Merve Çubuktepe

Zorlu Venüs-Satürn karşıtından sonra uzun süreden beri duygusal açıdan en güzel etkileri deneyimleyeceğiz. 1 Haziran 2018’de Venüs-Jüpiter; 2 Haziran 2018’de Venüs-Neptün üçgenleri kesinleşiyor. Bu açılar birleştirerek büyük su üçgeni formunu oluşturacaklar. Bu etkileşim özellikle nihai son gerçekleşmediyse şayet önceki haftalarda yaşanan ayrılıkların geride kalması, tekrar barışma ve birbirini anlama adına çok güçlü bir etkiye sahip.

Romantizm ve duyarlılık yükselecektir; bundan ötürü de yeni ilişkiler, duygularını açma ve evlilik teklifleri için çok uygun günler bizi bekliyor. Aynı zamanda bu üçgen su elementinde oluştuğundan hislerimiz ve sezgilerimiz yoğunlaşacaktır. Şifalanma, başkalarını anlama, aradığınız şefkati bulma ve huzur bulmak adına gerçekten güzel bir oluşum.

29 Mayıs 2018’de Yay burcunda gerçekleşecek dolunay haftanın en önemli astrolojik etkilerinden biri hiç kuşkusuz. Dolunay anında açısal irtibatlardan ziyade sabit yıldızların karşı karşıya gelmesi çok önemli. Güneş Aldebaran, Ay ise Antares isimli yıldızla kavuşum yapacak; bu ikili birbirine karşıt duruma gelecek. Antares siyasi ve toplumsal olaylarda hareketlerini dikkatle izlediğimiz bir yıldız. Dolunay özellikle toplumsal düzlemde kutuplaşma, suçlama ve bireysel haklar adına büyük tepkileri beraberinde getirebilir. Özellikle inançlar ve kişisel değerler adına insanlar çok daha hassas olabilir. Bu konularda kimseyi zorlamamak ve herkesin düşüncelerine saygı duymak çok önemli görünüyor.

Siyasi açıdan çok sert, çok suçlayıcı hatta mantıksız demeçleri bol bol duyabiliriz. Aynı zamanda herşey aşırı abartılabilir, piyasalar karışabilir, tamamen kişisel çıkarlar için insanlara hatalı bilgiler, yatırım için gaza getirme amacı olan kişiler artabilir. Bundan dolayı iyi araştırılmamış büyük bir yatırım, riskli bir girişim adına bu hafta çok da elverişli durumda değil.

Ve 30 Mayıs 2018’de Merkür yönettiği İkizler burcuna geçiş yapacak. Hemen 1 Haziran 2018’de Merkür-Mars üçgeni aktifleşecek. Çenemiz düşecek. :) Sohbetler daha keyifli ve espirili bir hale gelebilir. Internette mizahi paylaşımlar tavan yapabilir. Aynı zamanda tabii ki iletişim, seyahat ve girişim trafikleri de oldukça hızlanacaktır.

Gelelim haftanın önemli etkilerine: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi 28.05.2018:
Ay Akrep burcunda, sabahleyin ilk açısını Plüton ile olumlu irtibatta gerçekleştirecek. Bu açı özellikle ikna kabiliyeti, bir şeyleri çözme, araştırma gibi konularda destekleyicidir. Bundan dolayı önemli işleri öğleden önce halletmekte fayda var. Bu etkileşim özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar için faydalı. Akşam ise Ay, bu sefer Merkür ile karşıt açı yapacak. Atmosfer sertleşiyor; laf sokma, ego savaşları ve aşırı iğneli ifadeler görülebilir. Dolunay öncesi kırılan kalbi onarmak çok zor olabilir. Sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar özellikle dikkat. Ay, 20:24 itibariyle boşluğa giriyor.

Salı 29.05.2018:
Ay Yay burcunda, dolunaya doğru ilerliyor. Sabah saatlerinde ilk olarak Mars ile olumlu açı yapacak. Çok dinamik, canlı ve aynı zamanda cesaret aşılayan bir tesir söz konusu. Sadece dolunay öncesi aşırı coşkuya dikkat, tutmayın küçük enişteyi durumu olmasın. :) Başarma, kazanma ve isteklerinize ulaşma adına özellikle de ateş ve hava grubu burçları Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kovalar bu açıdan güçlü bir şekilde yararlanacaklar. Saat 17:20’de Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. Enerjisi çok yüksek, içinizdeki isyan ve coşkuyu tetikleyebilecek bir dolunay yaşanacak. Etkiyi iyi yöneten kazanır, kimsenin gazına gelmeyin. (Kendinizin bile)

Çarşamba 30.05.2018:
Ay Yay burcunda; saat 09:24 itibariyle boşluğa giriyor. Dolunay sonrası tüm gün boşlukta kalacak. Merkür yönettiği İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bugün tam anlamıyla “çok laf, az iş” günü esasen. Olaylar konuşulur konuşulur çözüme varmaz. Ancak sıkıntılı bir etki olmadığı için de sinirleriniz bozulmaz. Bugün keyifli sohbetler, taklitler ve eğlencenin günü diyebiliriz. Sevdiklerinize zaman ayırmak ruhunuzu yükseltebilir. Hava ve ateş grubu burçları Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kovalar bu geçişten en pozitif etkiyi alacaklar. Önemli işleri gerekiyorsa sabah erkenden bitirip yeni başlangıçlar, önemli istekler ve konuşmaları ertelemek en iyisi.

Perşembe 31.05.2018:
Ay, 12:27’ye kadar boşlukta akabinde Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bundan ötürü de tüm önemli konuları boşluk süreci tamamlandıktan sonra yani öğleden sonraya almak en faydalısı olur. Zira bu saatlerde Ay-Uranüs arasında olumlu açı oluşacak. Bir şeyleri kalıcı kılma, netleştirme ve aynı zamanda hayırlı güzel gelişmelere açık bir etki oluşuyor. Bu pozitif açıdan en çok su ve toprak burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilir. Akşam ise Ay-Satürn kavuşumu kesinleşecek. Bu biraz kasvetli, depresif ancak geçici bir tesir. Yine de gece saatlerinde daha hassas, alıngan aynı zamanda dünyayı karanlık görme durumu oluşabilir. Negatif duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Özellikle öncü burçlar Oğlak, Yengeç, Koç ve Teraziler dikkat.

Cuma 01.06.2018:
Haftanın tartışmasız en güzel ve mutlu günü! İki iyicil Venüs-Jüpiter arasındaki olumlu açı kesinleşiyor. Bu açı tam olarak küslerin barışması, ayrılıkların bitmesi; ilişki ve evlilik başlangıçları adına harikulade bir etkide. Zira gökyüzünde Büyük Su Üçgeni oluşuyor. Finansal açıdan bu hafta açısal olarak çok dengesiz olsa da akıllı ve doğru hamleler, iyi planlanmış girişimler başarı getirebilir. Bu etkiden en çok su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanacak. Diğer yandan kariyer, önemli görüşme ve toplantılar için harika bir tesir olan Merkür-Mars olumlu açısı kesinleşecek. Bu yapı aynı zamanda içimizde söylemeye cesaret edemediğimiz ancak haklı ve doğru olan sözleri dile getirmemize vesile olabilir. Bu açı kalıbından ise özellikle hava ve ateş grubu burçları Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kovalar yararlanabilecek. Bu esnada Ay Oğlak burcunda yolculuğuna devam ediyor gece Ay-Venüs karşıtlığı kesinleşecek. Bu kadar olumlu açı arasında o kadar zorlu bir durum değil; ancak yine de akşam saatleri itibariyle duygusal konularda sınırları zorlamamak, talepleri abartmamak çok önemli görünüyor. Öncü burçlar Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi bilginize. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cumartesi 02.06.2018:
Ay Oğlak burcunda sabahın erken saatlerinde Plüton ile kavuşum yapıp 06:36’da boşluğa girecek ve günün geri kalanını bu şekilde geçirecek. Bu hafta Ay’ın boşluk süreleri oldukça uzun. Haftasonuna denk geldiğinden büyük bir zorluk çıkarmamakla birlikte; önemli tadilatlar, ev işleri, giysi seçimi ve kişisel yüzleşmeler için bir sonraki günü seçmekte fayda var. Ve asıl iyi haber Venüs-Neptün üçgen açısı kesinleşiyor. Büyük Su Üçgeninin şifalı ve duygusal etkisi devam etmekte. Bugün tam bir sevenler barışsın, ayrılıklar bitsin ve herkes birbirine sarılsın günü. Çiftler romantizmi dolu dolu deneyimleyebilir. Tam anlamıyla birine açılmak, ilan-ı aşk ve evlilik teklifleri etkisi. Ruhsal olarak şifalanma, ruhani duygular besleme ve kendimizi affetme adına da güçlü tesirler mevcut. Bu güzel oluşum özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlakları etkileyecek.

Pazar 03.06.2018:
Saat 01:07 itibariyle Ay boşluktan çıkacak ve Kova burcuna geçiş yapacak. Geçen hafta olduğu gibi Ay yine Mars-Uranüs karesini çalıştıracak. (Mars retroya girdikten sonra tekrar tekrar oluşacak bir yapı) Bu etkileşim düşme, dikkatsizlik, sakarlık ve fiziki zorlanma ile alakalıdır. Ne sporu aşırı abartın ne de hareketsiz kalın. Uykuyu iyi almak ve iyi beslenme çok önemli. Kendinize iyi bakın ve şımartın zira sağlık göstergeleriniz tetikleniyorsa geçici zorlanmalar görülebilir. Özellikle de sabit burçlar Boğa, Kova, Aslan ve Akrepler dikkat. Diğer yandan Ay-Merkür arasında olumlu açı kendine güvenli, değerlerine sahip çıkan, başkalarının hak ve özgürlüklerine sonuna kadar saygılı aynı zamanda isyankar bir ruh hali yaratıyor. Bugün haksızlığa karşı çok hassas olabilir ve hemen aksiyon alabilirsiniz. Diğer yandan bu etki iyi dinleme, soru sorma ve konuşma adına güzeldir. Kah konuşarak kah okuyup araştırarak pek çok şey öğrenebilir ve bunları insanlarla paylaşabilirsiniz. Bu güzel açıdan ise özellikle hava ve ateş grubu burçları Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kovalar yararlanabilecek. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta dileğiyle,
Merve Dirağ