Merve Çubuktepe

Yaz mevsimini buram buram sıcaklarla tam anlamıyla hissederken Venüs de 5 Temmuz 2017 itibariyle İkizler burcuna geçiş yapıyor ve 31 Temmuz 2017’ye kadar bu burçta yolculuğunu sürdürecek. İlişkiler açısından pek hareketli, flört trafiğinin yoğun olduğu, aynı zamanda pek dedikodu ve heyecanlı bir dönem bizleri bekliyor. Bu geçişin tüm burçlara etkisini yazının ikinci bölümünde okuyabilirsiniz.

Bu süreçte daha çok karşınızdaki insanın zekası, konuşma tarzı ve esprileri aklınızı başınızdan alabilir. Diğer yandan gönül yayları biraz gevşek olacak, yani duygular borsa gibi inip çıkabilir; bir an aşıkken başka biri de aklınızı çelebilir. Yani duygusal açıdan sağlam zemine oturmaktan çok eğlence, keyifli sohbetler ve çekim duygusunun daha yoğun hissedileceği bir etki söz konusu. Ancak dikkat edin, ilişkilerde kuyruklar birbirine karışmasın; bu dönemde skandal aşk hikayeleri de gündeme gelebilir. (Belirsiz ilişkiler açısından 17 Temmuz haftası Venüs açıları sebebiyle zorlayıcı olabilir)

Ayrıca transit boyunca çok sosyalleşebilir, bir sürü insanla tanışabilirsiniz, ancak ilişkiler sabun köpüğü gibi dağılıp kalıcı olmayabilir. Ama kafa dağıtmak, kurtları dökmek ve keyifli zaman geçirmek için de pek çok fırsat var, ay sonuna doğru kesinleşecek Venüs-Uranüs açısı da bu durumu iyice güçlendiriyor; keyfini çıkarın.

Diğer yandan Venüs aynı zamanda maddiyatla da alakalı olduğu için bu süreçte kimi zaman çok fazla şeyle aynı anda ilgilenmek isteyebilir, bol bol para harcayabilir, ancak sonradan da ilgilendiğiniz şeylerden sıkılabilir, ya da aldığınız şeyi bir kenara bırakıverebilirsiniz. Şunu mu alsam bunu mu alsam diyerek partnerinize alışveriş merkezinde kabus dolu saatler yaşatmanız da mümkün. (Bence o gömleğin iki rengini birden alın, ya da hiç almayın ;) )

Transit yatırımlar ve önemli maddi kararlar açısından özellikle iyi açılar almıyorsanız çok tavsiye edilmez; zira kararlarınızda netlik olmayabilir ya da koşullardan birden değişebilir. Hobiler açısından da ücretini verip sadece iki kere katıldığınız fitness ya da seramik kursları maceralarına hazır olun; ya da en azından bu tür bir karar için Ağustos ayını bekleyin derim :)

Gelelim Venüs İkizler transitinin burçlar üzerindeki etkilerine: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Transit süresince alacağınız olumlu açılar vesilesiyle iletişim ve flört trafiğinizde artış olabilir. Özellikle yalnız Koçlar için çok hareketli günler kapıda. Bu dönemde çok büyük aşk ve çekim duygusu beraberinde gelebilir. Ancak kalıcılığı adına biraz işleri zamana bırakmakta fayda var. Diğer yandan leyleği havada görebilir, bol bol seyahat edebilirsiniz. Aynı zamanda kardeşleriniz ya da yakın çevrenizden güzel haberler alıp, bunları kutlayarak keyifli zaman geçirmeniz de mümkün. İşin içerisine size destek veren Merkür Aslan transiti de devreye gireceğinden; altı dolu ve iyi planlanmış ticari girişimlerden de başarı elde edebilirsiniz. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi açıdan fırsatların sizi beklediği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Sıkıntılı finansal ve bürokratik konularda rahatlama ve beklenmedik sürpriz ya da destekler gündeme gelebilir. Aynı zamanda kendinizi gösterme; zeka ve yaratıcılıkla da kazanımlar sağlamanız mümkündür. Bu süreçte iş değişimi fırsatları da sağlayabilirsiniz; özellikle daha iyi maaşlı bir işe geçiş ya da görev değişimi gündeme gelebilir. Aynı zamanda kendinizi daha iyi hissetmek, bol bol eğlenmek ve günlük hayatı renkli kılmak adına da bir çok fırsat sizi bekliyor olacak. Sadece ay sonunda maddi dengeye dikkat, zira para geldiği gibi hızla gidebilir. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Dikkatleri üzerinize toplama zamanı! Transit boyunca insanların ilgisini çekebilir, bol bol hayran edinebilirsiniz. Bu dönemde iletişim ve flört trafiğiniz artabilir; ancak ciddi ilişkilere adım atmak adına biraz zamana ihtiyaç var. Özellikle ay sonunda ilişkiler ve ortaklar konusunda ortalık biraz karışabilir, her şeye balıklama atlamamalısınız. Diğer yandan daha çok eğlenme, keyifli zaman geçirme ve aynı zamanda insanları etkileme adına güçlü destekler alacaksınız. Aynı zamanda imaj değişikliği, estetik operasyon gibi konular için de harika etkiler mevcut. Ve aynı zamanda yaşam enerjiniz yükseliyor, motivasyonunuz artıyor; sevdiğiniz işlere ve kendinize zaman ayırmanın tam vakti. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İnsanların eteğindeki taşlar dökülmeye başlıyor. Transit boyunca, duygusal ve ailevi konular başta olmak üzere beklenmedik konuların ortaya çıkması; önemli bilgiler edinme ve bu kişilere karşı bakışınızı tekrar gözden geçirme teması gündeme gelebilir. Daha çok gözlemci olmak ve herkesi bağrınıza basmamakta fayda var. Diğer yandan bu transit boyunca içinize daha fazla dönebilir ve bir çok çözümleme yapabilirsiniz; ruhsal çalışmalar yapmak ve psikolojik destek almak için ideal bir dönem. Ancak kendinizi izole etmemeli, özellikle gerçekten değer verdiğiniz kişileri yanınızdan uzaklaştırmamalısınız. Son olarak beklenmedik bir olay sonucunda son anda umutsuz giden bir konu güzel bir sonuca erebilir. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Hem Venüs İkizler transiti hem de Merkür Aslan etkisi birleşince bu süreçte sizden popüleri yok. :) Yeni çevrelere girmek, bir sürü kişiyle tanışmak, aynı zamanda bu girdiğiniz yeni çevrelerde aşkla karşılaşmanız mümkün. Aynı zamanda proje geliştirmek, insanlarla yeni fikirler üretmek adına da güçlü etkiler de deneyimleyeceksiniz. Ticari ve hukuki konularda ay ortası gibi itibariyle daha da fazla verim ve başarı kazanmanız mümkündür. Yeni girişimlerde bulunmak, para kazanmak adına da bir çok fırsatı değerlendirebilirsiniz, sadece aynı anda on tane şeyi yapmadan odaklı gitmekte fayda var. Tabii bu kadar hareketlilik için de lütfen sağlığınıza dikkat edin, enerjinizi idareli kullanmaya çalışın. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Kariyer konusunda özellikle bir tıkanıklık yaşıyorsanız transit vesilesi ile iyi haberler almaya başlayabilirsiniz. Bu evrede gerek iş değişimi gerek terfi almak adına destekleyici etkiler mevcut; ancak odağınızı koruyarak gerek iletişim trafikleri gerek emek harcamaktan çekinmemeniz önem taşıyor. Üşenmezseniz başarı sizinle olabilir; ancak ay sonlarına doğru geldiğimizde iş temposuna dikkat zira bu yoğunluk etkisi aileye yansıyabilir. İş stresini eve girdiğinizde geride bırakmaya çalışmalısınız. Ve son olarak iş ortamındaki aşk ilişkilerine dikkat, bu konuda hızlı davranmamalısınız; zira o anlık duygularla aldığınız kararlar uzun vadede kariyeriniz açısından sizi zorlayacak olaylar zincirini başlatabilir. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Bir yandan burcunuzda ileri giden Jüpiter, bir yandan Aslan burcundaki Merkür, eh bir de size iyicil açılar yapan Venüs de devreye girince; gerçekten çok güzel etkiler kapınızda. Sadece şu Oğlak dolunayını sakin geçirip ayın kalan dönemindeki iyicil etkilere odaklansanız yeter. Bu aralıkta gerek bilgi olarak kendinizi geliştirmek, önemli kişilerden destek almak ve hayallerinizi gerçekleştirmek adına adım atmanız mümkündür. Aynı zamanda küslükler bitebilir, barışmalar gündeme gelebilir. Önemli seyahatler yapmanız gerekebilir ki bunlar ileri zamanda sizin için önemli ve güzel gelişmelere vesile olabilir. Ayrıca ayın ikinci yarısından sonra duygusal açıdan da iyileştirici ve mutluluk getiren haberler de devrede. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Özellikle borç, krediler, alacaklar ve nafakalarla ilgili problemleriniz varsa transit etkisi ile bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Maddi açıdan destek görebilir, ya da bir borcunuzu kapatarak rahata ermeniz de mümkün. Buna ek olarak partneriniz/eşinizin maddi durumuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Diğer yandan doğru adımlar atarak size uzun vadede de verim getirecek yatırımlar yapmanız, mülk almanız da mümkündür. Bunun yanı sıra uzun süredir içinizde olan sıkıntıları atmak, geçmişten gelen bir sorunu geride bırakarak çok daha huzurlu ve yaşam enerjisi güçlü bir şekilde hayata devam etmeniz mümkün. Bir süredir kariyer konusunda hayatınız rutin gidiyorsa önemli gelişmeler ve mülakatlar gündeme gelebilir. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Duygusal anlamda oldukça hareketli günler sizleri bekliyor. Özellikle duygusal konularda gündeminiz çok hareketlenebilir, yalnızsanız bir çok kişi dikkatinizi çekebilir. Ancak özellikle ay sonlarına doğru geldiğimizde ayakların yere basması önemli. Karşınızdaki insanı iyi tanımaya dikkat, zira duygularınız hızlı bir şekilde değişebilir. Diğer yandan ilişkisi olan Yaylar için nişan ve evlilik gibi sevindirici gelişmeler de gündeme gelebilir. Merkür Aslan transitinin olumlu etkisiyle arkadaş çevrenizle birlikte keyifli zaman geçirebilir, aynı zamanda eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Ortağınız varsa bir sorun çözülebilir, aynı zamanda olumlu girişimler hayata geçirilebilir. Bu süreçte size açıkça düşmanlık besleyen kişiler zor durumda kalabilir. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Dolunay etkisini atlattıktan sonra Venüs transitinin iyicil etkisini özellikle sağlık, iş ortamı ve günlük hayatta hissetmeye başlayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla alakalı sıkıntılarınız varsa çözülebilir, iş değişimi gündeme gelebilir. Aynı zamanda sağlık probleminiz varsa çözümlenebilir ya da teşhis edilmemiş bir durumun adı konarak tedavisine başlanabilir. Uzun süredir beklemede kaldığınız bürokratik ve günlük hayat sorunlarıyla ilgili belirsizlikler ortadan kalkabilir ve rahatlayabilirsiniz. Bu vesileyle önünüze bakıp daha üretken hissedebilirsiniz. Son olarak sağlığınıza özen göstermek, kişisel bakım, diyet ve spor aktiviteleri gibi çalışmalara başlamak adına destekleyici etkiler mevcut. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İşin içerisinde Jüpiter transitinin de olumlu etkileri girince Kovalar açısından duygusal anlamda oldukça güzel bir dönem kapıda. Yıldırım aşkları, flörtler, heyecanlar hepsi sizleri bekliyor. İlişkisi olan Kovalar için de mevcut ilişkileri daha güçlü ve canlı hale gelebilir. Bu dönemde aynı zamanda gerek konuşma tarzınız gerek cazibenizle insanları etkileyebilirsiniz. Popüler olmak, eğlenmek ve harika zaman geçirmek adına tüm etkiler devrede. Aynı zamanda özellikle ayın ortasından sonra çocuk sahibi olmak isteyen Kovalar için de tüm destekler hazır. Diğer yandan yaptığınız işte ünlenmek, daha çok görünür olmak, hobiniz olan bir konuda profesyonelleşmek adına da fırsatlar sizi bekliyor. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon ve mülk alımı konusunda destekleyici etkiler devrede. Taşınmayı düşünen Balıklar özellikle ayın ilk yarısında bu konuda destekleyici etkiler alacaklar. Aynı zamanda aile ve hane içerisinde küsler varsa barışabilir, geçmişi geride bırakabilirsiniz. Buna ek olarak ailenizin de desteğini alarak maddi açıdan uzun süredir çözülmeyen bir konudan kurtulup önünüze bakabilir, finansal açıdan rahatlayabilirsiniz. Duygusal konularda hatlar biraz karışık olabilir, ondan ötürü ilişkilerde özellikle ayın ikinci yarısı itibariyle hayati kararlar almamakta fayda var. Duygusal meselelerinizin iş hayatınızı etkilemesine izin vermemeli, kariyerinizle ilgili meselelerde odağınızı korumalısınız. Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.