Merve Çubuktepe

akrep burçları satürn geçişini yaşadıkları 2012-2014 senesinde gerçekten zorlu bir dönem geçirdiler. özellikle güneşleri dışında pek çok gezegeni akrepte bulunanlar daha da zorlandı. bu iki yıldır başıma gelmeyen kalmadı, ne işte ne aşkta yüzüm güldü diyorsanız muhtemelen bir çok katmandan bu etkiyi almışsınızdır.

ayrıca satürn’ü akrepte olan 1953-1956, 1983-1985 doğumlular da bu zorlu dönemden nasiplerini aldılar. ama üzülmeyin! mutlu son çok yakınınızda.

15 haziran-18 eylül tarihlerinde Satürn akrep burcuna son kez giriş yapıyor. bundan sonra yaklaşık 28 yıl boyunca başka burçlarda seyrini sürdürecek. o açıdan en kötü kısım neredeyse bitti diyebilirim. bir sonraki buluşma 2041’in sonunda gerçekleşecek.

15 haziranda geri hareketle akrep burcunun son derecelerine dönecek olan Satürn aslında tüm akrepleri etkilemeyecek. burcun son 10 gününde doğan akrepler yaz döneminde daha dikkatli olmalı ve geçmişte yaşadığı olaylar, yaptıkları hatalarla tekrar yüzleşmeli.

ancak eylülden sonra akrepleri gerçekten güzel bir dönem bekliyor çünkü şans ve bolluk gezegeni jüpiter eylül ayında başak burcuna geçerek akrep burcuna altmışlık olumlu açı yapacak.

şanssız günler bitiyor sevgili akrepler, zaten güçlü olan sezgileriniz ve karizmanız giderek daha da parlayacak. şimdi sizin döneminiz başlıyor.