Begüm Minkis

5 Mayıs 2019’da İstanbul saati ile 01:44’te 14° Boğa burcunda bir yeniay meydana gelecek. Boğa burcu; huzurlu, mutlu ve sağlam bir gelecek inşa etmekle yakından alakalıdır. Dünyadaki tüm güzellikleri yansıtır. Sanat, maddiyat ve sevginin gezegeni Venüs ile ifade bulur. Yeniay sembolizmi ise yeni tohum ekmek manasına geldiğinden bu süreç itibariyle bu temalarda verimli bir sürece gireceğiz.

Bereketli yeniay’ın gerçekleştiği anda akıllı, toplumcu ve devrimci Kova burcu yükseliyor. Kova burcunun yöneticisi Uranüs de yeniay’ın gerçekleştiği burç Boğa’da ilerliyor. Bu yeniay’ın temalarına oldukça dikkat etmek gerekli olduğunu düşünüyorum. Uranüs’ün bu yıl bize ne vereceğinin sinyalleri daha da görünür olacak. Uzun zamandır bir değişim sürecinin içerisindeyiz ve her gökyüzü olayı bizleri bir tık daha hedeflerimize yaklaştırıyor.

Malum Kova burcu sembolizminde gelecek umutlarımız ve hayallerimiz de vardır. Aslına bakarsak Boğa burcu da bundan farksız değildir. Sentezlersek; geleceği garanti altına almak, çalışmak, azim ve sabır göstermek,para kazanmak ve konfor alanları yaratmak için daha yenilikçi bir tavır simgelememiz gerektiğini görüyoruz. Değişmeyen tek şey değişimdir! Eski kalıplarımızı modernleştirmeliyiz. 21. Yüzyılda ilerlemeye devam ederken ancak ve ancak bu şekilde fark yaratabiliriz.

Oğlak Burcunda ilerleyen karmanın lordu Satürn ve değiştirilmesi gereken davranış kalıplarını anlatan Güney Ay Düğümü yeniay anına çok güzel birer üçgen açı yapacaklar. Ayrıca genel olarak retrolu, yani ilahi adaletin daha çok aktif olduğu bir dönemde olduğumuza da dikkat çekmek istiyorum. Önceden ne verdiysek ödülleri toplama zamanı diyebiliriz. Satürn etkileriyle başlanan girişimler kalıcılığını koruyabilir. Sürpriz şekilde gelecek paralar, sıradışı ve teknolojik alanlardan sağlanan gelirler, piyangolar, miraslar vaad edilen haritalarda oldukça şaşırtıcı olabilir.

Güneş ve Ay’ın iletişimi ve fikirsel yardımları anlatan 3. Ev alanında bir araya gelip yeniden doğması; yeni yaşam yolları bulmak, yatırım ve anlaşma yapmak, yakın çevreden destek almak için iyi bir dönemi işaret ediyor. Ayrıca Boğa burcunun dispozitörü Venüs girişkenliği ve cesareti anlatan Koç burcunda ve şans gezegeni Jüpiterle üçgen açı içerisinde bulunuyor. Bu yerleşimlerin tüm meali maddi ve manevi şartlarımızı ileriye götürebilmek, mal mülk sahibi olmak, iş kurmak ve yeni konfor alanları yaratmak konusunda bize destek olacağının sinyalleridir. Tabii ki geleneksel kalıpları kırarak ilerlemenin tam zamanı. Bunca zamandır bir şeyleri kaybetme korkusundan adım atamadığımız, tembellik yapıp ertelediğimiz işlerimizde artık yenilikler yapmamız gerektiğini şimdi daha da iyi anlayacağız.

Boğa burcu estetikle ve sanatla yakından alakalıdır. Ev dekore etmek, arkadaşlarla ev ortamında keyifli vakit geçirmek, alışveriş yapmak, çevremizi ve kendimizi güzelleştirmek, yeteneklerimizi geliştirmek için verimli zamanlar. Yaratıcı konularda projelere başlanabilir, ilham edinebilir ve ödüller alabiliriz. Sağlık açısından boyun ve boğaz bölgesine daha dikkat etmek gerekli olabilir.

Yoksullara, kimsesizlere, hastalara yardım etmek ve beslemek gibi kararlar alınabilir. Toplum ve ahlak davaları oldukça gündemimizde yer alabilir. Bize sunulan özgürlüğü ne açıdan ve nasıl kullanıyoruz? İnsanlara ne kazandırıyoruz? Maddi değerlerle insanları eziyor muyuz? Sadece biz mi iyi olalım istiyoruz? Bu tarz konularla alakalı kısacası uyanış yaşayacağımız günlere giriyoruz.

Boğa Yeniayı’nın burçlara etkilerine gelirsek eğer: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Maddi ve manevi değerleri anlatan Boğa burcunun doğal evinde yaşacağınız bu yeniay yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. İşe girebilir, terfi alabilir veya iş kurabilirsiniz. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz alacaklarınızı temin edebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak daha kolay para kazanabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Mal mülk alabilir, büyük çapta alışveriş yapabilirsiniz. İnternetten para kazanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Burcunuzda gerçekleşecek yeniay sıradışı bir yola girmenizi sağlayabilir. Önceden düşünmediğiniz başarılar elde edebilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir sayfa açabilir, sosyal statünüzde yükseliş gösterebilirsiniz. Kişisel bakım ve güzellik konularına yönelebilirsiniz. Spora ve eğitimlere yazılmak için iyi bir süreç. Maddi olarak iyi bir döneme gireceksiniz.
Sürpriz tanışmalar gerçekleşebilir ve ilişkilere adım atabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Bilinçaltı ve harcamalar alanınızda gerçekleşecek yeniay arkanızdan dönen işleri önünüze getirebilir. İdealleriniz uğruna masrafa girebilirsiniz. Kilo vermek ve tazelenmek için iyi bir süreçte olacaksınız. Rüyalarınız ve hayalleriniz artabilir. Uzak yollara gidebilir veya buralardan gelen misafirleri ağırlayabilirsiniz. Kendinizi bulmak ve aydınlanmak için güzel bir döneme giriyorsunuz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Gelecek hayalleri ve arkadaşlar alanınızda gerçekleşecek yeniay sosyalleşmeniz ve kalabalıklara karışmanıza yardımcı olabilir. Arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz. Bir hayalinizi hayata geçirebilir ve mesleki yükseliş yaşayabilirsiniz. Parasal olarak büyük gelirler sağlamanız mümkün. Bu bireysel bir konu olabileceği gibi uzun zamandır beklediğiniz yüklü miktardaki paralar da olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kariyeriniz ve ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. İş ortamınızda yenilikler olabilir. Terfi veya ikramiye alabilirsiniz. Evlilik kararı alarak sosyal statünüzde değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin hayatındaki gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Tanınırlık içeren sahne önü işlerinizde büyük başarılar elde edebilirsiniz. Yatırım ve iş kurma konusunda da iyi bir süreçte olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Aşk hayatınız ve varsa çocuğunuz ile ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Uzak seyahatler, yabancılarla ilişkiler ve eğitim için müsait bir zaman. Ticaretle uğraşıyorsanız alacaklar devrede olabilir. İş kurma düşüncelerine girebilirsiniz. İşinizle ilgili alım satımlar yapabilirsiniz. Keyfinizin yükseleceği, eğlenceli sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Kişisel ve mesleki olarak daha çok gelişme şansınız söz konusu. Hayat felsefeniz yenilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Ortak kaynaklar ve başkalarının paraları alanında yaşacağınız yeniay bu alanlarda hareketlilikleri beraberinde getirebilir. Miras ve nafaka davaları varsa, bunlar bir nihayete erebilir. Varsa eşiniz yeni bir iş anlaşması yapabilir ve bunun size de maddi yansıması gündeme gelecektir. Büyük hediyeler ve ikramiyeler alabilirsiniz. Banka işlerinizde yeni bir sayfa açılabilir. Yatırım kararı alıp büyük borçlar altına girebilir veya olan ödemeleri kapatabilirsiniz. Yeniay etkisiyle psikolojik açıdan dönüşüm deneyimlemeniz mümkündür. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Karşıt burcunuzda gerçekleşecek yeniay ilişkilere ışık tutuyor. Maddi olarak size yarar sağlayacak biri ile tanışabilir ve ortaklık yapmaya karar verebilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz ya da evlenebilirsiniz. İlişkilerin bu denli yoğun olması, açık düşmanlık görmenize de neden olabilir. Bu nedenle çevrenizi gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Partner dolayısı ile maddi kazançlar olabilir. Hak ettiğiniz bir dava sonuca erebilir. Ev içerisinde yenilikler gündemde olabilir. Sağlığa dikkat edilmesi gereken bir süreç. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Sağlığınızla ilgilenmek ve gündelik işlerinizi yoluna koymak için uygun bir dönem içerisindesiniz. İş dolayısıyla kısa seyahatler ve görev değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz. Terfi alabilir veya işlerinizin yoğunlaştığını görebilirsiniz. Maddi olarak sağlam bir duruma gelmeye başlıyorsunuz. Hayatınızı kolaylaştırmak için konfor alışverişleri yapabilirsiniz ve şifa bulamadığınız bir hastalığınız varsa ilk pozitif sonuçları alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Keyfinizin ve aşk hayatınızın yükseleceği bir sürece giriyorsunuz. Evliliğe dönecek bir ilişkiye adım atabilirsiniz fakat bu durum yanında sorumluluklar da getirecektir. Yaratıcı çalışmalarınız ve yetenekleriniz varsa büyük başarılar elde edebilirsiniz. Kendinizi topluma sunmak ve ispatlamak için iyi bir dönem geçireceksiniz. Maddi olarak şansınız daha çok yükseliyor. Riskli işlerinizde beklemediğiniz başarılar yakalayabilirsiniz ve sürpriz hamilelik haberi alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatındaki yenilikler dolayısıyla harekete geçebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Yeniayın yükseleninin Kova olması sizi doğrudan etkileyecektir. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun süreçlerdesiniz. Özellikle ev almak, taşınmak veya dekorasyon tarzında istekleriniz için daha müsait olabilir. Aile bireylerinin maddi olarak size destek olduğunu hissedebilirsiniz. Akrabalarınız dolayısıyla gelişmeler yaşayabilir veya bir miras konusunu beklenmedik şekilde duyabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgilenmek adına için müsait zamanlardasınız. İnternet ve sosyal ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. İş görüşmeleri yapabilir veya kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatına dair bazı konular gündeme gelebilir. Araba ve teknolojik alet satın almak için uygun zamanlar. Harcamaların ve hastane işlerinin olduğu bir dönem geçirebilirsiniz. Mesajcı rüyalar görebilirsiniz, dikkate almakta fayda var. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis