Begüm Minkis

2020’ye girişimizle Ocak ayının sonuna gelmemiz bir oldu neredeyse. Olumlu etkilerle dolup taşmasa bile yoğun bir ay geçirdik diyebiliriz. Ocak’a veda ederken artık ilişkilerimizin muhasebesini yapmaya başlıyoruz. Hafta genelinde Venüs ve Mars’ ın ön planda olduğu açı yoğunluğu dikkat çekici. Düşlerin gezegeni Neptün de bu etkileşimlerle beraber olacak. Dünyanın kaosunu unutmaya meyil göstereceğiz. Düşlerimize, duygularımıza ve ilahi olana doğru çekilebiliriz bu hafta. Kova burcundaki Uranüsyen yeniayı deneyimledik ve bu hafta da yoğun etkilerini hissetmeye devam edeceğiz. Bu nedenle hafta içerisinde Uranüs’ün dinamik bir açısı olmasa da hafta genelinde duygusal anlamda bizi sarsacak olumlu ve olumsuz beklenmedik haberlere açık olmak gerekecektir. Ay büyüyen fazda bulunacağından yeni bir şeylere adım atmak veya geliştirmeye yönelik hamleler için bizleri destekleyecektir.

27 Ocak 2020 Venüs-Mars karesi ve Venüs-Neptün kavuşumu ile haftayı başlatıyoruz. Eril ve dişil enerjilerde olan sürtüşmeyi gösteren bu açı ilişkilerde bir ilki başlatmak, gösteriş ve cesaretli yaklaşımları da tetikleyebilir. Düşünmeden hızlı bir ilişkiye atılmak ve karşı taraftan abartılı beklentiler içerisinde olmamız da mümkündür. Beklediğimiz kişi ve yaşamak istediğimiz ilişkinin tutarlı olup olmaığını sorgulamak gerekebilir; zira daha sonra tatminsizliklerle baş etmek zorunda kalabiliriz. Tutku ve aşkın göze perde indirmesini de temsil eden bu açı kalıpları mevcut ilişkilerde ne yazık ki beklenmedik hayal kırıklıklarını da tetikleyebilir.

Öte yandan Neptün, Venüs’ün üst oktavı olduğundan kavuşumları güçlerini katlar niteliğe ulaşıyor. Bu nedenle haftanın en büyülü etkileşimi olacaktır. Yaratıcılık ve üretkenliğimizde artışı hissedebiliriz. Tiyatro ve konserlere gitmek, terapiler ve danışmanlıklardan hiç olmadığınız kadar verim alabilirsiniz. Bu hafta ruhunuzu besleyecek bir şeyler yapmanızı öneririm. Etkileri incelediğimizde yaşayabileceğimiz sorunların yardımlaşma, barışmalar ve affediciliğe de engel olmayacağını düşünüyorum.

28 Ocak 2020 Mars-Neptün karesi ise haftanın açılarını belirsizliğe doğru sürükleyen bir etkileşim olacaktır. Bu açı kalıbı değişken nitelikteki Yay ve Balık burçlarında da meydana geldiğinden inanç çatışması ve fanatik tutumları olası kılıyor. Karşı tarafın tutumlarında kafa karıştırıcı detaylar sizi rahatsız edebilir. Bu etkileşim ayrıca ilaç ve alkol hassasiyetleri, zehirlenmeler, psikolojik rahatsızlıklar ve bağımlılıklara karşı da dikkatli olunması gerektiğine işaret ediyor. Bu tür haberlerle karşılaşabiliriz.

2 Şubat 2020 Venüs-Plüton altmışlığı haftanın son açısı olarak sevgi anlayışımızda ve beğenilerimizde pozitif dönüşümleri ifade ediyor. Yüksek aydınlanma içerisinde kendimizi akışa daha kolay bırakabiliriz. Maddi konularda da güçlenmek için yeni hazırlıklar yapabiliriz. Sanatsal ve estetik faaliyetlerde bulunanlar için topluma etkileyici eserler sunmak adına ideal bir zaman.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 27.01.2020: Herkese iyi haftalar! Haftanın en olumlu günlerinden biriyle açılışı yapıyoruz. Güne Ay Kova burcunda boşlukta başlasak da hemen 02:43’de Ay boşluktan çıkarak artık Balık burcuna geçiş yapıyor. Ruhsallık ve sezgilerimizde yoğun bir artış yaşayabiliriz. Yalnız iş güç yoğunluğuna dalmak zor gelebilir ve rehavet hissi yaşayabiliriz. 04:36’da Venüs-Mars karesi kesinleşiyor. -+ 5 gün etkili olacak bu açı kalıbı ilişkilerde beklentilerde uyumsuzluk ve yanılgıları beraberinde getirebilir fakat tutkularda da artış deneyimleyebiliriz. Sosyal ilişkilerde karşı tarafın beklentilerine de saygı göstermemiz gerekebilir. 08:12’de Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşerek sabah saatlerinde kendimizi kolay toparlayacağımızı gösteriyor. Görüşme veya toplantılarda beklenmedik plan değişiklikleri veya ertelenmeler söz konusu olabilir. 16:17’de Ay-Kuzey Ay Düğümü üçgeni ruhsal anlamda size iyi gelecek aktiviteleri destekleyecektir. Eğer şansınız varsa deniz kenarında çay eşliğinde martıları izlemek için harika bir zamanı işaret ediyor. 22:43’de Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. -+5 gün etkili olacak bu açı kalıbı dünyanın kaosundan bizi kolaylıkla uzaklaştıracak güçte olacaktır. Merhamet ve yardımlaşma da artış yaşayabiliriz. Sanatsal faaliyetlerde bulunmak veya direkt üretmek için harika! Aşkta ilahi olana ulaşabilir ve hayallerimiz gerçeğe dönebilir. Üstelik Ayın da Balık burcunda hatırlatmakta fayda var etkileri daha vurgulu deneyimleyeceğiz. Günün olumlu etkilerinden su ve toprak elementine ait Boğa, Başak, Oğlak ve Yengeç, Akrep ve Balıklar daha çok faydalanabilir.

Salı – 28.01.2020: Güne Balık burcunda başlıyoruz. Derin ve bulanık sularda yüzeceğimiz bir gün geçireceğiz. 04:13’de Ay-Jüpiter altmışlığı gerçekleşiyor. Sabah uyandıktan sonra ruhsal aktiviteler ve olumlamalar yapabilirsiniz. Huzur içerisinde iyi bir uyku için de destekleyicidir. 12:30’da Ay-Mars karesi güne daha dinamizm katan etki olacaktır. Öğlen saatlerinde sizi iş ve sorumluluklara sevk eden dürtükleyici konular olabilir. Ruhsal değişiklerle en olmadık şeylere aksi tepkiler verebilirsiniz. 12:30’da Ay-Neptün kavuşumu da gerçekleşiyor. Sezgilerinizle karşı tarafın iç dünyasını okuyabilirsiniz. Kendi halinizde dingin bir şekilde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 13:34’de Mars-Neptün karesi kesinleşiyor. Karar vermekte zorlanacağınız ve kendi hislerinizden emin olamayacağınız şartlar olabilir. Her şeker verene inanmamamız gereken zamanlar olacaktır. Önünüze müthiş vaadler sunan insanlara ‘’tamam ben sana daha sonra tekrar döneceğim’’ demek daha iyi olabilir. 14:01’de Ay-Venüs kavuşumu günün son açısı kesinleşiyor. Sevdiklerinizle veya sevgilinizle sosyalleşmek için iyi zamanları işaret ediyor. Keyif verici aktiviteler yapabilirsiniz. Kılık kıyafet ve güzellik ihtiyaçlarınızı da giderebilirsiniz. Yalnız bugün konuşulanlar askıda kalabilir. Bu nedenle ortamı kasmadan akışa bırakmak daha iyi olabilir. Günün olumlu etkilerinden su ve toprak elementi** Boğa, Başak, Oğlak ve Yengeç, Akrep, Balıklar** dikkat. Günün belirsiz etkilerinden değişken nitelikteki İkizler, Başak, Yay ve Balıklar yine daha çok dikkat etmeli.

Çarşamba – 29.01.2020: Güne yine Ay Balık burcunda son demlerinde başlıyoruz. 01:20’de Ay-Plüton, 04:08’de Ay-Satürn altmışlıkları gerçekleşerek boşluğa giriyor. Gece çalışan ve üreten insanlar için oldukça destekleyici olabilir. Araştırmalarda yapabilirsiniz. Ay 14:50’de boşluktan çıkarak Koç burcuna geçiyor. Bu nedenle günün ikinci yarısı yeni adımlar için değerlendirilmeli. İlk yarısı kalan işlerinizi düzenlemek için harika gözüküyor. Ay Koç burcunda kolaylıkla bir işe heveslenerek girişmek için iyi zamanı işaret etmektedir. Ay da hilal fazında geçmişte elde ettiğiniz tecrübeler neticesinde kararlı başlangıçlarla İlkleri yapabilirsiniz. Spor ve bedensel aktivitelerde enerjiyi kolaylıkla bulacaksınız. Bugün Ay’ın herhangi başka bir açısı olmayacak. Günün olumlu etkilerinden su ve toprak elementlerine ait Boğa, Başak, Oğlak ve Yengeç, Akrep, Balıklar daha çok faydalanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 30.01.2020: Güne enerjik Koç burcunda başlıyoruz. 04:24’de Ay-Kuzey Ay Düğümü karesi gerçekleşiyor. Daha sabah saatlerinde bir program veya önemli bir görüşme nedeniyle harekete geçebilirsiniz. Karşı tarafı ile empati kurarak orta yolu bulmakta zorlanabilirsiniz. Bugün diğer seslere kulak asmadan kendi isteklerinize yönelebilirsiniz. 10:49’da Ay-Güneş altmışlığı gerçekleşiyor. Eril ve dişil enerjiler arasında daha uyumlu etkiler alabilirsiniz. Patronlarla, yetkin kimselerle ve erkeklerle görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sizi çocuk gibi koruyan insanları kolaylıkla bulabilir veya siz bunu üstlenebilirsiniz. 17:54’de Ay-Jüpiter karesi kesinleşiyor. Ani bir hevesle yola almadan iki kere düşünmek gerekebilir. Zira hemen coşkuya kapılarak dünyayı fethetme isteği ile dolabiliriz. Nefret, tutku ve sevgiyi daha abartılı şekillerde hissedebiliriz. Spor gibi bedensel aktivitelerde de sınırları zorlamamak gerekebilir. Günün olumlu ve abartılı etkilerinden öncü nitelikteki Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar daha çok etkilenebilir.

Cuma – 31.01.2020: Haftanın en zorlu etkilerini yaşayacağımız güne Ay Koç başlıyoruz. Ego savaşları, bencillikten kaynaklanan sorunlar, gereksiz cesaret gösterisi ve fiziksel şiddet konusunda dikkat etmek gerekecektir. 04:49’da Ay-Mars üçgeni kesinleşiyor. Motivasyonu kolaylıkla hissedebiliriz. Sabah saatlerinde yardımımıza aniden biri yetişebilir ve duygusal açıklarımızı kapatabilir. 14:10’da Ay-Plüton, 17:24’de Ay-Satürn kareleri günün ikinci yarısında problematik konularla bizi baş başa bırakıyor. Önümüzdeki duvarlar büyükler ve güçlü insanlar vesilesiyle gelebilir. Bizi duygusal olarak baskılayan ‘’başaramazsın’’ nameleriyle rahatsız eden insanlar önümüze gelebilir. Potansiyelimizi görmek istemeyenlere kendimizi açıklamak zorunda kalabiliriz veya üzerimize yük gelen sorumluluklarla ilgili içsel çekişmeler yaşayabiliriz. Huzura kavuşmak için pek iyi bir gün olmayabilir. 18:09’da Ay-Merkür altmışlığı günün son açısını oluşturarak ay boşluğa giriş yapıyor. Günün muhakemesini akşam saatlerinde bir çay kahve eşliğinde yapabilirsiniz. İçinize su serpecek konuşmalar da ortaya çıkabilir. Günün pozitif etkilerinden ateş ve hava grupları Koç, Aslan, Yay ve İkizler, Terazi, Kovalar faydalanabilir. Baskıcı ve zorlayıcı etkilerinden öncü nitelikteki Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar yine dikkat etmeli.

Cumartesi – 01.02.2020: Herkese iyi haftasonları! İlk etapta söylemeliyim ki bizi hazırlıksız yakalayacak sürprizlerle karşılaşacağımız rengarenk bir haftasonu geçireceğiz. Güne ay Koç burcunda boşlukta başlıyoruz. 03:27’de Ay boşluktan çıkarak artık Boğa burcuna geçiş yapıyor. Para gelir ve çıkışları konuları bugün önemli olacaktır. Yeme içmek, geziler ve keyfi aktivitelerde dolu bir haftasonu geçirmek isteyebiliriz. Bugün mutfakta vakit geçirmek için de destekleyici olabilir. 09:09’da Ay-Uranüs kavuşumu meydana gerçekleşiyor. Bu etkileşim nedeniyle tüm gün bol bol şaşırabiliriz. Sarsıcı haberler alabilir veya yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Kalabalık yerlerde para kayıpları ve hırsızlarına da dikkat etmek gerekebilir. Bu etkileşim aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yaşanan Kova yeniayını da tetiklerken etkilerinin de artık gözle görünür boyuta erişeceğine işaret ediyor. 16:35’de Ay-Kuzey Ay Düğümü altmışlığı yaşanacakların oldukça kadersel şekillerde oluşabileceğini gösterirken duygusal, maddi ve ailevi konularda hayırlı adımların yaşanabileceğine işaret ediyor. Günün olumlu etkilerinden toprak ve su elementine ait Boğa, Başak, Oğlak ve Yengeç, Akrep, Balıklar olumlu faydalanabilir. Sert enerjilerinden sabit nitelikteki Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar yine daha çok etkilenebilir.

Pazar – 02.02.2020: Haftanın nispeten en olumlu etkilerini alacağımız bir gün geçireceğiz. Güne Ay Boğa burcunda burcunda başlıyoruz. Eğlence içeren faaliyetlerden yana daha çok şanslı olabiliriz. 04:41’de Ay-Güneş karesi gerçekleşiyor. Sabah erken uyanırsanız sen ben kavgasına daha açık olabilirsiniz. Evde mi dışarıda mı vakit geçirmek konusunda isteklerde tezatlık yaşanabilir. 07:11’de Ay-Jüpiter üçgeni güne şans ve iyimserlik katıyor. Güzel davetler ve ikramlara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevgilinizle huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Yeni iş teklifleri almak veya başvurular yapmak açısından da bugünü değerlendirebilirsiniz. 10:06’da Venüs-Plüton altmışlığı kesinleşiyor. Sevgi anlayışımızda ve beğenilerimizde pozitif dönüşümler yaşayacağımız -+ 5 günlük bir sürece giriyoruz. Bugün saç kesimi veya imaj değişimi gibi estetik konulardan daha etkileyici sonuçlar alabilirsiniz. Derinlik içeren sanatsal alışmalar yapmak, maddi anlamda güçlenmek için de iyi bir etkidir. 13:29’da günün ve haftanın son açısı Ay-Neptün altmışlığı duygusal anlamda da beslenebileceğimizi gösteriyor. İnsanlar sorunlarınızı daha kolay anlayabilir ve cevap verebilir. Günün şanslı ve ruhani etkilerinden toprak ve su elementinden Boğa, Başak, Oğlaklar ve Yengeç, Akrep ve Balıklar daha çok faydalanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis