27 Nisan 2021 İstanbul’a göre saat 06:31’de 7 derece Akrep burcunda Uranüs ve Satürn etkilerine rastlayacağımız bir dolunay meydan gelecek. Dolunay ile aydınlanan konular bizleri dönüşümü zorunlu kılan, çalkantılı bir sürece sokabilir. Hayatta aksattığımız sorumluluklar, kaçtığımız gerçekler sert bir şekilde önümüze gelebilir. Çevremize karşı keskin yargılardan kaçınarak, empatiyi en üst düzeyde tutmalıyız. Sert rüzgarlar içerisinde kendi alanımızı korumakta zorluk çekebiliriz. Fırtınalı koşullara rağmen içsel dengemizi bulmamız ve çevremizi dingin biçimde değerlendirmemiz gereken bir süreç bizleri bekliyor. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Akrep burcu zodyakta sekizinci evin temsilcisidir. Kriz, gizem, kaos ve dönüşümün durağıdır. Gerek ekonomik gerek toplumsal ölçekte sorun yaratan konular ve medyadan gizlenen gerçeklerin açığa çıkabileceği bir süreç olabilir. Psikolojik yönden yıkılmaz bir kale gibi görünsek de derin sularda kaybolmaya eğilimli olacağımız bir süreç olabilir. Sezgilerimiz hat safhaya çıkarken herhangi bir alanda geleceğin resmini daha iyi görebiliriz. İç sesimize kulak vermenin öneminin artacağı bir zaman olacak.

Gelecek konusu Uranüs gezegeni ile doğrudan bağlantılıdır. Uranüs’ün baskın olduğu yerde yüksek bir aydınlanmadan söz edebiliriz. Ayrıca dolunay anında yıla damgasını vuran Satürn-Uranüs karesinin de etkilerini hissedeceğiz. Küresel çapta deprem, elektrik arızaları ve uçak kazaları haberlerini izleyebiliriz.

Dolunay anının yükseleni İstanbul’a göre 14 derece Boğa burcu olacak. Üstelik yükselen yerleşiminde yine Boğa burcundaki Venüs ve Merkür konumlanmaları desteklenen haritalarda pozitif etkilere ve maddi kazançlara işaret etmekte. Krizi fırsata çevirenlerin zamanı olabilir. Dolunay Akrep burcunda gerçekleşse de Boğa burcunda Güneş, Uranüs, Merkür, Venüs ve Asc (Yükselen) gökyüzünde bir stelyum meydana getirmekte. Bu baskınlık ile değerlerimizi kaos karşısında şiddetle korumaya almak ve bununla ilgili de ek girişimlerde bulunmak makul olacaktır.

Öte yandan parasal değerler, yeteneklerimiz ve özgüvenimiz ilişkiler vasıtasıyla veya krizler nedeniyle zedelenmeye açık olabilir. Sallantıdaki ilişkilerin kolaylıkla yıkılabileceği türden bir gökyüzü zira. Göze batan, rahatsızlık veren şeyler artık yüksek bir patlama duygusu da yaratabilir. Ayrıca Güneş ve Uranüs kavuşumu eril enerjinin daha cüretkar ve bir anda gemileri yakmaya eğilimli yapısına işaret etmekte.

Tepe noktasında (onuncu ev) bölge müdürlüğü yapan ve Boğa stelyumuna tümüyle kare açı gerçekleştiren Satürn’ün seslerine kulak vermek gerekecek. Dolunay ile almamız gereken dersler, fark etmemiz gerekenler konular olabilir. Ruhsal düzlemde de kapana kısılmışlık, çaresizlik, bunalmışlık ve takibinde ferahlama isteği son derece arttırabilir. Bu durum pandemi için de negatif çalışabilir. Dolayısıyla dünya çapında halk isyanlarını sıklıkla duyabiliriz.

İyi tarafından baktığımızda ise yükselen ile kavuşumdaki gezegen yığılması yenilikleri, taze durumları bizlere haber vermekte. Geçmişe saplanıp kalmaktansa bilakis geleceğe yatırım yapmaya itecek bir etki. İç sesimiz artık zamanı geldi diyebilir. Sosyalleşmeye, iş ve ilişki başlangıçlarına, keyif veren hobilere girişmek adına istekli ve kararlı bir döneme işaret ediyor. Üstelik buna bir anda yönelebilir ve dışarıdan gelecek sürprizlere açık olabiliriz.

Ay’ın dolunay anında Spica ile paralel konumu ve Güneş ile etkileşimde Schedir sabit yıldızı ile bir iş kadının tarım ve hayvancılıkta ses getiren başarısını konuşabileceğimize işaret edebilir.

Bu dönemde bi anlık galeyana gelmeden bütçemiz ve harcama sitillerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Ekonomi çalkantılı görünümde ve para piyasalarında gerçekleşebilecek ani değişimler endişe uyandırabilir. Ansızın yapılan indirimler bu dönemde gözümüzü fazlasıyla boyayabilir ve birden borç altına girebiliriz. Aklımızı doğru kullanırsak şayet ticari işlerde başarı yakalayabilir ve gelirlerimizi arttırabiliriz. Oldukça uçlarda bir dönem ve yön değişimleri yaşanıyor olacak.

Satürn kareli dolunay sebebiyle boğaz ve boyun bölgesi, tiroid bezleri, hormonlar, kulaklar, genital organlar ve cerrahi müdahalelerde hassas bölgelere dikkat etmek gerekebilir. Estetik ameliyatlara eğilim artabilir ancak sonuç beklenenden farklı gelebilir.

Akrep Dolunayının Burçlara Etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Mali işlerinizi mercek altına alarak bazı muhasebeler yapmanız gerekebilir. Para konusunda işler önceden planladığınızdan farklı ilerleyebilir. Beklenmedik gelir veya giderler söz konusu olabilir. Maddi krizler geçmişten beri devam ediyorsa sıra dışı yöntemler belirleyerek çözebilirsiniz. Yüksek meblağ para ihtiyacı sebebiyle kredi başvuruları yapabilirsiniz. Sağlık sorunlarından tamamen kurtulma amacıyla cerrahi operasyonlara ihtiyaç duyabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: İlişkilerde beklenmedik yön değişimleri yaşanabilir. İyi ve kötü gün dostlarınız kendisini belli edebilir. Ummadığınız kişilerden fayda görebilirsiniz. Sallantıda olan ilişkilerde ve ortaklıklarda ani bitişler görülebilir. Evlilik hayatınızda bireysel isteklere ve hayata daha fazla saygı duyulması gerekebilir. Aksi takdirde isyankar tutumlar görülebilir. İş yaşantınızda da rakiplerinizin daha çok dikkatini çekebilir ve gözüne batabilirsiniz. Bu sebeple açık düşmanlıklarda ılımlı davranmaya özen göstermelisiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Sağlığınızda beklenmedik iniş çıkışlar görülebilir. Beslenme başta olmak üzere, uyku düzenine önem vererek daha fazla stres yönetimi yapmalısınız. İş değişimi yapabilir, iş ortamınızda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir veya yüksek sorumluluklar verilmesi ile beraber gün içerisinde temponuzun artması/azalması söz konusu olabilir. Her halukarda rutine bağladığınız konularda değişim yaşanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk hayatınızda adrenalin seviyesi artabilir. Etkileyici karşılaşmalar yaşanabilir. Beklemediğiniz birinin ilgisine maruz kalabilirsiniz. Devam eden ilişkilerde ise iletişiminizi alışılmışın dışına çıkarmak veya partnerinizin dikkatini çekmek isteyebilirsiniz. Aşk haricinde sosyal de bir süreç olacaktır. Yetenekleriniz ve güven duyduğunuz konularla ilgili kendinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Dikkatleri kolaylıkla üzerinize çekebileceğiniz bir dönem olacak. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Aile hayatınızda sürpriz kararlar gündeme gelebilir. Aniden ev alabilir veya olan yeri satarak taşınmak isteyebilirsiniz. Mesleki koşullarınız da bu yer değişimi konusunda etkili olabilir. Ani hamileliklere açık bir dönemdesiniz. Beklenmedik misafirleri ağırlamanız söz konusu olabilir. Bu dönemde evinizde elektrik başta olmak üzere tadilat/tamirat gerektiren ani gelişmeler ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ev işleri yaparken de dikkat etmekte fayda olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Haberleşmelerinizin sıklaşacağı bir süreç. Ancak planlarınızın dışında seyir edecek konuşmalar sizi başka çözüm arayışlarına itebilir. Orijinal, sıradışı fikirler üreterek iş hayatınızda öne çıkabilirsiniz. Kimileriniz kardeşlerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Spontane gelişen bir seyahate çıkabilirsiniz. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Aniden kısa devre yaparak bozulmalar, tamir gerektiren işler meydana gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Parasal konularda planda olmayan gelişmelerin cereyan edebileceği bir süreç. Beklediğiniz paralar var ise elinize geçebilir. Harcamalarınızda alışılmışın dışına çıkarak farklı şeylere giderler yapmak isteyebilirsiniz. Bu konulardan biri internet ve teknoloji olabilir. Kripto paralara yönelik girişimler olabilir. Maddi ve manevi tüm değerlerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyerek bireysel muhasebe yapabilirsiniz. Güven zedeleyen iş ve özel ilişkileriniz bitebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Burcunuzda etkili dolunay sağlık yönünden sizi normale kıyasla daha hassas yapabilir. Ruhsal yönden daha agresif hissedebilirsiniz. Çevrenize karşı heyecanlı davranışlar sergileyebilirsiniz. Zarar getiren ve sömüren ilişkileriniz var ise artık çatırdayabilir. Karşılıklı düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Eğer uzun vadeli ve sağlam bir ilişki içerisindeyseniz evlilik konusunda durumunuzu netleştirici türden gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Bilinçaltınızın hareketli olacağı bir süreç. İlgi uyandıran yaratıcı çalışmalar sergileyebilirsiniz. Tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmeniz gerekebilir. Kimileriniz doktor kontrolleri, tahliller ve sağlık işlemleri ile vakit geçirebilir. Bu süreçte karşılaşacağınız bir diğer gündem konusu ise arkanızdan dönen konular. Bir konuşmaya şahit olmak veya mesajları görmek gibi insan ilişkilerinde fark etmediğiniz detaylar önünüze serilebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Gelecek hedeflerinizle ilgili ani yön değişimleri yapabilirsiniz. Önceden cazip gelmeyen bir konuya dair fikirleriniz değişebilir. Tutumlarınız sosyal çevrenizde dikkat çekmenizi sağlayabilir. İş yaşantınızda ise aktif olmak ve grup paylaşımlarında kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden sürpriz haberler gelebilir ve plansız buluşabilirsiniz. Aşk hayatınız için de hareketli ve farklı olanı denemek isteyebileceğiniz bir süreç olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Kariyerinizle ilgili ani yön değişimleri olabilir. İş veya sektör değiştirmek isteyebilirsiniz. Yapacağınız değişimler sorumluluklarınızı kat be kat arttırabilir. Kimileriniz sürpriz bir evlilik yoluna girebilir. Ev ve aile içerisinde hedeflerinizle ilgili fikirlerinize karşı duracak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple tutumlarınızda aşırıya kaçmamaya ve ortalığı daha da karıştırmamaya özen göstermek gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Hayata bakış açınızı değiştirecek olaylar cereyan edebilir. Yaşanılan her şeyin sizin için olumlu veya olumsuz anlamlı olacağı bir evre. Böylece yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Yurt dışı veya uzak yerlere seyahat planlayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda sınav süreçlerinde ve öğretmenlerinizle ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Ek bir imza atmak, yarım kalan evrakları toparlamanız gerekebilir. Ticarette sürpriz bir başarı kazanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis