Burçin Tezay

Venüs ikili ilişkilerimizde sevgimizi nasıl gösterdiğimizi, zevklerimizi, yaratıcılığımızı, artistik yanlarımızı, tarzımızı iştahımızı, nelere değer verdiğimizi, kendi öz değerimiz hakkında nasıl hissettiğimizi sembolize eder.

Venüs 7-31 Mart arasında Koç burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, bu süreçte sevgimizi ifade ederken agresif, ihtiraslı ve iddialı tavırlar içinde olabiliriz. İkili ilişkilerde ben-merkezci, ziyadesiyle açık sözlü ve hızlı tavırlar içine girmeye eğilim gösterebiliriz. Bu dönemde başlayan ilişkiler daha çok tutkuya ve cinselliğe dayalı olabilir. Rüzgar gibi esip geçebilir. Zevk ve keyif ön planda olacaktır çünkü. Venüs finans konularıyla da ilişkili olan bir gezegen olduğu için kazandığımız paraları bir anda hızlıca tüketebiliriz. Yaratıcılık gerektiren konularda aklımıza gelen fikirlerle alakalı hızlıca aksiyon almamız kolay olabilir, sanatımızı ya da yarattığımız işleri sunmakta cesur ve güvenli olmakta zorlanmayabiliriz. https://tr.instela.com/m/merkur-retro--i880716

13 Mart’ta Venüs, Satürn ile kare açı kuracak. Etki süresi 5 gündür. Bu süreçte, ilişkilerde zorlanmalara ve sıkıntılara neden olabilir bu açı. Sevgimizi ifade etmede yetersiz kalabilir, bir birimize kırıcı sözler söyleyip üzebiliriz. İlişkilerde sınanma zamanı. Güçlü olan ilişkiler var olan pürüzlerini oturup tartışarak ve yüzleşerek düzeltme yoluna gireceklerdir. Zayıflamış ve güçsüz ilişkilerde de kopmalar olacaktır. Finans konularında da sıkıntılar yaşanabilir ya da bütçemizi düzenleme ve gereksiz harcamaları bitirme yoluna gidebiliriz.

18 Mart’ta Venüs-Kuzey Ay Düğümü üçgeni meydana gelecek. İkili ve özel ilişkilerde güzel ve sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Parasal bakımdan da bereketli durumlar oluşabilir. Arkadaş gruplarımızla bir araya gelmek ve sanatsal faaliyetler içinde bulunmak bakımından da hoş bir görünümdür.

24 Mart’ta ise, Venüs-Pluto karesi kesinleşecek. Etki aralığı 5 güne yayılacak. Aşkta ve özel ilişkilerde güç savaşları, kontrolcü davranışlar, kıskançlıklar yaşanabilir. Tutkulu ve sahiplenici tavırlar da sergilenebilir. İlişkilerde derinleşme arzusu vardır. Bu açı altında başlayan ilişkiler ve arkadaşlıklar zarar getirebilir.

29 Mart’ta Venüs-Uranüs kavuşumu oluşacak ve etkisi 2 güne yayılacak. İkili ilişkilerimizde bireysel tavırlar içinde olabiliriz. Bazı konularda özgürleşmek ihtiyacı doğabilir. Sanatsal açıdan orijinal eserler yaratılabilir. İlginç ve sıra dışı kişilerle tanışabiliriz. Aşk bakımından sürprizler yaşanabilir. Öte yandan, ilişkilerde öngörülemeyen, ani stresler oluşabilir ve kopmalar, yön değişiklikleri meydana gelebilir.

Venüs Koç geçişinin burçlar üzerindeki etkilerine gelirsek eğer: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Bu zaman diliminde, istediğiniz bir konuda yeni bir başlangıç yapmak için bir fırsat oluşabilir. İsteklerinizin peşinden gitme cesaretini bulabilirsiniz. Daha çok özgürleşme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kişisel cazibenizde artışlar oluşabilir. Sanatsal faaliyetlere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca, fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklik yapabilir ve imaj değişikliğine gidebilirsiniz. Öte yandan, bu geçiş zihinsel faaliyetlerinizi yükseltebilir. Kimiz zaman lafınınızın nereye gittiğinin farkında olmayabilirsiniz. Konuşmalarınızda münakaşacı ve sinirli bir tutum içine de girebilme durumları da söz konusu olabilir. Dikkat etmenizde fayda vardır. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

BOĞA: Bu süreçte, yaşamınızda endişe duyduğunuz durumları aşma cesaretiniz bulabilirsiniz. Kişisel gelişim ve spiritüel konular ilginizi daha çok çekebilir ve size çok faydası dokunabilir. Zihinsel açıdan bu konular kafanızı meşgul edebilir çokça. İkili ilişkilerinizde daha çok tutkulu tavırlar içinde olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerinizde de artışlar görülebilir. Biraz agresyon da artabilir bu süre zarfında. Bu nedenle, rahatlamak için içinize daha çok dönüp meditasyon yapmak ve dua etmek gibi eylemlerde bulunmak size iyi gelecektir. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

İKİZLER: Bu dönemde, arkadaşlarınız ile olan iletişimleriniz ön planda olabilir. Öte yandan, arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda tartışmalar oluşabilir. Daha çok sosyalleşmek ve eğlenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Sanatsal ve sosyal faaliyetler içinde de yer alabilirsiniz çokça. Bir organizasyonda yer alabilir ve gönüllü işlere girişebilirsiniz. İdealleriniz ve amaçlarınız bakımından daha iyimser ve hevesli duygular içinde olabilirsiniz. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

YENGEÇ: Bu süreçte, iş ve kariyer konularında şanslı etkiler devreye girebilir. İş arkadaşlarınız ya da üstleriniz ile ilgili ilişkileriniz de ön planda olabilir. Duygularınızı kolayca ve yaratıcı bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler de ön plana çıkabilir hayatınızda bu süre zarfında. Öte yandan, gereksiz ve aşırı bir duygusallık gösterebilir, yeme-içmede ve alışverişte aşırıya kaçabilirsiniz. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

ASLAN: Bu zaman diliminde, dış seyahatler, yabancılarla olan bağlantılarınız, hukuk, eğitim konuları ön planda olabilir ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ufkunuzu geliştirebilecek deneyimlerden geçebilirsiniz. Yaratıcı ve sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek arzunuzda artışlar yaşayabilirsiniz. Öte yandan, hayatın gerçeklerinden kaçmak, tembellik yapmak ve kendinizi akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

BAŞAK: Miras, borç-alacak, vergi, sigorta, kredi gibi konular çerçevesinde bir takım sıkıntılı durumlar oluşabilir. Ama sonuçta, bu konulardaki problemler çözüme ulaşabilme şansı bulunmaktadır. Bundan başka, okültizm ve gizemli konulara daha çok çekilebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler içinde bulunmak da size iyi gelecektir. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

TERAZİ: Bu zaman diliminde, evlilik, ortaklık, anlaşmalar ve kontratlar gibi temalar gündeminizde olabilir. İkili ilişkilerinizde denge ve uyumu yakalamak zorlaşabilir, tartışmalar oluşabilir. Öte yandan, yine de destek gelecektir nihayetinde. Tartışmalar tatlıya bağlanabilir. Sanatsal faaliyetlerinizde yaratıcılığınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

AKREP: Bu süre zarfında, iş ortamınızda ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde tartışmalar ve ego savaşları oluşabilir. Günlük rutinleriniz hız kazanabilir ama siz pek de bir şey yapmak istemeyebilirsiniz, enerji düşüklükleri oluşabilir, tembellik yapmak istiyor olabilirsiniz ve yeme-içmede ve tüketiminizde artışlar görülebilir. İkili ilişkilerinizde ve aşk konularında fedakarlık gerektiren ya da sizi agrese eden durumlar oluşabilir. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

YAY: Bu zaman diliminde, aşk ve romantizm konularında hareketli ve tutkulu zamanlardan geçiyor olabilirsiniz. Çocuklarınızla alakalı güzel gelişmeler olabilir. Sanat ve hobilerinize daha çok zaman ayırabilir ya da yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Keyif ve yeme-içme konularında artışlar da söz konusu olabilir. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

OĞLAK: Aile, ev, yuva konuları gündeminizde olabilir. Aile bireylerinizle olan ilişkilerinizde tansiyon yükselebilir, tartışmalar oluşabilir. Evinizi güzelleştirmek adına yeniden dekore etmek, tadilat yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, alım-satım, emlak konuları da gündeminizde olabilir. Geçmişle alakalı konuları çözmek için aksiyon alabilirsiniz. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

KOVA: Bu dönemde, kardeşleriniz, komşularınız ve genç akrabalarınız ile ilişkili durumlar ön planda olabilir. Bu kişilerle olan ilişkilerinizde bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Yurt içi seyahatler çokça yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak için karar da alabilirsiniz. Ticari girişimlerde bulunmak bakımından da bir takım aksiyonlar alabilirsiniz. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

BALIK: Parasal kaynaklarınız ile ilgili durumlar gündeminizde olabilir. Maddi açıdan harcamalarınızda artışlar yaşayabilirsiniz ya da kayıplar söz konusu olabilir. Bu dönemde, parasal bakımdan risklere girmek pek yerinde olmayabilir. İkili ve özel ilişkileriniz bakımından fedakarlıklarda bulunmanız gerekebilir. Sanatsal ve kişisel gelişim faaliyetleri için de bir takım harcamalarda yapmanız gerekebilir. Astrolojik gelişmelerin sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

Sevgilerimle,
Burçin Tezay