Begüm Minkis

5 Mart 2020 günü aşk ve bereket gezegeni Venüs kendi yönettiği Boğa burcuna geçiş yapıyor. Dünyevi değerlerle bağlantılı Boğa burcu enerjisi yaratılan her şeyden alacağımız haz ve mutluluğu kuvvetlendirecektir. Fikirlerimizi somutlaştırırken kendimize yüklediğimiz değerde ise artış yaşayabiliriz. Venüs Boğa transiti özellikle aşk isteyenler için doğru zaman, doğru yer ve doğru insan üçlemesini getirebilir. Transit süresince atılan yeni tohumlar kolaylıkla kök salabilmek için elverişli bir ortamda bulunacağından bize vaad edilen yeni yaşam düzeni sağlam ve kalıcı koşulları destekleyecektir. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Sevme biçimimizi, beğenilerimizi ve küçük maddi imkanlarımızı temsil eden Venüs gelecekteki retro hareketine hazırlık içerisinde göklerde hızını yavaştan düşürmeye başladı. Böylelikle ilişkiler, evlilikler, denge, uyum ve adalet konuları gündemimize de aynı ahestelikle yerleşmeye başlıyor. Toprak elementi ve sabit niteliğe ait Boğa burcu “sahiplenmek” ile ilgilidir. “Benim” kelimesini kullanmayı seven ve kaybetmekten pek hoşlanmayan Boğa burcu misafiri olan gezegene de bu bakış açısını yansıtır. Bu nedenle Venüs Boğa burcu seyahatinde aşka, paraya veya herhangi bir imkana dört elle sarılmak isteyebiliriz.

Aşk, para ve ilişkilerde istikrar, muhafazakarlık, fanatizm, inat ve kıskançlıkların artacağı bir dönemde olacağız. Güven vermeyen birliktelikler duygusal tatminsizliği de yanında getirecektir. Olumsuz koşullara rağmen mevcut halde süren lakin zarar veren birlikteliklere tutunmaya çalışmak hayatta ilerlemeyi zorlaştırabilir. İnatçı tutumları bırakarak doğru yerde bırakmayı öğrenebilmek önemli olabilir. Bunun haricinde arayanlar aşkı daha rahat bulabilirken kendi seyrinde ilerleyen güzel ilişkiler pek ala evlilik ile taçlanabilir.

Önemli bir not olarak ingress (giriş anı) haritada Venüs Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşumda olduğundan parasal konular ve sosyal ilişkilerde beklenmedik, sıra dışı ve ani etkiler görülme olasılığı çok yüksek.

Aşk kavramı sizin için neyi simgeliyorsa ona yönelerek mutlu olabilir ve ağırlık haline gelmiş deneyimlerden bir nebze de olsa uzaklaşma şansı elde edebilirsiniz. Ev ortamınızı güzelleştirmek, kişisel bakımınızla ilgilenmek, güzel yemekler pişirmek, parlak ve değerli kıyafetler satın almak, hobilerinizle ilgilenerek ruhunuzu doyurmak için zaman yaratabilirsiniz. Konfor arzusu nedeniyle lüks harcamalar artış gösterebilir. Dikkat edilmesi gereken nokta ise keyif düşkünlüğünün artması ile fazla tembel davranışlar göstermektir. Ortam ve şartlar çok sorumsuz bir ortamı kaldıracak güçte olmadığından bu kuvvetli transitte zamanımızı planlı ve düzenli kullanmak önem arz edecek. Tüketmekten ziyade daha çok üretim odaklı olmamız gereken bir zamanda olduğumuzu unutmadan değerlerimize sahip çıkmamız gerekebilir.

27 Mart Venüs-Jüpiter ve 28 Mart Venüs-Plüton üçgen açıları bireysel haritalarda maddi ve manevi anlamda zenginleşmeyi daha da katlayabilir. -+ 3 günlük süreçte yeni başlangıçlar uğur getirebilir. Öte yandan bu süreçte olabilecek ihtimaller şöyle; kişisel kazanımlarda bereketlenme, miras elde etmek, mal sahibi olmak, kazanılmamış paralardan faydalanma, iş kurmak, terfi almak veya mesleki tanınma gibi dünyevi anlamda zirveye giden yollar bireysel haritalar da destekliyorsa ardına kadar açılabilir. Estetik ve güzellik işlemlerinden de bu süreçten olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Venüs Boğa transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Maddi ve manevi anlamda güçlü hissedebileceğiniz bir sürece adım atıyorsunuz. Kendi değerinizin farkına varabilir ve ona göre sağlam adımlar atabilirsiniz. İş yaşantınızda yükseliş gerçekleştirmeniz için zemin uygun hale geliyor. İsteklerinizi üstlerinizle konuşmaktan yana cesareti kolaylıkla bulabilirsiniz. Ev/araba satın almak veya kendi işinizi kurmak gibi yeni adımlar atabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Yaşamınızdaki pek çok güzellik daha da görünür olmaya başlıyor. Şimdi ihtiyacınız olan asıl şey ne ise ona daha kolay ulaşabilirsiniz. Pek çok ortamın gözdesi olarak iltifat yağmuruna tutulabilirsiniz. Estetik, güzellik adına işlemlerde bulunabilir, görüntünüze her zamankinden daha çok önem verebilirsiniz. Parasal kaynaklarınız da bereketlenecektir. Çevrenizden değerli hediyeler de alabilirsiniz bu dönemde. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Birikimden ziyade harcama odaklı olabileceğiniz bir süreç geçirebilirsiniz. Beğendiğiniz bir eşya/mal nedeniyle cebinizdeki parayı her zamankinden daha fazla gözden çıkarmanız olası. Arka planda kendinizle, hayallerinizle ve mevcut projelerinizle keyifli bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Gizli bir birliktelik yaşayabilirsiniz veya partnerinize dair bir sırrı öğrenebilirsiniz. Sağlık kontrolleri yaptırmak için ideal bir dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İdealleriniz için toplum içerisine karışacağınız bir süreç geçirebilirsiniz. Yeni bir dernek, klüp veya eğitim ortamına yazılarak yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Dayanışma ve ekip çalışmasından elde edeceğiniz verim artabilir. Umutlarınıza yönelik kalıcı bir adım atma imkanı gelişebilir bu dönemde. Şayet arayışınız varsa iş bulabilirsiniz. Çalışıyorsanız kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde artış yaşamanız mümkün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kendi otoriteniz haricinde başka insanların güçlerini de kolaylıkla kabullenebilirsiniz. Patron, anne ve otorite konumundaki insanlarla ilişkiniz dengeli ilerleyebilir ve maddi olarak büyümenize fırsat verebilirler. Ev yaşantınızda sorunlar var ise çözülebilir. Özel bir ilişki veya evlilik neticesinde prestij de kazanabilirsiniz. Toplumsal imajınıza dair insanların olumlu ve kolay onay vereceği bir zaman deneyimlemeniz mümkün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Fikirlerinizin hiç olmadığı kadar kolaylıkla onay toplayacağı bir zamandasınız. Farklı bakış açıları olsa bile uyum göstermeye meyilli davranacaksınız. Mesleki, eğitim veya özel ilişkiler konusunda idealize ettiğiniz bir konunun gerçeğe dönmesine şahit olabilirsiniz. Ticaret ve medya işlerinizde büyüme görülebilir. Seyahat gerçekleştirerek ufkunuzu açabilir ve başka kültürden olan insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Parasal anlamda kaygı, endişe ve korkularınızı kolaylıkla yenebileceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Ödemelerinizi daha akıcı bir şekilde tamamlayabilir, miras, nafaka ve tazminat gibi haklarınızı aradığınız bir konuda yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi, aile veya eşinizden bir şekilde size sunulacak kazanılmamış paraların sahibi olabilirsiniz. Mevcut malınızı satışa vererek yeni yatırım yolları düşünmeniz de muhtemel. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Kendinizi ilişkiler yoluyla tanımlayacağınız ve değerli hissedeceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Yeni tutkulu bir ilişkiye çekilebilirsiniz veya evlenebilirsiniz. Aranızın açıldığı dostlarınıza barış eli uzatmak için ideal bir dönem. Ortaklık ilişkilerinden elde edeceğiniz gelirlerde artış yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş projesi ile başkaları ile dayanışma içerisinde bulunmanız gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Aile ilişkilerinize dair olan tıkanık problemler şifalanmaya başlıyor. İş yaşantınızın stresinde azalma hissedebilir ve var olan görevlerinizi yaparken daha iyi bir düzen kurduğunuzu görebilirsiniz. Sağlıklı besinler tüketmek, sağlık kontrolleri yaptırmak için iyi bir dönem. Bununla birlikte yeni sağlıklı alışkanlıkları gündelik rutininize ekleyebilirsiniz. Yeme ve içme konusunda abartıya kaçarsanız kilo almak daha kolaylaşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Çok çalıştığınızı düşünerek keyfi isteklerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Kısa bir haftasonu tatili, konser, eğlence mekanları veya sosyal yaşamınıza odaklanma ihtiyacı doğabilir. Cömert davranmanız gereken konular gündeme gelebilir. Mesela aşk bu konuların başında geliyor. Hoşlandığınız kişi ile flört aşamasına geçebilir, var olan görüşmeler ilişkiye dönebilir. Yaratıcılık ve üretkenliğinizi iş yaşantınıza odaklarsanız adınızın duyulması söz konusu olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Aile içi huzuru ve barışı kolaylıkla sağlayabileceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Evinize yeni mobilya, dekoratif eşyalar, tablo ve çiçekler satın alabilirsiniz. Mutfak ile yakından ilgiliyseniz sevdiklerinize veya sevgilinize ellerinizle ikram yapmak isteyebilirsiniz. Akrabalarınızdan gelecek evlilik haberleri olabilir. Gayrimenkul ve toprak işleriniz başarı ile ilerleyebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: İletişim ağlarınız önemli hale gelmeye başlıyor. İfadenizi güzelleştireceğiniz ve isteklerinizi tatlılıkla anlatacağınız bir süreç geçirebilirsiniz. Sosyal veya ulaşımla ilgili eğitimlere yazılmak için iyi bir dönem olabilir. Araştırma ve buluş yeteneğinizi sergileyebilirsiniz. İnternet üzerinden sunduğunuz çalışmalarınız daha çok dikkat çekecektir. Kardeş, kuzen ve komşularınızla samimi vakitler geçirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis