Merve Çubuktepe

Haftanın en önemli olayı 11 Şubat 2018’de Venüs’ün burç değiştirerek yüceldiği Balık burcuna geçişi olacak. Oldukça romantik, büyülü ve aşkın gündemimizde daha fazla yer alacağı günler bizi bekliyor. Haritanızda Venüs nereden geçiyorsa o konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Venüs, 7 Mart 2018’e kadar bu burçta kalacak. Etkilerine hafta içerisinde detaylı değineceğim.

Hafta içerisindeki önemli açılara değinirsek eğer 7 Şubat 2018’de Venüs ve Uranüs arasındaki olumlu altmışlık açı kesinleşiyor. Duygusal konularda sürpriz ve olumlu gelişmelere açık bu etkiden özellikle ateş ve hava grubu burçları Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kovalar faydalanabilecek. Unutmadan bu açının diğer bir getirisi de maddi açıdan beklenmedik kazanımlardır. Ayrıca çevrenizi harekete geçirebilir, yaratıcılığınızla insanları etkileyebilirsiniz.
Yine 11 Şubat 2018’de Güneş ile Jüpiter arasında gerilimli kare açı kesinleşecek. Bu açı doğası gereği kişiyi aşırı abartıya sokabilir, ego krizleri görülebilir. Özellikle büyükler ve otorite figürleri ile gerginlikler yaratabilir, biraz esnek olmak fayda getirecektir. Maddi açıdan da çok olumlu bir etkileşim sayılmaz. Özellikle sabit burçlar Kova, Akrep, Boğa ve Aslanlar dikkat.

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ: Haftanın ilk günü Ay zıt burcunuzda ve gerilimli açılarla olacağından yeni haftayı biraz daha sakin ve her şeye takmadan başlamanız önemli görünüyor. Benzer bir etkileşim haftanın son gününde Ay Oğlak burcundayken mevcut. Yani 5 ve 11 Şubat 2018 bu haftanın sizler için dikkat edilmesi gereken, zorlayıcı etkilere sahip günleri. Zaman zaman iletişimde kopukluk ya da insanlar sizi iyi anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Diğer yandan 7,9 ve 10 Şubat 2018 bu haftanın sizler için en iyi günleri. Duygusal konularda fırsatlar yakalayabilir, beklenmedik eğlenceli ve duygulu anlar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. İkna gücünüz ve enerjiniz yüksek olacaktır, insanları kolayca etkileyebilir, içinizdeki farklılığı yansıtabilirsiniz. Olumlu açıların desteği ile isteklerinizin peşinden gidip başarı kazanmanız mümkündür. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

BOĞA: Ay tutulmasının dumanı üzerinde Boğa burçlarını zaman zaman sabır sınavlarına gebe bir hafta bekliyor. Özellikle 7,8 ve 11 Şubat 2018 sizi etkileyecek gerilimli açılar sebebiyle dikkat etmeniz gereken günler. Aşırı sabit fikirlilik, inatlaşmalar ve görüşlerde çatışmalar gündeme gelebilir. Ancak unutmamalısınız ki açı kalıpları her şeyi daha fazla hissetmenize, zaman zaman da abartılara sebep olabilir. Bu hafta özellikle kariyer ile ilgili konularda çok sivri ve uç demeçlerde bulunmamanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda gerek duygusal gerek arkadaşlık ilişkilerinde kıskançlık ve aşırı sahiplenicilik gibi ruh hallerine çok da saplanmamakta fayda var. Neyse ki haftanın son gününde Venüs’ün Balık burcuna geçişi size bir aya yakın sürecek olumlu etkileri de beraberinde getirecek. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

İKİZLER: Yeni haftaya alacağınız olumlu etkiler vesilesi ile oldukça enerjik bir şekilde başlıyorsunuz. 5 ve 7 Şubat 2018 bu haftanın sizler için en iyi günleri. Hafta başında duygusal açıdan şanslı etkiler altında olacaksınız, olaylar birden bire çok hızlı şekilde çözülebilir; hatta sizi şaşırtabilir. Yalnızsanız yeni aşklara yelken açmak için destekleyici etkiler de devrede. Bu hafta sadece 9 Şubat 2018 dikkat etmeniz gereken gün, Mars ve Ay’dan alacağınız karşıt açılar sizi yerinde durmaz bir hale sokabilir, kızdığınız zaman dilinizi tutmakta zorlanabilirsiniz. Ufak bir söz çok büyüyerek sevdiğiniz bir kişi ile aranızın açılmasına sebep olabilir. Ancak haftanın kalanında riskli bir gün söz konusu değil, keyifli zaman geçirebilir ve hayatın tadını çıkartabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak insanları bir araya getirmeniz ve etki yaratmanız mümkündür. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

YENGEÇ: Haftanın ilk günü Ay’ın açıları sebebiyle biraz zorlayıcı başlasa da ilerleyen günlerde sizi olumlu etkileyecek pek çok açı alacaksınız. Bu hafta özellikle 6 ve 7 Şubat 2018 haftanın sizler için en şanslı günleri olacak. Özellikle de aşk konusunda bu günlerde şans sizden yana. Çok yoğun ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız varsa güzel haberler alabilir, ailecek bir kutlama gerçekleştirebilirsiniz. Venüs Balık geçişi de sizi doğrudan olumlu etkileyeceğinden kişisel şansınızın artacağı bir dönem sizi bekliyor. Hafta boyunca 5 ve 11 Şubat 2018’e ise biraz daha dikkat etmelisiniz, bu iki gün gerilimli açılar alacaksınız. Kolay sinirlenme, tolerans düşüklüğü ve alınganlık görülebilir. Olayları çok büyütmemeye ve biraz da akışla hareket etmeye çalışmalısınız. Bu iki gün şartları çok zorlamamanızda fayda var. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

ASLAN: Ay tutulması sonrasında Aslanları oldukça hareketli ve canlı bir hafta bekliyor. Özellikle 5,7,9 ve 10 Şubat 2018 yani haftanın çoğunda olumlu açılar altında olacaksınız. Haftanın ilk günlerinde ikili iletişim ve sosyalleşme konusunda destekleyici etkiler sizi bekliyor. Görüşmeleriniz olumlu geçebilir, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Ticari girişimler açısından da destekleyici etkiler mevcut. Haftanın ortası itibariyle ise bu sefer romantik rüzgarlar esmeye başlıyor. Aşk konusunda şansınızın yüksek olduğu bu etkiler gündeminizi bir anda çok hareketlendirebilir. Ciddi bir ilişkiniz varsa geleceğe dönük nişan ve evlilik gibi kararlar gündeme gelebilir. Haftanın dikkat etmeniz gereken günleri ise 8 ve 11 Şubat 2018. Aşırı gururlu, iddialı ve zaman zaman karşı tarafı kıracak şekilde davranma eğiliminiz olabilir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

BAŞAK: Haftanın ilk günleri Başaklar için oldukça olumlu. Bu hafta 6,7 ve 11 Şubat 2018 özellikle sizin için şanslı günler. İş görüşmesi ve mülakatlar için bu iki günü (6 ve 7) tercih edebilirsiniz. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla alakalı güzel haberler alabilirsiniz. Yatırımlar ve finansal işlemler için de olumlu etkiler devrede. Haftanın son günü ise duygusal konularda güzel açılarınız var, sevdiğiniz kişi ile romantik ve dolu dolu anlar geçirebilirsiniz. 9 ve 10 Şubat 2018 ise bu hafta frene basmanız gereken günler. Ay-Mars kavuşumunun da etkisi ile agresif hissedebilir, en ufak bir detaydan bile kolayca sinirlenebilirsiniz. Ay-Neptün karesi sebebiyle de bilgi kirlilikleri ve dedikodulara da ayrıca dikkat etmelisiniz, laf kalabalıklarının aslı astarı olmayabilir. Dikkatsizlik ve uykusuzluk gibi durumlardan kaçınmalısınız. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

TERAZİ: Haftanın ilk ve son günü Teraziler için biraz zorlayıcı. Yani 5 ve 11 Şubat 2018 günü gerilimli açılara sahip. Özellikle aile içerisindeki diyaloglarınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Özel hayat ve kariyer dengesini ayarlamak kolay olmayabilir, işinizle ilgili bir konuda gerilim yaşarsanız bunu sevdiklerinize çok yansıtmamaya çalışmalısınız. 9 ve 10 Şubat 2018 ise bu haftanın sizin için en iyi günleri. Gerek duygusal hayat gerek sosyal hayat adına bu iki günü çok iyi değerlendirebilirsiniz. Beklenmedik flörtler ve eğlenceli çekişmeler gündeme gelebilir. Yazılı ve sözel olarak kendinizi çok iyi ifade edebilir, dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. İmza atmak, yeni bir işe başlamak ve kişisel girişimleriniz için de bu günler değerlendirilebilir. Ayrıca spor yapmak, egzersiz programına başlamak için de uygun etkiler mevcut. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

AKREP: Bu hafta 6,7 ve 11 Şubat 2018 günleri sizin için en olumlu zaman dilimleri olarak dikkat çekiyor. Ay’ın burcunuzda seyahat edeceği 6 ve 7 Şubat 2018 sezgilerinizin çok güçlü olacağı, hislerinize kulak vermeniz gereken iki gün. Bu günlerde kalbinizin sesi çok şey anlatabilir, rüyalarınıza da ayrıca dikkat etmelisiniz. İçgüdüsel aldığınız kararlar kadersel ve önemli etkileri beraberinde getirebilir. 11 Şubat 2018 itibariyle de Venüs Balık burcu geçişi de özellikle aşk konusunda size iyicil etkileri beraberinde getirecek. Yoğun, romantik ve çok tutkulu aşklar kapınızda olabilir. Bu hafta dikkat etmeniz gereken tek gün ise 8 Şubat 2018 olarak karşımıza çıkıyor. Abartılı davranış ve algılamaya sahip olabilirsiniz, içinizde gereğinden fazla öfke ve kin duygusu birikebilir. Öfke kontrolüne özen göstermeli ve intikam hislerinden uzak durmalısınız. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

YAY: Bu haftanın yapısı Yaylar için oldukça olumlu durumda. Özellikle 5, 7, 9 ve 10 Şubat 2018 haftanın sizler için en güzel günleri. Kişisel enerjinizin çok yüksek olacağı, cesaret ve kararlılığınızın artacağı günler sizi bekliyor. Size katkısı ve değeri olacak yeni kişilerle tanışabilir, keyifli zaman geçirerek bol bol sosyalleşebilirsiniz. Venüs-Uranüs olumlu açısı da hayatınızda duygusal konularda hareketlilik getiriyor. İletişim trafiği ve hatlar biraz karışabilir, kendinizibirden fazla kişi arasında seçim yapmak zorunda bulabilirsiniz. Sadece bu yoğun sosyal tempoda işinizi gücünüzü ihmal etmemenizde fayda var. Çocuklarınız varsa eğitimleriyle alakalı önemli kararlar alınması gerekebilir. Hafta içerisinde sizi özellikle zorlayacak bir gün söz konusu değil. Bundan ötürü bu iyicil etkilerle dolu haftanın keyfini çıkartın. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

OĞLAK: Oğlaklar için bu hafta sadece tek gün zorlayıcı durumda. 5 Şubat 2018 açısal irtibatları sebebiyle sizin için biraz gerilimli olabilir. Özellikle iş yerinizle alakalı anlaşmazlıklar ve iletişim problemlerine karşı dikkat etmelisiniz. Kariyerinizle ilgili ani ve duygusal kararlar almamanızda fayda var. 6,7 ve 11 Şubat 2018 bu haftanın sizin için en iyicil günleri. Kararlılık ve ciddiyetinizle insanları etkileyebilirsiniz. Uzun süredir isteyip planladığınız konuları hayata geçirebilirsiniz. Bir projeniz varsa insanlara sunmanın tam zamanıdır. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla yollarınız kesişebilir, birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi özellikle 7 Şubat 2018’e denk getirmenizde fayda var. Finansal açıdan bir sıkıntınız varsa bu hafta çözüm bulabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

KOVA: Yeni haftaya zinde ve olumlu başlayacaksınız. 5,7,9 ve 10 Şubat 2018 yani haftanın çoğunda sizi destekleyici etkiler bekliyor. Araştırma ve öğrenme duygunuz iyice artacaktır. Hafta içerisinde bilgilerinizle bir çok insana yol gösterebilir, takdir ve minnet duygularını toplayabilirsiniz. İş yerinizde kendinizi göstermek için bir fırsat dönemi de söz konusu. İnsanların takıldığı ve çözemediği konuları siz akılcı bir şekilde ele alarak fark yaratabilirsiniz. Bu hafta içerisinde kariyeriniz için çok önemli olacak görüşmeler yapabilirsiniz. 8 ve 11 Şubat 2018 ise haftanın gerilimli açıları ile dikkat etmeniz gereken günleri. İş yerinde odak ve bilirkişi olmak elbette güzel ancak bu iki gün güç savaşları ve çekişmelere açık etkiler taşıyor. Özellikle değer verdiğiniz kişiler ve patronlarınızla çatışmalardan ve inatlaşmalardan kaçınmalısınız. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

BALIK: İlk en önemli haberle başlayalım. 11 Şubat 2018’de iyicil Venüs burcunuza geçiş yapacak ve bir aya kadar yakın süre burada kalacak. Yani Balıkları dikkat çekecekleri, ön planda olacakları ve duygusal açıdan şanslı hissedecekleri bir dönem bekliyor. Hafta içerisinde 6,7 ve 11 Şubat 2018 sizin için en şanslı günler. Hayal gücü ve yaratıcılığınızın maksimumda çalışacağı bu günler içerisinde iz bırakacak güzel işlere imza atabilirsiniz. Maddi açıdan olumlu, finansal sıkıntıları azaltacak etkiler de devrede. Ticaret ile ilgilenen Balıklar için fırsatlar söz konusu. Aynı zamanda hukuki konularda bir sıkıntınız varsa çözüm bulabilirsiniz. Haftanın en dikkat etmeniz gereken günü ise 9 Şubat 2018. Bugün dikkatsizliklere açık etkiler var, aynı zamanda yanlış anlaşılmalara da uygun bir yapı cabası. Önemli işlerinizi bugüne denk getirmeyip ekstra dikkatli olmanızda fayda var. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.