Begüm Minkis

8 Ocak 2021 İstanbul saatine göre 18:40’ta Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve transit 1 Şubat’a kadar devam edecek. Ayakları yere sağlam basan birlikteliklerin dönemi başlıyor. Yüzeyselliğe, geçici hal ve hareketlere prim vermek istemeyeceğimiz bu dönemde pek çok konuda aradığımız ilk şey ciddiyet olacaktır. Toplumdaki kimliğimiz, statümüz ve sorumluluklarımıza katkı sağlayacak her türlü konuya verdiğimiz önem artıyor. Gerekli hamleleri gerçekleştirmek suretiyle kişisel değerimizi de artırarak prestijli başlangıçlar yapabileceğiz bir süreç bizleri bekliyor. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Satürnyen bir burçta hareket edecek Venüs bu dönemde ilişkilerde romantizmden ziyade gelenekçi ve realist tutumları öne çıkaracaktır. Macera arayan, sürekli çocuk gibi ilgi ve şımartılmak isteyen kişiler için bu transit pek yararlı çalışmayacaktır. Balon ilişkilerin sönmesi için son derece açık bir ortam söz konusu.

Bunun yanında ilişki ve evliliklerde ekonomik tatminsizlik yıpratıcı koşullara sebep olabilir. Çapkınlık, aşırı flörtöz ve hafif tutumları olan kişilere hiç değinmiyorum bile. Bu kişilerin bu dönemde prim yapması ve çekici bulunması oldukça zor. 12 Ocak Venüs ve Kiron karesi’ nin etkin olacağı -+ 3 günlük süreçte ideallerimize uygun olmayan, sorumluluktan kaçan kişileri fark edebiliriz. Bu noktada kalp yarası almamak önemli olacaktır.

Uzun vadeli, çoğunlukla evlilik ve gelecek baz alınarak başlanacak mantık odaklı birliktelikler için uygun zaman. Eş veya sevgili ile iş kurmak, profesyonel yaşam adına destek görmek, finansal yardımlaşma, evlilik üzerine konuşmak veya büyük bir sorumluluk olan çocuk yapmayı değerlendirmek için de iyi bir süreç olacaktır. Bu tür gündemler 9 Ocak Venüs ve Mars üçgeni ve 28 Ocak Venüs ve Plüton kavuşumu yakınlarında daha da etkili görünüyor.

Oğlak burcu ekonomik koşullar ve özellikle inşaat sektörü ile doğrudan bağlantılıdır. Bu dönemde deprem ve kentsel dönüşüm gibi konularda inşaat yönetmeliklerine dair olumlu olabilecek yeni düzenlemeler dikkat çekebilir. Siyasi gündem açısından yoğun bir süreç. Önemli devlet adamlarının gerek ülkemiz gerek küresel çapta hareketli diplomatik hamleler sergilediğini görebiliriz. Köklü şirketlerin ceoları yeni ve önemli açıklamalarda bulunabilir.

Venüs’ün transiti sürecinde hayatımızı sistemli bir şekilde organize ederek gelecek kaygısını yenmek daha kolay hale gelebilir. Güç ve otorite isteğimizin artması ile iş hayatımızda kendimizi daha hırslı bir şekilde gösterebiliriz. Toprak yatırımı, ev/araba almak gibi bizleri sağlam koşullara itecek hamleler dikkat çekici gelebilir. Paramızı har vurup harman savurmadan kontrollü bir şekilde ilerlemek isteyebiliriz.

14 Ocak Venüs ve Uranüs üçgeni ile - + 5 gün sürpriz maddi kazançlar ve ilişki başlangıçları görülebilir. İnternet üzerinden para kazanmamız, farklı bir sektörden maddi imkan yakalamak, orijinal yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarmamız kolaylaşabilir. Bu dönemde ekonomik koşullara bakış açımız da değişim geçirebilir. Daha özgür bir şekilde para kazanmanın pek de zor olmayacağını düşünmeye başlayabiliriz.

23 Ocak Venüs ve Neptün altmışlığı ile - + 3 gün Venüs transitinin en fedakar, hırslardan uzak ve merhametli sürecini geçirebiliriz. İlişkilerde bir taraf diğerinin ebeveyni gibi bir rol üstlenebilir. Ruhsal yönden aynı amaca hedefe doğru gitmek istenebilir ve yeni beraberlikler bu yönde şekillenebilir.

Venüs Oğlak transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuzu olumlu yönde etkileyecek bir süreç geçirebilirsiniz. Yaptıklarınızın daha dikkat çekmesi muhtemel. Bunlardan biri imaj değişimi sebebiyle yaşanabilir. İş hayatınız çerçevesinde sorumlulukları daha iyimser ve sevecenlikle kabul edeceğiniz bir dönem. İş başvurusu, resmi daire ve önemli mevkideki kişilerle görüşmelerinizi bu sürece denk getirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Sizi pek çok konuda destekleyecek bir dönem. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla daha sık irtibat kurabilirsiniz. İleri tarihli bir seyahat programı da yapabilirsiniz. Eğitim almak, araştırmalar yapmak, bildiğiniz bir konuda görüşlerinizi aktarmak veya hukuksal işlemlerinizle ilgilenmek için iyi bir süreç olacaktır. Kendi işinizi yapıyorsanız reklam çalışmalarından daha fazla verim alabilir ve yurt dışı bağlantıları kurabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Dış kaynaklı paralardan daha kolay yararlanabileceğiniz bir süreç. Borç almak/vermek, kredi ve sigorta işlemlerinizi halletmeniz için şartlar olumlu ilerleyebilir. Birikimleriniz var ise kontrollü bir şekilde yatırım planlaması da yapabilirsiniz. Okült konular, ezoterizm ve araştırma odaklı işleriniz var ise bu süreçten daha çok verim almanız muhtemel. Terapiler, danışmanlıklar ve ortaklıklar yoluyla hayat kaliteniz yükselebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Her türlü ilişkinizde karşılıklı sorumluluk alınan ve genel anlamda anlayışla karşılanacağınız keyifli bir süreç geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlardan göreceğiniz maddi ve manevi desteklerde artış olabilir. Bilhassa profesyonel yaşamınıza katkı sağlayacak görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Evlenmek, ilişkiye başlamak ve ortaklık kazançları adına da hoş gelişmeler mümkün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Çalışmaktan daha keyif alacağınız bir süreç geçirebilirsiniz. Ekip içerisinde düzenlemeler gerçekleştirmek ve çalışma koşullarınızı iyileştirmeniz adına bazı avantajlar yakalayabilirsiniz. İş ortamınızda konforunuzu arttıracak yeni malzemeler satın alabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız verimli müşteriler kazanabilirsiniz. Yorucu bir çalışma temposu içerisindeyseniz artık bir dur demek isteyebilir, sağlığınızla ilgili olumlu alışkanlıklar edinebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Aşk hayatınızda keyif verici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Daha flörtöz davranışlar sergileyebilirsiniz. Hamile kalmak için uygun bir süreç olabilir. Çalışma hayatı içerisinde ise bilhassa kreatif yönlerinizde artış görmeniz mümkündür. Hobilerinizle daha sık vakit geçirebilir, eğlence yaşamınızda özlediğiniz standartlara dönebilirsiniz. Şans oyunları, altın ve döviz yatırımlarından kazançlarınız olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Ev ortamınızda huzur hissi artış gösterebilir. Evde dekoratif faaliyetlere, lezzetli yemeklere ve şık sofralara daha çok ilgi gösterebilirsiniz. Ailenizde çözümlenmek üzere bekleyen birtakım olaylar var ise barış gerçekleşebilir. Taşınmak, emlak işleri, toprak ve gayrimenkul konuları ile ilgili de harekete geçmek için şartlar uygun olabilir. Bu temalarda işleri olanların daha bereketli bir süreç geçirmeleri de muhtemel. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: İletişim hatlarınız yoğunlaşabilir. Ticari faaliyetlerde başarı kazanabilirsiniz. İnternet üzerinden iş yapıyorsanız daha çok para kazanabilirsiniz. Web sayfası açmak, kendi markanızı kurmak, reklam vermek, kısa eğitimlere yazılmak ve araç satın alımı için uygun olacaktır. Yeni ve faydalı bilgileri gündelik hayatınıza katabilirsiniz. Kardeşleriniz ve kuzenlerinizle de daha keyifli vakit geçirmeniz, güzel haberler duymanız söz konusu olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: İhtiyacınız olan meblağda parayı temin etmek bu dönemde daha mümkün hale gelebilir. Yeni bir işe başlamak veya zam/terfi almak gibi başarılar kazanabilirsiniz. Kişisel harcamalarınız da çok fazla artabileceğinden bu dönemi uçsuz bucaksız bir alışveriş şölenine çevirme ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var. Ancak satın alınanlar değerli, kalıcı şeyler olabilir. Yeteneklerinizle ilgili birtakım çalışmalar yapmanız için de iyi bir dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Burcunuzda hareket edecek transit size pek çok yönden başarılar kazandırabilir. Çekiciliğiniz artabilir ve imaj değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Güzellik, bakım faaliyetlerine daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yalnızca sorumluluk değil keyif aldığınız konulara da yöneliminiz artabilir. İlişkilerinizde iyimser, barışçıl ve uyumlu bir doğada davranabilirsiniz. Yeni bir ilişki ve flört başlatmak adına uygun etkiler altında olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İç dünyanızın ve sezgilerinizin size doğru yolu gösterebileceği bir süreç. Sevgiyi kendi içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. İnzivaya çekilmek, spiritüel konulara vakit ayırmak belki de kafa dinlemek amacıyla seyahate karar verebilirsiniz. Aynı şekilde laboratuvar çalışmaları, tez hazırlamak gibi kendinizi yoğun olarak odaklamanız gereken bir iş için de bu transitten verim elde edebilirsiniz. Doktor kontrolleri yaptırabilir ve bu dönem sağlığına daha çok özen gösterebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Sosyal çevreniz, ekip çalışmaları ve kolektif işlere hizmet etmek bakımından olumlu bir süreç geçirebilirsiniz. Size fayda sağlayacak yeni insanları tanıyabilirsiniz. Mesleki gelirlerinizi ilgilendiren yeni atılımlar yapabilirsiniz. Terfi veya zam almak gibi gelişmeleri bekliyorsanız bir başarı elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan aldığınız destek ve ilgi sizi mutlu edebilir bu süreçte. İdeallerinize yürümek için destekleyici etkiler söz konusu. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis