Tuğba Karadayı Ulusoy

Gökyüzü genel olarak bu ay zihinsel aktivitelerimizin aktif olduğunu, bilginin peşinde koşacağımızı, haber alma vermenin gündemimizde olacağını belirtmektedir. Bu ay hayatımızda bazı değişim, dönüşüm ve kayıplar yaşanabilir ancak unutmamak gerekir ki bu kayıplar aslında hayatımıza yenilik getirmek için açılması gereken boşluklardır. Bunlar karmik dönüşümlerdir bu süreçte acıyla beslenmek yerine geleni kabul etmek sizi daha güçlü hale getirebilir.

3 Haziran 2019 tarihinde İkizler burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayla beraber iletişim konuları fazlasıyla aktif olacak, sosyalleşeceğiz, bilginin peşine düşeceğiz ve işimize yaramayan konulardan kendimizi sıyırabileceğiz. Bu yeniayda Neptün ve Jüpiter’in zorlayıcı açıları sebebiyle idealleri aşırı hale getirirsek hayal kırıklıkları yaşama riskimiz mevcut.

4 Haziran 2019’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 27 Haziran 2019 tarihine kadar da Yengeç burcunda transit edecek. Aidiyet, aile, duygular ve vatan konularında iletişimde olacağımız, duygularımızı ifade etmekte zorlanmayacağımız bir sürece giriyoruz. Zihnimiz daha çok bu konularda yoğunlaşacak.

9 Haziran 2019’da Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor. 3 Temmuz 2019 tarihine kadar da İkizler burcunda transit edecek. Bu süreçte ilişkilerde iletişim çok önemli olacak, değerle ilgili konularda biraz yüzeysel olabilirsiniz. Ticari anlaşmalar gündeme gelebilir.

17 Haziran 2019 tarihinde Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek. Yeniayda başlattığımız işlerin artık görünür olacağı, emeklerimizin karşılığını alabileceğimiz bir dönemde olacağız. Aynı zamanda geçmiş hesapların kapanacağı artık kopmanız gerekenlerden kopacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz.

21 Haziran 2019 tarihinde Neptün retrosu başlıyor. 28 Kasım 2019 tarihine kadar retrosuna devam edecek. Ruhsal konularda içimize çekilebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Manevi sevgiyi daha fazla hissedebileceksiniz. Ancak idealleriniz gerçek değilse bu konularda hayal kırıklıkları da gündeme gelebilir.

21 Haziran 2019 tarihinde Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Öncelikte tüm Yengeç burçlarının doğum günlerini kutlarım. Güneş 23 Temmuz 2019 tarihinde kadar Yengeç burcunda transitine devam edecek. Kendinizi daha savunmacı hissedebilirsiniz. Kendi alanlarınızda olmak huzur verebilir, bol bol geçmişi hatırlayarak nostaljik davranabilirsiniz. Sezgileriniz çok güçlenir, içinize fazla çekilip duygusal güvenliğiniz için kırılmamak adına yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

27 Haziran 2019’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Burada özellikle iletişim konularında sabit fikirli tavrınız ve emir vererek gibi konuşma tarzınız problemler yaşamanıza sebebiyet verebilir. Eğer bu tuzaklardan kaçınabilirseniz harika fikirler de bulabilirizsiniz.

Gökyüzü etkilerini detaylı inceleyelim: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

3 Haziran 2019 / Venüs Plüton Altmışlığı: İlişkiler konusunda güç kazanabilirsiniz. Kendinizi daha değerli hissedebilirsiniz. Maddi konularda artışlar yaşanabilir. İlişkilerde daha karizmatik hale gelip kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

3 Haziran 2019 / İkizler burcunda Yeniay: İletişimle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Reklam, pazarlama, eğitim konularında yeni adımlar atmak istiyorsanız bu dönemi kullanabilirsiniz. Bu dönemde başlayacağınız işlerin sonuçlarını hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

4 Haziran 2019 / Merkür Yengeç Burcunda: Duygularınızı ifade edebileceğiniz bir süreçtesiniz. Sezgileriniz mantığımızı bastırabilir. Aile bağlarınız güçlenebilir.

7 Haziran 2019 / Merkür Uranüs Altmışlığı: Yaratıcı fikirler bulabilirsiniz. İletişim kurduğunuz yeni insanlar sayesinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ticaret konusunda beklenmedik iyi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

8 Haziran Merkür Kiron Karesi: İletişim konusunda yara almaya müsait dönemlerdir. Tam anlamıyla “dilin kemiği yok” durumları yaşanabilir. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmeniz gereken zamanlardır.

9 Haziran Venüs İkizler Burcunda: İletişim konuları vasıtasıyla para kazanabiliriz. Reklam, pazarlama, yazarlıktan gelir elde edebilirsiniz. İlişkilerle ilgili yüzeysel davranabilirsiniz.

9 Haziran Güneş Neptün Karesi: Gerçekçi olmayan idealleriniz hayal kırıklıklarına sebebiyet verebilir. Otorite figürleri için “güvendiğim dağlara kar yağdı” diyebilirsiniz. Gerçeklerden kaçabiliriz, kendinizi gereksiz yere feda edebilirsiniz.

10 Haziran Güneş Jüpiter Karşıtlığı: Ego ve kibre düşme durumları gerçekleşebilir. Maddi konularda aşırı risk alabiliriz. Fazla para harcayabiliriz.

13 Haziran Venüs Kiron Altmışlığı: İlişkilerde şifalanma dönemidir. İlişkiler konusunda danışmanlıklar alabilirsiniz. Kendinizi ruhsal yönden daha iyi hissedebilirsiniz.

14 Haziran Mars Neptün Üçgeni: Hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Maneviyatınız artar. Gerçekçi idealler bulabilir ve bunları gerçekleştirebilirsiniz.

14 Haziran Mars Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu: Hayat amacınızı bulmak için harekete geçebilirsiniz. Risk alabilirsiniz. Alacağınız bu riskler sizi ilerleyen dönemlerde çok iyi yerlere getirebilir.

14 Haziran Mars Satürn Karşıtlığı: Bir tarafınız harekete geçmek isterken bir tarafınız sizi durdurmak isteyebilir. Zor zamanlardır. Yapmak istedikleriniz şeyler için baskıya uğrayabilirsiniz, yaşam sevinciniz azalabilir.

16 Haziran Merkür Neptün Üçgeni: Tam bir ilham perisi açısıdır. Sezgilerinizi dinleyip bunları dile getirebilirsiniz. Mantık ve duyguların ahenkli bir uyumu söz konusudur.

16 Haziran Merkür Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu: Kendinizi gerçekleştirmek için artık iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Yapacaklarınızı insanlara duyurabilirsiniz. Kendinizi yazıyla ifade edebilirsiniz.

16 Haziran Merkür Satürn Karşıtlığı: Kendinizi ifade etme konusunda kısıtlayabilirsiniz. Çekingen davranabilirsiniz. Zihninizin durduğunu hissedebilirsiniz.

16 Haziran Jüpiter Neptün Karesi: İdeallerinizi aşırılaştırma riskiniz vardır. Fanatizm verir. Ayaklarınızın yere basmasını zorlaştırır.

17 Haziran Neptün Kuzey Ay Düğümü Üçgeni: Hayat amacınızı bulmak için sezgiyle hareket etmeniz gereken zamanlardır. Ruhsallığa önem verilmesi gerektiğini belirtir. Maneviyatınız güçlenir, ilahi adaleti yanınızda hissedersiniz.

17 Haziran Yay Burcunda Dolunay: Yeniayla başlanılan işlerin ortaya çıktığı zamanlardır. Yapılan işlerin karşılığını alırsınız. Artık bırakma zamanıdır. Gereksiz olan işinize yaramayan her şeyi bırakabilirsiniz.

18 Haziran Satürn Neptün Altmışlığı: Ruhsal gelişmenizin artık istikrara oturduğu zamanlardır. Hayallerinizdeki isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İdeallerin realize edilmesidir.

18 Haziran Merkür Mars Kavuşumu: İletişim konularında harekete geçebilirsiniz. Ancak iletişim dilinde agresifleşmeye de sebebiyet verebilir. Trafik kazaları konusunda dikkatli olunması gereken zamanlardır.

19 Haziran Merkür Plüton Karşıtlığı: İletişim yoluyla manipüle etme ve edilme riskiniz vardır. İnsanlar zihninize, düşüncelerinize müdahale etmek isteyebilirler. Ticari anlaşmalarda güçlü olan kazanır.

20 Haziran Mars Plüton Karşıtlığı: Gökyüzünün en zorlayıcı açılarından birisidir. Güç savaşlarını temsil eder. Güçlü olan zayıf olanı ezmeye çalışır. Agresif enerjiler, taciz olayları gündeme gelebilir.

21 Haziran Neptün Retrosu: İçe çekilme zamanlarıdır. Maneviyata yönelmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bir nevi yapmak istedikleriniz için nadasa çekilme dönemleridir.

21 Haziran Güneş Yengeç Burcunda: kendimizi daha duygusal hissedebiliriz. Gündemimiz sezgilerimiz olabilir. Yaratıcılığımızı ailevi konulardan yana kullanabiliriz. Ev ve yerleşimler önem kazanır.

23 Haziran Venüs Jüpiter Karşıtlığı: İki iyicilin karşı karşıya kalması güzelliklerin bile abartılabileceği bir döneme işaret etmektedir. Çok para kazanabilirsiniz ama çok da harcayabilirsiniz. İlişkilerde olaylar gereksiz yere büyüyebilir.

23 Haziran Satürn Güney Ay Düğümü Kavuşumu: Hayatınızda önemli bir dönem geçiriyor olabilirsiniz. Bu dönem hayatınızdan çıkanlar ilk başta sizi zorlayabilir ancak bunlar uzun vadede daha iyi yerlere gelmenize sebebiyet verecek şeylerdir. Bazen gökyüzü bizim yapamadıklarımız yapmak için devreye girer. Böyle yoğun ve karmik bir dönemde direnmek yerine gideni kabul etmek, uyum sağlamak size iyi gelebilir.

24 Haziran Venüs Neptün Karesi: İlişkilerde hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmalar, aldanmalar gündeme gelebilir. Eğer kendinizi değersiz hissediyorsanız ruhsal konulara biraz daha yönelmeniz gereken zamanlardır. Maddi konularda yanlış yatırımlar yapma riski vardır.

27 Haziran Merkür Aslan Burcunda: İletişim dilinizde daha buyurgan olabilirsiniz. Zekanızla şov yapmak isteyebilirsiniz. Yaptığı işte ünlü insanlarla tanışma şansınız vardır.

27 Haziran Güneş Uranüs Altmışlığı: Kendinizi çok yaratıcı hissedebilirsiniz. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Farklı bakış açıları ufkunuzu açabilir.

27 Haziran Güneş Kiron Karesi: Ego yapılan konularda yara alma riskiniz vardır. Motivasyonunuzun düştüğünü hissedebilirsiniz. Başkalarının dertlerine derman olurken size kimsenin yardım etmediğini hissedebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Şimdiden mutlu ve sağlıklı bir ay dilerim,
Tuğba Karadayı Ulusoy