Merve Çubuktepe

Uzun zamandır gördüğümüz en sakin haftalardan birini yaşayacağız. Önemli gök olayları son derece az ve sade durumda. Bir sonraki hafta, 7 Eylül 2021’de gerçekleşecek Başak yeniayı ise bizi hızlı, verimli ve hevesli hale getirecek. Öncesinde kafayı toplamanın, safrayı atmanın ve dinlenmenin tam zamanı. https://tr.instela.com/m/merkur-astroloji--i943582

Merkür 30 Ağustos 2021’de Terazi burcuna geçiş yapacak. Burada iletişim tarzına daha yumuşak, uzlaşmacı ve empatik bir hava geliyor. Gerilimlerin çözülmesi, orta yolun bulunması adına iyicil bir tesirdir. Hukuki konular ve danışmanlık süreçlerinde de faydalıdır. Merkür Terazi dönemlerinde kavga dövüş, sert sözler ve agresif çıkışlar pek işe yaramaz. Huzur arayışı ön plandadır. Merkür bu burçta retro da yapacağından oldukça uzun bir yolculuk geçirecek. Bir not olarak Merkür retrosu 27 Eylül 2021’de başlayacak. Merkür Terazi burcunda 5 Kasım 2021’e kadar kalacak. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

2 Eylül 2021’de Mars-Neptün karesi kesinleşecek. Davranışlarımız ve taleplerimizle yanlış algı oluşturmamaya dikkat etmeliyiz. İdeallerimiz ve çabaladığımız şeyler arasında tezatlıklar olduğunu fark edebiliriz. Boşa kürek çekme riski verir. Bir şeyler tökezliyorsa, ısrarla olmuyorsa bırakmak faydalıdır. Bir anlık duygu ile hayata geçirilen eylemlerde yanılgıya düşme riski yüksektir.

Haftanın sonuna doğru hareketlerimizin yanlış anlaşılmasına açık koşullar oluşabilir. Hava olaylarında, özellikle yağmur, fırtına, su taşkınları, deniz kazaları gibi konularda artış görülebilir. Deniz içinde oluşan sismik aktiviteyi de tetikleyebilir. (Orta ölçekte) Ve son olarak bu açı kalıbı zehirlenme, bağımlılıklar, salgınlarla çok alakalı olduğu için yediğimize içtiğimize, en çok da kendimize çok iyi bakmalıyız. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

5 Eylül 2021’de Merkür-Satürn üçgeni kesinleşecek. Ciddiyetle bir kararı uygulamak, üstler ve yaşça büyüklerden destek almak; uzlaşmak gibi konular adına destekleyici. Aklı selim ve mantıklı kararlar almak, doğru adımlar atmak adına harika bir açı. Mülakat, toplantı, sunum ve başvurular adına da avantajlı. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 30.08.2021: Herkese iyi haftalar! Merkür saat 08:09’da Terazi burcuna geçiş yapıyor. Gerilimlerin çözülmesi, orta yolun bulunması adına iyicil bir tesirdir. Hukuki konular ve danışmanlık süreçlerinde de faydalıdır. Merkür Terazi dönemlerinde kavga dövüş, sert sözler ve agresif çıkışlar pek işe yaramaz. Huzur arayışı ön plandadır. Merkür retro dönemiyle birlikte 5 Kasım 2021’e kadar bu burçta kalacak. Ay İkizler burcunda saat 08:13’te Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yaparak günü iyicil ve kolektif bir enerji ile başlatıyor. Sabah oldukça huzurlu ve pazartesi sendromsuz başlayabilir. Saat 10:13’te Ay-Güneş karesi kesinleşerek Son Dördün fazına geçiyoruz. Bir şeyleri göstermek, ispatlamak ve kitleleri etkilemek, onay almak adına çok uygun bir fazdır. Saat 12:25’te Ay-Satürn üçgeni kesinleşirken iyice konsantrasyon gücümüz artıyor önemli işler için +-2 saatlik evre ideal. Ve son olarak saat 20:14’te Ay-Chiron altmışlığı kesinleşirken +-2 saat ruhsal çalışmalara çok uygun etkiler devrede olacak. Ay Fazı: Son Dördün.

Salı – 31.08.2021: Ay İkizler burcunda saat 07:29’da Venüs ile üçgen olumlu açı yapacak. Günün ilk yarısı özellikle saat 10:32’ye kadarki evre oldukça verimli. Ay saat 13:35’te Mars, 16:40’ta Neptün ile kare yaparak haftanın önemli açısı Mars-Neptün karesini çalıştıracak. Bu durum özellikle günün ikinci yarısını önemli konuları ele almak adına elverişsiz hale getiriyor. Kazalara, yanılgılara, unutkanlık ve dolandırıcılığa açığız dikkat. İşleri çok dikkatli yapmalı her şeyi en az iki kere okumalı ve düşünmeliyiz. Ay saat 23:48’de Jüpiter ile üçgen açı yaparak günün sert enerjisini yumuşatarak boşluğa giriyor ve günün geri kalanında bu şekilde ilerleyecek. Ay Fazı: Son Dördün.

Çarşamba – 01.09.2021: Eylül ayına giriş yapıyoruz. Ve yaz göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. Ay saat 08:25’te boşluktan çıkıp Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Tüm uyku saatinde Ay boşlukta olduğu için uykusuzluk, ani uyanma ve garip rüyalar görülebilir. İç sesi susturmakta zorluk çıkabilir. Uyuyamıyorsanız düşüncelerinizi yazmak iyi gelebilir. Ay sabah Yengeç burcuna geçtikten sonra hava sakinleşiyor. Daha evcimen, duyarlı, nostaljik ve hisli olabiliriz. Saat 14:46’da Ay-Merkür karesi kesinleşirken günün dikkat etmemiz gereken saatlerine giriyoruz. Özellikle 12:46-16:46 arası yanlış anlaşılma, küslük, trip ve alınganlıklara açık. Önemli görüşme, başvuru ve imzaları bu aralıkta önermem. Günün geri kalanı huzurlu ve dingin. Ailemiz ve sevdiklerimizle daha çok zaman geçirebilir, ev kuşu olabiliriz. Ay Fazı: Son Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 02.09.2021: Ay Yengeç burcunda ve saat 03:52’de Güneş ile altmışlık açı yapacak. Saat 08:10’da Ay-Chiron karesi olduğu için günün ilk saatleri yanlış anlaşılma ve kırgınlıklara açık olabilir. Bugün tesirler oldukça sert ve günün tek elverişli zamanı 13:32’de Ay-Uranüs altmışlığının kesinleşmesi. Yani 11:32-15:32 günün her türlü işe uygun ve verimli tek zaman aralığı diyebiliriz. Saat 20:42’de haftanın en önemli açısı Mars-Neptün karesi kesinleşiyor. Davranışlarımız ve taleplerimizle yanlış algı oluşturmamaya dikkat etmeliyiz. İdeallerimiz ve çabaladığımız şeyler arasında tezatlıklar olduğunu fark edebiliriz. Boşa kürek çekme riski verir. Bir şeyler tökezliyorsa, ısrarla olmuyorsa bırakmak faydalıdır. Bir anlık duygu ile hayata geçirilen eylemlerde yanılgıya düşme riski yüksektir. Haftanın sonuna doğru hareketlerimizin yanlış anlaşılmasına açık koşullar oluşabilir. Hava olaylarında, özellikle yağmur, fırtına, su taşkınları, deniz kazaları gibi konularda artış görülebilir. Deniz içinde oluşan sismik aktiviteyi de tetikleyebilir. (Orta ölçekte) Ve son olarak bu açı kalıbı zehirlenme, bağımlılıklar, salgınlarla çok alakalı olduğu için yediğimize içtiğimize, en çok da kendimize çok iyi bakmalıyız. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Ay Fazı: Son Dördün.

Cuma – 03.09.2021: Ay Yengeç burcunda saat 03:51’de Neptün ile altmışlık açı yapıyor. Etkili ve güzel rüyalar görebilirsiniz, +-2 saat uyanık olanlar için ruhsal çalışmalar ve ibadet adına uygun tesirler mevcut. Ay saat 08:37’de Plüton ile karşıt açı yaparak boşluğa giriyor. Uzun bir boşluk evresi bizi beklemekte. Özellikle günün ilk yarısı çatışmalar, güç savaşları ve takıntılı ruh haline açık durumda. Saat 11:28’de Ay-Güneş yarım karesinin kesinleşmesiyle Balzamik Ay fazına geçiyoruz. Yeniaydan önceki son durak olan bu faz ruhsal açıdan çok güçlüdür. Bir şeyleri geride bırakmak, bağ kesmek ve sonlandırma gibi konular için en elverişli zamanlardır. Ay saat 08:37-18:58 arasında boşlukta kalıp 18:59’da Aslan burcuna geçecek. Enerjimiz ve motivasyonumuz yükselirken akşam saatleri oldukça keyifli geçebilir. Kişisel bakım, hobiler ve flört adına elverişli zamanlar. Ay Fazı: Balzamik Ay.

Cumartesi – 04.09.2021: Herkese iyi hafta sonları! Ay Aslan burcunda ve 07:45’te Ay-Merkür altmışlığı kesinleşiyor. Ancak hemen üzerine 09:54’te Ay-Satürn karşıtı gelmekte. Eğer meseleleri ego ve gurur yapmadan çözersek sonuç alabiliriz, empati yapmamız da önemli. Aksi takdirde beklentilerimiz boşa çıkabilir ve olumsuz reaksiyonlar alabiliriz. Ay saat 17:13’te Chiron ile üçgen açı yapıyor. Özellikle 16:13-18:13 ruhsal çalışmalar ve ibadet için çok uygun. Saat 22:23’te Ay-Uranüs karesi ile frene basıyoruz. Ani duygusal patlamalar ve aksilikler gündeme gelebilir. Ay Fazı: Balzamik Ay.

Pazar – 05.09.2021: Haftanın son gününde saat 04:30’da haftanın en iyi açısı olan Merkür-Satürn üçgeni kesinleşiyor. Ciddiyetle bir kararı uygulamak, üstler ve yaşça büyüklerden destek almak; uzlaşmak gibi konular adına destekleyici. Aklı selim ve mantıklı kararlar almak, doğru adımlar atmak adına harika bir açı. Mülakat, toplantı, sunum ve başvurular adına da avantajlı. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Ay Aslan burcunda ve 14:58’de Venüs ile altmışlık olumlu açı yapacak. Özellikle 12:58-16:58 arası kişisel bakım, estetik, saç kesimi gibi konular için çok ideal durumda. Ay saat 17:21’de Jüpiter ile karşıt açı yaparak boşluğa girecek. Günün geri kalanı oldukça aheste geçebilir, hiçbir şey yapmadan biraz tembellik yapmak isteyebiliriz. İştah artışı da görülebilir. Ay Fazı: Balzamik Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe