Begüm Minkis

Hayatın hazları, bereketi, küçük fırsatlarını temsil eden Venüs gezegeni 29 Nisan 2024’de İstanbul’a göre 14:32’de 0° Boğa burcuna giriş yapıyor. Böylece içine bol sevginin katıldığı, kısık ateşte ağır ağır pişen lezzetli aşkların dönemi başlıyor. Evrensel finans göstergesi Jüpiter ve değişimin gezegeni Uranüs de Boğa burcunda hareket ediyor olması dev fırsatların kapıda olduğunu gösteriyor! Büyük ve hızlı değişimler yüz mimiklerimizi aniden değiştirebilir. Kimileri maddi kimileri de manevi zenginliğin doruklarına kavuşabilir. Şems-i Tebrizi’nin de dediği gibi ‘’düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?’’ cümlesine daha bir yakışır gelişmeler bizleri bekleyebilir.

Venüs Boğa burcundayken elimizi attığımız her şey güzelleşmeye başlayabilir. Hayatımızın bir alanında elle tutulur şeyler görmeye, doygunluğa ulaşmaya başlayabiliriz. Renklerle ilgilenmek, sanat ve doğayla iç içe vakit geçirmek adına çok destekleyici zamanlar olacak. Altın değerinde fırsatların önümüze serileceği bu süreci iyi değerlendirmek için harekete geçmek de bizlere düşüyor. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Boğa burcu transitinde tam performans çalışacağı için kendi kendimizle mutlu hissedeceğimiz, şifayı bulabileceğimiz, doğru şekilde severek karşımızdaki insanları da değerli kılacak eylemlere girişebileceğimiz bir zaman. Hem kendimizin bereketi artarken bir yandan başkalarına şans getirebiliriz. Boğa burcunun yücelim yöneticisi Aydır. Bu süreçte duygusal olarak bir insana, konuya bağlılık duymaya ve garanti görmeye çok açık olabiliriz. İlişkilerde şehvet duygusunda artış görülebilir. Güvenli, huzurlu ve dengeli bir yuva kurmanın arayışında da olunabilir. Daha adil, güzel bir dünya yaratmak için çabalayabiliriz.

Bu sürecin tehlike yaratabilecek gölge yanıysa bizi rahat hissettiren durumlara kolay bağımlılık geliştirmek, kraldan çok kralcılık yapmak, rehavete girmek ve tembellik yapmak olacaktır. Kontrolü elden bırakıp ‘’her şey tamam artık bir değişim olmaz.’’ diyerek sorumluluklar görmezden gelinirse eğer her şey aniden dramatik bir şekilde sarsılma riski de taşıyabilir. Bu sebeple dengeyi bilmek iyi olabilir.

Venüs Boğa burcundayken bağ, bağçe, mimari, yeme içme işlerine merak ve düşkünlük artabilir. Aşırı şekerli ve karbonhidratlı besinler cazip gelebileceğinden daha kolay kilo alınabilir. Cildimizi besleyecek kürler deneyebilir, estetik yaptırabilir, imaj değiştirebilir, hafif besinlerle yaza hazırlık için detoks yapabiliriz. Venüs Boğa burcundayken gerçekleşecek açısal bağlantıları inceleyelim. Transitin daha ilk günlerinde 1 Mayıs 2024’de Venüs-Plüton karesi gerçekleşecek. Rahatımızı baskılayan, bizi değişime zorlayan, daha iyisi için konfor alanından çıkartan bir duygu içerisine girebiliriz.

13 Mayıs 2024’de Venüs-Satürn altmışlığı bize hak edişlerimizi getirebilir. Güçlü yaratıcı fikirler somutlaşabilir, kariyerde başarı gelebilir, sağlam ilişkiler başlayabilir ve birikim fırsatları doğabilir. 18 Mayıs 2024’de Venüs-Uranüs kavuşumuyla ilişkilerde beklenmeyeni beklemek gerek. Ani ilişki, evlilik ve ortaklık kararları alınabildiği gibi hızlı bitişler de görülebilir. Beklenmedik harcamalar görülebilir. Eğer bitişler olursa da sürecin derinine inmek ve bitişlerdeki kerameti görmek gerekebilir.

23 Mayıs 2024’de hem Venüs-Jüpiter kavuşumu hem de Venüs-Neptün altmışlığı gerçekleşecek. Aynı anda gerçekleşen bu iyicil tesirler büyük balık yakalatabilir, ilahi yardımlar getirebilir ve mutluluk gözyaşları döktürebilir. Yatırımlar vasıtasıyla kazanç elde etmek, yetenekli olunan bir alanda tanınmak ve terfi gibi konularda destek getirebilir.

Venüs Boğa transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Sahip olduğunuz değerlere değer katacağınız bir sürece giriyorsunuz. Gelirleriniz aniden artabilir hatta beklemediğiniz bir para cebinize girebilir. Kendinize değerli eşyalar satın alabilir, yatırım fırsatları yakalayabilirsiniz. İlişkilerde de kazanan taraf siz olabilirsiniz. Artan özgüveniniz sizi geliştirmeyen ilişkileri temizlik sürecini hızlandırabilir. Yetenekleriniz keşfedilebilir, size değer veren insanlardan özel muamele görebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Hayatınızı daha keyifli hale getireceğiniz aktivitelere yönelebilirsiniz. Durağanlığı bozarak çılgınlıklar yapmak isteyebilirsiniz. Bakış açınızı genişleten, sizi dar fikirlilikten kurtaran gelişmeler olabilir. Bu sayede konfor alanından çıkarak maddi ve manevi imkanlar yakalayabilirsiniz. İş girişimi ve ilişki başlangıçları için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Kilo almaya da yatkın olabilirsiniz. Estetik ve imaj değişimi için uygun zamanlar olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Ruhsal şifalanma yaşayarak, negatif enerjilerden arınacağız günler geliyor. Sanatla ilgilenebilirsiniz. İlahi bir korumayı arkanızda hissedebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız iyilikler size geri dönmeye başlayabilir. Kontrol dışı gelişmelerin tam ortasında kalırsanız daha sakin ve akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Zira gerçek şans tam da orada gizli olabilir. E ticaret, yurt dışından para kazanabilir, uzaklara yolculuk planlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Size fayda katacak yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz. Dört gözle beklediğiniz bir şey gerçekleşebilir. Gelecek planlarınıza çok fazla odaklanabilirsiniz. Mesleğinizden elde ettiğiniz gelirlerde artış olabilir. Sektör değiştirmek ve iş kurmak için uygun zamanlara giriyorsunuz. Sosyal medya üzerinden işinizi büyütebilirsiniz. Bir alanda adınızın duyulması, popüler olmanız mümkün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kariyerinize dair şifalandırıcı gelişmeler olabilir. Terfi edebilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız ticari bağlamda önünüz açılabilir. Otorite figürleri ve aile büyükleriniz sizin arkanızda durabilir. Miras sorunları varsa çözülebilir. Bürokratik engeller ortadan kalkabilir. Kiminiz evlilik kararı alarak hayatının düzenini değiştirebilir. Toplumsal imajınızı ilgilendiren olumlu değişimler olabilir. Bir konuda aniden konuşulmaya başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Umutlarınızı tazelemenin, önyargıları kırmanın, inandığınız yolda ilerlemenin tam zamanı olabilir. Dini, tarihi geçmişi olan yerlere seyahat edebilirsiniz. Vizyonunuzun genişlediğini görebilirsiniz. Yurt dışından alışveriş yapabilirsiniz. Ticaret, eğitim, seyahat, hukuki yolla yoluyla para kazanabilirsiniz. Kültürel olarak sizi geliştirecek bir çevreye dahil olabilirsiniz. Yabancılarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Maddi açıdan dengeler değişebilir. Bankalarla daha içli dışlı olabilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilirsiniz. Tazminat veya miras yoluyla haklarınızı alabilirsiniz. Sigorta, vergi, yatırım konularında işleriniz yaver gidebilir. Kredi çekerek, bir ortaklık yoluyla yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paylaşımlara daha çok önem vermeniz gerekebilir. İlişkilerde keskin manevralar yapabilirsiniz. Tutkular yüzeye çıkabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Hayatınıza mutluluk katacak, bereketinizi arttıracak, maddi açıdan şans getirecek insanlar girebilir. Siz de insanların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz. Yalnızsanız ideal eşinizi bulabilirsiniz. Eğer yalnız değilseniz partnerinizle evlilik kararı almanız veya bir ev arkadaşıyla birlikte yaşamaya başlamanız mümkün olabilir. Eğlenceli geçecek bir seyahat programı düzenleyebilirsiniz. Aldığınız cazip davetler ve teklifleri reddedemeyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: İşinizi daha keyifle icra edeceğiniz, yaratıcılığınızı destekleyen bir süreç. İş yerinde sorun yaşadığınız birinden kurtulabilirsiniz. İş görüşmeleri yaparsanız olumlu geçebilir. Bir anlaşmanın prosedürlerine göre ön hazırlığını yapabilirsiniz. Çalışma şartları iyi olan bir yerde işe girebilirsiniz. Yaşadığınız bir sağlık sorunu toparlanabilir fakat kilo almaya yatkın olabilirsiniz. Kiminiz evlilik hazırlıklarına başlayabilir. Mesleğiniz gereği seyahat edebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Bir idealinizin gerçekleşmesi mutluluğunuza mutluluk katabilir. Romantik karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınızın sizden hoşlandığını düşünebilirsiniz. Maddi konularda riske girmek isteyebilirsiniz. Üretkenliğiniz, motivasyonunuz kazançlarınıza yardımcı olabilir. Lüks bir şey satın alabilirsiniz. Yatırımlarınız değerlenebilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir başarı sizi sevindirebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Aile bireylerinizle ilişkinize renk gelebilir. Yakınlarınız sizi değerli hissettirebilir. Problem yaşadığınız biriyle barışabilirsiniz. Yaşanan sağlık sorunları varsa şifa bulabilir. Evinizi güzelleştirebilir, dekore edebilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak, yedirmek içirmek isteyebilirsiniz. Planda olmayan taşınma, ofis kiralama, evlilik gündeminiz olabilir. Sorumluluk almak bu süreçte size keyif verebilir. Uygun fiyata mülk yatırımı yapmayı düşünebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Araba veya teknolojik alet almayı düşünebilirsiniz. İnternet üzerinden para kazanabilirsiniz. Web sitesi kurabilirsiniz. Maddi getiri sağlayacak anlaşmalar yapabilir, plan ve projelere katılım gösterebilirsiniz. Fikirleriniz tutabilir, kabul görebilir. Kısa bir seyahate çıkmayı, eğitim almayı düşünebilirsiniz. Ehliyet ve sertifikalar alabilirsiniz. Kardeş, çocukluk arkadaşı, komşu ve kuzenlerinizden güzellikler görebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis