Merve Çubuktepe

Retrolar ve sert gökyüzü etkileri ile karışık durumda olan gökyüzüne Venüs yönettiği Boğa burcuna geçiş yaparak adeta şifalı bir el gibi dokunuyor. 31 Mart-24 Nisan 2018 aralığında etkin olacak bu transit hayatımızı daha verimli ve mutlu kılmak adına destekleyici olacak.

Venüs Boğa burcundayken ilişkilerde kalıcılık ve netlik söz konusudur, gelip geçici heveslere pek yer olmaz. Aynı zamanda sadece his ve dürtülerle kararlar alınmaz; maddi dünyanın gerçekleri de önem kazanır. Tabii ki Venüs Oğlak geçişi gibi sert bir etki değildir, ancak gerek duygusal gerek finansal kararlar mutlaka sağduyu çerçevesinde alınır. Evlilik kararları ya da evlenilecek insanı bulma adına bu geçiş çok uygundur.

Tabii ki bu süreçte kişisel konfor, huzur ve kazanımlarınız daha ön planda olacaktır. Eğer uzun süredir çok yoruluyor, kendinizden taviz veriyor ve çözümsüzlüğe bakıyorsanız; bu transit sizi kendinize getirecektir. Kişisel bakım, güzelleşme, imaj değişikliği ve estetik müdahaleler açısından da motivasyonunuz gelir; kendinizi baştan yaratmak isteyebilirsiniz.

Transitin diğer bir olumlu etkisi Venüs’ün değdiği yerde bir bereket yaratmaktır. Boğa burcunun gölgesi olan tembellik ve eylemsizliğe düşmezseniz şayet hali hazırda yaptığınız şeyleri daha güzelleştirebilir, kalıcı değerler üretebilirsiniz. Maddi açıdan bir kriz varsa özellikle de Merkür retrosu sonrası toparlanma gelebilir. Belirsiz her türlü duygusal ve finansal konu bir netliğe vararak sizin de ileriyi görmenizi sağlayabilir.
Son olarak hem Venüs’ün hem de Boğa burcunun anahtar kelimesi olan “keyife” de değinmeden olmaz. Beş duyumuzun da keskinleşeceği bu geçişte iştah açılmaları, diyet bozmalar, her gün eve yeni bir çift ayakkabı alıp dönme, “ileride giyerim nasılsa” diye giysi dolabını tıkabasa doldurma, iki haftada bir değişen saç rengi gibi yan etkiler olabilir. Güzellik ve keyif alma duygusu çok yükseleceğinden, hayattan nasıl zevk alıyorsanız o yöne doğru bir abartı görülebilir. Bu etkiyi terse çevirip kaya gibi bir diyet programı yapıp organik beslenerek, yine toprak anaya sevginizi börek yemeden gösterebilirsiniz. :)

Venüs Boğa transitinin burçlar üzerindeki etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.)

KOÇ: Maddiyatınızla ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız şayet bu transit size ilaç gibi gelecek. Varolan bir finansal sorununuza kalıcı çözüm getirebilir aynı zamanda para kazanmak adına yeni ve sağlam bir yol bulabilirsiniz. Doğru adımlar atarsanız şayet yatırımlarınız da size ciddi kazançla dönecektir. Aynı zamanda kendinizi bir süredir eksik ve yorgun hissediyorsanız şayet bu etki vesilesi ile tekrar canlanıp kendinize güveninizi toplayabileceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Süslenin püslenin ve güzelliğinizi gösterin tüm dünyaya! Venüs burcunuzda ve pek sevdiği bir yerde durduğu için tüm desteğinizi size sunuyor. Yuvadan düşmüş kuş gibi oturuyorsanız ayağa kalkma vakti. Ayrıca hazır size değmişken de kendinizi bir yenileyin, imajınızı tazeleyin derim. Fark edileceğiniz ve insanları etkileyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz, ilişkiler konusunda talihiniz açılabilir. İlişkisi olanlar evlenme kararı alabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: İmkansız aşklara doğru çekilebilirsiniz bu dönemde. Platonik ilişkiler, birini instagramda gizlice takip ederken yanlışlıkla beğenmeler sizin için bu dönemin ruhunu oluşturuyor. Ayaklarınızı yere basmayı unutmayın, zira Venüs bu dönemde sizi yasak aşklara da sürükleyebilir. Ruhsal açıdan ise kendinize yüklenmeyi bırakıp yükleri geride bırakma vakti geldi geçiyor. Her türlü içsel sıkıntı adına kalıcı bir çözüm bulma ve ilerleme zamanı. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Transitin olumlu etkisi vesilesi ile bir çok arkadaşınızla görüşüp, hem eğlenip hem de hayattan büyük keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Popülariteniz artabilir, yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Aynı zamanda bir sosyal çevrede ya da arkadaş vasıtası ile size gerçekten uygun ve mutlu edecek kişi ile tanışabilirsiniz. Üşenmezseniz şayet aynı gayedeki insanlarla birleşip yeni bir projeye girişebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kariyerinizle alakalı oldukça verimli bir dönem sizi bekliyor. Bu geçiş terfi almak ya da size maddi manevi çok iyi gelecek bir iş değişikliğini gündeme getirebilir. Adımlarınızı doğru atmalı ve olaylara çok yönlü bakmalısınız. Üşengeçlik ya da düzen bozulması korkusunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu süreçte hayatınızı nasıl yaşayacağınıza ve isteklerinize dair dürüstçe bir kabullenme yaşayıp hayati kararlar alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: İçinizdeki yaratıcı ve derin yönü uyandıracak bir süreç sizleri beklemekte. Gündelik hayat döngüsünden sıyrılıp kendinize yatırım yapmanın tam vakti. Gerçekten istediğiniz ve merak ettiğiniz bir alanda uzmanlaşma adına ilk adımı atabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Başaklar için de başarı odaklı bir dönem görünüyor. Ticari girişimlerinizde kazanç sağlayabileceğiniz etkiler de cabası. Hukuki sorunu olan Başaklar kalıcı bir çözüme ulaşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Borçlar, alacaklar, ödemeler derken yıprandıysanız şayet Venüs Boğa geçişi nefes almanızı sağlayacaktır. Uzun süredir beklediğiniz bir paraya kavuşabilirsiniz. Ya da satışı bir türlü gerçekleşmeyen bir mülk sonunda satılabilir. Partneriniz/ortağınızın finansal durumu ile alakalı hayırlı gelişmeler olabilir ve bu da size çok iyi gelebilir. Maddi dengeniz düzeldikten sonra bu sefer ruhsal dengeniz düzelmeye başlayacaktır, içsel huzuru yakalayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Akrepleri aşk dolu günler bekliyor. Bu transitte hayallerinizin insanı ile bir araya gelmeniz mümkün. Kalıcı, yoğun ve gerçekten sizi tatmin edecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkiniz varsa şayet bu dönemde evlilik teklifi gelebilir. Sallantıda olan ilişkiler açısından “bu ilişkinin bana yararı ve zararı nedir” sorgusu başlıyor. Eksiler artılardan fazlaysa o ilişkiyi sonlandırabilirsiniz. Ortak yapılan işlerde verim ve para kazanabileceğiniz etkiler devrede. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: İlk konumuz tabii ki sağlık. Sıhhatinizle alakalı sıkıntılarınız varsa Venüs burada iyileştirici etki yapıyor. Bir türlü çözülmemiş sağlık problemine kalıcı tedavi uygulanabilir ya da belirsiz durum çözülebilir. Diğer yandan iş ortamınızda sizi sıkan olay ya da kişiler varsa onlarla alakalı bir şeylerin değişeceği ve sizin yararınıza olacağı bir döneme giriyorsunuz. Böylece kendinizi çok daha huzurlu hissedebilirsiniz. Bir bürokratik sıkıntı varsa sonlanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Tam da sizi tatmin edecek hem kalben hem madden uyuşabileceğiniz bir kişi ile yollarınız kesişebilir. Transit süresi boyunca olumlu açı almanızın da etkisi ile aşkta çok şanslı olacaksınız. Bu dönemde kesinlikle sosyalleşmeyi ve değişik topluluklarla kaynaşmayı unutmamalısınız. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de ortalık bereketten yıkılıyor, tam zamanı değerlendirin. Biraz kendinizi şımartın içinizdeki çocuğu serbest bırakın. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Evde huzur, her yerde huzur mottosu adeta sizin için söylenmiş gibi. Aile ve evde gerilimler varsa şayet bu transit vesilesi ile sorunların çözülmesi mümkün. Sadece siz de çaba gösterin ve bir adım atın yeter. Gereksiz inat ya da gurura bu dönemde yer yok. Geçmişten gelen insanları ve değerleri hatırlamak, onlardan ilham olmak size çok şey katacaktır. Aynı zamanda koşullar uygunsa mal mülk alma ve tadilat gibi işlere girişebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Bu dönemde yakın çevreniz, özellikle de kardeşlerinizle bağlarınız daha kuvvetlenecektir. Onlardan gelecek destekler sonucunda size büyük bir iyilik gelebilir ve çok müteşekkir olabilirsiniz. Kalbiniz boşsa şayet bu dönemde aşkı uzakta aramamalısınız. Tanıdıklarınız ya da aile vesilesi ile sizi çok etkileyecek bir kişi ile tanışabilirsiniz. Ticari girişimler ve her türlü mülakat açısından da çok şanslı bir dönemdesiniz, değerlendirin. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Merve Dirağ