Begüm Minkis

Venüs 20 Nisan tarihinde Mars’ın yönetiminde olan Koç burcuna geçiyor ve 15 Mayıs tarihine kadar burada seyahat edecek. Bu seyahatle aslında baharın ilk kıvılcımları da düşmeye başladı. Yaza bir adım daha yaklaşmışken Venüs Koç burcundaki seyri ile enerjimizi tavan yaptırabilir. Kendimizi tutkulu, güçlü ve hızlı hissedebilir, hayata son gaz atılmak isteyebiliriz.

Sevgi dilimizi, içimizdeki dişil enerjiyi, nelerden zevk aldığımızı ve maddi gücümüzü anlatan Venüs, Koç burcunda kısa anlamda kendini sevmek ve beslemek demektir. Yükselen bireyselliğe düşkünlük, ilişki maceraları, ani ilişkiler, kıskançlıklar, tutkulu ve arzulu tutumlar Koç burcunun sembolizmi içerisindedir. Venüs’ün saf sevgi temaları bu nedenle baskılanır ve kendini rahat hissedemez.

Koç burcu bir anlık heveslerle ilgilidir. Bu dönemde ani başlayan ilişkiler ve evlilik kararları, ani ayrılıklar, bir anlık hevesle başlanan işler, artan egolar ve cesaret temalarını oldukça deneyimleyeceğiz. Peki bu etkiler nasıl açığa çıkacak dersiniz? Tabii ki sorumluluklarla. Bir gökyüzü transiti hiçbir zaman tek başına yorumlanamaz. O nedenle gökyüzündeki önemli açı kalıplarını da incelemeye almalıyız. Venüs transit seyrindeyken ağır ve problematik gezegenler Satürn ve Pluto’dan kare açı alacak, bu da Koç burcu özelliklerinin özgürce çıkmasına kısıtlama getirecek. İlaveten derin dönüşümler, travmalar ve sorumluluk temaları hayatımızda baskın olacaktır. Biliyorsunuz Koç burcu fazla disiplinli olmayı sevmez adeta su akar yolunu bulur mottosunu izler. Fakat bu sefer işler çok da öyle gitmeyecek gibi gözüküyor. Ayrıca erkek figürleri ve otoritenin bu dönemde daha baskın olması görülebilir. Koç burcu tam anlamıyla eril enerjinin babasıdır çünkü.

Bu transit seyrinde iyi bir haber varsa o da Venüs’ün Yay burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaparak daha şanslı ve bereketli bir hal almasıdır. Başlanan girişimlerimize destek hem Venüs’ten hem de Jüpiterden geliyor. Bu nedenle büyümeler ve önemli başarılar elde edilebilir. Venüs’ün; ay düğümleri ve geçen ocak ayında deneyimlediğimiz oğlak burcundaki güneş tutulmasının derecesi ile kare açı oluşturması tekrardan tetikleyici bir etki yaratıyor. Böylece önümüzdeki süreçte kadersel etkileşimler devrede olmaya devam ediyor. Yaşadıklarımız iyi veya kötü sonuçta bir tecrübedir doğru yola gitmemiz adına bir aydınlanmadır. Hedeflerimizi ne kadar gözden geçirdik? Ne kadar iyi planladık? Gerçekten bu işi yürütecek motivasyonumuz var mı? Bu süreçte hepsinin cevaplarını alıyor olacağız. Bu nedenle ortaya çıkanlar bizi ileriye taşıyacak ve gelişigüzel olmayan deneyimler olacak!

Venüs’ün Koç burcundaki seyri, spora yazılmak ve doğa gezileri için iyi bir dönem. Bazı cerrahi operasyonlarında başarılı sonuçlanması için destek verecektir. Ayrıca bol bol protein tüketmek, yemek pişirmek vb. yönelimler için de uygundur.

Venüs’ün Koç Burcundaki Seyrinin Burçlara Etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Burcunuza geçecek Venüs hayattan daha fazla hoşnut olmanızı sağlayacaktır. Alışveriş yapmak, fiziksel başlangıçlar yapmak, spora yazılmak, estetik için de uygun bir zamanda olabilirsiniz. Çevreniz sizi daha güzel ve çekici görecektir. Normalde daha agresif olan yapınız Venüs’ün naif etkisiyle biraz daha yumuşayabilir. İlişkiler ve para konusunda da kısmetinizin iyi seyredeceği bir dönemde olacaksınız. Yeni tanışmalar ve evlilik kararları almanız mümkündür. Çok fazla tatlı yiyecekler tüketmemeye çalışın. Seyahatler için uygunsunuz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Bol bol yalnızlık ve içe dönüş ve rüyalarda buluşuruz teması oldukça mümkün. Bu süreçte içinizde bitmek bilmeyen bir savaş yaşamamaya dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizi bu dönemde ortaya sermek istemeyeceksiniz. Koç burcunun bilinçaltı evinizde olması bazı pürüzleri bastırmanıza neden olabiliyor, işte bu dönem bunları bertaraf etmek için iyi bir süreç. Alışverişin ucunu kaçırmamaya dikkat etmelisiniz, paralar geldiği gibi gidebilir. Rüyalar, ilham ve yaratıcılık için verimli bir dönem geçireceksiniz. Sanatsal işleriniz varsa güzel bir projeye imza atabilirsiniz. Gizli düşmanlardan beklenmedik faydalar sağlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: İnsanlardan oldukça fayda sağlayacağınız bir süreç. Grup ve ekip çalışmasının içerisindeyseniz oldukça yorulacağınız fakat ödüllerin de gelebileceği günler geçireceksiniz. Geleceğiniz adına istediğiniz konular için ani başlangıçlar yapabilirsiniz. Kariyeriniz için önemli görüşmeler ve daha iyiye giden bir süreç deneyimleme olasılığınız çok yüksek. Maddi olarak başarılar kapıda. Çocuklarınız ile ilgili hoşnutluk verici deneyimler yüzünüzü güldürebilir. Aşkı sosyal medya ya da arkadaş çevresi vesilesi ile bulabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Oldukça yoğun bir dönem sizi bekliyor. Bu bir evlilik de olabilir bir iş anlaşması da. Genel olarak eğer gerekli aksiyonları aldıysanız transit bitiminde farklı bir noktada olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı tatlı tatlı arttıracak Venüs, dış çevreden oldukça çekici ve enerjik görünmenize yardımcı olabilir. Aile büyükleri ve akrabalarınız ile haşır neşir olmak veya eğlenceli organizasyonlar için çok uygun bir dönem olacak. Sitilinizi bir anda kısa bir kesimle sonlandırmak isteyebilirsiniz. İş başvurusu ve kendi işinizi kurmak gibi hayalleriniz varsa iyi bir dönem. İş çevresi içerinde flörtleşmeler mümkün olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Bu transit altında saygınlığınız biraz daha artabilir. Hayat girişimlerinizin sonuç vereceği bir evredesiniz. Bir başka ateş elementinde transit gerçekleştiren Venüs size oldukça güzel bir destek sunacak. Seyahat, eğitim, yurtdışı, tatil konularına yönelebilirsiniz. Yayıncılık, yazarlık ve reklamcılık gibi bir meslek içerisindeyseniz kişisel bakış açılarınızla öne geçebilme fırsatı elde edebilir, öğrenciyseniz sınavlarınızda başarılar kazanabilirsiniz. Her halukarda bu transit yüzünüzü güldürecek. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Para mevzularından sıkılmış Başak burçlarına büyük oranda rahatlama geliyor. Sıkıntılarınızın ve rahatsızlıklarınızın hafifleyeceği bir süreçtesiniz. Miras ve nafaka konularında bekleyişiniz varsa olumlu sonuçlanması muhtemeldir. Başkalarından dolayı parasal fırsatlar elde edebilirsiniz. Varsa eğer eşinizin işi bu dönemde daha iyi seyredecektir. Size zarar veren düşünce ve kalıplarınızdan kurtulabilir hayata daha farklı bir gözle bakmayı tercih edebilirsiniz. Ameliyat ve minik operasyonlar içinde uygun. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: İlişkilerinize macera ve heyecan geliyor. Venüs’ün nimetlerinden en çok yararlanacak burçlardan biri olarak evliliğinizde ve yakın arkadaşlarınızla ilgili memnun edici gelişmeler açığa çıkabilir. Bu süreçte evleniyor, evlilik kararı veriyor ya da hayatınızın aşkı ile tanışıyor olabilirsiniz. Sonuç sizi tatmin edebilir. Ortaklıklarınız varsa verimliliğiniz artabilir, hukuki sorunlar yaşıyorsanız çözüme ulaşabilirsiniz. Bu dönemde burcunuza karşıt açı yapacak Venüs kişisel olarakta değişim konularınızı tetikleyebilir. Ayrıca hayatınızdaki özel kişinin mutluluğuyla mutlu olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Gündelik meşguliyetlerinizin birer birer çözüme ulaşacağı bir zaman dilimindesiniz. Sağlık kontrolleriniz varsa, bu işleriniz kolayca hallolabilir. Tatlı ve bağımlılık yapıcı yiyeceklere düşkünlük artabilir. Beslenmenizi düzenlemek sizin için önem kazanabilir. Sağlığınızı daha iyi bir noktaya getirmek için yaptığınız spor, doğa gezileri, meditasyon, diyet ve spiritüel çalışmalardan daha fazla verim alabilirsiniz. İş ortamında yoğunluklar yaşasanız da çalışma arkadaşlarınızdan destek alacağınız bir süreç olacak. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Enerjik bünyenize bir destek de Venüs’ten geliyor. Aşk hayatınızın canlanması ve heyecanlı gelişmelere açıksınız. Yeteneklerinize daha çok yönelmek keyfinizi yerine getirebilir. Varsa çocuğunuzun güzel haberlerini duyabilirsiniz, fakat bu durum biraz sorumluluk konularını da gündeme taşıyabilir. Kısa seyahatler ya da tatil planları yapabilirsiniz. Sosyalleşmek ve hayatın tadını çıkarmak için çok keyifli bir sürece adım atıyorsunuz. Ev içerisinde refah yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Özel hayatınızın ve ev konularının canlanacağı bir süreç deneyimleyeceksiniz. Taşınabilir, ev alabilir, gayrimenkul ve emlak konularında atılımlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızda veya evinizde güzel organizasyonlar yapabilirsiniz. Hiçbir yenilik olmasa bile ev içi problemler bir nihayete erebilir. Aile ve akrabalarınızla sevgi dolu anlar ve barış söz konusu olabilir. Kariyer konularınıza da ışık tutacak Venüs, beklediğiniz sonuçları size daha hızlı sunacaktır. Patron veya amirleriniz varsa size daha da kıymet vermeye başlayabilirler. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İçinizdekileri dökeceğiniz bir dönem. Yakın çevreniz ve kardeşlerinize dair bazı mutluluk verici konular deneyimleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü işleriniz daha uyumlu ve kolayca akabilir. Taşınmak için güzel bir firmayla anlaşabilir, karlı satışlar yapabilirsiniz. Sosyal medya ve internet yoluyla para kazanabilirsiniz. Kısa seyahatler ve kafanızı dinlemek için girişimlerde bulunsanız da telefon trafiği konusunda oldukça yoğun olabilirsiniz. Bu dönem ayrıca yeni telefon, bilgisayar, televizyon gibi iletişim araçları satın almak için oldukça uygun. Araba muayenesi için de destekleyici. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Geçmişteki girişimlerinizi ve eylemlerinizi maddiyata dönüştürme zamanı. Para evinizin şenlenmesiyle keyifli paralar hem gelebilir hem de gidebilir. Malk mülk almak için uygun bir zamandasınız. Ani heveslerle işinize gerçekten yaramayacak eşyaları almamaya özen gösterin. Bu dönemde yeni işe veya ilişkiye başlayabilirsiniz. İçsel huzurunuz yerinde olabilir. Evlilik yolunda da adımlar atabilirsiniz. Kısacası keyfiniz yerinde gibi gözüküyor. Maddi açıdan girişim düşünceleriniz varsa mutlaka değerlendirin. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,

Begüm Minkis