Berrak Nilhan Karaca

Önce Akrepler sonra da tüm su ve toprak grubu burçları elini kaldırsın! “Hoş geldin, yüce Jüpiter!” dediğinizi duyar gibiyim :) Yaklaşık bir yıl sürecek kozmik ikramiyenizi en iyi şekilde değerlendirmenizi temenni ederim.
Her burç için etkilerinden hafta içi bahsedeceğimiz bu geçiş için şimdiden kurdeleyi kesmek istiyorum.

Terazi burçları da boynunu bükmesin, lütfen. Onlar için de Venüs, Terazi burcuna geçiş yapıyor. İkili ilişkilerde, aşkta, sosyal ilişkilerde, güzellikte, hoşgörüde, anlaşmada pozitif bir dönem bizleri bekliyor. Güzel olana, sanata, hoş olana ve ilişkilerde uyuma ilgimiz artacaktır.

Haftanın önemli etkilerini incelerken dikkatli olmamızı gerektiren zamanlara değindim; fakat genel olarak geçtiğimiz iki haftaya nazaran daha rahat enerji akışlarının olduğunu düşünmekteyim. Gün bazında etkileri yazımın devamında inceleyebilirsiniz.

Pazartesi - 9 Ekim 2017
Ay sabah 4:44 itibariyle İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bugün etrafımızdaki olaylara karşı meraklı hissedeceğimiz, genel olarak iletişime açık olduğunuz ve ilgimizi çeken şeylerle alakalı bilgi almak, bilgi paylaşmak isteyeceğimiz bir gündeyiz. İletişim kanallarımızın oldukça açık olduğu bugün, İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür ile Plüton kare açı yapacağı için, aslında sözlerimize dikkat etmemiz gerekecek. Uzun zamandır içimizde tuttuğumuz şeyleri adeta kelimelerden oluşan bir zehir gibi dışarıya sunma ihtimalimiz var. Veya belli bir konuyu takıntı haline getirebiliriz. Sözcükler üzerinden birtakım güç savaşlarından girme ihtimalimiz mevcut. Bu etkilerden en fazla değişken ve öncü burçlar olan Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay Oğlak ve Balık etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Salı - 10 Ekim 2017
Bugün tam olarak “9 ayın çarşambasının bir araya geldiği” bir gün olacak. Aşağı yukarı tüm burçlar bugün etkilerinden nasibini alacaktır. Genel olarak herkesin çok meşgul olacağı bir gün. Ay neredeyse gökyüzündeki bütün gezegenlerle açı yapıyor, üstüne bir de Jüpiter Akrep burcuna geçiyor, üstüne bir de Güneş ile Plüton kare açı yapıyor. Eğer çok acilse önemli iş ve görüşmeleri öğleden önceki saatlere denk getirmek doğru olabilir; fakat bu görüşmelerde güç savaşlarıyla, “Ben mi büyüğüm sen mi büyüksün?” tarzında tepkilerle karşılaşabiliriz. Bu nedenle her iki tarafın da hayrını düşünerek konuşmaya ve karar almaya çalışmak, iletişim diline özen göstermek daha hayırlı olabilir. Bu etkilerden hava ve öncü gruptan burçlar olan İkizler, Terazi, Kova, Koç, Yengeç ve Oğlak etkilenebilir.

Akşam saatlerindeyse üzerimizdeki artan sorumluluklar bir şeyleri bir an önce halletmeye ve aceleci davranmaya bizi sevk edebilir. Dolayısıyla sert tepkilere ve sakarlıklara açık saatlerde olacağız. Gece saatlerine doğru ise günün yoğunluğunun verdiği etkiyle ilişkilerde alınganlıklar, yanlış anlaşılmalar, güç mücadeleleri ve krizlere açık olabiliriz. Akşam saatlerindeki etkilerden değişken burçlar olan İkizler, Başak, Yay ve Balık etkilenebilir.

Çarşamba - 11 Ekim 2017
Ay 6:38 itibariyle Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi daha duygusal hissedeceğimiz, aile, yuva, vatan, toprak konularının biraz daha değer kazanacağı bir gün olacaktır. Jüpiter, Akrep burcuna geçmiş bulunmakta ve Ay, Jüpiter ile ilk pozitif açısını kesinleştiriyor. Ve bu açının etkisi genel olarak tüm güne yayılıyor. Genel olarak hislerimizin çok kuvvetleneceği, kendimizi iyimser ve keyifli hissedeceğimiz, olaylara karşı daha hoşgörülü ve anlayışlı yaklaşabileceğimiz, ailemizle geçirdiğimiz vakitten keyif alabileceğimiz bir gündeyiz. Bu etkilerden daha ziyade su grubundan burçlar olan Yengeç, Akrep ve Balık ile toprak grubundan burçlar olan Boğa, Başak, Oğlak etkilenebilir.

Perşembe - 12 Ekim 2017
Ay Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor ve günün ilk saatlerinde Neptün ile pozitif açısını kesinleştiriyor. Dolayısıyla merhamet ettiğimiz kişilere yardım etmek, onları koruyup kollamak isteyebilirsiniz. İlişkilerde karşınızdaki kişiyle empati kurmak ve duygusal açıdan daha kabullenici olmak mümkündür. Bu durumdan daha ziyade su grubu burçlar olan Yengeç, Akrep ve Balık etkilenecektir.
Öğlen saatlerinde ise Ay, Güneş ve Merkür kavuşumunu kare açıyla tetikleyecek. Üzerimizde psikolojik olarak baskı yaratan hedeflerimiz ve amaçlarımız ikili ilişkilerimizi ve insanlarla iletişimimizi etkileyebilir. İlişkilerde duygusal ihtiyaçlar ile eşitlik ile alakalı konuşmalar gündeme gelebilir. Burada yapılması gereken asgari müşterekte anlaşmaya çalışmaktır. Bu açılardan öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak daha fazla etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma - 13 Ekim 2017
Saat 9:41 itibariyle Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor. Açık ve direkt hareket etmek, gösterişli olmak, dikkat çekmek, ön planda olmak ve beğenilmek isteyeceğimiz bir gün. Liderlik vasıflarımızı ortaya koymak da isteyebiliriz. Etrafınıza sıcak ve neşeli bir hava yayabiliriz. Saat 10:43’te Ay-Jüpiter kare açısı kesinleşeceği için bu saat civarında bahsettiğim etkilerle alakalı abartıya kaçabiliriz. Bu saatlerde yeme içmeye de dikkat etmekte fayda var, aşırıya kaçma ihtimali söz konusu olabilir. Veya aşırı gururlu tepkiler ve duygusal reaksiyonlar vermeye açık olabiliriz. Bu durumdan daha ziyade sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova daha fazla etkilenebilir.

Cumartesi - 14 Ekim 2017
Son derece pozitif bir gün! İlişkilerde kadersel gelişmeler, iki tarafın birbirini rahatça anlaması, ortak paydada buluşabilmek, yeni ilişkiler, yeni ortaklıklar ve ilişkilerde yeni başlangıçlar için mükemmel etkiler söz konusu. Aynı zamanda Venüs de Terazi burcuna giriş yapıyor. İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs, kendini kuvvetli ifade edebildiği Terazi burcundan geçişini 7 Kasım 2017 tarihine kadar devam ettirecek. Bu dönemde ikili ve sosyal ilişkilerde uyum, ahenk, eşitlik ve adalet sağlanabilir. Karşıtlıkların uzlaştırılması anlamında olumlu bir etkidir. Günün açılarından daha ziyade ateş ve hava burçları olan Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova etkilenebilir.

Pazar - 15 Ekim 2017
Saat 8:26’ya kadar Ay Aslan burcundaki geçişine devam edecek. Gece saatlerinde etrafımıza duygusal olarak sakin, olgun ve ağırbaşlı tepkiler verebiliriz. Güvenden ve gerçekçi olandan yana olacağımız saatlerdeyiz.
Sabah saatlerinde Ay, Merkür-Uranüs karşıtlığını pozitif olarak tetikleyecek. Sonrasında saat 14:18’e kadar boşlukta ilerleyecek. Dolayısıyla bu saatleri yeni fikirler bulmak, ilgimizi çeken şeyler hakkında düşünmek, bilgilenmek, kitap okumak ve entelektüel çalışmalar yapmak için değerlendirebiliriz. Fakat bulduğumuz fikirleri hayata geçirmek ve önemli görüşmeleri bu saatlere denk getirmek çok doğru olmayabilir. Başladığımız işin sonunu getirmekte zorlanabiliriz. Bu etkilerden daha ziyade Koç, Aslan, Yay yengeç Terazi ve Oğlak etkilenebilir.

Ay 14:18 itibariyle Başak burcuna geçiş yapacak ve Jüpiter ile pozitif açı yapacak. Dolayısıyla haftanın son gününü keyifli bir şekilde geçirmek ve bizi mutlu eden şeyler yapmak için gereken olumlu etkilere sahip olacağız. Bu etkilerden daha ziyade toprak ve su grubu burçları olan Boğa, Yengeç, Başak , Akrep, Oğlak ve Balık hissedebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu, sağlıklı ve şans dolu bir hafta dileriz.
Berrak Nilhan Karaca