Merve Çubuktepe

Pek tabii ki bu haftanın en önemli konusu 13 Temmuz 2018 Yengeç Burcundaki Güneş Tutulması. Yazının da asıl ağırlığını da tabii ki bu konu oluşturacak. Ayrıca burç bazında tutulma yorumlarını da ikinci bölümde bulabilirsiniz.

Tutulmaya geçmeden haftanın önemli gökyüzü olaylarına bir göz atarsak eğer:

11 Temmuz 2018’de Jüpiter ileri harekete geçiyor. Sonunda güzel bir haber! Beş retronun birinden en azından kurtuluyoruz. (Yenisi yolda… Merkür sırada) İleri harekette bir Jüpiter en azından bu agresif, zorlayan ve zaman zaman kuşatıcı tesirler yerine içten gelen inanç, kararlı duygular ve motivasyon duygusunu aşılayabilecek. Jüpiter asıl gücü ve tam hızına 5 Ağustos 2018’den sonra ulaşacak.

10 Temmuz 2018’de Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. Sevgi ve emek konusu ağırlık kazanmaya başlayacak. Bu dönemde sadece mıçmıç, sırf süslü sözler ya da boş vaatler değil gerçekten sevdiğini gösteren, somut bir şeyler yapanlar kazanabilecek. Dünyayı gerçekçi ve aynı zamanda “Bunun benim için faydası nedir?” sorusu ile değerlendirme zamanı.
Hafta içerisinde 12 Temmuz 2018’de Venüs-Uranüs ve 14 Temmuz 2018’de Venüs-Satürn üçgenleri kesinleşecek. Aşk ve finansta somut; ayağı yere basan ve gelecek odaklı etkileri beraberinde getirecek güzel bir Büyük Toprak Üçgeni deneyimleyeceğiz.

Gelelim Güneş tutulmasının detaylarına:
13 Temmuz 2018 saat 05:47’de gerçekleşecek bu tutulmanın en önemli özelliği Güneş-Plüton karşıtlığına ev sahipliği yapması. Güneş bu sırada Castor isimli sabit yıldızla da kavuşum yapacak. Tutulma anında Kiron tepe noktasında, Güneş’e Neptün olumlu açı yapıyor; Güneş-Ay ikilisi neredeyse yükselenle tam kavuşumda.

Bu yapıların getirdiği en önemli sınav: Dönüşüm… Tutulmayı adeta bir arıtma tesisi gibi düşünebilirsiniz. Kötü alışkanlıklar, ruhsal ya da fiziki bağımlılıklar (insan, sigara, yeme içme vb) ve en önemlisi sizi daha eksik, baskı altında, küçük görülmüş hissettiren ilişkiler (Plütonik etki) artık o arıtma tesisine girmeli ve kalıcı olarak temizlenmelidir. Bunu yapmak insana boşluğa düşme korkusu, eksiklik hissi ya da yalnız kaldım dedirtebilir. Yani kişi ya da olaylar sizi eksik hissettirir zarar verirken bu sefer onlardan uzaklaşma kararı size daha beter bir his oluşturabilir. Oysa ki savaşmamız gereken asıl duygu budur. Korkular, alışkanlıklar, bizi aşağı çeken her şeyle ve yarattığı krizlerle mücadele ederek kendimizi yeniden inşa etme vakti.

Tutulma haritanızda nereye etki yapıyorsa, özellikle bu temalarda hayatınızda bu dönüşüm sınavı durumunu deneyimleyebilirsiniz. Castor sabit yıldızı aşırı sinirlenme, çarpıntı ya da panik atak gibi etkileri getirebilir. Böyle anlarda sizi mutsuz eden odaktan uzaklaşmak en hızlı ve etkili çözümdür. Çözümsüz insanları düzeltmeye uğraşayacağınıza kendi iyiliğinizi ve sağlığınızı düşünmelisiniz.

Eğer ruhsal açıdan sıkıntıdaysanız, yolunuzu bulamadığınızı hissediyorsanız; bu tutulma özellikle profesyonel bir psikolojik destek almak için çok doğru etkiler taşımakta. Egonuza yenik düşmeden ruhunuz için bir adım atın.

Sürekli baskı altında olanlar, patronlarından mobbing görenler, zorbaların haksız eleştirilerine göğüs gerekenler bu tutulmada içlerindeki savaşçıyı sonunda ortaya çıkarabilir, gerçek güçlerini gösterebilirler. Duygusal kararlar alarak gemileri yakmak için doğru bir zaman değil, stratejik bir şekilde oynama ve kazanma vakti.

Geçmişte aldığımız dersleri hatırlamak, benzer hatalı yapmamak çok önemlidir; zira özellikle de tutulma sonrasında Merkür retrosunun da etkisi ile aynı konu farklı insanlar teması ile adeta bir zaaf sınavı niteliğinde olaylar yaşayabilirsiniz.

İletişim tarzı olarak direkt konuşmak, imalar ve dolaylı ifadelerden kaçınmakta fayda var. Zira karşılıklı anlaşma ve iletişimin kolay akmayacağı herkesin net olması gerektiği, yoksa kavgaların sürekli uzayıp tekrar edeceği bir döneme giriyoruz.

Ve son olarak maalesef Güneş Tutulması yapısı sebebiyle iyice artan ve içimizi dağlayan taciz, sapkınlık gibi olayları arttırabilir. Ancak bir yandan da bu tür insanlara karşı çok sert önlemler gündeme gelebilir. Umuyorum ki hak ettikleri cezayı bulurlar.

Güneş Tutulmasının Burçlar Üzerindeki Etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Tutulma vesilesi ile en büyük gündeminiz yuva kurmak olacak. Bekar Koçlar “evlenmeliyim evlenmeliyim” ruh haline girebilir. Sırf ruhsal ya da maddi bir konfor ve güvence sağlamak adına ileride uyumsuzluk yaratabilecek ilişkilere dahil olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için çok hayırlı bir zaman. Aynı zamanda çocuğunuzun hayatı, eğitimine dair iyi haberler alıp kutlayabilirsiniz. Her şey tam arapsaçına dönmüşken beklenmedik bir yardım hayatınızı değiştirebilir. Özel ve ailevi hayat gündeminizin çoğunu oluşturacağı için iş hayatına daha az zaman ayırabilirsiniz, dengeleri korumaya dikkat edin. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Tutulmanın olumlu etkisi ile hayatınızda yepyeni insanlarla tanışıp yeni çevrelere gireceğiniz ruhsal açıdan da yenileyici bir döneme giriş yapıyorsunuz. Siz istemeseniz de yeni dostlar, yeni fikirler ve eğlence sizi bulacaktır; kalbinizi bu duygulara açın derim. Ve sizin için bir şeyleri öğrenme, bilginizi derinleştirme ve bunları insanlarla paylaşma vakti. Daha çok okumak ve araştırmak size çok iyi gelecek, yeni bir hedef verebilecektir. Yıllar evvelden tanıdığınız bir kişi ile buluşabilir, önemli bir olay yaşayabilirsiniz. Sizin için değerli ama çok zamandır görmediğiniz yerleri tekrar görme zamanıdır. Ailede sorun varsa çözülebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Girişimci; kendi işini yapan ya da kurmak isteyenler için harika bir Güneş tutulması geliyor. Kişisel çaba ve azmin ödüllendirileceği bu dönemde, tam anlamıyla krizi fırsata çevirme şansınız var. Finansal açıdan daha çok güçleniyorsunuz, gerek yatırımlar gerek ticari anlamda avantajlı olacaksınız. Sizin talebiniz olmadan size yeni bir iş/görev teklif edilebilir ve bu durum sizi ruhen de çok güçlendirebilir. Kariyerde beklenmedik destekler ve hayırlı yollar sizi bekliyor. Ve yüksek lisans, staj, özel eğitimler için harika bir döneme giriş yapıyorsunuz, hayal mesleğinize ilk adımı bu şekilde atabilirsiniz. Gereksiz borç ya da masraftan kaçının. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Tutulmadan tabii ki doğrudan en çok sizler etkileneceksiniz. Özellikle 15-25 derece aralığında Yengeç burcunda kişisel yerleşimleri bulunanlar bu tutulma vesilesi ile hayatında büyük, kalıcı ve unutulmaz değişimleri deneyimleyebilirler. Burada en önemli sınavınız değişimden kaçmamak ve en önemlisi değişimin getireceği zorluklardan korkmamak. Özgüven ve gücünüz daha da artacak zaten, ondan içiniz rahat olsun. Partneriniz/ortağınız size karşı daha sert ve baskıcı olabilir, adaletli bir şekilde nasıl davranacağınıza karar verin. Kötü ve sallantıda ilişkiler çat diye bitebilir. Kalbi boş ya da zorlu bir ilişkiden çıkanlar beklenmedik bir aşk ve evlilik hikayesi yaşayabilir. Mars retrosundan sonra estetik müdahaleler ve imaj değişimi için çok uygun bir zaman. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: İçinizdeki ruhaniyet, inanç ve yaradanla bir olma duygusu yükseliyor. Ruhunuzdaki ve zihninizdeki bariyerleri kırabilirsiniz. İçten içte sakladığınız özgüven eksiklikleri ve korkularla yüzleşip onları geride bırakma zamanı. Hayatınızın mücadeleli bir dönemine giriyorsunuz, bundan dolayı ruhunuza hitap edecek şekilde yaşamak ve kendinize bakmanız çok önemli. Kendinize bir hedef koymanız çok önemli, zira o hedefi gerçekten benimser ve çaba gösterirseniz kim ne yaparsa yapsın o hedefe ulaşabileceksiniz. Sağlık açısından özellikle mide, rahim, göğüsler başta olmak üzere ekstra hassasiyet yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Çekinmeyin ve gülümseyin. Tutulma size yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Bu iyicil etkiler vesilesi ile hayatınızda yenilikler, farklı renkler gelebilir. Özellikle arkadaşlarınızdan büyük iyilikler, sizi çok mutlu edecek yardımlar görebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biri kişi ile aranızda büyük bir aşk başlayabilir. Ya da bir arkadaşın arkadaşı ile. Bu tür kişilere dikkat edin zira aşkta şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. İlişki evliliğe, evlilik çocuk sahibi olmaya dönüşebilir. Hayatınız açısından önemli imzalar atmanız gerekebilir. Çocuğu olan Başaklar tutulma döneminde çocukları ile daha fazla uğraşabilirler. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Tutulma kariyeriniz açısından adeta bir asansör etkisi yapıyor. İş değiştirmek isteyen, iş arayanlar, terfi ya da tayin bekleyenler için gerçekten güçlü ve şanslı bir fırsat söz konusu. Özellikle de yurtdışında ya da şehrinizden farklı bir şehirde yaşamak ve çalışmak istiyorsanız bu tür talepleri yapmanın tam sırası, yaptıysanız da gerçekleşebilir. İş hayatınız çok gündem olduğundan aile ve aşk hayatı geri planda kalabilir; bu da sevdiklerinizle biraz sürtüşmeler yaşamanıza sebep olabilir, dikkat. Sağlığınız için pozitif etkiler söz konusu, bir rahatsızlığınız varsa teşhisi konabilir ya da iyileşebilir. İş ortamınızda iyicil bir değişim olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: İçinizdeki bilgelik ve ruhunuzdan gelen ikna gücü dışarıya çıkıyor. Tutulma vesilesiyle bir çok insan sizden fikir almak isteyebilir ve yardımınızı talep edebilirler. Bu konuda cömert olmanızı öneririm zira bu bilge hareketler ileride size başka konularda beklenmedik yardımlar almanızı sağlayabilir. Eğer bir hukuki mücadele içerisindeyseniz süreç sizin lehinize sonuçlanabilir. Dava açmak, ticaret yapmak, iş bağlantısı kurmak adına da şanslı bir etki söz konusu. Aşk hayatınıza beklenmeyen, hızlı ve çok yoğun duygular taşıyan bir kişi dahil olabilir. Birden çok güçlü, flörtöz ve çok eğlenceli bir ilişki içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Eşiniz ya da ortağınızın maddiyat ve kariyer durumuyla ilgili sorunlar çıkabilir, bu durum da canınızı sıkabilir. Burada bir yol ayrımı var, kişi sizin için değerliyse destek olmak şayet sürekli bu maddi kısır döngünün içerisindeyse de artık bu durumdan uzaklaşma kararı vermek. Mal paylaşımı, miras, kredi çıkması gibi konularda son derece şanslı etkiler altındasınız. Yatırım yapmak için de pozitif etkiler söz konusu ancak mümkünse Mars retrosunun bitişini bekleyin. Örselenmiş bir ilişkide tekrar güven ve sadakat hissi oluşabilir. Bu dönemde daha çok odağınız mantık ve güven ilişkileri olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: İlişkiler açısından kadersel bir dönemece giriyorsunuz. Özellikle sırat köprüsünden geçen ilişkilerde iki rota var: Ya ayrılık ya da evlilik kararı. Bu bağlamda gerçekten hassas dengelerin sizi beklediğini unutmamalısınız. Aynı durum ortaklıklar için de geçerli. Zira güçlü olan birlik daha güçlü çıkacak, diğeri ise yok olup gidecektir. Yalnızsanız, ayrılık yaşamışsanız hayatınızda çok ciddi hisler uyandıracak bir kişi girebilir. Bir yuva kurmak, düzen oluşturmak sizin için çok önemli olacak. Hayatınızda güven duymadığınız kişilerin üstünü derhal çizebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kalleş ya da namert insanlara sakın prim vermeyin. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Hayatınızda öyle özel bir dönemdesiniz ki… Sizi yoran, bunaltan, gereksiz yük yapan her şeyi umursamamak ve kolayca o şeyleri yolunuzdan kaldırma gücünüz var. Bunu yapamayan Kovalar sırtındaki yükleri indirip “ellerini taşın altından çekmeyi” öğrenecekler zira yeterince bir şeyleri sırtlayıp durdunuz. Değişimi kabullenin ve korkmayın, zira geçmiş sizi bu dönemde sadece daha dibe çekebilir. Bir bağımlılığınız varsa bırakmanın tam zamanıdır. Hayat kalitenizi arttırmak, diyet ve spora başlamanın tam zamanı. Bu dönemde çarpıntı, tansiyon ve ruhsal gerilim görülebilir, lütfen o konuların üzerine düşmeyin. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Tutulmanın olumlu etkisi vesilesi ile Balıklara en güzel etki aşk konusunda geliyor. Hem ayağı yere basan hem de son derece romantik yepyeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise beraberliklerini evlilikle taçlandırabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyenler için çok hayırlı bir dönem. Kariyer değişikliği düşünüyorsanız özellikle yeteneklerinize uygun, hayalinizdeki işe doğru tercihler yapmayı deneyebilirsiniz. Zira bu durum sizin dahi beklemediğiniz başarı ve güzel sonuçları getirebilir. Hayatınızdan gereksiz, verimsiz ve stres yaratan insanları temizleme zamanı. Bunda duraksarsanız daha büyük krizler gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Haftanın Önemli Etkileri:

Pazartesi - 09.07.2018:
Yeni haftaya Ay Boğa burcundayken başlıyoruz. Bugün diyete başlamak için iyi bir gün değil. :) Beş duyumuz daha güçlü olabilir, dünyayı hissetmek isteyebiliriz. İçinizdeki gurme de aşka gelebilir. Gün içerisinde Ay-Venüs karesi oluşacak. Duygusal açıdan inatlaşma ve abartılar görülebilir. Finansal girişimler için pek destekleyici değildir. Özellikle sabit burçlar Kova, Aslan, Boğa ve Akrepler dikkat. Ay saat 19:09-19:55 arasında boşlukta kalacak, akabinde İkizler burcuna geçecek.

Salı - 10.07.2018
Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor! Aşkta emeğin, gerçekçiliğin, sahici sevginin temsili olan Venüs Başak etkisi hayatımızda da duygusal konularda daha mantıklı ve ayağı yere basan kararlar almamızı sağlayacak. Bu transit özellikle de Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç ve Akreplere olumlu etki getirebilir. Ay İkizler burcunda yolculuğuna devam ediyor, önce Mars sonrasında Merkür ile olumlu açı yapacak. Oldukça güzel ve pozitif bir gün bizleri bekliyor. Hem enerji dolu, hem de konuşkan hissedebiliriz. Sevdiğiniz sizi anlayan birini bulup içini dökme, iki lafın belini kırmanın tam zamanı. Aynı zamanda sportif faaliyet ve önemli konuşmalar için de pozitif. Bu güzel açılar özellikle de ateş ve hava grubu burçları Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kovalar için destekleyici.

Çarşamba - 11.07.2018:
Haftanın en güzel günü! Çünkü pek sevdiğimiz Jüpiter Akrep burcunda tekrar ileri harekete geçiyor. :) Özellikle 13 derece ve sonrasında kişisel yerleşimi olan su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar için bu şanslı etki Kasım 2018’e kadar etkin. Ay İkizler burcunda yolculuğunun son demlerinde saat 20:58’e kadar boşlukta kalacak. Gün boyunca çok söz söylenebilir, ancak icraat olmayabilir. Bundan dolayı da verilen her sözü, ya da iddialı demeci hemen doğru kabul etmeyin derim. Boşluk evresinden sonra Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor, hemen Venüs ve Uranüs ile olumlu irtibat kuracak. Duygusal açıdan romantik, yoğun ve heyecanlı bir etki bizleri bekliyor.

Perşembe 12.07.2018:
Güneş tutulmasına hazırlanıyoruz… Güneş-Plüton karşıtlığı kesinleşiyor. Her türlü ikili insan ilişkisinde güç savaşları, manipülasyon ve baskı görülebilir. Aşırı otoriter ve dar kafalı insanlarla uğraşmak gerekebilir. Bu çekişmeli atmosferde kimi zaman aciz kimi zaman ise ezen olma riski söz konusu. Adil olmayı unutmayalım. Patronlar, yaşça büyükler, aile fertlerinden bir şeyler istemek adına hiç uygun bir gün değil. Tüm bu konularda özellikle öncü burçlar Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeçler dikkat. Ay Yengeç burcunda ilk Satürn ile karşıt konuma gelecek, yukarıda saydığım etkiyi perçinliyor. Ancak sonrasında iki çok güzel açı bizleri beklemekte: Önce Jüpiter sonra Ay ile iki iyicil üçgen açı oluşturacak, öğlen itibariyle sert atmosfer dağılmaya başlayacak. Bitmedi Venüs-Uranüs üçgeninin güzel, naif ve heyecanlı etkisi de cabası. Büyük Toprak Üçgeni oluşuyor. Merhametin hayır getireceği, dualar ve uhrevi çalışmaların yapılabileceği enerjisi çok yüksek saatler bizleri beklemekte. Aynı zamanda küs olduğunuz kişilerle barış durumu yaşanabilir. Bu güzel tesirden özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma 13.07.2018:
Ve geldik Güneş tutulması gününe… Saat 05:47’de 20 derece Yengeç burcunda tutulma gerçekleşecek. Tutulmanın etkilerini belirtmiştim, herkese yeni ve hayırlı bir dönemin kapılarını açmasını diliyorum. Yine de siz tutulma günü çok riskli yerlere gitmeyin, riskli hareketler yapmayın derim. Ay tutulma tamamlandıktan sonra 05:48 itibariyle boşluğa geçecek (Güneş tutulması bir yeniay; yani Ay-Güneş kavuşumudur) ve saat 20:30’a kadar boşlukta kalacak. Boşluk evresi sonrasında da Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Genelde önemli bir olayı başlatmak için her yeniay gibi minimum bir gün sonrasının tercih edilmesinde fayda vardır. İdeali 3-4 gün sonrasıdır; tam hilal fazına geçilmesidir.Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cumartesi 14.07.2018:
Venüs-Satürn üçgeni kesinleşiyor ve Büyük Toprak Üçgeni varlığına devam etmekte. Hayatımızı çok daha ayakları yere basan, somut, kararlı ve güçlü bir şekilde değerlendirme eğilimi içerisinde olacağız. Doğru kararlar almak ve adımlar atmak için bu büyük üçgen kalıbı değerlendirilebilir. Pek tabii bu güzel açı kalıcı ilişkiler, ciddi ve yoğun aşklar, sağlıklı ve gelecek odaklı bağlar kurmak için çok uygun. Aynı zamanda hafta başınca kazançlı ve doğru yatırım kararları alabilirsiniz. Bu açıdan özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilir. Ay Aslan burcunda, önce Mars ile karşıt sonra Jüpiter ile kare yapıyor… Açıkçası bugün de tam bir patlarsam yanarsın günü. Atmosfer son derece stresli, kavgaya açık ve zorlayıcı olabilir. Aşırı inatçı, sabitfikirli ve laf anlamaz tiplerden uzak durun. Özellikle sabit burçlar Kova, Aslan, Boğa ve Akrepler. Son olarak Ay-Merkür ile kavuşum yapıyor; daha mantık ve idrak odaklı saatlere giriyoruz akşam itibariyle.

Pazar 15.07.2018:
Ay Aslan Burcunda 02:11-20:30 yani uzun bir süre boşlukta kalacak. Bugün tam bir Pazar günü… Adeta ormanında kral olarak bir güzel keyif yapan bir Aslan gibi olma zamanı. :) Sevdiklerinizle güzel bir sofrayı paylaşma, ancak sonrasında eve tıkılıp kalmayıp mutlaka bir aktivite yapıp eğlenme zamanı. Bu keyifli havadan en çok hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir. Ay boşluk evresinden çıkıp Başak burcuna gelecek ve hemen Uranüs sonra da Satürn ile olumlu açı yapacak. Akşam saatleri itibariyle aşırı yaratıcı bir yandan da son derece mantıklı olabileceğimiz bir düzlemdeyiz. Önemli iş yazışmaları yapmak, proje hazırlamak gibi konular için harika değerlendirilebilecek bir saat. Kritik konuşma ve görüşmeler bu zaman dilimine denk getirebilir. Bu etkileşimden en çok su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar destek görebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle,
Merve Dirağ