Begüm Minkis

Venüs 9 Haziran’da İkizler burcuna geçecek ve 3 Temmuz’a kadar da burada seyahat edecek. Venüs İkizler burcundayken bilgiyi, sevecenliği, sosyalliği ve iletişimi artıracak. Böylece Venüs İkizler geçişi hayatımıza genel anlamda hareket, iyimserlik ve enerji geleceğini ifade etmektedir. Yalnızlaşma, suskunluk ve monotonluktan hızla uzaklaşmak isteyeceğiz. Bu yüksek enerji dolayısıyla kendimizi yeni maceralarda bulma olasılığımız çok yüksek. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

İkizler, duygu ve romantizmden ziyade mantık ve entelektüel uyum arayan bir burçtur. Nihayetinde Venüs de arzularımızı ve beğenilerimizi anlattığından ötürü Kalp ve Beyin ikilemi arasında kalabiliriz. İnsanlarla iletişim kurmak, derdimizi anlatmak, sürüncemede kalan bir konuya açıklık getirmek adına destekleyici bir dönem olacaktır. Organizasyonlar, seyahatler, yeni tanışmalar, önemli iş toplantıları ve anlaşmalar adına yine şanslı etkiler sunabilir.

Maddi göstergeleri de gösteren Venüs, İkizler burcunda pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, e-ticaret, sosyal medya ve internetle bağlantılı mesleklere sahip olanlara ekstra destek verecektir. Yeni girişimlerin hızla büyümesi ve elde edilen kârın artması mümkün olabilir. Aynı zamanda seyahat isteklerini ve yeni yerler keşfetme arzumuzu da tetiklemesi yerimizde durmayağımız bir etki yaratıyor. Yaz mevsiminin de başlarında olmamız heyecanımızı arttıracaktır. Yeni flörtler, yaz aşkları, hızlı tanışmalar, arkadaşlıkların aşka dönüşmesi, ani verilen kararlar gündemde olabilir fakat kalıcılık noktasında bir garanti vermez zira İkizler değişken nitelikte hava elementi bir burç olduğu için duygu seli ilişkilerden çok zihinsel olarak alma/verme dengesine önem veren bir burçtur. Heyecanın, keşif duygusunun ve bilgi paylaşımının sürekli aktif olarak tutulmasından hoşlanır. Bu nedenle fazla rutin ilişkiler kurulursa süreklilik göstermeyebilir. Bir ayrıl bir barış tarzında ilişkiler de meydana gelebilir.

Venüs’ün İkizler burcundaki seyahatindeki asıl kuvvetli etkiler 15 Haziran – 3 Temmuz arasında daha fazla hissedilecektir. Zira İkizler burcundaki Venüs, Yay burcundaki Jüpiterle ve Balık burcundaki Neptün ile T-kare açı kalıbına dahil olmaya başlayacak. Bu zaman diliminde ilk başta bahsettiğim beklenmeyen büyüme ve gelişme konuları açığa çıkabilir. Bu etkiler tabii ki kişisel haritalara göre değişkenlik gösterecektir. Fakat bir fikir sağlamanız konusunda bilgi verirsem İkizler burcunun haritalarda bulunduğu ev alanlarında ani gelişmeler, abartılar, fazla iyimserlik, fanatizm, idealizm, beklenmeyen talih ve hızlı büyümeler görülecektir. Venüs’ün üst oktavı Neptün’ün de Balık burcundan bu açı kalıbına tesir etmesi yaşanacak gelişmelere hayal ve gerçek temalarını da ekleyecektir. Hem aldığımız haberleri iki kere sorgulamalı hem de attığımız adımları iki kere düşünmeliyiz. Keza İkizler burcu da çift durumları yansıtmaktadır. Aynı anda iki durumla uğraşmak zorunda kalabilir veya yeni olasılıkları değerlendirebiliriz.

Venüs ile Neptün’ün kare açı içerisinde olması ani hava değişikliklerini, zehirlenmeleri, denizlerden gelecek tehlikeli konuları ve ani bastıran dolu tipindeki yağmurları tetikleyebilir. Ayrıca ilişkilerde daha fazla dikkatli olmak, aldatmaya, aldatılmaya ve getireceği hayal kırıklıklarına karşı temkinli olmakta yarar var. Venüs’ün İkizler burcunda sadakat konusunda şüpheli bir etki vermesi de bu durumu çoğaltabilir gözükmektedir. Hayal dünyamızı çoşturacak bu etkiler ile ‘’beyaz atlı prensimi bekliyorum’’ tarzında istekler çoğalabilir veya aslında net olarak görünen bir durumu ısrarla kabullenmeyerek kendimizi kandırabiliriz. Venüs ile Neptün karesi İlham, yaratıcılık ve üretkinlik adına destek verebilir fakat üretilen değerler yanlış yönlere çekilebilir, fark edilemeyebilir veya aşağılanma tehlikesi içerebilir.

Genel olarak çevresel şartlarımızı daha iyi hale getirmek, kendimizi geliştirmek, ulaşım ve seyahat konforunu içeren araba/teknolojik aletler almak, eğitimlere başlamak ve gezmek adına oldukça güzel bir dönem olacaktır. Öte yandan tüm bunları yaparken unutkanlıklara dikkat etmeliyiz. Bir anlık dalgınlıkla önemli eşyalarımızı evde veya gezi sırasında kaybetme durumları olabilir. Venüs değerli eşyaları da gösterdiğinden özellikle bu konuya daha fazla eğilmeniz gerekli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca para piyasasında beklenmedik dalgalanmalar ve ani değişiklikler görülebilir.

Jüpiter ile karşıt açı içerisinde olacak Venüs fikirlerimizde ve inançlarımızda zıtlaşma ve anlaşmazlık yaşamamak adına dikkatli olmamızı göstermektedir. Hayata dair her türlü zıtlaşma görülebilir. Ancak Jüpiter dokunduğu her şeye büyüme ve gelişme fırsatı da verdiği için parasal mevzularda, aile temalarında, turizmde ve ilişkiler konusunda büyük sıçrayışlar da görülebilir. İki iyicil gezegenin birbirine karşıdan bakması kişisel haritaların vaatlerine göre pozitif veya negatif yönde genişlemeler getirebilir.

Transit Venüs’ün burçlara etkileri: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: İletişim yollarınızın gelişmesiyle yakın çevre ve akrabalarınızla alakalı verimli bir süreç içerisinde olacaksınız. Taşınma ve tadilat gibi evinizle bağlantılı konularda adım atabilirsiniz. Seyahate çıkmak ve yeni yerler keşfetmek adına en verimli zamanlarınız olacaktır. İnternet ve sosyal medya da daha çok aktif olabilirsiniz. Güzel haberler ve gelişmeler keyfinizi ve enerjinizi yerine getirebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Parasal şartlarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, terfi etmek veya yatırım yapmak adına destekleyici etkiler alacaksınız. Hediye alabilir, eşya ve teknolojik aletlerinizde yenilikler yapabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven artarak daha girişimci bir yapıya bürünebilirsiniz. Ailenizde genişlemeler ve refah duygusu artacaktır. Özellikle maddiyatla igili planlarınız varsa Venüs geçişi bu süreci başlatmanız adına yardım edecektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Venüs’ün burcunuzda ilerleyeceği bu zamanda kişisel anlamda mutlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Alışveriş yapmak, tatile çıkmak, kariyerde yükselmek veya yeni ilişkilere başlamak gibi konuların en az bir tanesinde güzel gelişmeler sizinle olacaktır. Kendinizi daha güzel ve çekici hissedebilir, toplumdan övgüler alabilirsiniz. Maddi açıdan da destekleneceğiniz bu dönem kişisel girişimler adına da verimli olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Bilinçaltınızda önemli hareketliliklerin olacağı bu zamanda sezgileriniz ve rüyalarınız artabilir. Beklenmedik veya mecburi harcamalarınız olabilir. Sizden gizli kalmış durumlar bir şekilde ortaya çıkabilir ve zarar görmeden kurtulabilirsiniz. Kafa dinlemek ve şehir kalabalığından uzaklaşmak adına da verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Hastane kontrolleri için müsait bir zaman olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Sosyal çevrenizin genişleyeceği, hayatınıza dair isteklerinizin gerçekleştiğine tanık olacağınız güzel bir dönemde olacaksınız. Umudunuzu kestiğiniz bir durum beklenmedik bir şekilde gerçek olabilir. Arakdaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Mesleki konularda şansınız artabilir ve maddi imkanlarınızı güçlendirebilirsiniz. İdeallerinize bir tık daha yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Ayrıca kalabalık ortamlarda ansızın aşk kapınızı çalabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Toplumdaki sorumluklarınız ve imajınızın önem kazanacağı bu dönemde dikkatleri üzerinize çekebilir ve daha takdir edilen bir pozisyona gelebilirsiniz. Yeni veya eskiden başvurduğunuz yerlerden güzel dönüşler alabilirsiniz. İcra ettiğiniz kariyerinizde destekleyici etkiler söz konusu. Sizden üstte olan patron ve yöneticilerinizle güzel diyaloglar kurabilirsiniz. Aileniz konusunda ve kişisel anlamda gelişme ve büyüme sürecinde olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Dost burcunuzda seyahat edecek Venüs size özellikle kariyeriniz konusunda yükselmeniz adına önemli girişimler yaptırabilir. Yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı güzel haberler alabilirsiniz. Tatil düşünceleriniz varsa bu süreç gerçekleştirmek için ideal olabilir. Önemli toplantılar ve görüşmelerinizde destek görebilirsiniz. Eğitim, seminer veya okul hayatınızda başarılı bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Ortak kazançlar, başkalarının gelirleri ve banka konularınızda pozitif bir dönem geçireceksiniz. Size psikolojik anlamda yük olmuş parasal bir durumdan kurtulabilirsiniz. Evli iseniz eşinizin gelirlerinde artış yaşanabilir. Miras, nafaka ve tazminat gibi sürüncemede kalmış bir durum lehinize sonuçlanabilir. Yatırım için yeni mal alışverişi yapabilirsiniz. Sezgileriniz bu dönemde önünüzü görmenize daha fazla yardım edebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Karşıt burcunuzda tesir gösterecek Venüs ilişkilerinize ışık tutacak. Ani flörtler, ilişkiler ve evlilik planları gündeminizde olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenizin genişlemesi insanlardan samimi bir şekilde destek almanıza yardım edebilir. Eş, sevgili ve yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizde her zamankinden daha çok uyum ve sevgi hissedebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise fazla iyimserlikten doğacak, hayal içeren düşüncelerden kaçınmak ve hayata daha gerçekçi bakmaya gayret göstermek olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Çalışma ortamı, sağlık ve gündelik düzeninizde etki gösterecek Venüs, kendinizi herzamankinden daha zinde ve enerjik hissetmenize neden olabilir. Sizi rahatsız eden bir sağlık probleminizde hafiflemeler olabilir. Ekip arkadaşlarınızdan destek ve yardım görebilirsiniz. Mesleki gelişiminiz hızlanabilir ve hizmet ettiğiniz kişilerden takdir görebilirsiniz. Yeni beslenme şekillerine geçmek, diyete veya spor/egzersize başlamak için müsait bir dönem içerisinde olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Hayatın keyif verici yönlerine kendinizi daha fazla odaklayacağınız bu süreçte sizi oldukça heyecanlandıran bir aşka yelken açabilirsiniz. Eğlenceler, hobiler ve arkadaşlarınızın daha çok ön plana çıkması hayata karşı inancınızı tazeleyecektir. Aynı zamanda ev içerisinde bolluk ve bereket olgusunu daha çok deneyimleyebilirsiniz. Hem maddi ve hem de manevi olarak verimli bir transit geçireceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Ev, aile ve akraba konularında güzel deneyimlere açık olacaksınız. Yeni bir eve taşınabilir, ev alabilir, ev içerisinde dekorasyon yapabilir, yuva kurma kararı alabilir veya ailenizle samimi zamanlar geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizden güzel haberler alabilirsiniz. İçsel anlamda kendinize güveninizin ve huzurunuzun artması aile ve kariyer hayatınızda verimli bir süreç geçirmenize yardım edecektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis