Merve Çubuktepe

Zorlu mu zorlu gökyüzü etkileri içeren Nisan ayını geride bıraktık. Çok daha olumlu etkilere sahip bir aya giriyoruz. Aynı zamanda yedi yıllık yepyeni bir döngüyü başlatacak çok önemli bir geçişe tanık olacağız. 15 Mayıs 2018’de Uranüs Boğa burcuna geçecek. Bu büyük önem arzeden transitin detaylarını ayrıca paylaşacağım; ancak hayat düzenimizde köklü değişimlere vesile olacağı kesin.

Gökyüzünün hınzır ve haşarı çocuğu Merkür 13 Mayıs 2018’de Boğa burcuna geçecek ve uzun süredir Koç burcunda diğer gezegenlerle yarattığı kaosa bir son verecek. Daha sakin ve ayakları yere basan bir ruh haline gireceğiz. Ancak bu durum çok sürmeyecek zira 30 Mayıs 2018’de Merkür bu sefer yönettiği İkizler burcuna geçiş yapacak ve iletişim trafiği inanılmaz hızlanacak. Sayısız sohbet, mesajlaşma, bolca da dedikodu bizleri bekliyor. :) Aynı zamanda bu transit hayatımıza mizah ve kahkahayı da getirecek.

Bu ay bir çok gezegen burç değiştiriyor. Ondan gündemimiz gerçekten çok yoğun! Merkür’ün yanı sıra 16 Mayıs 2018’de Mars Kova burcuna; 19 Mayıs 2018’de Venüs de Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi pek tabii ki ilişkilerde romantizm, sahiplenme ve evlilik rüzgarını beraberinde getirecek. Mars Kova geçişi ise bireysel hak ve özgürlükler, insan hakları, toplumsal konular ve adaletle ilgili temaları gündemimizin merkezine yerleştirecek.

Bitti mi, bitmedi. 15 Mayıs 2018’de Boğa burcunda bir yeniay ve 29 Mayıs 2018’de de Yay burcunda bir dolunayımız var. Tutulmalar dönemine yaklaşırken bu etkileri doğru şekilde kullanmamız çok önemli olacak. Tabii ki oluşum yaklaşırken tüm detayları paylaşacağım.

Gökyüzü takvimini detaylı inceleyelim: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

6 Mayıs 2018 / Güneş altmışlık Neptün: Mayıs ayına son derece yumuşak, şefkatli ve nazik bir açı ile başlayacağız. Şefkat ve merhamet temaları özellikle baskın olacak. Hayalgücü yüksek ve yaratıcı insanlar fark edilebilir. Küslerin barışması için harika bir etkidir.

7 Mayıs 2018 / Merkür kare Plüton: Merkür Koç burcunu terk etmeden son şakalarını yapıyor. Bu gerilimli irtibat özellikle iletişimde bozukluklar, sinir patlamaları ve kimin dediği olacak çatışmaları getirir. Ancak etkisi çok kısa.

8 Mayıs 2018 / Venüs kare Neptün: Duygusal açıdan yanılgı ve aldanmalara açık bir etki. Her beğenilen kişiyi beyaz atlı prens zannetmeyip iyice tanımak büyük önem taşıyor. Aşırı beklentiler ve hayaller düşkırıklığı getirebilir. Finansal açıdan risk alınması önerilmez.

9 Mayıs 2018 / Güneş karşıt Jüpiter: Kısa ama güçlü bir etkileşim. Özellikle abartıya, aşırı tüketim ya da harcamaya eğilim getirebilir. Patronlar ve yaşça büyük kişilerle çatışmaya girilmemesi gereken bir zamandır.

12 Mayıs 2018 / Güneş üçgen Plüton: Tam bir iş görüşmesi açısı. Kariyer planları ve mülakatlar için çok destekleyici bir açı. İnsanları etkileme konusunda da yardımcıdır. Önemli birinden yardım almak istiyorsanız değerlendirebilirsiniz.

12 Mayıs 2018 / Merkür kare Mars: Kısa süreli geçici bir etki. Ancak tam anlamıyla “Öfkeyle kalkan zararla oturur” sözünün karşılığını veren bir açı.

13 Mayıs 2018 / Merkür Boğa Burcunda: Sonunda Merkür Koç burcundan çıkıyor. İletişim kanalları sakinleşiyor. Daha sakin ve huzurlu bir döneme giriş yapıyoruz.

15 Mayıs 2018 / Boğa Burcunda Yeniay: Güzel etkilere sahip, insanı başarmaya, kararlılığa ve en sonunda huzura doğru götüren bir yeniay yaşayacağız.

15 Mayıs 2018 / Uranüs Boğa Burcunda: İşte yılın flaş olayı! Yedi yıl sürecek bir döngüye giriyoruz!

16 Mayıs 2018 / Mars Kova Burcunda: Mars ilerleyen zamanda retrosunu da gerçekleştireceği Kova burcuna giriş yapıyor. Bu transit de yılın önemli konularından biri.

16 Mayıs 2018 / Mars kare Uranüs: Sabit burçlarda ilk Uranüs karesi. Özellikle 0-5 derecelerde sabit burçlarda kişisel gezegenleri olanlar için ilk değişim ve devrim süreci başlıyor diyebiliriz.

18 Mayıs 2018 / Merkür üçgen Satürn: Kısa ancak etkili bu açı önemli toplantılar, sunumlar ve iş görüşmeleri açısından idealdir.

19 Mayıs 2018 / Venüs Yengeç Burcunda: Pek sevgili Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi evcimen, sıcak ve romantik bir hava yaratacak. Duygusal açıdan şans da getiren bu transit gelecek odaklı ilişkiler, nişan ve evlilik haberlerini de arttırabilir.

21 Mayıs 2018 / Güneş İkizler Burcunda: Tüm İkizler burçlarının doğum günü kutlu olsun. Harika ve rengarenk bir yaş dilerim. :)

24 Mayıs 2018 / Güneş üçgen Mars: Yeni bir işe başlamak, önemli karar almak adına çok destekleyici bir etki. Aynı zamanda çok çalışıp fark edilmek ve emeklerin karşılığını da almak mümkün. Son olarak spora başlamak için de harika bir açı.

25 Mayıs 2018 / Jüpiter üçgen Neptün: Uzun vadeli ve önemli bir etki. Su elementinin gücünü simgeleyen bu irtibat haritamıza değdiği yerde ahenk, yaratıcılık ve ilhamı getirebilir. Aynı zamanda çok daha duygusal, derin ve şefkatli hissedebiliriz.

25 Mayıs 2018 / Merkür üçgen Plüton: Yine tam bir mülakat açısı. Karşınızdaki insanı etkilemek, aklında iz bırakmak adına çok iyi bir şekilde değerlendirilebilir.

26 Mayıs 2018 / Venüs karşıt Satürn: Finansal konularda frene basılması gereken bir açı kalıbı. Riskli yatırım, alım satım ya da kredi çekme gibi konular için olumlu değildir. Diğer yandan ufak tefek konulardan gereksiz alınganlık, küslük ve sessizlik yaratabilir.

29 Mayıs 2018 / Yay Burcunda Dolunay: Mayıs ayını enerjimizi yükseltecek ve yaza merhaba dememizi sağlayacak bir dolunay ile veda edeceğiz.

30 Mayıs 2018 / Merkür İkizler Burcunda: Merkür yönettiği İkizler burcuna geçeceğinden tıkalı kalan tüm konuşmalar ve görüşmeler çözülebilecektir. Hayatımızda mizah, taklitler ve güzel sohbetler çok daha fazla yer alacak. İyi ve etkili konuşan kazanacaktır.

Astrolojik gelişmelerle ilgili haftalık ve burç bazında özel yazılarımızı kaçırmamak için bizi sosyal medyada takip etmeyi unutmayın :)
Merkür Astroloji Facebook
Merkür Astroloji Instagram

Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Herkese harika bir Mayıs ayı diliyorum.
Merve Dirağ