Begüm Minkis

Yeniaydan bir önceki haftadayız. Ay küçülürken faydalı ve faydasız her türlü konuyu ayıklamak isteyebiliriz. Arınma, bitirme ve tamamlanma isteği yüksek olacaktır. Öte yandan kilo vermek, bahar temizliği yapmak veya uzun zamandır aranılan cevapları bulmak adına da iyi bir süreç. Bu hafta herhangi bir gezegen burç değiştirmeyecek fakat Koç burcundaki Venüs ve Merkür’ün kuracağı olumlu kontaklar ilişkilerde kendi alanımızı koruyarak dengede kalabileceğimize işaret ediyor. Hiç deneyimlemediğimiz şeylere karşı ilgimiz artarken bu vesileyle ilkleri de yaşayabiliriz.

Merkür hafta genelinde Koç burcunda hareketini sürdürmeye devam edecek. Uzun zamandır Balık burcunda kararsız, belirsiz bir zihin yapısından muzdariptik. Bu hafta yumruğunu masaya vuran, kendinden emin bir doğada olmamız mümkün. Aklımıza her geleni söylemek, hemen yapmak isteyeceğimiz, kolaylıkla motive olabileceğimiz bir hafta olabilir. 10 Nisan 2021 Merkür ve Satürn altmışlığı ile otorite sahibi kimseler, baba, eş veya patronla sağlıklı iletişim geliştirebileceğimizi işaret ediyor. Kamu bağlantılı işler de akıcı ilerleyebilir. Fikirlerimizi sağlam zemine oturtabilir ve gelecekte de yararlanmak üzere saklayabiliriz.

İlişkiler açısından da genel anlamda destekleyici bir hafta geçirebiliriz. Yararlı ortaklıklar ve işbirlikleri kurulabilir. Karakterimize saygı duyan ve özgürlüğümüzü sekteye uğratmayacak türden insanları çekici bulmamız mümkün. 6 Nisan 2021 Venüs ve Mars, 10 Nisan 2021 Venüs ve Jüpiter altmışlıkları insan ilişkilerinden fayda görebileceğimize işaret eder. Sosyal becerilerle yeni işler kazanabilirsiniz. Venüs her ne kadar düştüğü Koç burcunda olsa da gerçekleştirdiği açılar barışmalar ve uzlaşmalar için yardımcı unsur olarak görevde olacak. Yalnızca dürtüsel davranarak kesemizin ağzını çok açmadan makul düzeyde harcamalarda bulunmalıyız.

9 Nisan 2021 Mars ve Neptün karesi gerçekleşiyor. Eylemlerimiz ve arzuladıklarımız arasındaki çatışmayı ifade eden açı kalıbı boşa kürek çekmemek için bizleri uyarıyor. Hayatı bir film sahnesi çekiyormuş gibi yaşama eğilimi artabilir. Ancak mutsuz son olabilir. Fazla plan ve proje sebebiyle asıl konuya odaklanma güçlüğü deneyimlenebilir. Doğru ve pratik hamleler ile kendimizi hedeflerimize adamamız gerekiyor. Aksi takdirde dolambaçlı yollara girerek beklediğimiz sonuçlara ulaşmakta zorlanabiliriz. Yaratıcılık, müzik ve spiritüel alanlar ile sık sık ilgilenerek kafa dağıtabiliriz. Açı - + 5 gün yoğun olarak etki gösterebilir.

10 Nisan 2021 Satürn ve Kuzey Ay Düğümü Üçgeni kesinleşecek. Satürn gezegeni yavaş hareket eden bir sınıfta olduğundan açının etkisi 2021 yılı sonuna kadar hissedilecektir. Açının en yoğun tesiri ise kesinleştiği süreç yakınlarında sirayet edebilir. Hayatta ilerleme sabrı, engelleri atlayabilecek birikim ve tecrübeye sahip olma, kalıcı anlamlı değerler yaratma ve mevcut koşulları sağlamlaştırma adına iyi zamanlara işaret ediyor.

Açının etkisi ile değişen şartların uzun vadede bizler için en doğru karar olduğunu fark edebiliriz. Yeni başlangıçlar kalıcılığını korumaya müsait olabilir. Herkes kendi haritasına göre etki alacak ancak fakat kişisel haritalarında İkizler, Terazi ve Kova burçlarında gezegen konumlanmış olanlar en desteklenen grupta olabilir.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 05.04.2021: Herkese iyi haftalar! Güne Ay Oğlak burcunda başlıyoruz. Haftanın devamında gerçekleştireceğimiz işlerimiz için planlama yapabiliriz. 03:02’de Güneş-Jüpiter Septile açısı kesinleşiyor. Kişisel haklarımızın ihlali sonucunda aşırı, abartı tepkiler söz konusu olabilir. 08:12’de Ay-Güneş BiNovile açısı sabah saatlerinde olayları her yönüyle değerlendirerek en makul sonuca ulaşabileceğinizi ifade eder. 10:05’te Ay-Plüton kavuşumu kesinleşiyor ve Ay 16.03’e kadar Oğlak burcunda boşluğa giriyor. İşler ve sorumluluklar bir anda üzerimize yığılabilir. Herhangi bir konuda önümüzü göremeyebilir ve neye, nereden başlayacağımız konusunda zorluk yaşayabiliriz. Neyse ki önemli işleri 16:03’te Ay Kova burcuna geçtiğinde tamamlamak daha kolay olabilir. Sosyal, grup faaliyetlerine odaklı bir ruh haline bürünebiliriz. 19:52’de Mars-Uranüs Novile açısı farklı davranmak ve gündelik düzenimizin dışına çıkmak isteyebileceğimizi söylüyor. Arkadaşlarımızdan sürpriz teklifler alabiliriz. 21:18 Ay-Merkür altmışlığı ile duygularımızı doğru şekilde aktarabileceğimize işaret ediyor. Ay Fazı: Son Dördün.

Salı – 06.04.2021: Haftanın en iyi günlerinden birindeyiz. Ay tüm gün Kova burcunda hareket edecek. Gelecek planları, grup faaliyetleri ve teknoloji odağımıza girebilir. Farklı görüşleri dinlemek isteyebiliriz. 00:48’te Merkür-Satürn Septile açısı kesinleşiyor. Topluluklar içerisinde ağzımızdan çıkan sözlere ekstra dikkat etmeliyiz Yanlış anlaşılmalara müsait bir etki. 04:14’te Ay-Neptün Semisquare açısı, 07:48’teki Ay-Uranüs karesi ile sabah saatleri sürprizli olabilir. Gerek hava şartlarını gerek ihtiyaç listesini göz ardı etmeden evden çıkmamakta fayda var. 09:55’te Güneş-Plüton BiNovile açısı , 13:32’teki Ay-Satürn kavuşumu ile otorite ve gücü temsil eden insanlarla olan temasımızı gün içerisinde öne çıkarıyor. Ancak içimizde isyankar ve kurallara uymak istemeyen bir yan bulunabilir. 14:17’de Venüs ve Mars altmışlığı kesinleşiyor. Açının etkisi üç gün daha hissedilecektir. İlişkilerde doğru hamle yapmayı işaret eder. Eril ve Dişil dengeyi gerek bireysel gerek ilişki içerisinde daha kolay kurabiliriz. 15:25’te Merkür-Jüpiter Novile açısı gün içerisinde meraklı, öğrenmeye açık bir yapıda olduğumuzu eğitim, yurt dışı ve ticari konularda başarı kazanabileceğimizi ifade ediyor. 23:39’da Ay-Güneş altmışlığı kesinleşirken ilişkilerde uzlaşma oranı daha da artabilir. Ay Fazı: Son Dördün.

Çarşamba – 07.04.2021: Haftanın en rahat, sakin günlerinden birindeyiz. Ay günün çoğu kısmında Kova burcunda olacak. Entelektüel ve iletişime açık bir günden bahsedebiliriz. 04:55’te Ay-Mars üçgeni kesinleşecek. Sabah erken saatlerde kalkarak spor yapacak, uzun yolculuk gerçekleştirecek veyahut geziye katılacak kişiler adına destekleyici etkileri işaret ediyor. 12:04-23:30 arası Ay boşlukta olacağından gelecek planlarımızda türlü belirsizlikler cereyan edebilir. Ciddi işlerden ziyade daha kafayı dağıtıcı, dinlendirici konularla ilgilenmemiz iyi olabilir. Geçmişte adım atılmış konuların ödüllerini de toplayabiliriz. 14:40’ta Venüs-Kuzey Ay Düğümü, 16:59’ta ise Ay-Güneş Septile açısı kesinleşiyor. Kadın erkek, alt üst ilişkilerinde saygıyı es geçmeden, ölçülü davranışlarda bulunmamız gerekebilir. İlişkilerde sorun çözmek adına pek uygun bir gün değil. 23:30’da Ay Balık burcuna geçiyor ve boşluktan çıkıyor. Uykumuz hemen gelebilir. Gece saatlerinde müzik, film, şiir, edebiyat vb. uğraşılara kafa yormak isteyebiliriz. Ay Fazı: Son Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 08.04.2021: Ay tüm gün Balık burcunda seyredecek. Sessizlikte kaybolmak isteyeceğimiz bir gün. Fedakar, hassas ve birazcık tembellik yapmaya eğilimli olabiliriz. İhtiyacı olan insanlara karşı verici olabiliriz. Ancak geçmişi düşünerek kurban psikolojisine girmemeliyiz. Bunun yerine var olan potansiyeli spiritüelizm, ibadet ve terapi gibi ruhu doyurucu aktiviteler için kullanabiliriz. 05:52’de Mars-Plüton Biquintile açısı kesinleşiyor. Hırslı ve kararlı davranış gösterebiliriz. Özelikle sanatsal ve ruhsal konularla ilgili başarı sergileyebiliriz. 06:08’de Ay-Güneş Semisquare açısı kesinleşiyor. İlişkilerde karşı tarafla çelişebilir, alıngan, hassas davranışlar söz konusu olabilir. 17:23’te Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşecek. Arkadaşlarımızla dertleşmek, keyifli kahve muhabbetleri yapmak için ideal olacaktır. Akşam saatleri bir nebze daha canlı ve girişken davranarak çevrede varlığımızı hissettirebiliriz. 23:38’de gece saatlerinde Ay-Venüs Novile açısı ilişkilere ahenk getirebilir. İnisiyatif alarak sorunların çözümüne vesile olabiliriz. Ay Fazı: Balzamik.

Cuma – 09.04.2021: Ay tüm gün Balık burcunda seyrine devam edecek ancak Merkür’ün açıları gün içerisinde oldukça baskın olduğundan yoğun iletişim trafiğine gebe olabiliriz. 00:20’de Merkür-Plüton ve 07:44’te Merkür-Mars quintile açıları ile sabah saatleri iş görüşmeleri, sunumlar ve ticari faaliyetlerde karşı tarafı heyecanlandırıcı ve etkileyici bir sitil benimseyebiliriz. 09:55’te Ay-Uranüs, 10:09’da Ay-Plüton Septile açıları beklenmedik bazı soruların, kriz yaratan koşulları haber verse de zekamızla halledebileceğiz. 14:21’de Merkür-Jüpiter semisquare açısı ile abartılar ve ileride gerçekleştirilmesi zor sözleri vermemeye dikkat etmemiz iyi olabilir. 16:48’te Ay-Mars karesi kesinleşirken günün zirvesini yaşayabiliriz. Spor gibi hareket ve mücadele gerektiren işlerle meşgul olmak isteyebiliriz. 17:03’te Ay-Neptün kavuşumu kesinleşiyor. 17:36’da Ay-Satürn Novile açısı ile sorumluluklar yük gelebilir. Akşam saatleri son derece uykulu, hassas ve yorgun olabiliriz. Zihinsel olarak dinlendirici şekilde vakit geçirmek güzel olabilir. İbadet, meditasyon ve ruhsal çalışmalar iyi gelecektir. 22:17’de haftaya etki eden Mars-Neptün karesi kesinleşiyor. Yaptıklarımız ve arzuladıklarımız arasındaki çatışmayı ifade eden açı kalıbı boşa kürek çekmemek için bizleri uyarıyor. Doğru ve pratik hamleler ile hedeflerimize odaklanmalıyız. Aksi takdirde dolambaçlı yollara girerek sonuca ulaşmakta zorlanabiliriz. Açının tesiriyle akşam saatleri yaratıcılık, müzik, spiritüel alanlar ile sık sık ilgilenerek kafa dağıtabiliriz. Ay Fazı: Balzamik.

Cumartesi – 10.04.2021: Herkese iyi haftasonları! Güne Ay Balık burcunda başlıyoruz lakin 02:48’te Ay-Plüton altmışlığı kesinleşerek Ay boşluğa girecek. Tüm gece uyurken boşluk etkisi günün verimini bozmuyor. 09:10’da sabah saatleri boşluktan çıkarak Koç burcunda seyrini sürdürecek. Düne göre kendimizi ortaya koyabileceğimiz, aksiyon almak isteyeceğimiz bir gün. Kendi ihtiyaçlarımızı merkeze alırken evde oyunlar oynayabilir, spor, yoga, pilates vb. uğraşılarla vakit geçirmek isteyebiliriz. 05:56’ta Satürn-Kuzey Ay Düğümü üçgeni kesinleşiyor. Satürn gezegeni yavaş hareket eden bir gezegen sınıfında olduğundan açının etkisi 2021 yılı sonuna kadar hissedilecektir. Açının en yoğun tesiri elbet kesinleştiği süreç yakınlarında sirayet edecektir. Hayatta ilerlemek, engelleri atlamak, kalıcı değerler yaratmak ve olan koşulları sağlamlaştırmak adına iyi zamanlara işaret ediyor. 16:01’de Ay-Satürn Septile açısı ile gündüz saatleri duygusal açıdan diğer insanların beklentilerini yük olarak görmemiz mümkün. 16:48’de Merkür-Kuzey Ay Düğümü, 18:08’de Merkür-Satürn altmışlıklarını akşam saatlerinde özel ve geleceğimizi ilgilendiren konuşmalar yapabileceğimizi, sözler verebileceğimize işaret ediyor. 21:52’de Venüs-Jüpiter altmışlığı ile bireysel farkındalığımızı doğru kullanabilir, maddi fırsatlar yakalayabiliriz. İş anlaşmaları, toplantı ve görüşme planlamak adına akşam saatleri uygun olabilir. Ay Fazı: Balzamik.

Pazar – 11.04.2021: Ve bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Yeniaydan bir önceki gündeyiz. Ay tüm gün enerjik ve cesur koç burcunda seyahat etmeye devam edecek. Dolayısıyla yavaştan yeniay modunu üzerimize geçiriyoruz. 02:21’de Ay-Plüton ve 05:52’de Ay-Mars quintile açıları ile haftasonuna yaraşır geç saatlere kadar oturabiliriz. Ayrıca ezoterik,derin,tarihi bilgilerle vakit geçirebilir, araştırmak isteyebiliriz. 09.00’de Ay-Satürn altmışlığı ile sabah saatlerinde aile sofralarında bulunmak için ideal. Sorunlara aile büyüklerinizle çözüm üretebilir ve birlikte vakit geçirmek için istek duyabilirsiniz. 11:45’te Ay-Merkür kavuşumu duyguları paylaşma, nostaljik fotoğraflara bakmak gibi his uyandıran aktiviteleri tercih edebilirsiniz. Açı empati duygusunun da yüksekliğini vurgulamakta. Ne kadar sinirlensek de hırgürden uzak durmak isteyebiliriz. 18:01’de Ay-Jüpiter Septile açısı kesinleşirken duyguları abartmamalı, bir anda galeyana gelmemeli, sınırları aşmamalıyız. 18:08’da Neptün-Kuzey Ay Düğümü BiNovile açısı da buna işaret ediyor. Sınırları doğru kurarsak, gerçekçilği es geçmeden, hayallerimizi abartmadığımızda yaşam yolunda destekleniyoruz. 18:12’de Ay-Plüton BiNovile açısı günün son açısı olarak karşımıza çıkan bir söz, izlediğimiz bir film ve gördüğümüz bir fotoğraf sebebiyle ruhsal dönüşüm geçirebiliriz. Ay Fazı: Balzamik. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis