamınızdaki konforunuza artış getirecek yeni kararlar alınabilir veya masanızı daha rahat bir yere taşıyabilirsiniz. Masaj yaptırmak, cilt bakımları, yoga, pilates gibi sağlık faaliyetleri ile ilgilenmekte sizi mutlu hissettirebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis