Begüm Minkis

Venüs 28 Mayıs 17:45’te yönettiği Boğa burcuna geçiş yaparken güçlü ve sağlam aşkların zamanı başlıyor! Elimizdeki değerlerin kıymetini bilerek riske girmekten kaçınacağımız bir zaman. Aşkta havai, kararsız ve yüzeysel bir tavırdan ziyade güvenli liman arayışına geçebiliriz. Sabır ve azimle hareket etmek yalnızca aşk ve ilişkilerde değil maddesel konularda da bereketli sonuçları doğurabilir. Maddi manevi iyi yerlere getirip başarıya ulaştırma potansiyeline sahip bu transit biraz olsun nefes almamıza yardımcı olabilir. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Aşk, para, zarafet ve sanatı temsil eden Venüs, yani gökyüzünün küçük iyicili Boğa burcuna geçerek nihayet huzur bulduğu yere teşrif ediyor. Değer algılarımızın daha uzun vadeli projeler, iş ve ilişkilere yönelmesi mümkün. Huzur ve konfor yaratmak adına hepimiz için gerekli olan şey kendi içimizdeki hazineyi keşfetmek. Yeteneklerimizi kullanmak, hayallerimizi somutlaştırmak için bu transit bizlere büyük katkılar sunabilir.

Venüs Boğa burcunda güçlü olduğu için her şeyin dört dörtlük olmasıyla son derece ilgilidir. Bu süreçte ahlakı iyi, dış görüntüsü güzel, zihinsel açıdan donanımlı, eli bereketli insanlara çekim duyabiliriz. Doyumsuzluk, bencillik, fazla tüketim ve açgözlülük gözden düşerken küçük şeylerden mutluluk duymayı da deneyimleyebiliriz.

Yatırımlarımızı bir insan veya bir amaç uğruna yapıyor olabiliriz. Büyümeye elverişli topraklarda yeni tohumlar ekmek için hazırız. Gözden kaçırmamamız gereken nokta ise sabırla büyümesini istediğimiz şey için yalnızca beklemenin yetmediğini anlamak. Tam sonuç almak için toprağı gübrelemek, sulamak gibi rutin alışkanlıkları yerine getirerek çaba göstermek gerekecektir. İsteklerimize ulaşmak için rehaveti bir kenara bırakıp emek harcamaktan kaçınmamak gerekli.

Venüs ingress (giriş anı) haritasını incelediğimde Akrep burcunun ve Güney Ay Düğümü’nün yükseldiği gözüküyor. Ay ve Uranüs yedinci evde partil kavuşumda (16 derece) bulunuyor. Gelecekteki günlerde Venüs gezegeni ilerleyerek 12 Haziran’da Uranüsle (16 derece Boğa) kavuşarak aynı bölgeyi tetikleyecek ve tesirleri açığa çıkaracak. +- 5 gün aşk, ilişkiler, para piyasalarında öngörülemeyen ani gelişmeler, yükselişler, ani düşüşler, beklenmedik zamlarla karşılaşabiliriz.

Bir diğer atlanmaması gereken önemli noktaysa Venüs bu transitte Boğa/Akrep tutulmalarını tetikleyecek. 16 Haziran’da Venüs-Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu’nun (22 derece Boğa) gerçekleşmesi. +- 5 gün aşkta ve finansal koşullarda dengelerin değişmesine işaret etmektedir. Olumlu anlamda afların, barışmaların gündeme gelmesi, evlilik kararları, güçlü kadınların başarıları, toprak sahibi olarak zenginleşen insanlar olabilir.

19 Haziran’da Venüs-Satürn karesi (25 derece Boğa/Kova) ve Venüs-Neptün altmışlığı (25 derece Boğa/Balık) gerçekleşecek. Hayat dersleri aşk, özdeğer ve paradan gelecek. Venüs transitinin ilk günlerinde pek çok kişi ideallerini gerçekleştirmek için adımlar atacak ve bunun için sorumluluklar alacak. İşte şimdi nasıl idare edeceğimiz, olası engelleri bıkmadan ve isyan etmeden nasıl aşacağımız önem kazanacak.

21 Haziran’da Venüs ve Plüton üçgeni (28 derece Boğa/Oğlak) gerçekleşecek. Zaferle sonuçlanan ve şifalanacağımız etkilere açık bir süreçten geçeceğiz. Rehavete kapılmadan ilerlediğimiz takdirde kalıcı bir ilişki, terfi ve güçlü para akışları elde edebiliriz.

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Para kazanmak ve harcamak artık daha keyifli hale gelebilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak, iş bulmak ve maaşınıza zam almanız mümkün olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek, özgüveninizi daha sağlıklı şekilde dışarıya yansıtmak babında verimli zamanlardan geçmeniz mümkün. Eğer birikimleriniz varsa geleneksel yatırım yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Paranıza göre emlak satın alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Sizin burcunuzda ilerleyecek Venüs sayesinde üzerinize iyimserlik getirebilir. Başarılarınız çevreniz tarafından görülüp takdir edilebilir. Kendinizle özel olarak ilgilenebilirsiniz. Keyifçi davranışlar ve tatil moduna girebilirsiniz. Dış görüntünüzde yapacağınız değişiklikler de herkes tarafından beğenilebilir. İlişki başlatmak için de uygun bir dönem olarak görünmekte. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Perde arkasında olmaktan zevk duyacağınız bu süreçte yeni projelerinize dair önemli hazırlıklarınız olabilir. Yaratıcı yönlerinizi kullanarak insanlara ilham olabilirsiniz. Platonik olarak birinden hoşlanabilirken sizi beğenenler de olabilir. Fakat ilişkide olmak yerine serbest olmaktan daha çok keyif alabilirsiniz. Ruhsal olarak sizi tazeleyecek uzun tatil planları yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Arkadaş çevrenizle güzel kutlamalar yapabilir, insan topluluklarını etkileyecek önemli işler başarabilirsiniz. Kariyerinizi ve itibarınızı da destekleyen etkiler altında gözüküyorsunuz. İşinize verdiğiniz önem artabilir. Yeni çevrelere girerseniz kazançlarınızda büyük oranda bereketlenme görülebilir. Maaş zammı alabilir ve geleceğinizi pozitif yönde etkileyecek yeni ufuklara yelken açabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: İsminizden sıklıkla bahsedilen, başarılarınızın ve imajınızın konuşulduğu bir süreç olabilir. Kendi işinizi kurmak, terfi etmek ve tanınmak için destekleyen etkiler altındasınız. Korkularınız varsa bir kenara koyarak amaçlarınız için daha cesur eylemler gerçekleştirmelisiniz. Otorite figürlerinden arzu ettiğiniz destekleri alabilir gözüküyorsunuz. Bazı kişiler bu süreçte evlilik sebebiyle statüsünde değişim yaşayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Uzak diyarlara ve yeni inançlara yelken açabilirsiniz. Hayatınızda vadesi dolmuş kriz yaratan insan ve durumlardan kurtulabilirsiniz. Bakış açınız olumlu olarak değişebilir ve hayata daha umutla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğitime, yurt dışı, yabancılar ve ulaşımı ilgilendiren konularda işleriniz rast gidebilir gözükmektedir. Ticari faaliyetlerden sürpriz güzel kazançlarınız olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Hayatınızda toksikleşmiş konuları olumlu yönde değişime uğratmak için fırsatlar yakalayabileceksiniz. İdeallerinize ulaşmanız adına gerekli dönüşüme sıcak bakabilirsiniz. Psikolojik bir şifalanma, yeniden doğuş yaşamanız olası. Diğer olumlu gelişmeler finansal konulardan gelecektir. Ortak kaynaklar, miras, nafaka ve prim sayesinde cebinize ek kazançlar girebilir. Eşiniz maaşına zam alabilir veya ticari hacmini genişletebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Ortaklık, ilişki ve evlilik konularıyla ilgili şansınızın yaver gidebileceği bir zaman. İyi giden ilişkiniz varsa daha kalıcı hale getirebilir, evlenebilir veya ortak eve çıkabilirsiniz. Sizi destekleyen insanlardan fayda sağlayabilirsiniz. Danışmanlık, özel eğitim ve iş görüşmeleri de bu süreçte sıklaşabilir. Anlaşmakta zorlandığınız insanlar varsa hırgürden kaçınmanın makul olduğu bir dönem. Karşılaşabileceğiniz sorunları nezaketle çözüme ulaştırabileceğiniz bir süreç olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Mesleğinizde verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız ve yardımlaşmaya açık olmanız mümkün. Hizmet aldığınız yerlerden memnuniyet duyabilirsiniz. Angarya işler dahi gözünüzde pek büyümeyebilir bu süreçte. Sağlığınızda birtakım sorunlar varsa hafifleyebilir. Spor ve sağlıklı beslenmeyle bünyenizi daha çok destekleyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Eğlenceli zamanlar başlıyor ve moraliniz yükselişe geçiyor. Aşk hayatınız ve içinizdeki çocuk canlanabilir. Mülklerden, riskli yatırımlardan ve hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Ailevi koşullar istediğiniz gibi olmaya başlayabilir, çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir. Arkadaşlarınızdan evlilik müjdeleri almanız da olası gözükmektedir. Hamile kalmak istiyorsanız doğurganlığınızın daha çok artacağı bir zaman olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Aile hayatınız, akrabalarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Sürpriz bebek ve evlilik haberleri gelebilir. Bekarsanız siz de evlenmek isteyebilirsiniz. Diğer yandan mülk almak, taşınmak için şartlar elverişli hale gelebilir bu dönem. Bekarlar da daha çok ev sorumluluğunu alabilir gözüküyor. Aile içinde hastalık, küslük veya varsa tüm negatif olaylar aniden dağılıp bitebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Ticaret, eğitim ve kısa seyahatlerde sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayırlı iş anlaşmaları gerçekleştirebilir veya kendinize araç almaya karar verebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaratıcılığınızı daha çok sergileyebilirsiniz. Nazik, etkileyici iletişiminizle kendinizi her yere kabul ettirebilirsiniz. Kardeş, çocukluk arkadaşlarınız, kuzen ve komşularla ilişkiler iyi ilerleyebilir ve birlikte davetlere katılabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis