Tuğba Karadayı Ulusoy

Temmuz ayının insanın üstüne üstüne gelen, kendimizi sorgulatan, daraltan etkilerinden sonra hayatımıza renk katacak bir Ağustos’a giriyoruz. Harekete geçip ektiğimizi biçeceğimiz ve bunları yaparken gökyüzü tarafından destekleneceğimiz bir ay bizleri bekliyor. Zorlu etkilerin ağırlığından ve Merkür retrosunun bunalmışlığını üzerimizden atıyoruz. Aslan enerjisinin çok fazla olduğu önümüzdeki bir aylık süreçte aşk, ilişkiler, çocuk, hayattan keyif alma, yaratıcılık ve hareket enerjisini fazlasıyla hissedeceğiz. Coşkuyu hissedip akabinde mantık çerçevesinde planlarımızı yaparken bu süreçte otorite figürlerinin desteklerini de arkamızda hissedebileceğiz.

Ağustos ayı boyunca deneyimleyeceğimiz öne çıkan etkileşimleri incelersek: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

1 Ağustos 2019 / Aslan burcunda Yeniay gerçekleşiyor: Bu yeniayla beraber hayatımızda daha evvel cesaret edemediğimiz konularda aradığımız gücü bulabileceğiz. Yeni başlangıçlar yakalamak adına çok destekleyicisi olan bu süreçte özellikle yaratıcılığımız ve ilişkiler konusunda çok destekleniyoruz.

1 Ağustos 2019 / Venüs Kiron üçgeni: İlişkilerde yaralarımızı sarabileceğiz. Maddi konularda aradığımız destekleri bulabiliriz. Kadın figürlerin desteğini alabiliriz. Sanatsal konularda yaratıcılığımızı ortaya çıkarabiliriz.

2 Ağustos 2019 / Merkür direkt hareketine başlıyor: Artık iletişimle ilgili problemlerimizi çözebiliriz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Kendimizi daha fazla ortaya atabilir, düşüncelerimizi cesurca ifade edebiliriz.

2 Ağustos 2019 / Venüs Uranüs karesi: İlişkiler konusunda ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte biten ilişkiler aslında bitmesi gerektiği içindir. Eskiye bağlı kalmak önümüzdeki fırsatları görmemize engel olabilir. Maddi konularda riskli yatırım yapmak için uygun zamanlar değildir.

7 Ağustos 2019 / Güneş Jüpiter üçgeni: İçinde bulunduğumuz ayın en şanslı günlerinden biridir. Geçmişte yaptığımız iyiliklerin ödülünü alacağımız zamanlardır. Maddi konularda şans verebileceği gibi manevi yönden de kendimizi iyi hissedebiliriz.

10 Ağustos 2019 / Jüpiter Durağan hareketine başlıyor: Bolluk, bereket ve şansı temsil eden gezegen Jüpiter’in durağan pozisyona geçmesi görevini iyi ya da kötü hiçbir şekilde yerine getiremeyeceği zamanlardır. Adaletle, bize adil davranılmasıyla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Önyargıların muhatabı olmak zorunda kalabiliriz.

11 Ağustos 2019 / Uranüs Durağan hareketine başlıyor: Ani beklenmedik gelişmeleri, fırsatları temsil eden Uranüs’ün durağan pozisyona geçmesi gezegenin görevini yerine getiremeyeceği göstermektedir. Fırsatları görmekte, yenilikleri keşfetmekte zorlanmalar yaşanabilir.

11 Ağustos 2019 / Merkür Aslan burcuna geçiyor: 29 Ağustos tarihine kadar Merkür Aslan burcunda transit edecek. Bu dönemde iletişim dilimizde daha buyurgan davranabiliriz. Eğer bu tuzağa düşmezsek insanları zekamızla etkileyebiliriz. Zekamızı ispat etmek istediğimiz bu süreçte yaptığımız işte ünlü olan insanlarla da tanışma şansımız da yüksektir.

12 Ağustos 2019 / Jüpiter direkt hareketine başlıyor: Maddi konularda artık daha şanslı bir dönemde olacağız. Yaptığımız iyi işlerin mükafatlarını alabileceğiz. Kendimizi daha şanslı, bolluk ve bereket içinde hissedebileceğiz. Yaşadığımız haksızlıkların ortaya döküleceği bu dönemde ilahi adalete güvenimiz daha da artacak.

13 Ağustos 2019 / Uranüs retro hareketine başlıyor: Gökyüzünün en öngörülemez gezegeni Uranüs’ün retro pozisyonundaki seyahati 12 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek. Bu süreçte hayatınızda daha evvelden kaçırdığınız ama gerçekleştirmek istediğiniz fırsatların üzerinden bir kere daha geçebilirsiniz. Daha evvelden ilginizi çeken size özel yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz işler tekrar gündeme gelebilir. Unuttuğunuz yetenekleriniz tekrardan gün yüzüne çıkabilir.

14 Ağustos 2019 / Güneş Venüs kavuşumu: İlişkiler konusundaki problemlerin çözülebileceği şanslı günlerdir. Flörtler gündeme gelebilir. Maddi konularda artışlar yaşanabilir. Kendinizi çok güzel ve çekici hissedebilir, güzelliğinizle insanları etkileyebilirsiniz.

15 Ağustos 2019 / Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor: 1 Temmuz tarihinde başlattığımız olaylar artık gün yüzüne çıkacak. İşimize yaramayan olayları bırakma enerjisine sahip olacağız. Özgürlüğümüzün daha ön planda olacağı bu dolunayda kendimizi daha hümanist hissedebileceğiz.

16 Ağustos 2019 / Merkür Kiron Üçgeni: İletişim konularında şifalanabileceğiz. Yazarak kendimizi daha iyi ifade edebileceğiz. Ruhsal konularda kendimizi daha iyi ifade edebileceğiz. Danışmanlık almak istiyorsak kendimizi daha iyi ifade edip daha kolay yardım alabiliriz.

16 Ağustos 2019 / Merkür Uranüs karesi: İletişim konularında ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Patavatsızlıklar, potlar gündeme gelebilir. Trafik kazalarına dikkat edilmesi gereken zamanlardır, güvenlik önlemlerinizi almayı unutmayın.

18 Ağustos 2019 / Mars Başak burcuna geçiyor: Mars 4 Ekim tarihine kadar Başak burcunda seyahat edecek. Bu süreçte işlerimizi daha organize bir şekilde yapabileceğiz. İnsanlara yardım etmek isteyeceğiz. Daha planlı hareket edeceğiz. Sağlık konularına enerjimizi aktarabiliriz.

21 Ağustos 2019 / Venüs Başak burcuna geçiyor: Venüs 14 Eylül tarihine kadar Başak burcunda seyahat edecek. Bu süreçte ilişkilerde fazla verici olabiliriz. Sevdiklerimizi mükemmelleştirmek adına eleştirinin dozunu arttırabiliriz. Doğaya sevgimiz artar ve doğada daha fazla huzur bulabiliriz.

21 Ağustos 2019 / Merkür Jüpiter üçgeni: İletişim, anlaşma, sözleşme gibi konularda büyük şanslar yakalayabiliriz. Kendimizi daha fazla insana ifade edebiliriz. Zihnimiz daha aktif çalışır ve yaratıcı fikirlerimizle para kazanabiliriz.

23 Ağustos 2019 / Güneş Başak burcuna geçiyor: İyi ki doğdunuz Başaklar. Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle beraber yardımlaşma, hizmet, sağlık, şifa konuları daha fazla gündemimizde olabilir. Olayların detayına inebiliriz. Hayatımızı düzene sokabileceğimiz zamanlardır. Bu süreç 23 Eylül’e kadar sürecektir.

24 Ağustos 2019 / Venüs Mars kavuşumu: İkili ilişkiler konusunda harekete geçebiliriz. Aşk zamanlarıdır ancak burada Başak enerjisi hakim olduğu için sevdiklerimize saçımızı süpürge etme potansiyelimiz de vardır. Maddi konularda yeni girişimler yapılabilir.

26 Ağustos 2019 / Venüs Uranüs üçgeni: Ani beklenmedik flörtler, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Maddi konularda yeni fırsatlar yaşanabilir. Kadın figürlerinin desteğiyle şanslar yakalanabilir.

28 Ağustos 2019 / Mars Uranüs üçgeni: Kendimizi aşırı enerjik hissedebiliriz. Yeni girişimler yapmak için fırsatlar yakalayabiliriz. Spor konularında başarı elde edebiliriz. Atom karınca gibi oradan oraya koşup nereye yetişeceğimizi şaşırabiliriz.

29 Ağustos 2019 / Merkür Başak burcuna geçiyor: İletişim gezegenin evine gelmesiyle beraber artık zihnimiz tıkır tıkır çalışmaya başlayacak. Daha analitik düşünmeye başlayacağız. Anlaşmalar, sözleşmeler yapacağız. Zihnimizde olayların daha iyi muhasebesini yapabileceğiz.

30 Ağustos 2019 / Güneş Uranüs üçgeni: Kendimizi daha yaratıcı hissedebileceğiz. Otorite figürleri vasıtasıyla yeni fırsatlar yakalayabileceğiz. Kendi yeteneklerimizi ortaya koyabileceğiz. Beklenmedik yükselişler yaşayabiliriz.

30 Ağustos 2019 / Başak burcunda Yeniay gerçekleşiyor: Yeni fırsatlar yakalayabileceğimiz bu süreçte otorite figürlerinden de destek alabileceğiz. Ruhsal olarak da kendimizi daha iyi hissedebileceğiz. Şifa ve yardım konularında tam destek alabileceğiz. Yeni teklifler hayatımızı daha da düzene sokacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir ay dileğiyle,
Tuğba Karadayı Ulusoy