Begüm Minkis

6 Haziran 2024’de 16° İkizler burcunda Rigel sabit yıldızı üzerinde değerli bir yeniay gerçekleşecek. Venüs gezegeni yeniay derecesiyle kavuşurken Satürn de kare açıyla meydan okuyor olacak. Seve seve üstleneceğimiz yeni sorumluluklar tüm Haziran ayının gündemini oluşturabilir. Eğitim, seyahat, ticaret, randevular ve bürokratik işler konusunda yeniay harekete geçirici gözüküyor. İkizler burcu dualiteyi temsil ettiği için etik ahlak sınavları görülebilir. Kul hakkı yiyenlerin cezalandırıldığını görebiliriz.

Yeniay anında Venüs, Güneşin kalbinde cazimi konumda olacak. Benzer kavuşum en son Haziran 2016’da gerçekleşmişti. O dönemde başlayan konular yeni bir seviye atlayabilir. Dolayısıyla her türlü ilişkinin kaderinin yeniden çizilmesi, birleşme ve ayrılıkların olması mümkün. Bununla birlikte yeni maddi kaynaklar, yatırımların da temeli atılabilir. Adeta Şeytanın bacağı kırılabilir. Tüm bu imkanlara kavuşmak için bize de kabuğumuzdan çıkarak dış dünyaya açılmak düşüyor. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Jüpiter’in 26 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçişiyle şans yön değiştiriyor. Bunu en iyi İkizler yeniayıyla görmeye başlayacağız. İkizler burcu Merkür yönetiminde olduğu için yeniay hızımıza hız katmamızı sağlayacaktır. Problem çözme becerilerini, plan ve projelerin gelişimini destekleyecektir. Evrak işleri, satış ve pazarlama, reklam, tanıtım faaliyetleriyle yakından ilgilenilebilir. Hayatımıza yeni yüzler katılabilir. İnsan bağlantıları gelişmemize yol açabilir.

Satürn’ün yeniay anında Güneş, Ay, Venüsle kare açısı zorluk olmadan, sorumluluk almadan istediğimiz güzelliklere erişmemizin mümkün olmadığını biraz acıya katlanmamız gerektiğini göstermekte. Ayrıca hak edenler ektiği tohumların meyve vermeye başladığını da fark edebilirler. Balık ve İkizler burçlarındaki baskınlık ikilem yaratan konular, dolandırıcılık ve kurnazlıklara karşı tetikte olmak gerektiğini göstermektedir.

Yeniayın yükseleni 18° Terazi burcu olacak. Ortaklık, evlilik ve yakın ilişkileri ilgilendiren konular daha çok gündeme gelebilir. Yükselen yöneticisi Venüs’ün güzel etkiler veren Rigel sabit yıldızı üzerinde olması pek çok kişiye yükselme, zenginlik, mutluluk, popülerlik, yeni bağlantılar, davalarda zafer getirebilir. Edebi eserler, yazarlar ve medya çalışanlarıyla ilgili başarılar olabilir. Pek çok yaz aşkları da başlayabilir. Hatta haritası destekleyen bekar kişiler evleneceği insanı dahi bulabilir bu süreçte.

Merkür ve Jüpiter’in kavuşumunun yine yeniay anında etkin olması müjdeli haberleri getirebilir. İyimser düşünceler, inancın güçlenmesine destek verecektir. Seçeneklerin çokluğu kararsızlığa neden olabileceği için maymun iştahlılıktan kaçınmak gerekecektir. Seyahat planları yapılabilir, sınava gireceklere şans getirebilir, satışları arttırabilir, hayırlı iş anlaşmalarının önünü açabilir.

Yeniayın sabian sembolü bir gencin kafası olgun bir düşünürün kafasına dönüşüyor. Bu sembol kişisel farkındalık sayesinde başarıya götürecek alanlarda erken yola çıkmayı temsil edebilir. Değerlerin farkında olarak problemler karşısında mantıklı alternatifler bulmayı, büyüklerin nasihatlerini dinlemeyi gösterebilir. Ortalamanın üstünde bir zekayla sayesinde yükselmeyi temsil edebilir.

Türkiye haritasının 12.evinde gerçekleşecek yeniay, kontrol dışı kadersel gelişmeleri arttırabilir. Pusu ve yolsuzlukları çoğaltabilir. Gizli topluluklar, suç örgütleri konusunda hassas bir süreçten geçebileceğimizi göstermektedir. Hastaneler, yardım kuruluşları, hapishanelerle ilgili yeni kararlar alınabilir.

İkizler Yeniayı’nın burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Yeni bir eğitime başlayabilir veya kısa seyahat planlayabilirsiniz. Evrak hazırlığı, başvuru, mülakatlarınız olabilir. Projelerinizi geliştirebilirsiniz. Haklarınızı bir konuda hukuki yolla aramak isteyebilirsiniz. İş ortamında gizli düşmanlıklara, arkadan çevrilen işlere karşı daha dikkat etmelisiniz. Davetler, sosyal medya yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bekarsanız biriyle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularınızla aranızdan su sızmayabilir bu süreçte. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi açıdan bereketiniz artabilir. Şirketiniz maaşınıza zam yapabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız yeni müşteriler kazanabilirsiniz. Paranızın kıymetini daha çok bilmeye başlayabilirsiniz. Dış görüntünüzü değiştirebilir ve estetik yaptırmayı düşünebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde, içinde bulunduğunuz gruplarda sorumluluklarınız artabilir bu süreçte. Geleceğinizi daha ciddi şekilde planlayabilir, yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Hayattan daha zevk alabilir kendinize güzel meşgaleleler bulabilirsiniz. İnsanlara hal ve tavırlarınızla daha cazibeli görünebilirsiniz. Mülakatlara gidebilir, reklam ve tanıtım faaliyetleri için girişimde bulunabilirsiniz. Kariyerinizde sorumluluklardan kaçmazsanız terfi edebilirsiniz. Eğitim, danışmanlık, hukuki konular ve ortaklıklar üzerinden para kazanabilirsiniz. Flört başlatabilirsiniz. Beraberliğiniz varsa evlilik, nişan kararı alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İnzivaya çekilmek, tatile çıkmak, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için çok uygun bir süreç. Maneviyatın önemini daha çok anlayabilirsiniz. İlişkilerde özverili davranışlar sergileyebilirsiniz. Dini ve felsefi konularda derinleşebilirsiniz. Yurt dışında yaşamayı düşünebilir hatta iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Dedikodulara açık bu süreçte aynı bakış açısında olmadığınız insanlarla mesafenizi iyi ayarlamanız gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Faydalı ilişkiler kurabileceğiniz bu süreçte alacağınız desteklerle hayalleriniz gerçeğe dönebilir. Organizasyonlarda yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kariyerinize yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Maddi konular nedeniyle sosyal çevrenizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Borç vermek için uygun bir zaman olmayabilir. Uzun vadeli ciddi yatırımlarda orta yolu bulduğunuz takdirde sorunlar ortadan kalkabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Kariyerinizde yükselmek istiyorsanız daha fazla kendinizi geliştirmeniz ve sorumluluk almanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Sosyal statünüzü ilgilendiren önemli gelişmeler olabilir. Partneriniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Sizi yönlendiren otorite figürlerine veya partnerinize karşı kendinizi daha savunmasız hissedebilirsiniz. Kadersel gelişmeler karşısında kimilerinizin eli kolu bağlı kalabilir. İş vasıtasıyla eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Eğitim, sağlık veya işiniz sebebiyle yurt dışındaki imkanlardan faydalanabilirsiniz. Yasal süreçlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Mesleki konularda etik davranmaya daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Günlük rutinlerinize yetişmekte zorlanabileceğiniz bu süreçte yanınıza yardımcı almayı düşünebilirsiniz. Olaylara mükemmeliyetçi yaklaşabileceğiniz için hataları düzeltmeye çalışabilirsiniz. Kendinizi yetiştirdiğiniz konularda bilirkişi ilan edilebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: İş ortaklıklarından kazançlı çıkabilirsiniz. Güçlü biri kariyerinizde yardımcı olabilir. Müşterek paralar, miras, nafaka, tazminat ve sigorta konularında yeni girişimler yapabilirsiniz. Yeni bir gelir kapısı açılabilir. Ek işinizden para kazanabilirsiniz. Yatırımlarda ve aşk hayatınızda şansınızı çok zorlamamanız, eşeğinizi sağlam kazığa bağlamanız gerekebilir aksi takdirde kayıplar yaşayabilirsiniz. Arkanızdan gizli çevrilen işler varsa eğer açığa çıkabilir bu süreçte. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Popüleritenizin artacağı, insanlar tarafından sevildiğinizi hissedebilirsiniz. Aile hayatınızı ilişkilerinize çok karıştırmamanız iyi olabilir. Aranızın bozuk olduğu bazı insanlarla buzları eritebilirsiniz. Partnerinizle huzurlu ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bekarsanız eğer evlilik düşünebileceğiniz biri hayatınıza girebilir. Resmi meseleler, satış ve pazarlama işleriniz uyumlu ilerleyebilir. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Hukuki yolla haklarınızı alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Zihinsel yönden yorulabileceğiniz bir süreç olabilir. İş görüşmeleri yapabilirsiniz. Eğitim, yayın, ilan, mülakat, reklam faaliyetleriyle ilgilenebilirsiniz. Çalıştığınız şirketi değiştirebilirsiniz. Sizin veya yakınlarınızın sağlık tahlillerinizin vakti gelmiş olabilir. Detaylı tıbbi kontrollerden geçebilirsiniz. Taşınma düşünceniz varsa hazırlıklara başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Gönül ilişkilerinden yana şansınızın yaver gidebileceği bir süreç. Kısmetleriniz artabilir. Şahsınıza münhasır yeteneklerinizin daha çok görüleceği bir sürece giriyorsunuz. Riskli yatırımlardan, hobilerinizden ve aileniz kaynaklı para kazanabilirsiniz. Evinizi veya ofisinizi dekore etmekten de hoşlanabileceğiniz, kısa bir tatil planlayacağınız zamanlar. Harcamalarınızı yaparken ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız iyi olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Özel hayatınızda huzur ve uyumu daha çok yakalayabileceğiniz bir süreç. Evinizde sevdiklerinize davet verebilirsiniz. Ailede hakkınızı aradığınız bir konu varsa adil biçimde çözümleyebilirsiniz. Mülk, toprak yatırımı düşünebilirsiniz. Kiralama ve taşınmalar gündeme gelebilir. Miras haklarınızı alabilirsiniz. Ayrı eve çıkmayı düşünebilirsiniz, evinizin geçim sorumlulukları artabilir. Partneriniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis