Begüm Minkis

9 Şubat 2020’de İstanbul saati ile 10:33’de 20 derecede Aslan burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunaylar karanlıkların aydınlığa çıktığı, farkındalık kazanılan ve işlerin tamamlandığı dönemlere işaret eder. Aslan dolunayı anında ise ateş elementi vurgusu yüksek olacak. Pasif ve bağımlı bir doğadan sıyrılarak aktif ve bireysel bir tarza geçiş yapacağız. Bir şeyi başarmak için gereken gücü kendimizde bulabiliriz. Stratejiden uzaklaşarak dümdüz olaylara karışmak bu dönemdeki bir diğer etkilerden. Yalnız dayatılan şeylerden ziyade kendi yapabileceklerinizin peşinden gitmek gerçek başarıları da beraberinde getirecektir. Zira Aslan Dolunayı’nın ana fikri “inanmak başarmanın yarısıdır”. Bu nedenle kalbin sesini dinleyeceğimiz önemli bir sürece giriş yapıyoruz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Yükseleni Koç olan bu dolunay yeni fikirler ve girişimlere işaret etmektedir. Sonuç itibariyle her son yeni bir başlangıçtır. Geçmişimizde kalan ve hayatımıza hizmet etmeyen konuları daha iyi koşullara gelmek amacıyla geride bırakmamız gerekebilir. Arkaya bakmadan ilerlemek ise bizi gitmemiz gereken yere daha kolay ulaştıracaktır. Bunun yanında kalabalıklar içerisinde öne çıkmak ve konuşulacak işleri ortaya dökmek için gayet iyi bir zaman olabilir. Dolunay anında Ay Aslan, Mars ise Yay burcunda yükselenle üçgen açı içerisindeyken gökyüzü de adeta başarıları üçer beşer getirecektir.

Bu dolunay hamilelik haberi bekleyen birçok kişiye mutlu haberleri getirebilir. Çocukları olanlar da başarıları ile gurur duyabilir. Öte yandan içinizdeki çocuğun sesi bu dönemde daha çok çıkmaya başlayacaktır. Sizi ne mutlu ediyorsa onunla ilgilenmek ve yeni maceralar deneyimlemek isteyebilirsiniz. Bu dönemde birçok aşk ilişkisi başlayacak ve evlilik kararları verilecek. Yalnız ilişkilerde mantık birlikteliklerinden ziyade duyguya daha açık etkiler altında olacağız.

Merkür, dolunay anında** Rigel sabit yıldızı** ile etkileşim kurmakta. Bu temas önemli fikirler, tasarılar ve kararları ifade etmektedir. Bu etkiler aynı zamanda şans da getirecektir. Jüpiter ise Vega sabit yıldızıyla etkileşim içerisinde bulunuyor. Sanat ve müzikte yeni başarılı kişileri görebiliriz. Şöhreti olan kişilerin evlilik ve çocuk haberleri de gündemde konuşulabilir. Yalnız bu süreçte zihnimiz her duyduğuna inanmaya ve kendi kendini kandırmaya açık bir yapıda olabilir. Ayrıca “toplum bunu kabul eder mi” çelişkisine bir anlık düşülebilir. Fakat yine de kendi bildiğini okumaya yönelik enerjiler baskınlıkta gözükmekte. Bu nedenle rüzgarı arkanıza alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Jüpiter dolunay anında Plüton ve Satürn ile tepe noktasında kavuşum halinde bulunuyor. Bu etkileşimler kadersel bir güç kavramını simgeliyor. Lüks tüketim artabilir. Maddi dünyada yükselmek, iş kurmak ve ev/araba almak için adımlar atılabilir. Bu etkiler dışında güçten hızlı bir şekilde düşenler de olacaktır. Hatta kendi kararı ile dürüstçe istifa eden insanlar olabilir. Bu süreçte aşk üçgenleri nedeniyle ayrılık ve boşanma kararları ortaya çıkabilir. Sentezlersek bol statü ve unvan değişimleri ile karşı karşıya kalacağız.

Sağlık Astrolojisine göre kalp, omurga ve sırt bölgelerine dikkat etmek gerekebilir. Saç kesimi, güzellik işlemleri ve imaj değişimleri için gayet destekleyici bir dönem olacaktır.

Aslan Dolunayı’nın burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Kendinizi tüm ruhunuzla ortaya koyabileceğiniz bir sürece adım atıyorsunuz. Auranız güçleniyor. İmaj değişimi yapabilirsiniz. Girişimciliğinizle istediğiniz aşkı veya işi kendinize daha çok çekebilirsiniz. Yaşama olan isteğinizde de artış söz konusu olacaktır. Hobinizi mesleğe dönüştürme kararı verebilirsiniz. Üretken ve yaratıcı tarafınız kariyer yaşamınızda sizi öne çıkartacaktır. Hatta riskli bir girişim size para da kazandırabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Aile yaşamı, akraba ve gayrimenkul konuları öne çıkarak canlanacaktır. Uzak akrabalardan haberleriniz olabilir. Bekarsanız yuva kurma isteğinizde artış yaşayabilirsiniz. Kimileriniz toprak işleri ile ilgilenecektir. Bunun yanında ev düzeninizle ilgilenebilir, belki de gösterişli eşyalar satın alabilirsiniz. Evliyseniz bebek yapma kararı verebilirsiniz. Finansal açıdan daha çok harcamaya yönelik etkiler daha fazla olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Teknoloji, ulaşım ve iletişim hayatınızda daha fazla görünür olacaktır. Yeni bir alet satın alabilirsiniz. Daha çok gezerek yeni yerler keşfedebilirsiniz. Sosyal medyada da paylaşımlarınız daha çok dikkat çekecektir. Meslek hayatınızda ekip çalışmaları ve projeler varsa tamamlanabilir. İş arayanlar için bol başvuru ve görüşmeler hızlı şekillerde gelişebilir. Kardeş, kuzen ve komşularınızla daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İş ve çalışma hayatınıza dair bir süreci sonlandırarak yeni bir evreye geçiş yapacaksınız. Finansal açıdan önemli bir bekleyiş artık sonuçlanabilir. Zam almanız veya yeni müşteriler kazanmanız bu süreçte mümkündür. Yetenekleriniz toplum önünde daha fazla görünür olacaktır. Hatta mevcut başarılarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz. Saygınlık artışı ile kendinize olan güveninizde de artış yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Burcunuzda meydana gelen dolunay sizi normalden daha fazla parlatacaktır. Fiziksel bir değişim gerçekleştirebilirsiniz. Hamile kalmak, kilo vermek veya imaj değişimi vb. konular yaşantınızda öne çıkacaktır. Sağlığınıza da daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazırlıklarını yaptığınız bir işi görücüye çıkarabilirsiniz. Kendinizi mutlu etmek için her türlü aktiviteyi denemeye hazır olabilirsiniz. Seyahat ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Kontrolünüz dışında gelişecek olumlu veya olumsuz konularda akışta olmanız gereken önemli gündemler ortaya çıkabilir. Maddi veya duygusal anlamda sizi zorlayacak bir sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz. Toplum önünde olmaktansa kendi içinize dönerek sizi engelleyen sorunları bularak aşmaya çalışacaksınız. Gizli ilişkilere de çekilebilirsiniz. Hastane kontrolleriniz olabilir. Yüklü bir borç ödeyebilirsiniz veya harcamalarınız artabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Kalabalık bir ortamda yakın dostlarınızla ve iş arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Hayatın sorunlarından kaçmak ve eğlenmek isteyeceksiniz. Geleceğinizi şekillendirmek adına evlilik veya ortaklık ilişkisine açık olabilirsiniz. Niyetiniz varsa hamile kalarak ailenizi büyütebilirsiniz. Birlikteliğinizi ciddiyete erdirmek isteyebilirsiniz. Söz, nişan vb. konularda aile ile kaynaşmak gibi gündemler olabilir. Dengeyi bulmak ve sosyalleşmek için çaba göstereceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Kariyerinizle ve yaşam hedeflerinizle ilgili önemli şekillenmeler olacaktır. Hangi yöne gideceğiniz konusunda belirsizlikleriniz son bulabilir. Pozisyon veya sektör değişimleri yaşayabilirsiniz. Güçlü insanlar, aile büyükleri veya patronlarla da görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Finansal açıdan daha sağlam adımlar atarak yükseliş gerçekleştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Dinamik, mücadeleye açık ve hareketli olacağınız süreçler geçireceksiniz. Hem başarılarınıza hem de sosyal yaşama eş değerde vakit ayırabilirsiniz. Umudunuzu kestiğiniz anda yeni bir flört enerjinizi yükseltebilir. Birlikteliğiniz var ise uyumlu ve deli dolu vakit geçirmek isteyeceksiniz. Birlikte tatile çıkabilirsiniz. Öte yandan bir eğitim veya sınav konusu tamamlanabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız yurt dışı ile görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Ortak kaynaklarınızla ilgili konular önünüze gelecektir. Evliyseniz eğer eşinizin bir iş anlaşması son bulabilir veya yeni müşteriler bulabilir. Sigorta ve vergi ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz. Miras ve tazminat konusu ile ilgili belirsizlikler bitebilir. Birtakım ödemelerinizin çıkabilmesi söz konusu olacaktır. Akraba ilişkilerinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Duygusal açıdan da sizi zorlayan insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Karşıt burcunuzda meydana gelen dolunay ilişki ve ortaklıklarınızı gündeme taşıyacaktır. Tam da istediğiniz gibi bir ekip çalışması içerisinde olabilirsiniz. Önemli anlaşma, sözleşme ve başvurular gündeminizde olabilir. Eşinizin hayatına dair bir konu ile daha fazla ilgilenmeniz gerekecektir. Hatta evliyseniz eşinizle birlikte evliliğinize dair yeni kararlar alabilirsiniz. Arafta kalmış bir ilişki de artık nereye gideceği konusunda kendini belli edebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: İş arkadaşlarınız, çalışma koşullarınız ve sorumluluklarınızla bağlantılı temalarda tamamlanmalar oluşacaktır. Her tarafa yetişmek zor gelebilir. Gündelik rutininize yeni bir alışkanlık kazandırabilirsiniz. İş arayanlar için başvurularınıza geri dönüşler olabilir ve hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Sağlığınıza da daha fazla özen göstermeniz gerekecektir. Bünyenizi zorlayacak zararlı tüketimden kaçınmalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis