Begüm Minkis

Sevme şeklimizi, aşkımızın kalitesini gösteren Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 2 Ekim’e kadar devam edecek transit süresince duygularımızı göstermekten pek çekinmeyeceğimiz, ipleri elimize alarak cesaretimizi sergileyebileceğimiz serüvenli günler bizi bekliyor. Bu süreçte görkemli ve dikkat çeken aşk birlikteliklerine şahit olabiliriz. Bireysel düzlemde hayran olunmak ve takdir toplamak adına yaşamımıza çeşitli yenilikler katmak isteyebiliriz. Romantik ilişkiler dışında eğlenmek ve paylaşmak da bu dönemin keyifli etkilerinden olacaktır. Yaşam canlılığımızı yükseltecek bu transit ile arzularımız için harekete geçecek enerjiyi rahat bir şekilde ortaya çıkarabiliriz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Arzularımıza sahip çıkmamıza yardım edecek ve liderliğimizi tüm enerjimizle göstertecek bir transit başlıyor. Venüs haz ve keyiflerle ilgili bir gezegendir. Yaşamın kaosundan sıyrılarak dünyevi tüm güzellikleri deneyimlememize yardımcı olur. Aslan burcu da bu temaları simgeler. Bu bağlamda Venüs Aslan burcunda vaadlerini büyük oranda gösterecektir. Aşkın daha eğlenceli, romantik ve cömert yönünü bu transit ile deneyimleyebiliriz. Güçlü ve ses getiren birliktelikler görebiliriz.

Aslan burcu; her daim içimizde yaşayan çocuk, kalbimiz, üretkenliğimiz, yaratıcılığımız, risk alım gücümüz, yeteneklerimiz, neşemiz ve saf egomuzdur. Bu dönemde yaptıklarımız daha açık ve göz önünde olabilir. Sanat camiası ve sahnede göz dolduran insanları, başarı hikayelerini görebiliriz. Gölge yanı ise kolay kırılmak ve sürekli takdir görmek istemek şeklinde yüzeye çıkabilir. Eleştiriye kapalı hale gelmek güç savaşlarını doğurabilir. Bu süreçte kendimizi doğru ifade etmek, öne geçmek ve görülmek adına yüksek oranda bir enerji harcayabiliriz.

Aşk ve ilişkilerde gerçek sevginin öne çıkacağı zamanlardır. Aslan burcu merkezde olmak ile ilgilidir. Bedenimizin merkezinde ise kalp bulunur. Tüm kalbimizle bir işe, insana ve ortama yönelebiliriz. Maddi değeri ve kalitesi yüksek eşyalar, evler, arabalar, takılar satın alabiliriz. Aslan altın ile simgelendiğinden yukarı yönlü bir çıkış bekleyebiliriz. Riskli yatırımlar için bu evre değerlendirilebilir.

Venüs’ün seyahati boyunca alacağı tek sert etki 15 Eylül’de Venüs ve Uranüs karesi olacak. Bu süreçlerde aşk, ilişkiler ve evliliklerde beklenmedik, sarsıcı ve ani değişimler bekleyebiliriz. Ani para kazanımları olacağı gibi düşüşler de görülebilir. Ay sonuna doğru ekonomide çalkantıları haber veren etkiler söz konusu.

27 Eylül Venüs ve Kuzey Ay Düğümü üçgeni, 29 Eylül Venüs ve Mars üçgen açıları sorunlu ilişkilerde toparlanma, yeni bir ilişkiye başlamak, evlilik kararı vermek, ortaklık kararları adına verimli gözükmektedir. Bu etkiler eşliğinde hayırlar getirecek ve gökyüzü tarafından desteklenen birliktelikler başlayabilir.

Aslan burcu saçlar ile de ilgili olduğundan oldukça marjinal kesim, boya ve imaj değişimleri bu dönemde dikkatleri toplayabilir. Saç ektirmek veya saç botoksu yaptırmak gibi aktivitiler içinde ideal etkiler. Sırt, omurilik ve kalp bölgesi sağlık astrolojisine göre şifa bulunabilecek konulara işaret edebilir. Mesela sırt masajı yaptırırsanız alacağınız verim daha çok artabilir.

Venüs Aslan transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Zevk aldığınız konularda dürtüsel bir şekilde hızlı para harcayabilirsiniz. Aşk, flört ve sosyal yaşamdan yana destekleneceğiniz bir dönem geçirebilirsiniz. Yaz bitmiş olsa da sizin için eğlence yeni başlıyor olabilir. Tatil ve organizasyonlar gündeminize gelebilir, arkadaş gruplarınız ile vakit geçirebilirsiniz. Hobi, yaratıcılık ve üretkenliğinizin artacağı süreçler de olacaktır. Bu süreçte hobilerinize yönelebilir, yeni bir yeteneğinizi keşfedebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Ev, aile ve yuvanızı ilgilendiren hoş gelişmeler olabilir. Yeni bir eve taşınmak, ev dekorasyonu ile uğraşmak, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak için istek duyabilirsiniz. Aile ve akrabalarda nişan, düğün vb. gelişmeler de görülebilir. Küs veya aranızın açık olduğu akraba ilişkilerinde barış görülebilir. Evden para kazanmak için etkiler güzel. Geleneksel tatlar ve değerleri de daha yaratıcı bir biçimde sunabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Sosyal anlamda hareketli ve koşturmacalı bir süreç sizi bekliyor. Okul, mahalle arkadaşları ve kardeşlerinizle samimi vakit geçirebilirsiniz. Ticaret, pazarlama, sosyal medya işleri ile ilgileniyorsanız fark yaratmanızı sağlayacak yeni gelişmeleriniz olabilir. Kişisel gelişiminize hizmet edecek bir eğitime yazılmak, seyahate çıkmak bu dönemde size iyi gelebilir. Arabanızın muayenesi, nakliye ve iş seyahatlerinizi bu döneme denk getirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Maddi ve manevi gücünüzün artacağı bir süreç deneyimleyebilirsiniz. Para biriktirerek daha güçlü hedefler belirleyebilirsiniz ancak kalite uğruna çekinmeden yüklü paralar da çıkabilir cebinizden. Yeteneklerinizi daha kolay nakit paraya dönüştürebilirsiniz bu dönemde. Yeni bir işe başlamak, yatırım ve alım/satımlarla uğraşmak sizin adınıza bu dönemin en temel konusu olacaktır. Önemli iş fırsatlarına dair gözlerinizi açmanızda fayda var. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Burcunuzda etkili olacak Venüs sizi her türlü konuda dikkat çekici bir forma sokabilir. Gerek dış görünüş gerek somut başarılarınız takdir toplayabilir. Aşkı, flörtü ve sosyal anlamda barışı kendinize daha çok çekebilirsiniz. Genel ruh haliniz daha keyifli ve eğlenceli tabiatta olabilir. Yalnız bu dönem fazla para harcama riskini de bulunuyor. Keyifli bir tatil veya lüks bir ihtiyacınızı gidermeniz bu evreye denk gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: En büyük huzuru kendi kendinizle bulacağınız bir süreç geçirebilirsiniz. Yaratıcı gücünüz ve ilhamınız yerinde olacaktır fakat bu dönemde abartılı aşk hayalleri de kurabilirsiniz. Rüyalarınız keyifli ve estetik olabilir. Doktor kontrolleri, meditasyon, terapiler, masaj yaptırmak gibi hem zihinsel hem de fiziksel açıdan şifalanmanızı yarayacak işlerle meşgul olabilirsiniz. Ancak israfa kaçma olasılığınız bu dönemde çok yüksek. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Sosyal çevre ve ait olduğunuz gruplarda lider özelliklerinizle dikkat çekebilirsiniz. Önemli bir iş başarısına imza atabilirsiniz ve böylelikle gelirlerinizde büyüme gözlemlenebilir. Bu dönemde toplu bir para çıkışı ile idealinizdeki ev ve arabaya da kavuşabilirsiniz. Var olan arkadaşlarınızdan gelecek hayırlı haberler olabilir. Özellikle evlilik, bebek haberleri alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde sizin için önemli biri ile aranızdaki buzlar eriyebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Hayatınızın iplerini daha çok elinize almak ve sorumluluklarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Aile hayatı ve kariyer dengesini daha rahat kuracağınız bir süreç deneyimleyeceksiniz. Kariyerinize ivme kazandırmak veya çocuk yapmak gibi kararlara daha iyimser bakabilirsiniz. Güçlü, otorite sahibi insanlardan da destek alacağınız bir süreç. İşe başlayabilir veya kendi işinizi yapıyorsanız büyütmeye yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Hayata daha ılımlı bakacağınız ve yeni deneyim sahaları kazanmak için harekete geçeceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Resmi konular, davalar, sınavlar ve mülakatlardan hayırlı sonuçlar görebilirsiniz. Eğlendiğiniz insanlarla seyahatler gerçekleştirebilir, hatta yurt dışına açılmak isteyebilirsiniz. Medya, eğitim ve ticari konular gündeme gelebilir. Bildiklerinizi aktarma amacıyla online platformları kullanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Finansal krizleri rahatlıkla atlatacağınız ve parayı parayla büyütebileceğiniz bir süreç geçirebilirsiniz. Başkalarının size sunduğu teklifler ile elinizdeki değerler yükselebilir. Miras, nafaka, krediler, sigorta ve tazminat yoluyla bir paranın/malın sahibi olabilirsiniz. Eş ve ortağınızın da gelirleri iyi seyredebilir. Cinsel yaşam için de bu transit keyifli zamanlara işaret etmektedir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İhtiyaç duyduğunuz anlarda yanınızda kolayca insan bulabileceksiniz bu dönemde. Yakın bir arkadaş, sevgili, eş veya bir danışmandan fayda görebilirsiniz. Birlikte hareket etmekten keyif alabilir sorunulu ilişkilerde barış, tekrar deneme görülebilir. Evlilik kararları da gündeme gelebilir. İlişkilerde ortak kararların zevkle alacağı ve karşılıklı anlayışın artacağı bir süreç geçirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: İş ve mesleki koşullarınızı ilgilendirecek keyifli gelişmeler cereyan edebilir. Yeni bir işe başlayabilir, müşteri kazanabilirsiniz. Ofis ortamınızda karmaşa var ise düzelebilir. Bir sorun anında ekip arkadaşlarınızdan daha kolay destek ve anlayış görebilirsiniz. Bu dönem sorumluluklarınızdan keyif almanız mümkün. Kendi işinizi yapıyorsanız büyütmeye yönelik hamleler için ise koşullar ideal. Sağlığınızı olumlu manada etki edecek bir işlem yaptırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis