Burçin Tezay

Merkür 30 Eylül-17 Ekim 2017 tarihleri arasında Terazi burcuna seyahat edecek.
Astronomik olarak Merkür en hızlı ve Güneş’e en yakın olan gezegendir. Merkür Güneş’ten hiçbir zaman çok uzaklaşamaz, ondan en fazla sadece 28 dereceye kadar uzakta gözlemleyebiliriz. Merkür’ün temel fonksiyonu iletişimdir. Yönelimleri ise bilgi alışverişi, koordinasyon ve yorumlamadır. Merkür zekayı ve rasyonelliği temsil eder.

Merkür, Yunan mitolojisinde ise; tanrıların habercisi olarak isimlendirilmiştir, diğer adı Hermes’tir. Hermes çok zeki, yerinde duramayan bir figür olarak çıkar karşımıza. Yunan – Roma Mitolojisinde Merkür - Hermes bütün tanrılarının alanına girebilen tek tanrıdır. Hem gökyüzünde hem de yeraltında dolaşabilir. Bu nedenle, hem bilinçaltı hem de bilinçdışı ile koordinasyonu sağlar.

Merkür Terazi burcundayken diğer kişilerle olan ilişkilerimizde ve iletişimlerimizde dengeli, uyumlu ve uzlaştırıcı tavırlar içinde olabiliriz. Bu dönemde, sosyalleşmeler artabilir. Aramızda uyuşmazlıkların olduğu arkadaşlarımız varsa, bu dönemde orta yolu bulup uzlaşabilir ve barışabiliriz. Ayrıca, bu süre zarfında olaylara iki farklı taraftan bakabilmek kolaylaşabilir. Böylelikle bazı problemlere çözüm bulmak kolaylaşabilir. Ticaret, satış ve pazarlama açısından olumlu bir zaman dilimidir.

Sanata ve artistik konulara yoğunlaşabiliriz, eğer uzun zamandır hobi olarak başlamayı düşündüğünüz bir sanat dalı varsa bu süreç çok uygun olabilir. Alışveriş de gündemimizde yer tutabilir, malum sonbahara girdik ve yeni sezonda yeni kıyafetler almak ihtiyacında olabiliriz.

Merkür Terazi Geçişinin Burçlara Göre Etkileri: (Yükselen burcunuza göre okumanızı öneririz)

Koç:
Merkür Terazi geçişinde ikili ilişkiler ön plana çıkacak. Zihniniz bu konuya odaklanacak daha çok. Bu bağlamda, ortaklık ve evlilik ile ilgili durumlar söz konusu olacaktır. Ortağınız ya da eşiniz arasında bir anlaşmazlık varsa uzlaşmak için bir fırsat sunabilir. Öte yandan, bu konularda dramatik değişimler yaşamanız da muhtemeldir. Sizi sıkan ilişkilerden de özgürleşme ihtiyacı içinde olduğunuz için bu ilişkilerinizi sonlandırma kararı da alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Boğa:
Bu zaman diliminde, derin ve yoğun düşünceler içinde olabilirsiniz. Zihniniz daha çok iş ortamınıza takılı kalabilir çünkü bu süreçte çok yoğun ve detaylı çalışmalar içine girebilirsiniz. Bu nedenle, strese dayalı hastalıklar ile ilgili durumlar oluşabilir. Aklınızda diyet yapmak ve sağlıklı beslenmek gibi bir niyetiniz varsa bunu hayata geçirme kararı alabilirsiniz. Varsa eğer evcil hayvanınızın sağlığını ilgilendiren durumlar da meydana gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İkizler:
Merkür Terazi sürecinde zihniniz çocuklarınız ile ilgili durumlarla meşgul olabilir. Bunun yanı sıra, aşk ve romantizm konuları ön planda olabilir. Bu süreçte, daha çok eğlenmek ve sosyalleşmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yeni bir hobiye ya da spora başlayabilirsiniz. Babanızın servetini ilgilendiren durumlar da vurgulanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yengeç:
Bu zaman diliminde, aile, ev ve yuva konuları ile meşgul olabilirsiniz. Evinizi dekore etmek, tadilat yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, yer değişiklikleri de yaşanabilir. Geçmişle alakalı konuları çözmek için aksiyon alabilirsiniz. Eşinizin işiyle ilgili durumlar da söz konusu olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Aslan:
Merkür Terazi sürecinde, kardeşleriniz, komşularınız ve genç akrabalarınız ile ilişkili durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu kişilerle olan ilişkileriniz ön planda olabilir. Yurt içi seyahatler çokça yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak için karar alabilirsiniz. Zihinsel aktiviteler de yoğunlaşacaktır. Bir takım dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Başak:
Parasal kazanımlarınız ve harcamalarınız ile ilgili hususlar zihninizi meşgul edebilir. Maddi koşullarınızla ilgili bir takım şanssız durumlar söz konusu olabilir. Hırsızlıklara ve sahtekarlıklara maruz kalabilirsiniz. Dikkat etmekte fayda var. Aşk ilişkileri zarar getirici olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Terazi:
Merkür Terazi geçişinde, fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklik yapmakla aklınız meşgul olabilir ve yeni bir imaj değişikliğine gidebilirsiniz. Bu zaman diliminde, yaratıcılığınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişimleriniz güçlenebilir. Zihnen enerjik ve dikkatli bir durumda olabilirsiniz. Sanatın herhangi bir dalıyla ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Akrep:
Bu zaman diliminde, kendinizi zihnen yorgun hissedebilirsiniz. Depresif düşünceler ve melankolik duygular içine girebilirsiniz. Çok yoğun çalışmaktan doğan strese dayalı sıkıntılı durumlar da yaşayabilirsiniz. Bağışıklık sisteminiz de düşüşler oluşabilir ve gribal enfeksiyonlara da maruz kalabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yay:
Merkür Terazi sürecinde, arkadaşlarınız ile olan iletişimleriniz ön planda olabilir. Küs olduğunuz bir arkadaşınız varsa aranızdaki buzlar eriyebilir. Daha çok sosyalleşmek ve eğlenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Umulmadık fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Oğlak:
Bu süreçte, zihniniz iş ve kariyer konularına daha çok odaklanabilir. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için aksiyon alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ya da üstleriniz ile ilgili ilişkileriniz de ön planda olabilir. Terfi ve yükselme gibi durumlar da oluşabilir. Sorumluluklarınız da artışlar yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Kova:
Merkür Terazi sürecinde, zihniniz ruhsal konulara odaklanabilir. Bu konularla ilgili kitaplar okuyabilir ve eğitim alabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleriniz artabilir. Yabancılarla olan irtibatınız artabilir. Eşinizin akrabaları ile ilgili dikkat çekici durumlar da oluşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Balık:
Bu süre zarfında, borç-alacak, vergi, sigorta ve miras konuları zihninizi meşgul edebilir. Bu zaman dilimi biraz sıkıntılı geçebilir. Eşinizin ya da ortağınızla olan ortak kaynaklarınız hususunda problemler oluşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Burçin Tezay