Merve Çubuktepe

30 Mayıs 2018’de Merkür yönettiği İkizler burcuna geçecek ve 12 Haziran 2018’e kadar bu burçta kalacak. Merkür yerine yerleştiğine göre pek tabii ki doğasını daha rahat ifade edecek ve hayatımızı birden hızlandıracaktır. Bu hızlı tempoya ayak uydurmakta zorlanabiliriz, telefon şarjımız yetişmeyebilir. İlgilendiğiniz konularda okumak, araştırmak ve bunları insanlarla paylaşma isteği artar. Ancak teferruata, uzun detaylara ve yavaşlığa yer yoktur. Doğru planlanmış hayat kararları ve ticari girişimler birden çok hızlı bir şekilde yol alabilir. Özetle, zeki, hızlı ve pratik olan kazanır.

Merkür İkizler burcunda bilginin gücüne vurgu yapar. Ancak iyi bilmek yetmez, bunu iyi ifade edebilmeniz tabiri caizse bilginizi iyi satabilmeniz gerekir. Gerçek şu ki ağzı laf yapan öne geçecektir. Olumsuz ifadelerinde ise demogoji, lafların eğilip bükülmesi ve tatlı su kurnazlığı gündeme gelebilir. Ancak unutmamak lazım ki en büyük gürültü boş taslardan çıkar ve bu hoş ama boş tiplerin de Merkür’ün rüzgarında bir an coşup sonra da aslında altlarının ne kadar boş olduğunu görebiliriz. Hiç üzülmeyin yani.

Merkür doğası gereği nötr bir gezegen olduğundan, İkizler burcu da çift vücutlu olduğundan kararsızlık, çift uçlu sözler ve gelgitler de dönemin doğasını anlatıyor. Flört bu dönemde artar, ancak gerçekliği ve gelecek odağı tartışılır. Kararsızlık hayatın her alanına yansıyabilir; ancak bu dönemde kararsızlar değil en kısa sürede doğru adımı atan kazanır. Pek tabii şans faktörünü unutmamak lazım. Zira bu sembolizm paranın iki yüzünü de anlatıyor. Yazı da çıkabilir, tura da. Bundan elimizden gelenin en iyisini yapıp akabinde şansımıza güvenmemiz gerekiyor. Hepimiz için zarlar atıldı, bekliyoruz. :)

1 Haziran 2018’de Merkür-Mars üçgeni aktif olduğu için bu geçişin şanslı etkilerinden +- 5 gün çok daha fazla yararlanabileceğiz. En motive, kararlı ve hevesli kişiler zafere daha yakın olacaktır. İş görüşmeleri ve finansal girişimler için harika bir etki.

6 Haziran 2018’de Merkür-Neptün karesi kesinleşecek. İşte bu zor bir açı. Aldatılma, yanılgı ve gerçeklerin çarpıtılmasını temsil ediyor. Dolandırıcılıkla da alakalı bu etki +- 5 gün boyunca sözlerimizi dikkatli seçip adımlarımızı ekstra dikkatli atmamız gerektiğine vurgu yapıyor.

Merkür İkizler transitinin burçlar üzerindeki etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Merkür İkizler transiti iletişim trafiğinizi son hıza çıkaracak. İnanılmaz bir buluşma, konuşma ve mesaj trafiğine girebilirsiniz. Dedikodu çok tatlı gelebilir ve artabilir ancak dikkatli olun kimin ne yapacağı belli olmaz dikkatli olun söyledikleriniz başkalarının kulağına gitmesin. Arkanızdan konuşan kişilerin kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmek, hayatınıza renk getirecek insanlarla tanışmak ve flört için güzel etkiler alacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi açıdan bunaldıysanız, bir türlü beklediğiniz dönüşler gelmiyor ya da iş bulma konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız bu transit size çok iyi gelecek. Para kazanma konusunda birden fazla fırsat bulabilirsiniz, doğru adımlar atarsanız anlık hamlelerde gelirinizi yükseltmeniz de mümkün. İş yerinde kendinizi göstermeniz ve başarılı mülakatlar için biraz daha kendinizi övmeyi öğrenmelisiniz. Sahte dostlara dikkat, kazık atmaya çalışabilirler. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Pek tabii ki en çok sizi etkileyecek bu transit öncelikle biraz çenenizi düşürecek. :) İçinizdeki enerji, konuşma arzusu ve sahnede olma isteği artabilir. Taklitler ve espirilerle herkesi gülmekten öldürebilirsiniz. Bu süreçte odak noktası olduğunuz için kıskananlar da çok olacaktır, kışkırtmalara gelmeyin ve stratejik davranın. Özellikle kariyer konusunda bu işin şakası yok, her söylediğiniz söze dikkat edin ve kesinlikle birilerinin dolduruşuna gelmeyin. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Kafanızda deli sorular… Merkür en derinden iç dünyadan sizi etkileyeceği için sürekli bir şeyler düşünüp, hesaplayıp sonra da başka şeye takabilirsiniz. Özellikle içinizde intikam duygusu, arkadan konuşma ve bir kişiyi rezil etme isteği artabilir. Adalet çok önemli ancak sonradan üzüleceğiniz şeyler yapmayın. Maddi konularda hiç beklemediğiniz bir yerden para gelebilir ve çok rahatlayabilirsiniz. Metafizik ve ruhsal konulara ilginiz artabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Partilerden partilere koşabileceğiniz, çok eğleneceğiniz ve hayatın tadını çıkarabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Tam bir sosyal kelebek olup pek çok insanla tanışabilirsiniz, hatta tanışın çünkü bu size çok iyi gelecek. Aynı zamanda yeni çevrelere girmek yeni bir aşkı da beraberinde getirebilir. Geleceğe çok odaklanmadan biraz şu anın keyfini sürmek en doğrusu. Finansal girişimlerinizi transit sonrasına almanızda fayda var. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: İş başvurularınıza hızlı dönüşler gelebilir, sık sık mülakata gidebilirsiniz. Yeteneklerinizi anlatmaktan çekinmemeli ve güçlü ifadeler kullanmalısınız. İşinizle alakalı kararsızlık içinde kalabilir, değişim mi güven liman mı ikilemine girebilirsiniz. Geçici bir durum, mantığınızla karar verin süslü sözlere kanmayın. Daha fazla toplum içine çıkmanız ve başrolde olmanız gerekebilir. İlişkiler konusunda hayati kararlar almaktan kaçının. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Transit boyunca çevrenizde en çok sözü dinlenilen, herkese akıl veren kişi olabilirsiniz. Hayat deneyimleriniz insanlara yol gösterebilir. Eğer güzel bir seyahate çıkmayı istiyorsanız tam zamanı, zira bu hem ruhunuza iyi gelebilir ve beklenmedik şanslı olayları karşınıza çıkarabilir. Eğitim hayatı süren Teraziler için tam bir başarı dönemi. Ticari girişimler ve hukuki konularla alakalı eğer şanssızlık yaşıyorsanız bu dönemde her şey düzelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: İlk etkisi tabii ki metafizik konulara aşırı ilgi arttırması. Transit vesilesi ile aile dizilimi, durugörü ve fallara karşı ilginiz artabilir. Bu konular hakkında sürekli okumak, öğrenmek ve insanlara uygulamak isteyebilirsiniz; ancak dozunu kaçırıp bu konuları saplantı haline getirmemelisiniz. Beklediğiniz bir miras varsa şayet temin edebilirsiniz, aynı zamanda alacak varsa geri dönüş sağlanabilir. Sorunlu, sizi demotive eden ilişkiniz varsa sonlandırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Aşk hayatınıza büyük bir hızlanma gelebilir. Özellikle kalbi boş olan Yaylar iki kişi arasında kalabilir, ne yapacağını bilemeyebilirler. Seçim tabii ki sizin. Platonik gibi görünen bir ilişki flörte dönüşebilir ve bu sizi çok heyecanlandırabilir. Sadece etkinin doğası gereği insanlara koşulsuz güvenmeyin ve özellikle şüpheli konuşan kişileri sorgulayın. Zira bu dönemde dolandırıcı ya da yalancı insanlarla yolunuz kesişebilir. İş kurmak için uygun bir etki. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Bir türlü çözülmeyen devlet işleri, angaryalar gibi konularda birden sorunlar hızlı bir şekilde çözülebilir, siz de böylece derin bir nefes alabilirsiniz. Aynı zamanda yatırım yapmak, paranızı arttırmak adına da çok şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Sağlık konusunda hızlı hayat temposu sebebiyle yorulma, anksiyete gibi durumlar görülebilir; lütfen kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Sizde güvensizlik uyandıran akrabalarınızla mesafeyi koruyun. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Transit etkisiyle aşkta en büyük şans sizleri bekliyor. Bu dönem tam tesadüfi karşılaşmalar, bir anlık konuşma ile gelen büyük çekimi temsil ediyor. Hiç beklemediğiniz bir anda kendinizi aşkın büyüsü içerisinde bulabilir, sevdiğiniz insanla sabahlara kadar sohbet etmek isteyebilirsiniz. Bir hobi sahibi olmanın, bir konuda ders alıp kendinizi geliştirmenin tam zamanı. Sadece finansal konularda hava puslu, önemli kararları transit sonrasına bırakın. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Aile bağlarınızı güçlendirme zamanı. Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla hasret giderebilirsiniz ve bu size çok iyi gelebilir. Ev ya da arsa almak, evi tadilata sokmak için çok uygun bir dönem sizleri bekliyor. Geçmişinizle alakalı çözülmemiş konular su yüzüne çıkabilir ve bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde mutlaka mantığın sesini dinlemeniz önemli. Gerçekçi olmayan hayaller ve isteklerden uzak durmalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Merve Dirağ