Begüm Minkis

5 Eylül İstanbul’a göre 06:04’te aşk ve finans göstergesi Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 29 Eylül’e kadar aşk, sağlık ve parada hem şifa olmak hem de şifa bulmak isteyebiliriz. Bizi en iyi anlayan, yaralarımızı saran, iyi gün kötü gün dostu olan ilişki ve arkadaşlıkların yükselişe geçeceğini gözlemleyebiliriz. Elbette bu esnada seçicilik, eleştiri ve detaycılığımızın dozunu iyi ayarlamak gerekebilir. Ancak unutmamalıyız ki ‘’Dost acı söyler.’’ Eksikliklerimizi yüzümüze vuranlar bu dönemde asıl iyiliğimizi isteyip düşünenler olabilir. Faydalı tavsiyelerin de farkında olarak hem kendimizi hem çevremizi iyileştirme zamanı. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Başak burcunda astrolojik olarak kuvvetli yerleşimde değildir lakin bu durum maddi ve manevi sıkıntılar veya sorunlu ilişkiler yaşayacağımız manasına da gelmez. Tam tersi gözün çok yükseklerde olmaması, azdan çok görmek, herkesin atladığı ayrıntıları fark etmek nedeniyle yücelen değerler önem kazanabilir gözüküyor. Eşimizi, sevgilimizi ve işimizi seçip yeni başlangıçlar yaparken gösterişten olabildiğince kaçınmalıyız.

Başak burcu toprak elementine mensup olarak sabır, çalışmak ve emek vermekle doğrudan ilgilidir. Venüs Başak estetikli ve hep birbirine benzeyen süs bebeklerinden ziyade kişiye has özelliği olan uzuvlarla doğrudan ilgilidir. Arzu ve isteklerimiz adına yeterli donanıma ve çabaya sahip olduğumuzu düşünüyorsak artısı ve eksisiyle haklarımızın teslim alacağımızı söylemek yanlış olmaz. İşçiler, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili iyileştirmeler yapılabilir. Zanaatçılık, tarım, heykelcilik ve marangozluk gibi mesleklerle ilgilenebilir.

Diğer yandan el hünerimizi geliştirmek, evimizi düzenlemek, sağlık bilincimizi geliştirmek gibi küçük alışkanlıklar bile büyük farkındalıklar yaratabilir gözüküyor. 16-17 Eylül tarihlerinde Venüs-Mars kare açısı ve Venüs-Kuzey Ay Düğümü üçgen açılarıyla ilişkilerle ilgili ani ve heyecanlı deneyimlerimiz olabilir. Önemli ataklar, tutkulu hamleler, teklifler ve sportif faaliyetlere başlanılabilir.

9 Eylül itibariyle Venüs’ün dispozitörü Merkür gezegeni retro harekete geçeceği için ilişkilerde geçmiş tekrardan yüzeye çıkabilir. Telafiler yapılabilir ve barış rüzgarları esebilir. 23-29 Eylül arasında üstelik Merkür Başak burcunda Venüsle kavuşumda retrosunu tamamlayacağından kadersel olayların vuku bulmasına işaret etmektedir.

20 Eylül Venüs ve Uranüs üçgeni +- 5 gün ani başlayan ve ani biten ilişki/evlilik/ortaklıklara işaret edebilir. Venüs Başak burcundayken bitti dediğimiz ilişkiler daha da kuvvetli biçimde yüzeye çıkarken, zoraki sürdürülen ilişkiler de inceldiği yerden kolaylıkla kopabilir gözüküyor.

26-27-28 Eylül Venüs-Plüton üçgeni ve Merkür-Venüs kavuşumu tesiriyle finansal bağlamda önemli faydalar getirebilir, anlaşma ve sözleşmeler ve eğitim aktiviteleri adına çok hayırlı tesirler olacaktır.

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Görev ve sorumluluklarınıza titizlikle yanaşacağınız bu süreçte günlük düzeninizde karışıklık yaratan detaylarda temizlik yapma gerekliliği baş gösterebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminizi sağlam tutabilirsiniz. Sizi zarara sokan toksik bağımlılıklarınızı bırakmak için harekete geçebilirsiniz. Tüm alışkanlıklarınızı tekrardan gözden geçirerek sağlıklı bir rutine geçmek, diyet ve spor yapmak için verimli bir zamanı işaret etmektedir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Aşk yaşantınıza renk ve düzen geliyor. Sevgilinizle beraber çalışmak, hobi icra etmek, aynı eve çıkmak veyahut kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir semte taşınmak için planlar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla kutlama ve organizasyonlar da bu süreçte önünüze gelebilir. Spekülatif yatırımlara dair hesap kitap yaparak fayda sağlayacak yatırımlar yapabilirsiniz. Sportif faaliyetler sizi daha dinç hissettirmesinin yanı sıra fit bir görüntüye de kavuşturabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Ailenizle ilişkileriniz ve ev ortamınızda dağınıklık, belirsizlik ve karışıklık varsa eğer düzen getirebilirsiniz. Yeni pratik kullanılabilir eşyalar, tamirat ürünleri, el işçiliği dekoratif ürünler veya ailecek sağlığınızı düşünerek check-up paketi satın almayı düşünebilirsiniz. Değerli ve eksikliklerinizi kapatma eğiliminde olacak insanlar özel hayatınıza dahil olabilir. Evden çalışma düzeni kurarak para kazanmaya başlamak veya doğrudan emlak işiyle ilgilenmek adına müsait etkiler olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İnternet ortamında dedikodular, eleştiriler ve skandal haberlerin yayılabileceği bu süreçte siz de dilinizi tutmalı herkese her şeyi yansıtmamalısınız. Medya ortamlarında kolaylıkla eleştiri alabilir, siz de yapabilirsiniz. Komşu, kardeş ve kuzenlerinizden yardım almak, görev paylaşımı yapmak için destekleyici bir süreç olabilir. İş veya sağlık nedeniyle keyifli vakitler geçireceğiniz seyahatlere çıkabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Düzenli gelirlerinizde yükseliş yaşamak müsait tesirler bulunuyor. Para biriktirmek, gelir-gider dengenizi muhasebe etmek, iş kurmak, yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için destekleyici bir dönemden geçebilirsiniz. Fayda ve sağlık getirdiğini düşündüğünüz alanlara harcama yapabilirsiniz. El işçiliği, tasarım, örgü, dikiş/nakış gibi alanlarda kendinize hobi edinebilir, kurslara katılabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: İlişkilerinizle ilgili düzen ve yeniliğin geleceği zamanlar. Yolunda gitmeyen beraberlikler son bulabilirken kenarda beklettiğiniz ilişkileriniz varsa denemeye değer diye düşünerek harekete geçebilirsiniz. İş ortamınızdan edindiğiniz yeni arkadaşlıklar mesleğinizde de gelişmenize katkı sağlayabilir. Eleştirilerin dozunu kaçırmaz fazla mükemmeliyetçi davranmazsanız ilişkilerde son derece yardımlaşma ve paylaşım hissini tadabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Beden ve ruh bütünlüğünüzü sağlamak maksadıyla kendinizi hazırlık sürecine sokabilirsiniz. Uyku düzeninizi sağlamak, ruhsal olarak kafaya taktığınız durumları temize çekmek için ideal bir süreç olacaktır. Sağlığınız için tahlil yaptırmak, her türlü meditatif faaliyet, diyet ve doğa gezileri için istekli olabilirsiniz. İlişkinizi gözlerden ırak yaşamak isteyebilirsiniz. Hayatınıza düzenli bir ilişki katmak adına karşı tarafa fedakârlık yapmanız gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Mesleki kazançlarınızda artış yaşayabilir, bazı dileklerinizin gerçekleştiğine şahit olabilirsiniz. Gelecek idealleri, takım çalışması içerisinde ilerlemeniz önem kazanabilir. İşinizde önceden yapmadığınız bir ilki deneyerek yenilik gerçekleştirmeniz mümkün. Aile içi organizasyon ve planların da devreye gireceği bu süreçte insan ilişkilerinin yoğunlaşması sebebiyle her yere yetişmekte zorlanabilirsiniz. Söz alıp verirken daha dikkatli olmalı abartıya veya fazla detaycılığa kaçmamalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Kariyerinizde yeteneklerinizle farklılığınızı ortaya koyarak hak ettiğiniz terfiyi alabileceğiniz bir zaman. Mevki sahibi, çalışkan ve tanınmış bir insandan yardım görebilirsiniz. İş kurmak, evlenmek veya boşanma gibi statü değişimine açık yeni düzen hayatınıza dahil olabilir gözüküyor. Ofis tutmak veya taşımak gibi nedenlerden ötürü masraf yapmanız gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Hayata bakış açınızda eski kalıpların bitmesiyle yerine yenisinin geleceği bir zaman olabilir. Takıntı ve kuruntularınızdan arınarak kendinizi akışa bırakmaya karar verebilirsiniz. Hukuki süreçlerde problemler, bir haksızlığın veya dolandırıcılığın ortaya çıkması söz konusu olabilir. Sizde ve çevrenizde dijital hırsızlıklar artabilir. Sosyal medya hesaplarınıza dikkat etmeniz iyi olabilir. Kiminiz taşınma, yurt dışı eğitimleri ve uzun bir seyahat süreciyle ilgilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Mali açıdan ortaklık ve işbirlikleri sayesinde fayda sağlayacak olumlu güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Borçlarınızı rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Güvendiğiniz yakınlarınızla beraber iş kurmaya karar verebilirsiniz. Psikolojik düzlemde kendi içinize dönerek hedeflerinizle ilgili kendinizi sorgulayarak doğru cevapları bulabilirsiniz. Parasal konularda kılı kırk yarmamaya özen göstermeli doğru olduğunu bildiğiniz yoldan şaşmamalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: İyi günde kötü günde dediğiniz, iyi iletişim kurduğunuz biriyle ilişki veya ortaklık başlatabilirsiniz. Sağlıklı giden beraberliklerde evlilik kararı alarak ilişkinize yeni bir soluk getirmek isteyebilirsiniz. Bekar kişiler aynı mesleği icra ettiği veya sağlık sektöründe hizmet eden samimiyet kurabilir. Her yönden adalet arayışında olacağınız bu süreçte çeşitli alanlarda uzman kişilere danışarak cevap arayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis