Begüm Minkis

Son dakika gelişmelerine epey açık ve yönetilmesi pek de kolay olmayacak bir haftaya giriş yapıyoruz. Ay hafta içerisinde büyüyerek 5 Şubat 21:28’de Aslan dolunayına hazırlanıyor olacak. Haliyle tüm hafta boyunca dolunayın ruhsal ve bedensel yansımalarını hissetmemiz olası. Uranüs ve Mars’ın dinamik açıları eşliğinde yaratıcı ve nabız yükselten değişimler yaşayabiliriz. Konfor alanından çıkmak, artık yeni bir şeyler söylemek ve hatta icraata dökmek gerekebilir. Türbülanslı koşulların bizleri soğuk kanlı bir şekilde doğru hamleleri yapmaya çağırdığı günlere giriyoruz.

30 Ocak 2023’de Güneş ve Mars üçgeni ve Merkür ve Uranüs üçgeni gerçekleşecek. Hafta başında girişim yapmak için destekleyici. Sunum, projeler, mülakatlarda kendimizi gösterebiliriz. Sportif faaliyetler, üretim, zaman yönetimi açısından verim getirebilir. Yaratıcı, özgün, enerjik hissedebiliriz. 1 Şubat 2023’de Güneş-Kiron altmışlığı kesinleşecek. Ruhsal ve bedensel iyileşme, zor durumdaki kişileri anlamak ve başkalarına şifa olmak açısından destek getirebilir. Açı kalıbı +- 5 gün etkili.

4 Şubat 2023’de Güneş-Uranüs karesi kesinleşecek. 5 Şubat 2023’de gerçekleşecek dolunay’ın da tetiklenmesiyle açı beklenmeyeni beklememiz gereken durumları gösterebilir. Güvenli bulduğumuz bölgeler değişebilir ve konfor alanımız sarsılabilir. Kontrol altında tuttuğumuzu düşündüklerimiz bir anda elimizden kayıp gidebilir. Kaotik ve krizli gelişmelerle karşılaşsak da uzun vadeli düşünmek dürtüsel davranışlarla hataya yer açmamak önemli olacak. Açı kalıbı +- 5 gün etkili.

5 Şubat 2023’de Venüs-Mars karesi kesinleşecek. Bu açı kalıbı ikili ilişkilerde türbülanslı ve çatışmaya müsait etkiler vermektedir. Fikir ayrılıkları ve güç mücadelelerinde artış yaşanabilir. İlişkiler gurur sebebiyle sonlanabilir ve ayrılık görülebilir. “Ben bilirim tavrı” ve gereksiz inat tüm insan ilişkilerine zarar verebilir, dikkatli olunmalı. Eril-dişil dengesinin korunması bu süreçte çok önemli olacak. Açı kalıbı +-5 gün etkili olacak.

Ve gelelim haftanın en önemli olayına… 5 Şubat 2023’de saat 21:28’de 16° Aslan burcunda dolunay gerçekleşecek. Uranüs dolunay anında apexte olacağı için dikkat çekici bir noktada üstelik 8 Kasım 2022’de meydana gelen Ay Tutulmasını tetikliyor olacağından basit gibi gözüken bir olay kadersel değişimlere sürükleyebilir. Ezberleri bozan ve beklenmedik gelişmeler önümüze gelebilir. Kontrol sağladığımızı sandığımız ve güvendiğimiz değerler yerinden oynayabilir. Global çapta liderler ve önemli şahsiyetlerle ilişkili patlama, terör, doğal afetler ve skandallar görülebilir. Para piyasalarında yön değiştiren ani iniş ve çıkışlar da beklemeliyiz.

Aslan burcu patronlar, liderler, oyuncular, sinema – TV sektörü, şov dünyası, yaratıcı projeler, çocuklar ve gençler, spekülasyon ve romantik ilişkileri temsil eder. Tüm hafta boyunca bu konular odağımıza sürpriz biçimde yerleşebilir. (Dolunay yazısını hafta içi paylaşıyor olacağız.)

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 30.01.2023: Herkese iyi haftalar! Ay Boğa burcunun son demlerinde hareket ediyor. Maddi ve manevi güvene dayalı konular önem arz edebilir. Sarsılmaz dediğimiz zeminlerin oynadığına şahitlik edebiliriz. 03:03’de Ay-Satürn karesi sabah saatlerinde sorumluluklar üzerimizde olabilir. Engelleyici ve kısıtlayıcı gelişmelerle karşılaşabiliriz. 04:45’de Güneş-Mars, 05:16’da Merkür-Uranüs üçgenleri kesinleşecek. Gün içerisinde sunum, projeler, mülakatlarda kendimizi gösterebiliriz. Sportif faaliyetler, üretim, zaman yönetimi açısından verim getirebilir. Yaratıcı, özgün, enerjik hissedebiliriz. Açı kalıbı + - 5 gün etkilidir. 08:51’de Ay-Plüton üçgeni gerçekleşerek Ay boşluğa girecek. 08:51-11:34 arasında Ay boşlukta olacak. Önemli planları boşluk evresine denk getirmemek iyi olabilir. 11:34’de Ay İkizler burcuna geçerek boşluktan çıkacak. İki buçuk gün boyunca odağımızda iletişim, sosyal yaşam, organizasyon, planlama, teknoloji konuları sebebiyle zihinsel olarak aktif olabiliriz. 20:23’de Ay-Venüs karesi kesinleşecek. Akşam saatlerinde ilişkilere yön vermek zorlaşabilir, yanlış anlaşılma, yüzeysellik, kararsızlık ve havailik gözlemlenebilir. 23:01’de Ay-Jüpiter altmışlığı kesinleşecek. Akşam saatleri üzerimizde neşeli ve iyimser hava olabilir. Okuma, inceleme ve araştırma için tercih edilebilir. Ay Fazı: İlk Dördün.

Salı – 31.01.2023: Ay tüm gün İkizler burcunda seyrine devam edecek. Ticari faaliyetler, kısa seyahat, eğitim ve medya konuları merkezimizde olabilir. Entelektüel insanlarla vakit geçirmek isteyebiliriz. 07:26’da Ay-Mars kavuşumu kesinleşecek. Güne enerjik ve yaratıcı bir başlangıç yapabiliriz. Üslubumuza dikkat etmek gerekebilir. Laf sokma, yarış ve dil yaraları görülebilir. Diğer yandan her türlü konuda girişim yapmak, cesaret ve özgüven gerektiren işlerde başarı sergileyebiliriz. 09:24’de Ay-Güneş üçgeni kesinleşecek. İş görüşmeleri, sunum, toplantılar için tercih edilebilir. Problemler olsa da çok uzamadan tatlıya bağlanabilir. Sorunlara yapıcı pratik çözümler üretmek, bilgi dağarcığımızı geliştirmek, mesleki olarak gelişmek için verimli bir gün geçirmemiz olasıdır. 12:24’de Ay-Kiron altmışlığı öğlen saatlerinde ruhsal ve bedensel sağlık konulara vurgu yapıyor. İhtiyacı olan insanlara yardım etmek isteyebiliriz. Doktor randevuları için tercih edilebilir. Ay Fazı: İlk Dördün.

Çarşamba – 01.02.2023: Ay İkizler burcunun son demlerinde seyretmeye devam etmekte. Ruhsal olarak değişken, havai ve esnek bir tutum sergileyebiliriz. 10:20’de Ay-Neptün karesi + - 2 saat dalgınlık, odaklanma sorunu, hırsızlık, dolandırılmalara açık hale gelebiliriz. Yalan yanlış bilgiler ve dedikodular etrafta görülebilir. Her söylenene inanmamak, emin olmadığımız işlere bulaşmamak önemli olacak. 14:58’de Ay-Satürn üçgeniyle Ay boşluğa girecek. + - 2 saat elimizdeki işleri tamamlamak, temizlik ve fazlalıkları ayıklamak için tercih edilebilir. 14:58-23:11 arasında Ay tüm gün boşlukta devam edeceğinden önemli işleri öğlen saatlerinde halledilmesi daha iyi olabilir. 22:26’da Güneş-Kiron altmışlığı kesinleşecek. Ruhsal ve bedensel iyileşme, zor durumdaki kişileri anlamak ve başkalarına şifa olmak açısından destek getirebilir. Açı kalıbı +- 5 gün etkili. 23:11’de Ay Yengeç burcuna geçerek boşluktan çıkacak. İki buçuk gün boyunca yuvamız, ailemiz ve duygularımız önemli olabilir. Hassas, alıngan ve sahiplenici davranışlar sergileyebiliriz. Ay Fazı: İlk Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 02.02.2023: Ay tüm gün kendi yönettiği güçlü olduğu Yengeç burcunda seyrine devam ediyor. Evimiz ve ailemize olan ilgimiz artabilir. Yakın çevremizi besleyebilir, şefkat gösterebiliriz. Anılar gözümüzün önünden gelip geçebilir. Geçmişteki hatalarımız ve mutluluklarımızı tekrardan anımsayarak kendimize çeki düzen verebiliriz. 11:54’de Ay-Jüpiter karesi kesinleşecek. + - 2 saat abartı tepkiler, dürtüsel davranışlar ve duygusal patlamalar sorun çıkarabilir. Gerçek ve hayal arasında dengeyi iyi kurmak gerekebilir. Yapamayacağımız sorumlulukları almamak, abartı vaadler vermemek ve başka insanları da bunaltmamak gerekebilir. 15:14’de Ay-Venüs üçgeni kesinleşecek. + - 2 saat müsriflik, keyifçilik ve rehavet görülebilir. Üzerimize düşen görevleri ertelemeye eğilimli olabiliriz. Güzellik işlemleri, özbakım ve dekorasyon konularıyla ilgilenebiliriz. 16:18’de Ay-Ay Düğümleri uyumlu açısı kesinleşecek. + - 2 saat ait olduğumuzu düşündüğümüz durum ve kişilerle önemli kırılmalar yaşamamız olasıdır. Bağımlılık, takıntı, yanlış alışkanlıkların farkına varmak ve sonlandırmak için kullanılabilir. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Cuma – 03.02.2023: Ay Yengeç burcunda seyretmeye devam ediyor. 00:08’de Venüs-Ay Düğümleri uyumlu açısı kesinleşecek. Maddi konular, ilişkiler, ortaklık ve davalarda sonuçlanma görülebilir. Düzen ve denge kurmaya, huzur bulmaya çalışabiliriz. 00:49’da Ay-Kiron karesi kesinleşecek. + - 2 saat boyunca ruhsal ve bedensel yaralayıcı gelişmeler olabilir. Aşırı sahiplenmek, birini kontrol etmeye çalışmak karşılık bulamayabilir ve bizi duygusal olarak yaralayabilir. 05:27’de Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşecek. + - 2 saat yaratıcı ve üretken olabiliriz. Rüyalarımızdan gelecek adına ilham ve mesaj alabiliriz. 15:09’da Ay-Merkür karşıtlığı kesinleşecek. + - 2 saat iletişim sorunları görülebilir. Gün içerisinde iş görüşmesi, toplantı ve evrak işlerinde yanlış anlaşılmalar sebebiyle hata oranlarında artış görülebilir. Mantık ve duygu çatışması yaşanabilir. En kötü karar kararsızlıktan iyidir mantalitesiyle hareket etmek daha iyi olabilir. Aksi takdirde işler askıda kalabilir. 23:02’de Ay-Neptün üçgeni kesinleşecek. + - 2 saat spiritüel ve okült çalışmalar yapmak, romantik teklifler sunmak ve yaratıcı işlerde ilham bulmak adına çok verimli bir akşam geçirebiliriz. İçgüdülerimiz bizi doğru yere yönlendirebilir. İçimize sinmeyen işler ve insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Cumartesi – 04.02.2023: Herkese iyi haftasonları! Ay Yengeç burcunun son demlerinde hareketini sürdürüyor olacak. 05:50’de Güneş-Uranüs karesi kesinleşecek. 5 Şubat 2023’de gerçekleşecek dolunay’ın da tetiklenmesiyle açı beklenmeyeni beklememiz gereken durumları gösterebilir. Güvenli bulduğumuz bölgeler değişebilir ve konfor alanımız sarsılabilir. Kontrol altında tuttuğumuzu düşündüklerimiz bir anda elimizden kayıp gidebilir. Kaotik ve krizli gelişmelerle karşılaşsak da uzun vadeli düşünmek dürtüsel davranışlarla hataya yer açmamak önemli olacak. Açı kalıbı +- 5 gün etkili. 09:18’de Ay-Plüton karşıtlığı kesinleşerek Ay boşluğa girecek. + - 2 saat duygusal olarak kesin bitiş ve başlangıçlar görülebilir. 09:18-11:48’de Ay boşlukta olacak. Sabah saatlerinde mümkünse önemli görüşmeleri planlamamak faydalı gözüküyor. 11:48 itibariyle Ay Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak. Ertesi gün meydana gelecek dolunay’ın etkilerini daha çok hissetmeye başlayacağız. İki buçuk gün boyunca patronlar, liderler, oyuncular, sinema – tv sektörü, şov dünyası, yaratıcı projeler, çocuklar ve gençler, spekülasyon ve romantik ilişkileri merkeze alabiliriz. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Pazar – 05.02.2023: Dolunay gününe geldik. 01:33’de Ay-Jüpiter üçgeni, 03:50’de Ay-Ay Düğümleri karesi kesinleşecek. Gece saatleri huzurlu ve dengeli ilerleyebilir. Kendimizle barışık olarak sevildiğimizi hissedebiliriz. 06:28’de Venüs-Mars karesi gerçekleşecek. Bu açı kalıbı ikili ilişkilerde türbülanslı ve çatışmaya müsait etkiler vermektedir. Fikir ayrılıkları ve güç mücadelelerinde artış yaşanabilir. İlişkiler gurur sebebiyle sonlanabilir ve ayrılık görülebilir. “Ben bilirim tavrı” ve gereksiz inat tüm insan ilişkilerine zarar verebilir, dikkatli olunmalı. Eril-dişil dengesinin korunması bu süreçte çok önemli olacak. Açı kalıbı +-5 gün etkili olacak. 10:35’de Ay-Mars altmışlığı kesinleşecek. + - 2 saat başlangıçlar için uygun. Hareket, özgüven ve motivasyon gerektiren işlerde kendimizi gösterebiliriz. 13:38’de Ay-Kiron üçgeni kesinleşecek. Şifa çalışmaları yapabiliriz. Ruhsal ve bedensel dinlenme zamanları olabilir. İşlerimiz varsa eğer mola verebilir, inzivaya çekilebiliriz. 18:08’de Ay-Uranüs karesi kesinleşerek akşam gerçekleşecek dolunay’ı tetikleyecek. + - 2 saat eksantrik gelişmeler yaşayabiliriz, ego patlamaları görülebilir. Tüm planlarımız hızlı ve beklenmedik biçimde değişebilir. 21:28’de Ay-Güneş karşıtlığıyla Aslan burcunun 16°sinde dolunay gerçekleşecek. Uranüs dolunay anında apexte olacağı için dikkat çekici bir noktada üstelik 8 Kasım 2022’de meydana gelen Ay Tutulmasını tetikliyor olacağından basit gibi gözüken bir olay kadersel değişimlere sürükleyebilir. Ezberleri bozan ve beklenmedik gelişmeler önümüze gelebilir. Kontrol sağladığımızı sandığımız ve güvendiğimiz değerler yerinden oynayabilir. Global çapta liderler ve önemli şahsiyetlerle ilişkili patlama, terör, doğal afetler ve skandallar görülebilir. Para piyasalarında yön değiştiren ani iniş ve çıkışlar da beklemeliyiz. Ay Fazı: Dolunay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle,
Begüm Minkis