Begüm Minkis

Sevgi ve değerleri gösteren Venüs 28 Temmuz günü cömertliği, sevgiyi ve liderliği anlatan Aslan burcuna geçiş yapacak ve 21 Ağustos’a kadar da burada seyahat edecek. Gerçek aşkı, mutluluğu ve bolluğu deneyimleyeceğimiz bu süreçte Temmuz ayının üzerimize bıraktığı ağır enerjileri biraz olsun bertaraf ederken yaşama sevincimiz de yükselecek. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Malum, Temmuz ayı boyunca gerek tutulmalar gerek Merkür retro enerjisi tadımızı kaçırmış ve bizleri yormuştu. İçsel yüzleşmeler, artan farkındalık seviyeleri ve problemler gün yüzüne çıkarak çözüm bekliyordu. Bu süreç sınavlı ve yorucu olsa da Venüs rahat ettiği Aslan burcuna geçiş yaparak sorunlara hızla çözüm bulmamıza yardım edecek. Bunun için gerekli olan biraz ilham ve cesaret olacaktır. Bu etkiler tabii ki fikirlerin hayata geçirilme olasılığını arttırabilir. Konfor, yaratıcılık ve kalite ihtiyacımız artacaktır ve o oranda keselerin ağzı açılabilir. Bu nedenle gereksize kaçan lüks tüketime biraz dikkat kesilmek gerekecektir.

Aslan burcu sabit nitelikte ve ateş elementine aittir. Yenilik ihtiyacı ile kurduğu düzen arasında sağlıklı bir denge oluşturabilir. Uzun vadeye yayılacak aşklar, işler ve ileriye dönük kazanç getirecek alım/satımlar için başarılı sonuçlar verebilir. Sembolizm bakımından yöneticiler, liderler, gençler, çocuklar, eğlence hayatı, oyuncular, sanatçılar, üretkenlik içeren faaliyetler, sahne işleri, borsa ve spekülasyon ile bağlantılıdır. Önümüzdeki süreçte bu temalarla ilgili yapılanma gerçekleştirebilir, yenilikler başlatabilir ve pozitif durumlar yaşayabiliriz.

Aşk ve sevgi gezegeni Venüs’ün Aslan burcunda olması gösterişli ve dikkat çekecek birliktelikleri ve yenilikleri gündeme taşıyabilir. 1 Ağustos günü Venüs’ün Aslan burcundan, Koç burcundaki yaralı şifacı Kiron ile yapacağı üçgen açı ise gerçekten iyileştirici özellikte görünüyor. Gerek sosyal, gerek aşk ilişkilerinde bizi anlayan, değerlerimize saygı duyan ve yücelten insanlarla bir araya gelebiliriz. Geçmişte hata yapmış ve benliğimize zarar vermiş insanlarla ilgili önemli iyileşmeler yaşayabiliriz. Ayrıca kadın figürlerinden gelecek yardım ve destekler de gündemde olabilir.

Venüs’ün 10 Ağustos’a kadar Boğa burcundaki Uranüs ile kuracağı kare açı ise maddi ve manevi değerlerimizle ilgili sürpriz, tuhaf ve beklenmedik gelişmeleri getirebilir. Aslan burcunun cesaretli hali ve Boğa burcunun maddi gücü bizi daha uçuk hareketlerde bulunmaya sevk edebilir. Sıra dışı olma konusunu çok abartmamak mantıklı olabilir. Kısacası bu enerji biraz alev çıkan meyve tabağına benziyor :) Dikkat çekmeye çalışırken komik duruma düşmemek gerekecektir.

Venüs 4 – 14 Ağustos arasında Yay burcundaki Jüpiter ile üçgen açı oluşturarak yılın en değerli, bereketli ve yenilikçi günlerini getiriyor. Hatta 11 – 14 Ağustos arasında Güneş’in de güçlü olduğu konumda Venüs ile kavuşumda ilerlemesi tam anlamıyla bizi mutluluk sarhoşuna döndürebilir. Tabii mantığı da bir kenarda tutmakta yarar olacaktır. Bereket duygusu ve hayallerin gerçeğe dönüşmesi gibi durumları bu transit süresince çok fazla deneyimleyebiliriz. İçerisinde bulunacağımız bu güzel etkiler hayata daha pozitif bir bakış açısı ile bakmamıza yardım edecektir. Etkiler genellikle çok olumlu olacağından kibir ve ego duygularına yenilmemek de önem arz edecektir. Bu süreci bir ödül niteliğinde görerek üstümüze düşen görevleri aksatmadan, tembelliğe düşmeden hareket etmek önemli olacak.

Venüs Aslan transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Kendinize yönelmek ve daha keyifli vakit geçirmek için uygun zaman yaratabileceksiniz. Parasal anlamda bolluk ve bereket sizinle olabilir fakat israftan kaçınmalısınız. Aşk hayatınıza dair beklediğiniz bazı gelişmeler önünüze gelebilir bu dönemde. Birlikteliğiniz varsa geleceğinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Tatil programları yapmak, kafa dinlemek, hobilerinizle ve arkadaşlarınızla ilgilenmek gibi hayatın eğlenceli taraflarına odaklanacaksınız. Risk alma isteğiniz artabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Evinizle ve ailenizle ilgilenmek, sorunlar varsa çözüme kavuşturmak adına şanslı olacaksınız. Yeni bir eve taşınmak, dekor yaptırmak, eşya yenilemek ya da sevdiğiniz insanları evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz. Psikolojik anlamda gücünüz artabilir ve yenilenebilirsiniz. Transit Venüs’ün kariyer evinize karşıt açı içerisinde ilerlemesi mesleki anlamda da güzel gelişmeleri önünüze sunabilir. Ailenizden ve yöneticilerinizden manevi destek alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: İstediğiniz sosyal yaşam nihayet şekillenmeye başlıyor. İletişim ağlarınız fazlasıyla genişleyebilir. Bu süreçte yeni insanlar hayatınıza dahil olacaktır. Bol bol alışveriş ve pazarlık yapabilirsiniz. Seyahat etmeniz, yeni bir eğitime yazılmanız ve sosyal medyada daha falza dikkat çekmeniz mümkün gözükmekte. Mesleki anlamda da yararlı anlaşmalar ve geleceğinize dönük kararlar alabilirsiniz. Kardeşler, komşular ve yakın çevreden destek alabileceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Parasal açıdan olumlu etkiler söz konusu ve daha rahat bir sürece giriş yapabileceksiniz. Beklediğiniz terfi, zam ya da parasal ödül size ulaşabilir. Yatırım amaçlı yeni bir eşya/mal alışverişi yapabilir ya da satabilirsiniz lakin bütçeyi çok zorlamamak önemli olacaktır. Kendinize olan güveniniz tazelenecek ve diğer insanlara da faydalı olmaya başlayacaksınız. Hayatınızda sürüncemede kalmış bir konu üzerine netleştirmeler yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kendi potansiyelinizi daha çok fark edeceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Daha dikkat çekici ve başarılı konuma gelmeye başlayabilirsiniz. İmaj yenilemek, bedeninizle ilgilenmek, alışveriş yapmak ve güzelleşmek adına yenilikler yapabilirsiniz. Özellikle saçınızı kestirmek için gayet güzel etkiler alacaksınız. Maddi açıdan yükseliş gösterebilirsiniz. Bu pozitif etkiler ilişkilerinize de yansıyacaktır. Ruhsal açıdan size hitap edecek kişilerle önemli tanışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Tutumlu gitmeye çalışıyordunuz lakin bu dönemde giderlerinizde artış söz konusu olacaktır. Evinize veya ailenize para harcayabilirsiniz. Maddi açıdan yardım da görebilirsiniz. Hastane kontrolleri için oldukça müsait etkiler altında olacaksınız. Ruhsal anlamda kendinizi daha iyi hissedebilir, şifalanabilirsiniz. Kısaca mutluluğu bu dönemde evinizde ya da uzak şehirlerde bulacaksınız. Kafa dinlemek ve gelecekteki hareketli döneme hazırlık amacıyla bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Büyük harcamalar, yeni girişimler ve gelecek hedefleriniz açısından hareketli bir sürece giriş yapacaksınız. Taşınabilir, tadilat yaptırabilir, araba veya ev gibi önemli alım/satım gerçekleştirebilirsiniz. Kariyer açısından yükseliş göstermek için de şans sizinle olacaktır. Geleceğinize faydalı olacak insanlarla tanışabilirsiniz. Kalabalık ortamlara girmek ve ekip çalışması gerçekleştirmek için başarılı bir dönem olacaktır. Arkadaş çevrenizden güzel haberler duyabilir veya yardım görebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Toplumdaki duruşunuzun ve başarılarınızın daha fazla dikkat çekeceği bir dönem geçireceksiniz. Kadersel anlamda değişim içerisinde olabilirsiniz fakat karar alırken abartıya kaçmamak önemli olacaktır. Yetenekleriniz bu süreçte daha çok takdir görebilir ve saygın konuma gelebilirsiniz. Ev/aile konularında da pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, maddi anlamda yükselmek ve üstler/aile büyüklerinden desteklenmek için şanslı etkiler içerisinde olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Jüpiterin nimetlerini daha fazla görmeye başlayacağınız bu dönemde önemli bir hedefinize doğru yol almaya başlayabilirsiniz. Yurt dışı, akademi, medya vb. alanlarla ilgili yükseliş gösterebilirsiniz. Uzun ve kaliteli bir seyahate çıkarak moraliniz yükselebilir. Taşınmak, yeni bir ülkeye/şehire yerleşmek, bol bol yeni keşiflere çıkmak gibi yenilikler gündeminize gelebilir. Mesleki ya da eğitim anlamında da önemli bir anlaşma imzalayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Parasal anlamda yapılanmaya doğru gideceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Yatırım kararı alabilir veya var olan yatırımlarınızı değerlendirme yoluna girebilirsiniz. Miras, başkalarının gelirleri, eşinizin maddi durumu, banka işleri ve ödemeler açısından şansınız açık görünmekte. Fakat gelen paralar harcamalarınıza gidebilir. Bu nedenle daha planlı hareket etmelisiniz. İlişkilerinizle ilgili güven tazelemesi yaşayacak ve iç huzuru hissedebileceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Karşıt burcunuzda ilerleyecek Venüs sizi abartılı hareketlere sokabilir bu süreçte. Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanlara karşı çok fedakar davranışlar içerisine girebilirsiniz. Bu durum da karşı tarafı biraz şımartabilir. Bu nedenle dengeyi kurmak önemli olacaktır. Evlilik kararı almak, yeni bir ilişkiye başlamak ve sosyalleşmek için gayet uygun etkiler altında olacaksınız. Kariyer hayatınızda dayanışma ve görev bilinci açısından güzel etkiler sizleri bekliyor. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Mesleki anlamda sorumluluklarınız ile gündelik işlerinizi daha iyi planlayacağınız bir süreç geçireceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili pozitif konular gündeme gelebilir. Hayatınızdaki sorunları çözmek ve bedenizi iyileştirmek için girişimleriniz başarıyla sonuçlanabilir. Konfor getirecek yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Masaj yaptırmak, spora yazılmak, kursa yazılmak, diyete başlamak gibi hayat kalitenize büyük oranda etki edecek girişimler için ideal bir dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis