Berrak Nilhan Karaca

Anahtar kelimelerimiz; yoğun, tutkulu, gizemli, çekici ve aşk… Neden mi bahsediyorum? Tabii ki Venüs’ün Akrep burcundan geçişinden bahsediyorum.

7 Kasım 2017 – 1 Aralık 2017 tarihleri arasında ilişkiler, aşk, sevgi, değer verilen şeyler, genç kadınlar ile alakalı gezegen Venüs, Akrep burcundan geçiş yapacak. Aslında Venüs, Akrep burcunda zarardadır. Yani doğasının temsil ettiği konuları rahat ifade edemez. İlişkilerde tek vücut olmak ile bundan tamamen korkmak arasında gidip gelinir. Kıskançlık, aşırı sahiplenme, takıntılı bir sevgi, şehvet düşkünlüğü, karşı tarafı fiziksel cazibe ile kontrol etmeye çalışma, uç noktada cinsel fanteziler, ilişkilerde affedici olamama, intikam alma isteği bu geçişin negatif yönlerindendir. Fakat bu sefer Venüs hem çok güzel açılar yapacak hem de Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars da Venüs’ün yönettiği Terazi burcundan geçiş yapacak. Buna astrolojide karşılıklı ağırlama denir. İki gezegen birbirini açısal olarak görmese de aralarında bir anlaşma, uyum olduğu ifade edilir.

Venüs ve Mars, gökyüzünün âşıklarının birbirleriyle uyum içerisinde oldukları bir ay. Doğal olarak ilişkilerde hem kendi isteklerimizi hem karşı tarafın beklentilerini dengelemeye çalışmak, bunun için çaba sarf etmek gündeme gelebilir. Bu çabamız sayesinde derin ilişkiler kurma şansı elde edebiliriz.

13 Kasım 2017 tarihinde, gökyüzünün iki iyicil gezegeni, Venüs ve Jüpiter kavuşum yapacaklar. Akrep burcundaki bu ikiliyi Elizabeth Taylor’ın canlandırdığı Cleopatra gibi düşünmek mümkün. Zengin, gösterişli, çekici ve güçlü… Olumlu özellikleriyle bu kavuşum aşkta ve sevgide bonkör olmak, sevgiyi özgürce ifade etmek ve engin duygular olarak ifade edilebilir. Yükselen burcunuza göre maddi açıdan oldukça olumlu etkiler sağlayabilir. Negatif ifadesiyle savurganlık, doyumsuzluk, aşırı iştah ve zevke düşkünlük görülebilir. Bu noktada yapılması gerekenin sırrını Terazi burcundaki yönetici gezegen Mars bize söylemektedir: Ölçülü olmak.

Venüs hemen akabinde, 16 Kasım 2017 tarihinde, bir üst oktavı olan Neptün ile pozitif açı yapacak. Aşkta romantizm ve ideal bir sevgiye duyulan özlem artacak. İlişkilerde fedakârlığın dozunu iyi ayarlamak mümkün olacak. Tabii gizli kapaklı ilişkilere yönlendirme ihtimali de mevcut. Son olarak, 21 Kasım 2017 tarihinde, Venüs yöneticisi Plüton ile pozitif açı yapacak. Bu açı sayesinde Akrep burcunda olmasının pozitif özelliklerini daha iyi ifade edebilecektir. Emek verilerek, zamanla inşa edilmiş ilişkiler değer kazanacaktır.

Geçişin her bir burç bazındaki etkilerini yazımın devamında görebilirsiniz: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

Koç:
Dışarıdan gelen maddi gelirler konusunda oldukça olumlu etkiler alında olabilirsiniz. Dışarıdan gelen maddi gelirler: eşten ve ortaklardan gelen gelirler, primler, tazminat, yan haklar, alacaklar, krediler, miraslar olarak sayılabilir. Kısacası direkt kendi kazancınız olmadan, başkaları kanalıyla size ulaşan paradan bahsedilmektedir. Ortaklıklardan gelir elde edebilirsiniz. Eşinizin maddi durumu güçlü seyredebilir. İlişkilerde ise karşınıza kendi isteklerini öne süren, cesur, atak, iddialı kişiler çıkabilir. Veya olan ilişkide partneriniz kendi istekleri konusunda direngen bir tavır gösterebilir. İlişkilerde yaşanan krizler bu ay ilişkinin dönüşmesine ve güçlenmesine olumlu yönde katkı sağlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Boğa:
İki iyicil gezegen Venüs ve Jüpiter haritanızın evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar evinden geçiş yapmakta. Bu dönemde ilişkilerde mutluluğa, huzura ve iyimser duygulara kavuşabilirsiniz. Karşınıza saygı duyabileceğiniz, sevebileceğiniz, eğitimli, maddi durumu iyi veya yabancı kişiler çıkabilir. Var olan ilişkiler güçlenebilir ve romantizm etrafınızı sarabilir. İlişkilerde önemli kararlar almak için bu ay gayet olumlu olabilir. Ortaklık kurmak isteyenlerin de, özellikle Venüs-Jüpiter kavuşumunun etkin olduğu tarihlerde, adım atmaları uygun olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İkizler:
Venüs çalışma hayatınız, çalışma koşullarınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutininiz ve sağlığınızla alakalı 6. Evden geçiş yapıyor. Eğer iş arıyorsanız karşınıza çalışma hakları gayet zengin bir iş çıkabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan ve aslarınızdan destekler alabilirsiniz. Bu kişilerle ilişkileriniz olumlu seyredebilir. Akut hastalıklardan korunduğunuz, şanslı bir dönemde olursunuz. Günlük rutininizdeki işleri, sorumluluklarınızı daha rahat halledebilirsiniz. Bu konuda ilişkiler kanalıyla yardımlar alabilirsiniz. İş yükünüz artsa da altından kalkabileceğinize güveniniz artabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yengeç:
Havada aşk kokusu var! Güçlü, yoğun, tutkulu bir aşk kapınızı çalabilir. Veya var olan ilişkinizde bu anlamda olumu bir dönem geçirebilirsiniz. Yaratıcı faaliyetlerle uğraşıyorsanız, bu dönemde ilham alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı tam anlamıyla ifade edebileceğiniz çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. Sanatsal aktivitelere, sinemaya, tiyatroya, sosyalleşmeye, eğlenceye ve keyif veren şeylere vakit ayırabilirsiniz. Bu anlamda mükemmel bir aydasınız. Çocuklarınızla ilişkileriniz olumlu seyredebilir. Anne olmak isteyenler için bu ay müjdeli haberler gelebilir. Son olarak borsa gibi spekülatif faaliyetlerden, komisyonculuktan, şans oyunlarından maddi kazanç elde edebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Aslan:
Aile içerisinde barışın ve huzurun daha kolay temin edilmesi sağlanabilir. Ailenizden hem maddi hem de manevi destekler görebilirsiniz. Evinizi dekore etmek, güzelleştirmek için olumlu bir aydasınız. Aynı zamanda arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi evinize davet edebilirsiniz. Yani daha ziyade evde sosyalleşmek ve evde keyifli vakit geçirmek söz konusudur. Ev arayanlar gönüllerine uygun bir eve rastlayabilirler. Emlak yatırımı için oldukça olumlu bir ayda olduğunuz görülmektedir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Başak:
Yakın yerlere, özellikle su kenarındaki yerlere seyahatler artabilir. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, yakın akrabalarınız ve yakın arkadaşlarınızla ilişkileriniz olumlu seyredebilir. Bu kişilerden maddi ve manevi destekler alabilirsiniz. Önemli bir anlaşma yapmak, sözleşme imzalamak açısından uygun bir ayda olacaksınız. Ufkunuzu genişletecek bir eğitime bu ay başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Terazi:
Maddi anlamda oldukça güçlü bir ayda olacağınız görülmektedir. Hem Mars burcunuzdan geçiyor; yani cesursunuz, inisiyatif alıyorsunuz ve ataksınız hem de para evinizden iyicil gezegenler geçiş yapıyor. Bu ay yeni kazanç yolları bulmak, maddi gelirinizi arttırmak, geliri yüksek olabilecek yatırımlar yapmak açısından gayet pozitif bir ayda olabilirsiniz. Bununla birlikte sanatsal aktivitelere, güzel şeylere, hoş kokulu şeylere, keyif veren aktivitelere ve sosyalleşmeye yaptığınız harcamalar da artabilir. Bu anlamda kantarın topuzunu çok kaçırmamanızı tavsiye ederim. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Akrep:
Bu ay aşktan yana en şanslı burçlardan biri sizsiniz. Belki de en fazla sizsiniz  Karşınıza sizi gerçekten mutlu edebilecek, romantik, tutkulu, yani tam sizin sevdiğiniz türden bir ilişki çıkabilir. Veya olan ilişkinizde bu anlamda olumlu bir ay deneyimleyebilirsiniz. Karşı tarafın beklentileri ile kendi mutluluğunuzu tek potada eritmeyi başarabilirsiniz. Aynı zamanda genel olarak şansınızın artması, hayattan daha fazla keyif alabilmeniz söz konusudur. Bu ay dış görünüşünüze özen göstermek, kuaföre gitmek, kıyafet alışverişi yapmak açısından oldukça olumlu bir dönemde olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yay:
Bu ay inzivaya çekilmeniz söz konusu olabilir. Ve inzivaya çekildiğinizde kendinizi daha huzurlu, daha mutlu hissedebilirsiniz. Malum, Satürn nedeniyle 2015 yılından beri oldukça zor zamanlar geçirdiniz. Bu ay itibariyle Satürn’ü burcunuzdan uğurluyorsunuz. Aralık ayında ise bu geçişin artık son rötuşlarını atacaksınız. Dolayısıyla bu ay biraz dinlenmek, geri çekilmek size iyi gelebilir. Aşk ise daha gizli seyredebilir. Veya bu ay başlayan bir flört Aralık itibariyle daha net bir biçimde hayatınızda görünür olmaya başlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Oğlak:
Hayattan beklentilerinizin arttığı ve bu beklentileri elde etmeye kendinizi yakın hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Şansınız oldukça açık! Bu şansı değerlendirmek ise tabii ki sizin sorumluluk sahibi, olgun yapınıza kalmış. Bu ay aynı zamanda arkadaş çevrenizden destekler görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz gayet olumlu seyredebilir. Sosyal çevreniz oldukça genişleyebilir. Aradığınız aşk karşınıza sosyal çevrenizden çıkabilir. Faydasını daha sonradan göreceğiniz, hayatınıza gerçekten anlam katacak kişilerle tanışabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Kova:
Kariyerinizle alakalı oldukça olumlu gelişmelere açık bir aydasınız. Liderlik vasıflarınızı ortaya koyabilir, yaptığınız işlerle tanınabilir, kendinizi gösterme şansı elde edebilir, yetkin konumdaki kişilerle iyi ilişkiler kurabilir ve bu ilişkiler sayesinde bu kişilerden destekler elde edebilirsiniz. Kariyeriniz maddi kazancınıza olumlu katkıda bulunabilir. Terfiler gündeme gelebilir. Gözünüzü yükseklere dikmek ve bu anlamda taleplerde bulunmak için oldukça olumlu bir aydasınız. Aradığınız aşk karşınıza kariyer çevrenizden çıkabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Balık:
Yüksek eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, yabancı ülkelere seyahatler, dış ticaret gibi konularda oldukça şanslı etkiler altında olacağınız bir aydasınız. Su kenarı bir yere keyifli bir seyahat yapabilirsiniz. Her türlü seyahat sizi olumlu etkileyecektir. Hatta bu seyahatte aradığınız aşkı bile bulabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerden maddi kazanç elde etmek için oldukça şanslı bir ayda olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.