Tuğba Karadayı Ulusoy

Bu hafta gökyüzünün genel gündemi iletişim olacak. Venüs Plüton’la üçgen açısını gerçekleştirecek. 3 Haziran 2019 saat 13:01’de İkizler burcunda iletişim temelli Yeniay gerçekleşecek. İletişim gezegeni Merkür Yengeç burcuna geçecek ve aile bağları ile iletişimimiz kuvvetlenecek. Merkür – Uranüs uyumlu açısı gerçekleştirerek iletişim konularında fırsatlar yakalamamıza sebebiyet verecek. Merkür – Kiron karesiyle beraber şifalanmak için kendimizi ifade ederken zaman zaman yaralarımızla yüzleşmek canımızı acıtabilecek. Venüs’ün de İkizler burcuna geçişiyle beraber ilişkilerde derinleşmek yerine söylenen sözlerin peşine düşeceğiz.

İkizler burcundaki yeniay doğası gereği iletişim vurgusu yaparken her türlü iletişim, basın, yayın konularında başlangıçlar yapmak için çok destekleyicidir. Gündemimiz sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak, kendimizi ifade etmek üzerine kurulabilir. Bu süreçte içten gelen ve çok önemsemediğiniz yazılarınız bile tahmininizden fazla insana ulaşabilir. Dikkat edilmesi gereken konu ise bu dönemde kendimizi ifade ederken aşırı idealizm peşine düşülmemesi gerekliliğidir. Ayaklarımız yere basmadığı sürece hayal kırıklığı yaşama riskimiz olduğunu da unutmamak gerekmektedir.

3 Haziran 2019’da Venüs Plüton üçgeni gerçekleşecek: Bütün ilişkileriniz bakımından kendinizi daha güçlü ve karizmatik hissedebilirsiniz. İnsanları etkiniz altına alabilirsiniz. Sizi daha karizmatik bulabilirler. Tam bir tuttuğunu koparma açısıdır. Maddi konularda da güçlenebileceğinizi ifade eder. Yapılan yatırımların kar getirebileceği bir dönem olabilir. Hayatınızı güzelleştirebileceğiniz, estetik konulara önem vereceğiniz ve sizi çekici kılan bu açının etkisiyle birlikte imajınızı değiştirebilir ve insanlardan güzel iltifatlar alabilirsiniz.
4 Haziran 2019 / Merkür Yengeç Burcunda: İletişiminizin daha çok elinizdekini korumak üzere aktif olacağı durumları yaşayabilirsiniz. Ailevi konular bol bol gündemde olabilir. Aileyle konuşmak, dertlerinizi paylaşmak, nostalji yapmak size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Zihniniz daha çok duygularınız hakkında aktif olacağı için duygularınızı iyi bir şekilde ifade edebilirsiniz.
7 Haziran 2019 / Merkür Uranüs Atmışlığı: Zeka ve yaratıcılığın çok iyi çalıştığı zamanları ifade etmektedir. Tam bir “parlak fikir” bulma durumudur. Aklınıza gelen en ufak bir fikir bile büyük işler yapmanıza sebebiyet verebilir. Yeni fırsatlar, şanlar yakalayabilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Ticaret konusunda çok destekleyicidir. Ummadığınız ürünlerden ummadığınız düzeyde karlılık elde edebilirsiniz.
8 Haziran 2019 / Merkür Kiron Karesi: Şifalanmak konularında iletişime geçerken kabuklarımızı kaldırmak biraz canımızı acıtsa da bu mücadelenin bizi güçlendireceğini ifade etmektedir. Ayrıca iletişim yoluyla başkalarını yaralama riskimiz mevcut ağzımızdan çıkanlara dikkat etmemiz gereken zamanlardayız.
9 Haziran 2019 / Venüs İkizler burcunda: Sevgi ve para gezegeni Venüs’ün iletişimi temsil İkizler burcuna geçmesi ilişkiler konusunda bol bol konuşacağınıza işaret eder ancak burada ilişkide derinleşmekten çok sürekli sözle ikna olmak isteyebilirsiniz. Karşınızdakinin sevgisini sürekli söylemesini beklemek diğer yapılanları göz ardı etmek, ilişkiler konusunda iki tarafı da zorlayabilir. İlişkiler hakkında konuşmalar gündeme gelebilir. Bu açıyı para kazanılacak fırsatlara yoğunlaşarak kullanmak daha iyi olabilir.
9 Haziran 2019 / Güneş Neptün karesi: Kendi isteklerimiz konusunda aşırıya kaçabileceğimiz, kendimizi ulaşılması zor hedefler koyabileceğimiz bu açı eğer realist olmazsak hayal kırıklıkları yaşama potansiyelimiz olduğunu göstermektedir. Otorite figürleri olan kişiler de bizim isteklerimizi gerçekleştirmediği zaman kırılabiliriz. Bu süreçte onlardan beklediğimiz destekleri bulamayabiliriz.

Haftanın günlerini inceleyecek olursak: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 3.06.2019: Herkese iyi haftalar. Güne Ay İkizler burcunda başlayacağız ve bugün bol bol konuşacağız. 00:22’de gerçekleşecek olan Ay – Kiron uyumlu açısı sebebiyle bol bol dert anlatıp dert dinleyebiliriz. 06:41’de Venüs – Plüton üçgeniyle birlikle artık ilişkiler konusunda kendimizi daha güçlü hissedebiliriz. Özellikle Boğa, Başak, Oğlak burçları bu konularda kendilerini daha iyi hissedebilirler. 13:01’de gerçekleşecek olan Yeniayla beraber iletişim ve haberleşme konularında yenilikler yapabiliriz. Duygusal olarak hayal kırıklıklarına uğramamak için İkizler, Balık, Yay ve Başak burçları Ay Neptün karesinin gerçekleşeceği 23:38’e dikkat etmeliler. Genel olarak biraz ruhsal olarak zorlanma saatlerini temsil etmektedir.

Salı – 4.06.2019: Mutlu bayramlar. Güne Ay İkizler burcunda başlıyoruz, hareketli, iletişimin etkin olduğu, sosyalleşmenin tavan yaptığı bir gündeyiz. 02:34’de gerçekleşecek olan Ay – Jüpiter karşıtlığı olayların gereksiz yere büyümesine sebebiyet verebilir. 18:41’de Ay’ın Merkür’le kavuşum yapması sosyallik, zekanın ortaya konması, bol bol konuşma ortamı yaratacaktır. Özellikle de Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burçları biraz daha fazla sosyalleşebilir. 18:41’den 19:16’ya kadar Ay boşlukta olacağı için bu zaman diliminde yeni şeyler başlatmamak da fayda var. 19:16 itibariyle Ay artık Yengeç burcuna geçecek ve duygularımız, ailemiz, koruma ve korunma iç güdümüz daha ön planda olacak. 23:04’de de Merkür’ün artık Yengeç burcuna geçmesiyle beraber artık duygularımızdan konuşmaya başlayacağız.

Çarşamba – 5.06.2019: Güne Ay Yengeç burcunda başlayacağız. Duygularımız, sezgilerimiz, ailemiz ön planda olacak. 03:36’da Ay – Uranüs uyumlu açısı fırsatlar açıdır. Gördüğünüz rüyalar sizin yeni bilgilerle uyanmanızı sağlayabilir ancak 04:37’de Ay – Kiron karesi de gerçekleşeceği için bu rüyalar daha çok sizin yaralayan konuların çözümü şeklinde de gerçekleşebilir. Rüyalarınızda sizi geçmişte zorlayan, üzen ve yaralayan konuları görebilirsiniz. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları bu durumdan etkilenebilir. 17:47’de gerçekleşecek olan Ay – Mars kavuşumu duygusal olarak harekete geçmek için bizi tetikleyebilir. Burada içgüdüsel olarak harekete geçme ihtiyacında bulunabiliriz. Genel olarak iyi olsa da agresif enerjiler de barındırdığı için dikkat etmek gereken zamanlardır.

Perşembe – 6.06.2019: Güne Ay Yengeç burcunda başlayacağız. 03:05’de gerçekleşecek olan Ay – Neptün üçgeni her türlü ruhsal çalışma, ibadet konusunda çok destekleyicidir. Rüyalarınızda gördüğünüz şeyler gerçekleşebilir. Rüya yoluyla bilgi akan bu geceyi ruhunuzu aydınlatmak için kullanabilirsiniz. Fakat burada önemli olan bir şey var. Ay 04:11’de Kuzey Ay Düğümüyle kavuşacak, 04:27’de Satürn ile karşıtlık yapacak ve 10:00’da da Plüton’la karşıt açı oluşturacak. Dolayısıyla bu dönem rüyanızda gördüğünüz bırakmanız gereken ya da hayatınızda değiştirmeniz gereken şeyler her ne ise değişirken ve dönüşürken ilk başlarda sizi zorlasa bile karmik etkileri vardır ve ileride size daha iyi şeyler sunabilmek adına sizin bırakamadığınız olayları bıraktırmaya zorlayabilir. Bu durum Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını daha fazla etkileyebilir. 17:10’da gerçekleşecek olan Ay – Venüs uyumlu açısı ilişkiler konusunda daha iyi bir süreçte olduğumuzu göstermektedir. Ay 17:10’dan 22:15’de Aslan burcuna geçeceği zaman dilimine kadar boşlukta olacağı için daha çok hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma – 7.06.2019: Güne Ay Aslan burcunda başlayacağız. Dolayısıyla bugün kendimizi şımartmak için ideal bir gündür. Kuaföre gitmek istiyorsanız bugünü değerlendirebilirsiniz. 06:36’da gerçekleşecek olan Ay – Uranüs karesiyle güne biraz gergin başlayabilir ancak sonrasındaki 07:32’de gerçekleşecek olan Ay – Kiron uyumlu açısıyla beraber kendimizi ruhsal olarak daha iyi hissedebiliriz. Bu durumdan Koç, Boğa, Aslan, Başak, Yay ve Oğlak burçları biraz daha etkilenebilir. 17:16’da gerçekleşecek olan Merkür – Uranüs uyumlu açısıyla beraber yeni fikirler bulabilir, bunları pazarlayabiliriz. İletişim konularında yeni fırsatlar ve şanslar yakalayabiliriz.

Cumartesi – 8.06.2019: Ay tüm gün Aslan burcunda seyrine devam edecek. Kendimizi daha ön plana çıkarmak isteyeceğimiz bir gündeyiz. 00:52’de Merkür’ün Kiron’la oluşturacağı kare açı iletişim kaynaklı yaralanabileceğimizi göstermektedir. Özellikle ağzımızdan çıkanlara dikkat etmemiz gereken zamanlardayız. 02:46’da Ay – Güneş uyumlu açısı rahat bir gece geçirebileceğimiz göstermektedir. 07:34’de ise güne Ay ¬– Jüpiter üçgeniyle beraber gayet iyimser, keyifli ve neşeli başlayabileceğiz ve bunun etkisi tüm gün sürecek. Koç, Terazi, İkizler, Aslan, Yay ve Kova’lar daha çok bu durumu hissedebilirler.

Pazar – 9.06.2019: Ay Aslan burcundaki son açısını 00:23’de Venüs’le yapacağı kare açıyla gerçekleştirecek ve bu durum ilişkilerde ego kaynaklı problemlere yol açabilir. Ay 00:23’den 00:43’de Başak burcuna geçene kadar da boşlukta olacak. 04:36’da da İlişkiler gezegeni Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber artık daha çok ilişkiler konuşacağız ve ilişkilerimiz konusunda sözle ikna olmaya çalışacağız. Ay, 09:15’de Uranüs’le, 14:32’de ise Merkür’le yapacağı olumlu açı sayesinde fikir üretmek için bol bol muhasebe yapacağız ve ürettiğimiz fikirleri ortaya koyabileceğiz. 22:33’de gerçekleşecek olan Güneş – Neptün karesi isteklerimiz konusunda biraz fazla idealist olabileceğimizi, kendimizi gerçekleştirmeye çalışırken ayaklarımızın yere basmayacağını, kendimize ulaşılması zor hedefler koyarsak hayal kırıklığı yaşama potansiyelimiz olduğunu belirtmektedir. Bu durumda da İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları daha fazla etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Şimdiden herkese mutlu bayramlar.
Sevgilerimle,

Tuğba KARADAYI ULUSOY