Merve Çubuktepe

Bu hafta gökyüzü o kadar yoğun ki, yaz yaz bitmedi gerçekten. :) 3 Haziran 2024’te Jüpiter-Plüton üçgeninin yaratacağı bireysel güçlenme ve dönüşüm etkisiyle yaza enerjik bir giriş yapacağız. Üstelik 6 Haziran 2024’te 16 derece İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay da her şeyi daha da hızlandırıyor. Hafta boyunca Merkür’ün çok çeşitli ve renkli açı kalıplarını deneyimleyeceğiz, , üstelik gökyüzünde tam beş gezegen İkizler burcunda. İletişim hızlanırken her an başka bir haber alabiliriz, adeta bir bilgisayar oyunu gibi önümüze sürekli yeni bir konu, macera ve gelişme gelebilir. Her şey büyük bir devinim içine girerken kendimizi her yerde ve her anda gibi hissedebiliriz. Hafta sonu gökyüzü biraz daha sert tesirler taşısa da hafta içi inanılmaz hareketli, üretken ve enerjik. Bir süredir enerjiniz düşük hissediyorsanız bu hafta tekrar canlanmak, bir şeylere heveslenmek ve harekete geçmek adına ilaç gibi gelecek. Kemerlerinizi bağlayın ve yolculuk başlasın!

Giriş bölümünde belirttiğim üzere bu hafta o kadar dolu ki, her yerden farklı ve güçlü açı kalıpları karşımıza çıkıyor. Ancak en önemlisi haftanın ilk gerçekleşecek uzun vadeli tesiri olacak.

3 Haziran 2024’te Jüpiter-Plüton üçgeni kesinleşecek. Bu açı kalıbı son derece önemli ve uzun vadeli bir tesire sahip. Yaşamlarımızda derin dönüşüm ve büyüme fırsatlarını simgeleyen güçlü ve olumlu etkiler içeriyor. Açı kalıbının en önemli özelliği bireyin kişisel gücünü keşfederek kişisel düzlemde hayırlı ve önemli değişimler gerçekleştirmesine olanak tanımasıdır.

Kariyer ve finansal alanlarda başarıların elde edilmesi, zenginlik ve bolluk artışı söz konusu olabilir. Özellikle bireysel harita iyi etkiler alıyorsa kişi kariyer ve hayat yolu hedeflerine ulaşma konusunda daha hırslı ve kararlı hale gelerek iş hayatında önemli ilerlemeler kaydedebilir. En önemlisi de artan stratejik düşünme yeteneği ile uzun vadeli planlar yapma ve bu planları başarıyla uygulama kapasitesi artar.

Bu açının ruhsal ve düşünsel düzlemde de önemli bir yeri vardır. Hayata ve evrene dair daha derin bir anlayış geliştiren birey ruhsal pratiklerle daha derin ve anlamlı deneyimler yaşayabilir. Bu süreçte kişinin ruhsal dönüşümü hızlanır ve daha geniş bir perspektiften yaşamı değerlendirme yetisi kazanır. Gölge yönlerimiz ve korkularımızla sağlıklı bir şekilde yüzleşerek çok daha güçlü bir hale gelebiliriz. Açı kalıbı +-20 gün etkili.

3 Haziran 2024 günü başka önemli ve olumlu açı kalıplarına da ev sahipliği yapıyor. Özellikle Merkür’ün motifleri baskın olduğu için ilham, düşünsel sürat ve güç adına harika destekleri de alacağız. Merkür’ün yönettiği İkizler burcuna geçişi de bu durumu iyice güçlendiriyor.

3 Haziran 2024’te Merkür-Neptün altmışlığı kesinleşecek. Bu açı kalıbı yaratıcılık ve ilham getiren bir etkidir. Zihnin sınırları genişlerken kişinin üretme ve hayal etme kapasitesi artar. Yazmak, ruhsal çalışmalar gibi konular için güzel tesirler yaratır, hislere hitap ederek insanları etkilemek ve orta yolu bulmak mümkündür. Açı kalıbı +- 3 gün etkili.

3 Haziran 2024’te Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Mental ve ruhen çok daha dinamik, hareketli, meraklı ve canlı hissedebiliriz. Özellikle söyleyemediğimiz şeyleri ifade etmek bu dönemde çok daha kolay olacaktır. Transit zihinsel aktivitenin artması, iletişim kanalların açılması ve herkesin eteğindeki taşları dökmesi adına doğrudan alakalı önemli bir tetikleyici olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca bu süreç yeni bir şeyler öğrenmek, eğitime başlamak, ticari girişimlere adım atmak adına da idealdir. Merkür 17 Haziran 2024’e kadar bu burçta kalacak.

Ve bir sonraki gün de yine Merkür’ün pek verimli ve olumlu açı kalıpları bizleri bekliyor. 3-4 Haziran 2024 günleri özellikle her türlü önemli iş, başvuru, imza, sunum ve görüşme adına tam anlamıyla ideal durumda.

4 Haziran 2024’te Merkür-Plüton üçgeni kesinleşecek. Düşüncelerimizi etkileyici bir şekilde ifade etmek, hakkımızı savunmak, istediğimizi almak ve daha derin anlamlar bulmak adına harika bir tesir. Bu açı kalıbı tüm önemli görüşme, imza ve başvuru gibi konular için de çok uygundur. Tutkumuzun peşinden gitmek bize yeni bir kariyer ve hayat yolu çizebilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

4 Haziran 2024’te Merkür-Jüpiter kavuşumu kesinleşecek. Ticari anlamda son derece etkili bir açı kalıbı. Her türlü finansal işlem, iş kurma, yatırım, alım satım gibi konular adına destekleyici. Özellikle online yatırım ve dijital paralar gibi konularda avantaj getirebilir. Bir eğitime katılmak, tez, roman yazmak gibi konular adına da harika bir etkileşim. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Duygusal açıdan şanslı ve olumlu bir tesir olarak kabul edilen Güneş-Venüs kavuşumu da aynı gün karşımıza çıkıyor. Tabii bu kavuşum İkizler burcunda olduğu için daha flörtöz, mizahi ve uçucu bir tesir sahnede olacak. Duygusal açıdan heyecan ve merak duygusu oluşabilir.

4 Haziran 2024’te Güneş-Venüs kavuşumu kesinleşecek. Duygusal, canlı ve çekici bir etkileşim. Ay boyunca süren Venüs tesiri bu açıyla devam ediyor. Kalbi boş olanlar için çekim ve flört gündeme gelebilir. Diğer yandan imaj değiştirmek, bakım ve estetik işlemleri için de güzel bir açı kalıbı. Sadece bir miktar alışveriş çılgınlığı ve gereksiz harcama yaptırabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

Haftanın en önemli gökyüzü olaylarından birine gelirsek eğer 6 Haziran 2024 saat 15:37’de 16 derece İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında Güneş ve Ay ikilisine tam kavuşumla Venüs eşlik ediyor. Ayrıca Merkür ve Jüpiter ikilisi de İkizler burcunda ayrı bir kavuşum içerisinde. Yani tam beş gezegen İkizler burcunda. İletişim, düşünce ve ticari trafik had safhada. Bu yeniay donmuş olan iletişim kanallarını canlandırabilir, işleri hızlandırabilir ve bir süredir donuk veya ilhamsız hissediyorsanız tekrar mental ilham, sürat ve merak duygusunu hissedebilirsiniz.

Yeniay anında Ay ve Güneş’e eşlik eden Rigel yıldızı eğitim ve öğrenme ile doğrudan alakalıdır. Bu bağlamda bir şeyleri öğrenmek, eğitim almak veya bir konuda ustalaştıysanız bilgiyi paylaşmanın tam zamanıdır. Sosyal medya aktiviteleri, tez ve ödev teslimleri, başvurular ve önemli imzalar adına özellikle yeniaydan sonraki üçüncü gün yani Hilal fazı 9-12 Haziran arası ekstra güçlü ve hayırlı olacaktır, bu zaman dilimlerini önemli işleriniz için kullanabilirsiniz.

Gölge yönüyle ise Satürn, Ay-Güneş-Venüs üçlüsüne kare sert açı yapıyor. Yani fikir ve isteklerimiz yoğun bir şekilde açığa çıkabilir, ancak zaman zaman onaylanma ve özgüven konusunda tereddütlerimiz olabilir. Bir işi iyice öğrenip ustalaşmadan ahkam kesmek ters tepebilir. Veya duygusal konularda kendi korku ve özgüven dalgalanmalarımız insan ilişkilerine yansıyabilir. Yeniay haritasında hava elementi çok yüksek olduğu için her olaya tamamen analitik, rasyonel ve tarafsız yaklaşmamız çok önemli; zira duygusal zaaflar bizi hataya ve yanlış anlaşılmalara götürebilir.

Hafta sonuna geldiğimizde gökyüzü biraz bulutlanmaya başlıyor. Zira 8 Haziran 2024’te Venüs-Satürn karesi kesinleşecek. Duyguları ifade etmekte zorlanabilir, çevremize mesafe koymak isteyebiliriz. Aynı durum karşımızdaki kişiler için de söz konusu olabilir. İstediğimiz ilgi ve şefkati göremiyorsak ısrar etmek daha da ters tepebilir. Bu sebeple neden istediğimiz ilgiyi göremediğimizin sebebine odaklanmak daha doğru bir eylem olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

9 Haziran 2024’te Mars Boğa burcuna geçecek. Zaman zaman ne yapmak istediğimiz konusunda kararsızlık yaşayabiliriz. Mars Boğa burcunda ağır ve kararlı adımlar atmanın sembolüdür. Ancak bu burçta zararlı konumda olduğundan ötürü zorlanır. Bu sebeple bazen hareketsiz kalabilir, eyleme geçme konusunda tıkanmış hissedebiliriz. En önemlisi konfor alanından çıkma ve idareten de olsa elimizdekini kaybetme korkusu bizi hareketsizliğe sürükleyebilir. Bu sebeple biraz daha cesur ve inisiyatif odaklı olmak fayda sağlayacaktır. Mars 20 Temmuz 2024’e kadar bu burçta seyahat edecek.

Venüs-Satürn karesinden sonra bir başka zorlayıcı tesir olan Güneş-Satürn karesi 9 Haziran 2024’te kesinleşecek. Otorite figürleri ve yaşça büyük kişilerle çatışmaya açıklık görülebilir ve reddedilmiş gibi hissedebiliriz. Özgüven dalgalanmaları olabilir ve onay ihtiyacımız artabilir. Sınırları çok zorlamamak ve ısrarcılıktan kaçınmakta fayda vardır. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

Özetle hafta içi son derece güçlü, dinamik ve keyifli etkilere sahipken, hafta sonu biraz daha karmaşık ve zorlayıcı görünüyor. Bu sebeple önemli tüm konularımızı hafta içine denk getirip hafta sonunu daha sakin ve nadasta geçirmek en iyisi.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 03.06.2024: Herkese iyi haftalar! Ay Koç burcunda ve saat 01:04-08:55 arasında boşlukta ve 05:35’te Balzamik Ay fazına geçiyor. Saat 03:12’de haftanın hatta ayın en önemli açı kalıbı Jüpiter-Plüton üçgeni kesinleşiyor. Bu açı kalıbı son derece önemli ve uzun vadeli bir tesire sahip. Yaşamlarımızda derin dönüşüm ve büyüme fırsatlarını simgeleyen güçlü ve olumlu etkiler içeriyor. Açı kalıbının en önemli özelliği bireyin kişisel gücünü keşfederek hayat yolunda hayırlı ve önemli değişimler gerçekleştirmesine olanak tanımasıdır. Bu açının ruhsal ve düşünsel düzlemde de önemli bir yeri vardır. Bu süreçte kişinin ruhsal dönüşümü hızlanır ve daha geniş bir perspektiften yaşamı değerlendirme yetisi kazanır. Gölge yönlerimiz ve korkularımızla sağlıklı bir şekilde yüzleşerek çok daha güçlü bir hale gelebiliriz. Açı kalıbı +-20 gün etkili. Saat 06:57’de Merkür-Neptün altmışlığı kesinleşiyor. Bu açı kalıbı yaratıcılık ve ilham getiren bir etkidir. Zihnin sınırları genişlerken kişinin üretme ve hayal etme kapasitesi artar. Yazmak, ruhsal çalışmalar gibi konular için güzel tesirler yaratır, hislere hitap ederek insanları etkilemek ve orta yolu bulmak mümkündür. Açı kalıbı +- 3 gün etkili. Ay saat 08:56’da boşluktan çıkıp Boğa burcuna geçiş yapacak. Bugün inanılmaz yoğun ve dolu, nitekim 10:36’da Merkür de yönettiği İkizler burcuna geçiş yapıyor. Mental ve ruhen çok daha dinamik, hareketli, meraklı ve canlı hissedebiliriz. Özellikle söyleyemediğimiz şeyleri ifade etmek bu dönemde çok daha kolay olacaktır. Transit zihinsel aktivitenin artması, iletişim kanalların açılması ve herkesin eteğindeki taşları dökmesi adına doğrudan alakalı önemli bir tetikleyici olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca bu süreç yeni bir şeyler öğrenmek, eğitime başlamak, ticari girişimlere adım atmak adına da idealdir. Merkür 17 Haziran 2024’e kadar bu burçta kalacak. Günün Sabian sembolü “Telepatik iletişimle birbirinden uzakta yaşayan iki kişi.” Bu sembol zaman ve mekândan öteye uzanan bir kalp bağını simgeler. Gerçek ve saf sevgi her şeyi değiştirebilir, en zor koşullara dahi biçim verebilir. Gerçek sevgi çıkar içermez, sadece saf bir bağlılık ve berraklık içerir. Ay Fazı: Balzamik Ay.

Salı – 04.06.2024: Ay Boğa burcunda yolculuğuna devam ediyor ve harika bir gün bizleri bekliyor. Saat 09:11’de Merkür-Plüton üçgeni kesinleşecek. Düşüncelerimizi etkileyici bir şekilde ifade etmek, hakkımızı savunmak, istediğimizi almak ve daha derin anlamlar bulmak adına harika bir tesir. Bu açı kalıbı tüm önemli görüşme, imza ve başvuru gibi konular için de çok uygundur. Tutkumuzun peşinden gitmek bize yeni bir kariyer ve hayat yolu çizebilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Üzerine saat 13:23’te Merkür-Jüpiter kavuşumu da devreye giriyor. Ticari anlamda son derece etkili bir açı kalıbı. Her türlü finansal işlem, iş kurma, yatırım, alım satım gibi konular adına destekleyici. Özellikle online yatırım ve dijital paralar gibi konularda avantaj getirebilir. Bir eğitime katılmak, tez, roman yazmak gibi konular adına da harika bir etkileşim. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Saat 14:45-18:45 arası Ay-Satürn altmışlığının iyicil tesiriyle önemli işlerimizi denk getireceğimiz en verimli aralık. Ve saat 18:33’te haftanın en olumlu açı kalıbı Güneş-Venüs kavuşumu kesinleşiyor. Duygusal, canlı ve çekici bir etkileşim. Ay boyunca süren Venüs tesiri bu açıyla devam ediyor. Kalbi boş olanlar için çekim ve flört gündeme gelebilir. Diğer yandan imaj değiştirmek, bakım ve estetik işlemleri için de güzel bir açı kalıbı. Sadece bir miktar alışveriş çılgınlığı ve gereksiz harcama yaptırabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Günün Sabian sembolü “İki Hollandalı çocuk birlikte ders çalışıyor.” Bu sembol açık fikirli olmak ve sansürsüz direkt iletişimin tezahürüdür. Aynı frekanstaki kişiler bir araya gelince yaratıcılık ve başarı artar. Sembol ve anlamlara dogmatik değil, kalıp dışı bir şekilde bakmak ufkumuzu açacaktır. Ay Fazı: Balzamik Ay.

Çarşamba – 05.06.2024: Ay Boğa burcundaki yolculuğunun son demlerinde saat 11:08’de Neptün ile altmışlık açı yaparak boşluğa giriyor. Öncesinde 09:08-11:07 arası her türlü ruhsal pratik ve şifa çalışması için çok uygun. Saat 11:08-11:36 arasında çok kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra İkizler burcuna geçiş yapıyor ve yeniay fazına hazırlanıyoruz. Günün en verimli ve harika zamanları Ay-Plüton üçgeni ve Ay-Jüpiter kavuşumunun etkin olduğu 12:45-17:49 arası. Özellikle her türlü resmi işlem, görüşme, kariyer ve finans konularını bu zaman aralığına denk getirebiliriz. Saat 19:46’da Ay-Merkür kavuşumu kesinleşirken önemli konuşma, imza ve başvurular da akşam ve gece saatlerine denk getirilebilir. Her açıdan verim dolu bir gün bizleri bekliyor. Ayrıca gece saatlerinde Balzamik Ay fazının gücüyle yeniay öncesi ruhsal çalışmalar yapabilir, diyet veya detoksa başlayabilirsiniz. Günün Sabian sembolü “Kadın eylemci kalabalığa karşı ateşli bir savunma yapıyor.” Bu sembol bireyin kendini kanıtlama ve ön plana çıkma misyonunun tezahürüdür. Korkularından arınıp sadece gerçekleri söyleme vakti gelmiştir. Kötü polis olmaktan korkmak esareti doğurabilir. Unutmayalım ki her insanın kitleleri harekete geçirme ve ilham verme gücü vardır. Ay Fazı: Balzamik Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 06.06.2024: Ay İkizler burcunda ve saat 15:37’de 16 derece İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında Güneş ve Ay ikilisine tam kavuşumla Venüs eşlik ediyor. Ayrıca Merkür ve Jüpiter ikilisi de İkizler burcunda ayrı bir kavuşum içerisinde. Bu yeniay donmuş olan iletişim kanallarını canlandırabilir, işleri hızlandırabilir ve bir süredir donuk veya ilhamsız hissediyorsanız tekrar mental ilham, sürat ve merak duygusunu hissedebilirsiniz. Yeniay anında Ay ve Güneş’e eşlik eden Rigel yıldızı eğitim ve öğrenme ile doğrudan alakalıdır. Bu bağlamda bir şeyleri öğrenmek, eğitim almak veya bir konuda ustalaştıysanız bilgiyi paylaşmanın tam zamanıdır. Sosyal medya aktiviteleri, tez ve ödev teslimleri, başvurular ve önemli imzalar adına özellikle yeniaydan sonraki Hilal fazı 9-12 Haziran arası ekstra güçlü ve hayırlı olacaktır, bu zaman dilimlerini önemli işleriniz için kullanabilirsiniz. Gölge yönüyle ise Satürn, Ay-Güneş-Venüs üçlüsüne kare sert açı yapıyor. Yani fikir ve isteklerimiz yoğun bir şekilde açığa çıkabilir, ancak zaman zaman onaylanma ve özgüven konusunda tereddütlerimiz olabilir. Bir işi iyice öğrenip ustalaşmadan ahkam kesmek ters tepebilir. Veya duygusal konularda kendi korku ve özgüven dalgalanmalarımız insan ilişkilerine yansıyabilir. Yeniay haritasında hava elementi çok yüksek olduğu için her olaya tamamen analitik, rasyonel ve tarafsız yaklaşmamız çok önemli; zira duygusal zaaflar bizi hataya ve yanlış anlaşılmalara götürebilir. Yeniaydan sonra günün en iyicil zamanları Ay-Venüs kavuşumunun etkin olduğu 16:35-18:35 arası, özellikle bu aralığı kendimizi yenilemek, imaj değişimi ve kişisel bakım için kullanabiliriz. Saat 20:18 itibariyle Ay-Satürn karesi ile hava bulutlanmaya başlıyor, sınırları çok zorlamamakta fayda var. Günün Sabian sembolü “Bir gencin zihni olgun bir düşünüre dönüşüyor.” Sembol her insanda doğuştan gelen bir bilgelik olduğunu bize hatırlatır. Dünyevi konulardan ruhani konulara doğru yönelme vaktidir. Antik ve kadim bilgiden ilham almak bizi cevaplara götürebilir. Ay Fazı: Yeniay.

Cuma – 07.06.2024: Yeniaydan sonraki ilk gündeyiz ve 00:27-04:27 arasında Ay-Chiron altmışlığı etkin. Uyanık olanlar için ruhsal pratik, şifa çalışmaları ve ibadet için çok uygun bir tesir. Saat 11:11-15:11 arasında Ay-Mars altmışlığı etkin olduğu için enerjimiz yükseliyor, bu aralığı efor ve cesaret gerektiren işler için kullanabiliriz. Ayrıca fiziksel aktivite ve spora başlamak adına da çok uygun bir tesir. Ay saat 15:16’da Neptün ile kare sert açı yaptıktan sonra 15:16-15:40 arasında boşlukta. Önemli işlerimizi bu aralığa denk getirmemizde fayda var, kafa karışıklığı, işlerin aksaması veya hataya açıklık görülebilir. Saat 15:41 itibariyle Ay boşluktan çıkarak Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Günün geri kalanında sakin ve dingin bir enerji akışı var. Daha huzurlu hissedebilir, evimizde özellikle de aile fertleriyle daha fazla zaman geçirmek isteyebiliriz. Evi düzenlemek, toparlamak, geçmişten ilham almak, bir süredir görüşmediğimiz geçmişten gelen değerli kişilerle bağı güçlendirmek adına uygun bir gün. Günün Sabian sembolü “İki Çinli batılı bir kalabalık içerisinde Çince konuşuyor.” Bu sembol yabancılaşma ve köklenmeye dair eksiklik hissetmekle ilgilidir. Ancak tüm zorlu koşullara rağmen kişinin içinde ayakta kalma gücü söz konusudur. Asimile olmak yerine kişinin bireyselliği ve öznel değerlerine sahip çıkması kritiktir. Ay Fazı: Yeniay.

Cumartesi – 08.06.2024: Herkese iyi hafta sonları! Saat 11:25’te haftanın gergin açı kalıplarından Venüs-Satürn karesi kesinleşiyor. Duyguları ifade etmekte zorlanabilir, çevremize mesafe koymak isteyebiliriz. Aynı durum karşımızdaki kişiler için de söz konusu olabilir. İstediğimiz ilgi ve şefkati göremiyorsak ısrar etmek daha da ters tepebilir. Bu sebeple neden istediğimiz ilgiyi göremediğimizin sebebine odaklanmak daha doğru bir eylem olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Ay Yengeç burcunda yolculuğuna devam ediyor, Venüs-Satürn karesinin etkisi sebebiyle normalden daha alıngan ve hassas olabiliriz. Bugün geçmişe takılmak veya başkalarının sıkıntılı davranışlarına odaklanmak yerine bizzat kendimize, olumlu yanlarımıza ve keyifli aktivitelere odaklanmak en iyisi. Günün Sabian sembolü “Bir müzenin arşivinde sergilenen büyük arkaik eser.” Bu sembol kadim bilgi ve ustalığa saygı duymanın önemini vurgular. Kişi kendi kendini eğitebilir ancak bilgelik yolunda bir yol gösterici arayışının vakti gelmiştir. Hakikat yolundaki her insanın öğrendiklerini ifade etme ve geliştirme misyonu vardır. Ay Fazı: Yeniay.

Pazar – 09.06.2024: Haftanın son gününe geldiğimizde saat 07:34’te Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Zaman zaman ne yapmak istediğimiz konusunda kararsızlık yaşayabiliriz. Mars Boğa burcunda ağır ve kararlı adımlar atmanın sembolüdür. Ancak bu burçta zararlı konumda olduğundan ötürü zorlanır. Bu sebeple bazen hareketsiz kalabilir, eyleme geçme konusunda tıkanmış hissedebiliriz. En önemlisi konfor alanından çıkma ve idareten de olsa elimizdekini kaybetme korkusu bizi hareketsizliğe sürükleyebilir. Bu sebeple biraz daha cesur ve inisiyatif odaklı olmak fayda sağlayacaktır. Mars 20 Temmuz 2024’e kadar bu burçta seyahat edecek. Saat 10:35’te Güneş-Satürn karesi de devrede. Otorite figürleri ve yaşça büyük kişilerle çatışmaya açıklık görülebilir ve reddedilmiş gibi hissedebiliriz. Özgüven dalgalanmaları olabilir ve onay ihtiyacımız artabilir. Sınırları çok zorlamamak ve ısrarcılıktan kaçınmakta fayda vardır. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Ay Yengeç burcunda saat 20:05-22:05 arasında Ay-Neptün üçgeni etkin olduğu için bugünü daha çok ruhsal aktiviteler ve sakinleşme adına değerlendirmek en iyisi. Özellikle akşam saatleri her türlü ruhsal pratik ve sanatsal aktivite için ideal. Saat 22:06-22:29 arasında Ay kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra Aslan burcuna geçiş yapacak ve tekrar enerji toplamaya başlayacağız. Günün Sabian sembolü “Self-servis restoranda bol miktarda yiyecek sunuluyor.” Sembol kaynakları savurgan bir şekilde harcama konusunda uyarı yapmaktadır. Rehavet ve yavaşlama görülebilir. Kişi mental ve fiziksel devinimini korumalı, uzun vadeli düşünmelidir. Ay Fazı: Yeniay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İlham ve umut dolu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe