Merve Çubuktepe

Bazen aradığımız cevapları insanlarla konuşarak, koşturarak ve sürekli çabalayarak bulamayız. Tam tersi o çılgın tempodan, insanlar ve hatta seslerden daha uzak kalıp kendimizi dinlememiz gerekir. Zira bazen kapı kapı dolaşıp sorsak da her şeyi arasak da aradığımız cevaplar sessizlikte gizlidir. 10-27 Mart 2022 arasında Merkür Balık burcunda seyahat edecek. Merkür Balık etkisi de bizi ilham ve duygusal düşünce tarzına götürmekte. Hayallere dalmak, ilham ve yaratıcılık artışı görülebilir. Ancak bazen de pembe bulutlar içerisinde kendimizi olmayacak ihtimallere fazla kaptırabiliriz, dikkat. İkinci bir kişinin yorumu bu süreçlerde çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler, yaratıcılık gerektiren her konu için harika bir etkidir. Sezgilerimiz maksimum güçte çalışabilir.

Merkür Balık burcunda seyahat ederken 17 Mart 2022’de Uranüs ile altmışlık olumlu açı yapacak. Açı kalıbı yaratıcılığın dışa vurumu, hayal gücünü ortaya koymak ve farklı şeyler ortaya koymak için çok uygundur. Kalemine güvenenler için düşünceleri yazıya dökmek adına harita bir fırsat. Benzer ama daha ruhani bir etkileşim ise 23 Mart 2022’de Merkür-Neptün kavuşumu ile gerçekleşecek.

21 Mart 2022’de Merkür-Jüpiter kavuşumu ise özellikle yatırım, alım satım, ticari girişimler, imza ve seyahatler adına son derece elverişli bir tesir oluşturmakta. Saydığım tüm açı kalıpları +- 3 gün etkili.

Hafta boyunca ruhsal ve düşünsel yönü güçlü açı kalıpları oldukça baskın. Özellikle 13 Mart 2022’de kesinleşecek Güneş-Neptün kavuşumu bu tür açı kalıpları içerisinde en güçlü olanlardan biridir ve tüm çalışmalar için değerlendirilebilir. Hayal gücümüz çok yüksek çalışabilir, sanatsal ve yaratıcı üretime açık olabiliriz, ilham perileri adeta bizim için mesai yapabilir. Sadece dalgınlık, unutkanlık görülebileceğinden her şeyi not alıp, ajandayla ilerlemekte fayda var. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

Bu hafta ruhsal çalışmalara ağırlık vermek, yardım etmek, bağış yapmak önemli temalar. Savaş başta olmak üzere son derece yorucu ve ağır olaylar içerisindeyiz, dünyevi olaylardan sıyrılmak elbette mümkün değil ama iç sesimiz ve daha ruhsal yönlerimize odaklanmak hafta boyunca daha huzurlu olmamızı, en önemlisi bazı cevaplanmamış soruların asıl cevabını bulmamızı sağlayabilir. Konuşmak yerine dinlemek, koşmak yerine yerinde durmak gibi faaliyetler de bu güçlü enerjiyi daha da canlandıracaktır.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 07.03.2022: Herkese iyi haftalar! Ay Boğa Burcunda ve saat 09.37’de Uranüs ile kavuşum açısı gerçekleştirecek. Sabah saatleri oldukça hareketli, hatta yorucu geçebilir. Beklenmedik olaylara hazırlıklı olup her daim B planı bulundurmakta fayda var. Ancak öğleden sonra itibariyle bizleri son derece keyifli bir akış bekliyor. Ay, saat 16.49’da Jüpiter ile olumlu altmışlık açı yapacak. +-2 saatlik dilim her türlü ticari işlem, imza, görüşme ve alım satım işlemleri için çok uygun. Ay saat 20.02’de bu sefer Güneş ile altmışlık olumlu açı yapacak. Özellikle akşam saatleri itibariyle 20.02’de Ay-Güneş altmışlığı kesinleşiyor. İkili ilişkiler, uzlaşma, ahenk ve keyif adına son derece güzel saatler içerisinde olacağız. Ay Fazı: Hilal.

Salı – 08.03.2022: Ay Boğa burcunda saat 00.55’te Satürn ile kare sert açı yapıyor. Özellikle günün ilk saatlerinde daha gergin bir atmosfer oluşabilir. Gece gece aklımıza gelen fikirler ve tepkilere karşı dikkatli olmayız. Ay saat 07.02’de Neptün ile altmışlık açı yapıyor, özellikle günün ilk saatlerine son derece ruhani ve huzurlu bir şekilde başlayabiliriz. Ruhsal çalışmalar yapabilir, yardım edebiliriz. Saat 11.20’de Ay, iyicil Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapıyor. Özellikle +-1 saatlik aralık bir şeye başlamak, adım atmak, aksiyona geçmek adına çok olumlu. Ay-Merkür karesi 17.04’te kesinleştiği için 16.04-18.04 aralığında ağzımızdan çıkan sözlere, yazışmalara ve ifadelere çok dikkat. Yanlış anlaşılmalar ve gerilimlere açık etkiler olabilir. Ay saat 17.34’te Plüton ile üçgen olumlu açı yaptıktan sonra boşluğa giriyor. Saat 17.34-21.39 arasında Ay boşlukta. Bu aralığa önemli iş ve başlangıçların denk gelmesini tavsiye etmem Ay saat 21.40 itibariyle boşluktan çıkıp İkizler burcuna geçiyor. Günün geri kalanı keyifli, meraklı ve bol diyaloglu geçebilir. Ay Fazı: Hilal.

Çarşamba – 09.03.2022: Ay İkizler burcunda yolculuğuna devam ediyor. Saat 01.40’ta Ay-Mars üçgeni devrede olacak. Bir önceki gün 23.40 itibariyle daha enerjik, odaklı ve motive hissedebiliriz. Üşendiğimiz işlere odaklanmak, eforlu işleri halletmek adına iyicil saatler. Ve saat 02.27’de de Ay-Venüs üçgeni kesinleşiyor. Gün boyunca ikili ilişkiler, duygusal konularda tamir konusunda iyicil tesirler devrede olacak. Var olan sorunları konuşarak ve bir orta yol bularak çözmek mümkün. Ve saat 19.49’da Ay-Chiron altmışlığı kesinleşiyor. Özellikle 18.49-20.49 arası her türlü ruhsal çalışma, ibadet ve odaklanma gibi konular için uygun. Kalp kırıkları ve kırgınlıklar da çözülebilir bu süreçte. Ay günün geri kalanında rahat bir şekilde İkizler burcunda seyahat edecek, düşüncelerimizi daha rahat ifade edebiliriz. Ay Fazı: Hilal. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 10.03.2022: Saat 04.32’de Merkür Balık burcuna geçiş yapıyor. Merkür Balık etkisi de bizi ilham ve duygusal düşünce tarzına götürmekte. Hayallere dalmak, ilham ve yaratıcılık artışı görülebilir. Ancak bazen de pembe bulutlar içerisinde kendimizi olmayacak ihtimallere fazla kaptırabiliriz, dikkat. İkinci bir kişinin yorumu bu süreçlerde çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler, yaratıcılık gerektiren her konu için harika bir etkidir. Sezgilerimiz maksimum güçte çalışabilir. Merkür 10-27 Mart 2022 arasında Balık burcunda seyahat edecek. Ay saat 06.06’da Jüpiter, 13.45’te Güneş ile kare açı yaptığı için özellikle günün ilk yarısında her türlü abartı, aşırı harcama, yiyip içme ve ego krizine açık olabiliriz. Bu esnada İlk Dördün fazına da geçiş yapıyoruz. Kendini ispat, hırs ve rekabet duygusu artabilir. Saat 13.47’de Ay-Satürn üçgeni kesinleşirken 11.47-15.47 arası günün en verimli ve iyicil saatleri. Önemli işlerimizi bu saat aralığına denk getirebiliriz. Ay saat 19.42 itibariyle Neptün ile kare sert açı yaparak boşluğa girecek. Günün geri kalanında dalgınlık, hatalara açıklık, aldanma gibi şeyler görülebilir, dikkat. Ay Fazı: İlk Dördün.

Cuma – 11.03.2022: Ay saat 10.24’e kadar çok uzun bir süre boşlukta olacak. Bu sebeple uykuya dalmak zor olabilir. Ani uykudan uyanma, garip ve karmaşık rüyalar görebilirsiniz. Rüyalarınızı yazmak ve üzerinden düşünmek ruhen size iyi gelebilir. Ay saat 10.25 itibariyle boşluktan çıkarak yönettiği Yengeç burcuna geçiş yapacak. Daha duygusal, retro, hassas ve ılımlı hissedebiliriz. Hem korumak hem de kollanma isteği harekete geçebilir. Ay saat 15.00’te Merkür ile üçgen olumlu yapacak. Özellikle saat 13.00-17.00 arası en güçlü olmakla birlikte gün boyunca önemli, derin, anlamlı ve işlerin gidişatını olumlu etkileyebilecek çok önemli konuşma ve yazışmaların içinde kendimizi bulabiliriz. Bugün susmak yerine kendini ifade etmek, dinlemek ve doğru soruları sormak bize birçok konuda avantaj ve ferahlık getirebilir. Ay Fazı: İlk Dördün.

Cumartesi – 12.03.2022: Herkese iyi hafta sonları! Ay saat 08.57’de Ay-Chiron karesi kesinleşiyor. Özellikle sabah saatlerinde söylediğimiz söz ve davranışlara dikkat. Kırgınlıklar, gönül yaraları, ufak görünen ama önemli gaflar gündemde olabilir. Neyse ki saat 10.37 itibariyle Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşirken gergin hava dağılmaya başlıyor. Günün geri kalanında çok daha keyifli, aktiviteli ve kendimizi daha özgür hissedecek olayların içinde kendimizi bulabiliriz. Sürekli alıştığımız ve sıkıldığımız rutinlerin dışına çıkmak adına da güzel bir fırsat. Ay saat 20.06’da Jüpiter ile üçgen olumlu açı yapıyor. Akşam saatleri itibariyle her türlü finansal işlem, kariyer ve ticaret odaklı kararlar, önemli görüşme, toplantı ve imza için iyicil bir atmosfer oluşuyor. Bu etki gece yarısına kadar sürecek. Ay Fazı: İlk Dördün.

Pazar – 13.03.2022: Ay saat 07.52’de Güneş ile üçgen olumlu açı yapıyor. Sabah saatleri her türlü ikili diyalog, çözüm ve anlaşma konusunda harika tesirlere sahip. Buna ek olarak saat 08.24’te Ay-Neptün üçgeni de kesinleşiyor. Özellikle saat 06.24-10.24 arası ruhsal çalışmalar ve ibadet için çok uygun durumda. Toplam etki saat 12.06’ya kadar yani Ay’ın transit Ay düğümleriyle olumlu açısını kesinleştirene kadar sürecek. Ve saat 14.42’de haftanın en önemli açısı olan Güneş-Neptün kavuşumu kesinleşecek. Hayal gücümüz çok yüksek çalışabilir, sanatsal ve yaratıcı üretime açık olabiliriz, ilham perileri adeta bizim için mesai yapabilir. Sadece dalgınlık, unutkanlık görülebileceğinden her şeyi not alıp, ajandayla ilerlemekte fayda var. Açı kalıbı +-7 gün etkili. Bu hafta ruhsal çalışmalara ağırlık vermek, yardım etmek, bağış yapmak önemli temalar. Savaş başta olmak üzere son derece yorucu ve ağır olaylar içerisindeyiz, dünyevi olaylardan sıyrılmak elbette mümkün değil ama iç sesimiz ve daha ruhsal yönlerimize odaklanmak hafta boyunca daha huzurlu olmamızı, en önemlisi bazı cevaplanmamış soruların asıl cevabını bulmamızı sağlayabilir. Konuşmak yerine dinlemek, koşmak yerine yerinde durmak gibi faaliyetler de bu güçlü enerjiyi daha da canlandıracaktır. Ay saat 18.44 itibariyle Plüton ile karşıt sert açı yaparak 18.44-22.31 arası boşlukta olacağı için bu saatlerde riskli ve fevri hareketler yapmamaya dikkat. Saat 22.32 itibariyle Ay boşluktan çıkıp Aslan burcuna geçerken tekrar odak, azim ve motivasyon kazanmaya başlıyoruz. Ay Fazı: İlk Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe