Begüm Minkis

Aşk, para ve neşe gezegeni Venüs iletişimin burcu İkizlere geçiyor. Kendimizi daha kıpır kıpır, enerjik hissetmeye başlayacağız. Ayrıca epey müjdeli haberlere hazır olmalıyız! Romantizme ek olarak entelektüel uyum arayışına giriyoruz. Önce arkadaşlık sonra aşk diyebileceğimiz bir süreç. İletişim trafiğimizin hız kazanması ile beraber bol bol konuşacak, fikirler üretecek ve tatlı dilimiz ile karşımıza çıkan zorlukları aşabileceğiz. Kendisini geliştiren, ifade eden ve yerinde saymayan kişilerin başarı merdivenlerini hızla tırmanabileceği bir sürece giriyoruz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Merkür yönetiminde olan İkizler burcu zodyağın üçüncü burcudur. Mantık, hesap kitap, iletişim, öğrenme, öğretme isteği, okumak ve araştırmak ile doğrudan bağlantılıdır. Salt duygusallıktan arınarak aklımıza yatan işler yapmayı daha cazip bulabiliriz. Espirilerin havada uçuşacağı bir dönem olabilir. İlişkilerde karşı tarafı ne düzeyde anladığımız ve anlaşıldığımız konuları öne çıkabilir. Zeka ile gelen çekiciliğin arttığı bir süreç olacak.

Bu transitin en önemli handikapı kararsızlık olabilir. Seçenekler içerisinde bocalarken amaca giden yoldan şaşabiliriz. Süreç esnasında arkadaşlık kavramı da ilişkilerde önemli hale gelebilir. İnternet üzerinden tanışmalar artışa geçerken flörtöz etkileşimler de yükselecektir. Venüs’ün bu konumu pek sadık değildir ve dikkat dağıtıcıdır. Bizi daha fazla heyecanlandıran, aklımızı çelen kişilere ilgi artışı duyarak yön değişimleri yaşayabiliriz. Sosyal hayatta ise dedikodular, laf ebeliği, gaflar ve demagojilerden özellikle kaçınmalıyız zira oldukça tatlı gelebilir.

Hali hazırda süren birlikteliklerde ortak katılımlı eğitimler veya seyahat planları gündeme gelebilir. Teknolojiye yatırım yapmak için de uygun bir süreç. Belki iş veya evinizdeki araç gereçleri yenileyebilirsiniz.

Ticaret bu süreçte en verim getiren konulardan olacak. Özellikle e-ticaretin ciddi patlama yapabileceği zamanlar olabilir. Pazarlama stratejileri, kampanyalar, sosyal medya reklamcılığı, içerik geliştirme ve dil öğrenmek, diksiyon geliştirmek vb. işler için son derece uygun zamanlar olacak. Yeni girişimleri de bu evrede yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2021 Venüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu, 20 Mayıs 2021 Venüs ve Satürn üçgeni kesinleşiyor. Transitin en kullanılabilir, verim getirecek dönemi 9-20 Mayıs 2021 arası olarak gözüküyor. Daha gerçekçi, sağlamlığını koruyabilecek türden başlangıçlar bizleri kucaklayabilir. İlişkilerde barışmalar gündeme gelebilir. Evlilik kararı almak, ticari adımlar atmak ve anlaşma/sözleşmeler için değerlendirebilirsiniz.

27 Mayıs 2021 Venüs ve Neptün karesi kesinleşiyor. 29 Mayıs 2021 Venüs ve Merkür kavuşumu ile ilişkilerle ilgili daha temkinli, gözümüzü dolandırıcılık, yalanlara ve hayal kırıklıklarına karşı açık tutmak gerekecektir. Zaten bu tarihlerde Merkür de retro olacak. Zihinsel olarak kendimizi toparlamakta zorlanabilir ve yanlış kararlar almaya meyilli olabiliriz.

Venüs İkizler transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Kendinizi ön plana çıkaracağınız, sohbet etmek ve amaçlarınızdan söz etmekten daha çok keyif alabileceğiniz bir süreç geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz ve sık görüştüğünüz insanların sizi daha çok anladığını düşünebilirsiniz. Teknolojik araç ve gereçlerinizi yenilemek, düzenlemek için uygun bir evre olacaktır. Makro koşulların izin verdiği ölçüde seyahat planlarınızı hayata sokabilirsiniz. Fikirlerinizi yazıya dökmek, sunum/tez hazırlamak, sınav sürecine hazırlanmak için de destekleyici bir süreç olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi açıdan bereketli bir dönem. Hayırlı iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Kazanmaktan ve harcamaktan keyif alabilirsiniz. Kişisel giderlerinizin de tüketiminizin de arttığını fark edebilirsiniz. Kendinizi sahip olduklarınızla değerlendirebilir ve özgüven artışı yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki iyi gidişatı hissediyorsanız daha somut sonuçlar görmek isteyebilirsiniz. Bu sebeple ilişkilerde metaryal beklentiler ve açıkça sevgi sözcüklerini duymak istemeniz muhtemel. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Burcunuzda ilerleyecek Venüs ile iletişim şekliniz, kendinizi toplum içerisinde sunumunuz daha çok beğenilebilir. Popüler, enerjik ve pozitif bir dönem olacaktır. Parasal yönden de şansınız gülebilir. İlişkiniz var ise yeni bir aşamaya taşınabilir. Yalnızsanız size eşlik edecek heyecanlandıracak bir flörtünüz olabilir. Saatlerce sohbet edebileceğiniz, vakit geçirirken büyük keyif alacağınız insanlarla bol bol görüşebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İç dünyanızın konuştuğu, sizin suskunlaştığınız bir süreç. Uzak yerlere seyahat planlayabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız var ise şifa bulmaya yönelik terapi ve önerilere açık olmanız mümkün. Düşünce gücü ile kendinizi iyileştirebilirsiniz. Aşkta ise sezgileriniz, görülen rüyalar size ne olacağına dair mesajlar verebilir. Bu dönem romantik yaşam çok aktif olmasa da ileride takınacağınız davranışları planlayarak yeni bir dönem adına hazırlık yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Gelecek hedefleriniz, amaçlarınızı mercek altına almaya başlıyorsunuz. Mesleki gelirlerinizde artış olabilir. Bu yönde insanlarla tanışabilirsiniz ve size birikimlerini aktarabilirler. Arkadaşlarınızdan sevgi dolu sözcükler duyabilirsiniz. Kimilerinin romantik yönden de ilgisini çekmeye başlayabilirsiniz. İlişkiniz var ise hayalleriniz ve kariyer hedefleriniz noktasında sık sık paylaşım yapma isteği duyabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Toplum önünde sizi daha iyi, saygın konuma getirecek adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın dikkatler sizin üzerinize çevrilebilir. Sorumluluklarınızı daha severek icra etmeniz mümkün. Mesleğinizde toplum önünde başarılı işlerde adınız geçebilir. Ayrıca reklam çalışmaları için ideal zamanlardan biri olabilir. Aile üyeleriniz ve otorite figürleriyle etkileşim olumlu görünümde. Bu sebeple taleplerinizi dile getirmek için uygun bir zaman olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Akademik kariyer, eğitim ve hukuksal süreçleri yoğun ve belirsizlik içerisinde olanlar için müjdeli haberler yolda olabilir. Sunum, fuar çalışmaları ve projelerde kendinizi başarılı bir şekilde ifade edebilir ve beğeni toplayabilirsiniz. Daha meraklı, interaktif ve çalışkan olmanız muhtemel. Okumak için ilgi çekici kitaplar satın alabilirsiniz. Yabancılarla, yurt dışı bağlantılı işler yapıyorsanız yeni ve daha çok kazandıran şanslı birtakım anlaşmalar gündeme gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Ortak parasal kazançlarınızdan ve eşinizden gelen maddi destekler bereketi arttırabilir. Mevcut ilişkilerinizde yön değişimi yaşayabilirsiniz. Zaten bitirmek istediğiniz bir birliktelik var ise daha rahat sonlanabilir. Cinsel yönden tutkularınızda artış görülebilir. Psikolojik yönden kendinizi krizler karşısında daha güçlü hissedebilirsiniz. Borçlarınızı daha rahat ödeyebilirsiniz. Yatırımlardan kar ederek ek kazançlar yaratabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: İlişkiler konusu hayatınızın her alanında hareket kazanıyor. Hayatınızda iz bırakacak konularla ilgili danışmanlıklar alabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden gerçekleşecek ve sizi etki altında bırakan insanlarla karşılaşmanız da mümkün. Evlilik veya sevgililik dönemindeyseniz ortak karara vararak bir amaç için el ele yürümeye başlayabilirsiniz. Kendinizi daha etkili, ifade etmeniz kişisel girişimlerinizde de sağlam kapıları açmanıza vesile olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Sorumluluklarınızı daha çekilir duruma getirmek için kendinize has pratik düzen kurabilir, planlar yapabilirsiniz. Hayatınızı daha sistemli veya mümkünse ajanda kullanarak düzenlerseniz kaliteli bir yaşam formuna geçebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sizi zora sokan bir hassasiyet var ise iyi bir doktordan hizmet alarak sorunun kaynağını tespit edebilirsiniz. Beden ve ruh dengenizi korumanız maksadıyla ilaçlar, bakım ürünleri, vitamin ve ek gıdalar hayatınızda daha fazla yer almaya başlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Şanslı etkiler altında olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Sahneye çıkarak özelinizi, yaşam sitilinizi daha çok göstermek istemeniz mümkün. Aşk hayatınız renklenebilir ve yalnızsanız hayatınıza sizde romantik duygular uyandıracak önemli insanlar girebilir. Partneriniz var ise birlikte yapmaktan hoşlandığınız aktivitelere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Riskli yatırımla çerçevesinde atabileceğiniz doğru adımlar ve yetenekleriniz sayesinde finansal koşullarınızı iyileştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Aile ve ev konularından yana şansınız yükseliyor. Taşınmak, ev/dükkan kiralamak veya satın almak adına avantajlı imkanlar yakalayabilirsiniz. Zorluklarla ilerleyen ebeveyn ilişkileriniz var ise doğru iletişim ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Kimileriniz evlilik, çocuk yapmak konusunda tüm aileyi ilgilendiren kararlar alabilir. Daha evcimen olacağınız bu dönemde aynı zamanda evinizin içerisine bereket gelebilir. Gerek dekoratif konular gerek sağlıklı ve kaliteli beslenme gibi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle
Begüm Minkis