Merve Çubuktepe

Fırtına gibi bir yazdan sonra biraz soluk alabileceğimiz bir ay bekliyor bizi. En önemlisi ağustosun ikinci yarısından sonra ileri hareketine başlayan Merkür ve Mars bu ay hızlarını arttıracak ve tabiri caizse kendilerine gelecekler. Bundan ötürü de son aylarda süren fırtınalar, krizler ve belirsizliklerle alakalı net bir şekilde önümüzü görüp harekete geçebileceğiz.

Eylül ayının ilk yarısı çok daha uyumlu etkilerle dolu, ikinci yarısı biraz daha dalgalı durumda. Özellikle ikinci yarısında ekonomik açıdan zorlama ve acil durumları tekrar görebiliriz.

3 Eylül 2018’de Merkür gölge fazı dediğimiz yavaş hareketini tamamlayıp tam hızına geçiş yapıyor. Bu tarih itibariyle her türlü önemli konuşma, yazışma ve imza gibi süreçler; yeni bir şeylere başlamak çok daha etkili olacak.

6 Eylül 2018’de Satürn retrosu bitiyor. En güzel haberlerden biri. Satürn zaten engeller ve kısıtları temsil ederken retro bu durumu daha da durağan, çözümsüz ve içe dönük hale getiriyordu. Direkt hareketi ile Nisan 2018’den beri zorlandığımız ama emek verdiğimiz konuların meyvelerini toplamaya başlayacağız. Aynı gün Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Merkür’ün yüceldiği bu form da mantığını kullananın kazanacağına işaret ediyor.

9 Eylül 2018’de Başak burcunda yeniay gerçekleşecek. Hasat yeniayı diye adlandırılan bu yapı gerçekten harika açı kalıpları ile dolu. Hepimize çok iyi geleceğini, tesir ettiği konuyla ilgili bir bereker yaratacağını düşünüyorum.

Yine 9 Eylül 2018’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak. Venüs bu burçta retrosunu da önümüzdeki ay yapacağından ötürü uzun bir yolculuk olacak. Aşkta çok tutkulu, çok gözükara, “beni beni Bihterini” günler bizi bekliyor. :)

11 Eylül 2018’de Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Retroda kısa bir süreliğine Oğlak burcuna dönmüştü tekrar Kovaya ilerliyor. Haziran 2018 itibariyle yaşananların kısa bir tekrarı yaşanabilir, tabii aynı hataları yapmamak lazım.

19 Eylül 2018’de Mars-Uranüs karesi kesinleşecek. İşte bu önemli ve zorlu bir açı. Bu kare en son kesiştiğinde ve Ay tutulmasında tetiklendiğinde ciddi ekonomik dalgalanmalar olmuştu. Aynı durum tekrar beklenebilir.

23 Eylül 2018 Güneş Terazi burcuna geçiş yapacak. Aynı zamanda sonbahar ekinoksu. Tüm Terazilerin doğum günü kutlu olsun. :)

25 Eylül 2018 Koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Sert açıların baskın olduğu zorlu bir dolunay ile bu ayın sonuna geliyoruz. Cesaretimizi sınayacağız.

Gökyüzü takvimini detaylı inceleyelim: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

6 Eylül 2018 / Merkür Başak Burcunda: Merkür Başak burcunda yücelir, en güçlü formundadır. Bu etkileşim mantığımızı kullanma, pratik ve akılcı çözümleri bulmamız konusunda destekleyici. İyi kullanıldığında her türlü iletişim faaliyeti için avantajlıdır.

6 Eylül 2018 / Satürn Retrosu Sona Erdi: Bir retrodan daha kurtuluyor ve derin bir nefes alıyoruz. Hayatımızdaki zorlu sınavlarla alakalı pes etmeden doğru olanı yapmaya ve çaba göstermeye devam ettiysek hasadı toplama zamanı.

7 Eylül 2018 / Merkür üçgen Uranüs: Bu sefer “Büyük Toprak Üçgeni” Merkür tarafından oluşturulacak. Bu güzel etki de somut sonuçlar, yaratıcı fikirler için pozitif.

7 Eylül 2018 / Merkür üçgen Satürn: Ciddi konuşmalar, mülakatlar ve önemli imzalar için ideal.

7 Eylül 2018 / Güneş karşıt Neptün: Hayaller vs Gerçekler etkisi yaratan bu açı eğer pembe gözlüklerle yaşıyorsak çıkarıp gerçekleri görmemizi sağlayabilir.

8 Eylül 2018 / Venüs kare Mars: İkili ilişkiler için çekim yaratan ancak gerilimi de beraberinde getiren bir açı. Yeni tanışmalar konusunda hemen gaza gelmemeli.

9 Eylül 2018 / Venüs Akrep Burcunda: Venüs’ün en zorlu ve tutkulu formlarından biri. Büyük aşklar, saplantılar, tutkular zamanı. Her yerin brezilya dizisi setine dönmesi mümkün.

9 Eylül 2018 / Başak Burcunda Yeniay: Hasat yeniayı harika açılarla bezeli ve tam anlamıyla dokunduğu yeri yeşertiyor ve bereket getiriyor.

11 Eylül 2018 / Mars Kova Burcunda: Mars tekrar Kova burcuna geri dönüyor, yaz itibariyle yaşadıklarımızı gözden geçirme ve aynı hataları tekrarlamama zamanı.

11 Eylül 2018 / Güneş altmışlık Jüpiter: En şanslı ve olumlu açılardan biri. Maddiyat, yatırım ve kariyer konusunda oldukça destekleyici.

11 Eylül 2018 / Güneş üçgen Plüton: Gerek kariyer gerek özel hayatla alakalı karizma ve ikna gücünü arttıran bir açı.

12 Eylül 2018 / Jüpiter altmışlık Plüton: Bu uzun vadeli etki özellikle haritayı etkileyen alanlarda tıkalı konuları açmak ve güç toplamak açısından destekleyici.

12 Eylül 2018 / Venüs karşıt Uranüs: Aşkta beklenmedik zamanlar, ani aşklar ve ani sonlara gebe bir etki.

13 Eylül 2018 / Venüs altmışlık Satürn: Neyse ki bir önceki açıyı dengeliyor. Doğru ve mantıklı tercihler ciddi ve gelecek odaklı ilişkileri getirebilir.

14 Eylül 2018 / Merkür karşıt Neptün: Mantıklı davranmanın zorlaşacağı bir açı. Etki altında kalma, dolandırılma gibi konulara açıklık. Dikkat etmeli.

16 Eylül 2018 / Merkür üçgen Plüton: Dengeleyici bir açı, Neptün’ün etkisinden sıyrılıp tekrar ayakların yere basmasını sağlıyor.

16 Eylül 2018 / Merkür altmışlık Jüpiter: Finansal açıdan en şanslı açılardan biri. Yatırımlar, alım satım ve ticari girişimler için harika.

19 Eylül 2018 / Mars kare Uranüs: Her türlü ticari girişim ve yatırım açısından frene basma zamanı. Toplumsal ölçekte özellikle ekonomik bazda, bireysel bazda ise beklenmedik şok edici gelişmeler ve kazalar açısından riskli bir açı.

22 Eylül 2018 / Merkür Terazi Burcunda: Merkür diplomasiyi, uzlaşmayı temsil eden Terazi burcuna geçiyor. Sorunları onarmak için uygun, ancak biraz kararsızlık getirebilir.

23 Eylül 2018 / Güneş Terazi Burcunda: Sonbahar ekinoksu. Aynı zamanda tüm Terazilerin doğum günü kutlu olsun. :)

23 Eylül 2018 / Merkür kare Satürn: Kısa vadeli bir etki, ancak gereksiz çatışma, laf dalaşları ve dırdır getirebilir.

24 Eylül 2018 / Merkür üçgen Mars: Etkili konuşma, yazma ve güçlü fikirler bulmak açısından olumlu bir açı.

25 Eylül 2018 / Koç Burcunda Dolunay: Sert açıların baskın olacağı; bazen yeni bir şey yaratmak için yıkmak gerekir mottosuyla özetlenebilecek bir dolunay.

26 Eylül 2018 / Güneş kare Satürn: Bir kaç gün özellikle otorite figürleri, patronlar ve aile büyükleri ile diyalogları zorlaştırabilecek bir açı.

26 Eylül 2018 / Kiron Balık Burcunda: Retro hareketi devam eden Kiron bir süreliğine Balık burcuna geri dönecek.

26 Eylül 2018 / Mars kavuşum GAD: Mars tekrar Güney Ay Düğümü (GAD) ile hizalanıyor. Zorlu bir etki olabilir. Doğru kullanan için geçmişten gelen karmik sorunları kalıcı olarak çözme zamanı.

28 Eylül 2018 / Güneş üçgen Mars: Ayın son major açısı dinamik ve motive edici. Özellikle harekete geçmek, spora başlamak ve kendinize bakmak adına pozitif etkide. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Merve Dirağ