Merve Çubuktepe

Yılın genel toplamda en olumlu bireysel etkilerinin olduğu aya geldik. Öncelikle 6 Temmuz 2024’te Sirius yıldızıyla kavuşumda çok iyi açılara sahip, adeta ruhumuzu yeniden doğurabilecek güçlü ve pozitif bir yeniay deneyimleyeceğiz. Akabinde ay boyunca Venüs’ün olumlu açıları başta ikili ilişkiler olmak üzere birçok konuda iyileştirici tesirleri beraberinde girecek. 11 Haziran 2024 itibariyle Venüs Aslan burcuna geçerken daha görünür, iddialı ve keyifli tesirlere açık olacağız. Makro etkilerde 15 Temmuz 2024’te kesinleşecek Mars-Uranüs kavuşumu ülke ve global arenalarda tansiyonu ve tepkiselliği yükseltebilir. Özellikle Temmuz ortasında kritik ve riskli konular başta olmak üzere aksiyonlarımızda temkinli ve mantık odaklı ilerlemekte fayda var. Ayın son önemli gelişmesi 21 Temmuz 2024’teki Oğlak burcundaki dolunay olacak, Ağustos 2024’teki Merkür retro döneminden önce işlerimizi tamamlamak adına harika bir fırsat.

Ayın önemli etkilerini sırayla incelemek gerekirse, Merkür 2 Temmuz 2024 itibariyle Aslan burcuna geçiş yapacak. Merkür burada daha cüretkâr, iddialıdır. Düşünce ve istekler daha doğrudan, baskın ve gururla dile getirilir. Kibirli demeçler ortaya çıkabilir, bazen ölçü kaçabilir. Ancak diğer yandan Merkür Aslan iyi bir hatip sembolüdür, insanları coşturmak, liderlik etmek ve bir amaç için birleşmek adına da kuvvetli bir tesirdir. Gösterişli sevgi sözcükleri, taahhütler gündeme gelebilir. Merkür 26 Temmuz 2024’e kadar bu burçta seyahat edecek.

Gelelim ayın en harika gökyüzü olayına… Sadece ayın değil hatta yılın en etkisi en olumlu ve güçlü gökyüzü olaylarından birini yaşayacağız.

6 Temmuz 2024 saat 01:57’de 14 derece Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay anında Ay ve Güneş tam 14 derecede Sirius yıldızı ile kavuşumda olacak. Sirius gökyüzündeki en parlak yıldızdır, antik çağlardan beri ruhani ve ezoterik anlamı son derece önemlidir. Bu bağlamda yeniayın ruhani enerjisi son derece yüksek. Özellikle yeniaydan bir gün önce balzamik Ay’da 5 Temmuz 2024 akşamı ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Arınma, dönüşüm, yeniden doğuş ve iyileşme temalarına odaklanmak özellikle anlamlı olacaktır.

Uzun süredir alışık olmadığımız bir tablo karşımızda, yeniayın neredeyse tüm açıları olumlu. :) Güneş-Ay ile Satürn üçgeni ve Mars-Satürn altmışlığı kariyer ve finans konularında dengelenme, güçlenme ve başarı etkisini beraberinde getiriyor. Bir işi yeniaydan sonra hayata geçirip muvaffak olabiliriz ve bozulan dengeler düzelebilir. Jüpiter kraliyet yıldızı Aldebaran ile paralel olumlu konumda olduğu için yatırımlar, alım satım işlemleri için de olumlu tesirler söz konusu.

Duygusal açıdan da son derece olumlu açı kalıpları bizleri beklemekte. Yine yeniay anında Venüs-Satürn ve Venüs-Neptün üçgeni, aynı zamanda Venüs-Uranüs altmışlığı devrede olacak. İlişkiler adına en olumlu kombinasyonlardan biri etkinleşiyor. Kalbi boş olanlar için yepyeni bir aşk gündeme gelebilir, ilişkisi olmayanlar için gelecek odaklı altı dolu bir şans gelebilir. Ayrıca kopan ancak gerçekten duygusal bağı olan ilişkilerde tekrar toparlanma etkisi görebiliriz. Gerek kariyer ve finans gerek duygusal konular için yeniaydan sonraki ilk hilal yani 9-10-11 Temmuz 2024 tarihleri adım atmak adına çok uygun zamanlar.

Bu güzel yeniaydan sonra Venüs burç değiştiriyor. 11 Temmuz 2024’te Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak. Venüs Aslan transitleri imaj değişimleri, ayrılık acılarını atlatmak, hayatın tadını tekrar çıkarmaya başlamak gibi konular için idealdir. Zaman zaman gösteriş, iddialaşma ve rekabet isteğimiz artabilir. Gölge yönüyle aşırı harcama, beğeni bağımlılığı, mutluluğu dış dünyaya ispat etme isteği görülebilir. Bu transitin asıl yönü vur patlasın çal oynasın dedirtmesi ve içimizdeki eğlenceli yönü de dışarı çıkarmasıdır. Bu yüzden içe kapanmak yerine sosyalleşmek enerjimizi bu ay ekstra canlandıracaktır. Ayrıca her türlü bakım, spora başlama gibi konular için de harika bir etkidir. Venüs 5 Ağustos 2024’e kadar bu burçta kalacak.

15 Temmuz 2024’te Mars-Uranüs kavuşumu kesinleşecek. Tüm yılın en denklem değiştiren açısı ile karşı karşıyayız. Astrolojinin öngörülemez, aktif ve sert gezegenleri Mars ve Uranüs, Algol isimli zorlayıcı ve önemli bir sabit yıldız ile kavuşum açısı yapacaklar.

Açı kalıbı olumlu anlamda özgürlükle ilgilidir, ancak bu özgürlüğün bir bedeli olabilir. Hızlı karar alma ve denklem değiştirme kapasitesi kullanılabilir. Tüm ezberlerimiz bozulabileceği için doğaçlama yeteneğimize güvenmemiz gereklidir. Olumlu tesir alan kişiler her şey tıkanmış veya umutsuz gibi görünürken bir anda ferahlık ve aydınlanma yaşayabilirler, ancak iyi hesaplanmış cesaret sergilemek de zaruridir.

Ülke ve global düzlemde artan isyanlar, farklı görüşlere tahammülsüzlüğün artması; cinnet, çatışma ve uçlara savrulma eğilimi görebiliriz. Hali hazırda İsrail gibi savaş çığırtkanlığı yapan ülkeler daha agresifleşebilir.

Bu açı kalıbı yangın, patlama ve sismik aktivitelerle ilgili ama ülkemiz özelinde daha çok siyasi ve ekonomik gerilimi; sert yapısal yaptırımları ve giderek tansiyonu artan mülteci sorununu tetikleyebilir. Özellikle açının etkin olduğu 8-22 Temmuz 2024 arasında çok itidalli ve sakin olunmalı. Bir konuda dolduruşa gelmeden ve İkili ilişkilerde köprüleri atmadan önce birkaç kere düşünmelisiniz. Açı kalıbı +-7 gün etkili. Neyse ki ay boyunca geri kalan çoğu açı son derece yapıcı ve olumlu durumda, bu sayede etkiyi dengeliyor.

Temmuz ayının ikinci yarısını geçtikten sonra Mars burç değiştirerek dinamik etkisini arttıracak. 20 Temmuz 2024’te Mars İkizler burcuna geçiş yapacak. Mars İkizler transiti aslında konuşulamayan, susulan ancak en sonunda kaçınılmaz olarak dile gelmesi gereken pasif agresyonun dışa vurumunu sembolize etmektedir. Kılıçlar çekilebilir, hatta düşünce ve duygular bastırıldıysa bu oldukça sert olabilir. Diğer yandan ölçüyü kaçırmamak koşuluyla bu transit bir şeyleri korumak, savunmak ve fethetmek adına ifade etmemizin, konuşmamızın kaçınılmaz olduğunu gösterir. Kaba kuvvet, tehdit veya fiziki güç değil akıl ve fikirler ile zaferler kazanmak mümkündür. Gölge yönü ise kavgayı, yırtıcı ifadeyi, dırdırı abartmak ve susmayı bilmemektedir. Bu iki kavram arasında denge tutturmak önemli olacak. İletişim ve sosyal medyayı etkin kullanarak bir hak mücadelesini kazanmak mümkündür. Mars 4 Eylül 2024’e kadar bu burçta kalacak.

20 Temmuz 2024’te Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor. Yazın son demlerine adım atıyoruz, Venüs Aslan etkisiyle görünürlük, karizma, çekicilik, liderlik gibi temalar daha fazla öne çıkacak. Özgüven ve enerji artışı görülebilir. Bir konuda liderlik etmek ve inisiyatif almak enerjimizi yükseltecektir. Egolar normalden daha hassas olabilir, gereksiz kibir ve gurur zarar getirebilir. Tüm Aslanların doğum günleri kutlu olsun, yeni Güneş dönüşünüz güzellikler getirsin.

Ayın son ve en önemli ikinci gök yüzüne olayına gelirsek eğer, 21 Temmuz 2024’te 29 derece Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Oğlak burcunun son derecesinde gerçekleşecek olan bu dolunay tam anlamıyla bir kapanış, hesap kitap ve netlik dönemini simgelemekte. Hali hazırda çoktan tohumunu attığınız bir süreç en son haline gelebilir ve meyvelerini toplayabilirsiniz. Kariyer, finans ve resmi konularda ciddi gelişmeler gündeme gelebilir. Özellikle dolunaydan önce 18-19-20 Temmuz 2024 günlerini önemli işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Dolunay anında Oğlak/Yengeç aksı bize son derece mantık odaklı ve duygusal yaklaşımlardan, en önemlisi de zafiyetlerden uzak durmamız konusunda uyarı yapmakta. Dolunay anında Ay, Kassandra isimli bir asteroit ile kavuşumda. Bazı şeyler acı gerçekler olsa da baştan bellidir, bunları inkâr etmemek çok önemlidir. Ayrıca yüzde yüz doğruları söylesek de insanları ikna etmemiz zor olabilir, eğer bu gerçekleşmiyorsa ısrar etmemek hata yapsa bile karşımızdaki kişinin kendi kendine öğrenmesine müsaade etmekte fayda vardır.

Dolunayın açıları genel olarak olumlu özellikle Ay ve Güneş ikilisi sırasıyla Mars, Uranüs ve Neptün’den destek alıyor. Ağustos 2024 Merkür retro döneminden önce işlerimizi tamamlamak adına harika bir fırsat. Tek dikkat edilmesi gereken konu Merkür’ün sert açıları. Fevri, dürtüsel ve hesaplanmamış davranışlar çok ters tepebilir, öfkeyle kalkan zararla oturabilir. Oğlak dolunayı ülkemizde resmi yaptırımlar, vergi yönetmelikleri, daraltıcı ekonomik politikalarıyla ilgili sert yaptırımları da beraberinde getirebilir.

Son olarak 26 Temmuz 2024’te Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Merkür, Ağustos 2024’te retro hareketini gerçekleştireceği için bu geçiş çok kısa sürecek, Merkür retro konumda 15 Ağustos 2024’te tekrar Aslan burcuna geri dönecek. Merkür retrosu da durağan etkilerle hemen Ağustos’un ilk günlerinde başlıyor. Bu sebepten ötürü bu geçiş ve etkileri önümüzdeki ay çok daha önemli olacak. Merkür Başak burcundaki asıl direkt ve güçlü yolculuğuna retrodan sonra 9 Eylül 2024’te başlayacak.

Temmuz ayının öne çıkan astrolojik gelişmeleri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

2 Temmuz 2024 / Merkür-Neptün Üçgeni: Bu açı kalıbı yaratıcılık ve ilham getiren bir etkidir. Zihnin sınırları genişlerken kişinin üretme ve hayal etme kapasitesi artar. Yazmak, ruhsal çalışmalar gibi konular için güzel tesirler yaratır, hislere hitap ederek insanları etkilemek ve orta yolu bulmak mümkündür. Açı kalıbı +- 3 gün etkili.

2 Temmuz 2024 / Merkür-Plüton Karşıtı: Daha obsesif, takıntılı bir düşünce haline geçebiliriz. Manipülasyona açıklık veya herkesi kontrol altına alma arzusu, entrikalar görülebilir. Yaralayıcı, iddialı, büyüklenmeci demeçler gündeme gelebilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

3 Temmuz 2024 / Venüs-Satürn Üçgeni: Bu pozitif açı kalıbı sağlam ve ciddi ilişkiler kurmak adına destekleyicidir. Aynı zamanda söz, nişan ve evlilik tarihi olarak da kullanılabilir. Zira bir ilişkinin boyut atlaması ve köklenmesini simgeler. Diğer yandan mantıklı ve iyi çalışılmış yatırımlardan kazanç sağlamak da mümkündür. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

5 Temmuz 2024 /Mars-Satürn Altmışlığı: İki zorlu gezegenin en güzel ortaklıklarından biri. Fikirlerimizi gerçeğe dönüştürmek, teoriden pratiğine başarıyla geçmek adına harika bir etkileşim. Sabır ve disiplinle ele aldığımız bir işi yeterli eforu gösterdiğimiz takdirde başarıyla sonuçlandırabilir, emeklerimizin karşılığını alabiliriz. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

6 Temmuz 2024 / Venüs-Chiron Karesi: Kalp kırıklıklarına işaret eden bu açı yüksek beklentileri sorgulamamıza sebebiyet vermekte. Duygusal konularda çok hızlı kararlar almak veya bir şeylerin hızla sonuca varmasını beklemek, bu konularda çok ısrarcı olmak sıkıntılı sonuçlar getirebilir. İkili ilişkilerde aşırı alınganlık ve kıskançlıktan kaçınmalıyız. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

8 Temmuz 2024 / Venüs-Uranüs Altmışlığı: Bu açı kalıbı dinamik ve ruhen canlandırıcı. Zor tesirlerden sonra açı kalıbı bizi tekrar motive edebilir. Özellikle yaratıcılık adına harika bir tesirdir. Duygusal anlamda tatlı sürpriz gelişmeleri gündeme getirebilir. Aşk ve duygularda beklenmedik güzel gelişmeler, ilham ve estetik duygusu canlanabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

8 Temmuz 2024 / Merkür-Jüpiter Altmışlığı: Merkür-Jüpiter Altmışlığı: Bu açı kalıbı her türlü ticari girişim, kariyer ve finans odaklı aktivite adına çok güzel destekleri beraber sunmakta. Önemli imza, sunum ve lansman gibi konuları da bu zamanlara denk getirebiliriz. Ayrıca açı kalıbı bir eğitime başlamak ve seyahatler için de idealdir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

11 Temmuz 2024 / Güneş-Satürn Üçgeni: Bu açı kalıbı bir şeyleri ciddiyet, kararlılık ve kesinlikle ele almak adına idealdir. Üstlerimiz, yaşça büyükler ve ebeveynlerimizden destek görebiliriz. İnsanlara ciddi ve etkileyici bir intiba bırakmamız da mümkündür. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

11 Temmuz 2024 / Venüs-Neptün Üçgeni: Bu açı kalıbı romantizm ve ilham doludur. Özellikle barışma, kavuşma, duyguların dile gelmesi ve şefkatin artması konusunda destekleyicidir. Bir süredir içiniz çekilmiş gibi hissediyorsanız yenilik ve güzellikler için aradığınız ilhamı bulmanız mümkündür. Affetmek ve yardımlaşmak da bu açı kalıbının tesirinin daha da etkili olmasını sağlar. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

11 Temmuz 2024 / Venüs Aslan Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

12 Temmuz 2024 / Venüs-Plüton Karşıtı: Aşkta kılıçların çekildiği, sert açı kalıplarının da etkisiyle duygularda patlamaların yaşanabileceği bir dönem. Kıskançlık, sahiplenme, hırs gibi konular ön plana çıkabilir. Öfkemizi kontrol edemezsek haklıyken haksız duruma düşebiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

15 Temmuz 2024 / Güneş-Chiron Karesi: Ego krizleri, ego patlaması kaynaklı ruhsal yaralanmalar gündeme gelebilir. Ayrıca bir hata yaptığımızda kendimize aşırı yüklenmek ve yıkıcı olmak yerine daha anlayışlı olmakta fayda vardır. Riskli hareketler, sağlığımızı zorlayacak davranışlardan kaçınmalıyız. Açı kalıbı +- 3 gün etkili.

15 Temmuz 2024 / Mars-Uranüs Kavuşumu: Tüm yılın en denklem değiştiren açısı ile karşı karşıyayız. Bu öngörülemez, aktif ve sert gezegenler Algol isimli zorlayıcı ve önemli bir sabit yıldız ile kavuşum açısı yapacaklar. Açı kalıbı olumlu anlamda özgürlükle ilgilidir, ancak bu özgürlüğün bir bedeli olabilir. Hızlı karar alma ve denklem değiştirme kapasitesi kullanılabilir. Tüm ezberlerimiz bozulabileceği için doğaçlama yeteneğimize güvenmemiz gereklidir. Ülke ve global düzlemde artan isyanlar, farklı görüşlere tahammülsüzlüğün artması, çatışma ve uçlara savrulma eğilimi görebiliriz. Açı kalıbı yangın, patlama ve sismik aktivitelerle ilgili ama ülkemizde daha çok siyasi ve ekonomik gerilimi tetikleyebilir. Özellikle açının etkin olduğu 8-22 Temmuz 2024 arasında çok itidalli ve sakin olunmalı. Bir konuda dolduruşa gelmeden ve İkili ilişkilerde köprüleri atmadan önce birkaç kere düşünmelisiniz. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

18 Temmuz 2024 / Güneş-Uranüs Altmışlığı: Yaşam enerjimizin karşılaşılan olaylar vesilesiyle yön değiştirmesi mümkün. Artık farklı ve yeni olanı denemek isteyebiliriz. Yaratıcılık, kalıp dışı olanı düşünmek ve uygulamak mümkündür. Dinamik, yaratıcı ve üretkenliği arttıran bir tesirdir. Ruhumuzu istersek daha özgür kılabiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

19 Temmuz 2024 / Merkür-Chiron Üçgeni: Sözcüklerin gücüyle iyileşme sağlamak mümkündür. Ruhu arındıran konuşmalar yapılabilir, sorunlara çözüm bulunup uzlaşma sağlanabilir. Bu açı kalıbı bize çözümün susmanın veya sineye çekmenin değil düşünerek ve konuşarak bulunacağını gösterir. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Açı kalıbı +- 3 gün etkili.

20 Temmuz 2024 / Mars-Neptün Altmışlığı: Bu açı kalıbı yavaş ama kararlı ilerlemenin getirdiği ahenkli zafer duygusu ile alakalıdır. Bir şeyi yavaş ama adım adım kararlılıkla en iyi hale getirmek, ilham ve yaratıcılığı kullanarak güzel bir sonuç almak mümkün olabilir. Açı kalıbı +- 7 gün etkili.

20 Temmuz 2024 / Mars İkizler Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

21 Temmuz 2024 / Oğlak Burcunda Dolunay: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

21 Temmuz 2024 / Venüs-Jüpiter Altmışlığı: Bu açı iyimserlik, neşe, maddi avantajlar, sevgi ve güzelliği ölçülü bir şekilde büyütme ile bağlantılıdır. Ufak fırsatlardan bile mutluluk yakalayabilir ve değerlendirmek isteyebiliriz. Güzelleşmek, bakım ve imaj değişikliği adına olumlu etkidir. İlişkilerde bozulan dengeleri onarmak az çabayla dahi mümkün olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

22 Temmuz 2024 / Merkür-Uranüs Karesi: Bu çatışmalı açı kalıbı gereksiz inat, uç fikirlerin çatışması, “ben haklıyım” inadını temsil ediyor. Herkesin kendine has fikirleri olabilir ve diğer fikri kabul etmeyebilir. Açı kalıbı ani öfke patlaması ve fevri hatalı hareketler getirebilir. Yıkıcı bir isyanı simgeler. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

22 Temmuz 2024 / Güneş-Neptün Üçgeni: Bu açı kalıbı ruhsal açıdan güçlü ve yoğundur. İçimizdeki ruhani yöne dönmek, kendimizle bütünleşmek ve ilhamı bulmak adına destekleyici bir tesir. Sanatsal ve ruhsal yeteneklerimiz güçlenebilir. Bu konulardaki tüm çalışmalar için çok uygundur. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

22 Temmuz 2024 / Mars-Plüton Üçgeni: Cesaret, kararlılık, dönüşüm isteğini eğer hayata geçirebilirsek makro koşullar da bize yardım etmeye başlayacaktır. İçimizdeki savaşçının ayağa kalkması ruhumuzu ve hayatımızı da daha güzel bir hale sokabilir. Bozuk veya sorunlu yapıları dirayetle onarmak mümkündür. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

22 Temmuz 2024 / Güneş Aslan Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

23 Temmuz 2024 / Güneş-Plüton Karşıtı: İlişkilerde saplantı, kısıtlama ve kontrol takıntısı kaynaklı sorunlar yükselişe geçebilir. Değiştirilmesi gereken tutumların tüm gerçekliği ile farkına varabiliriz. Tutku odaklı, karanlık ve saplantılı düşünceler ilişkilerde engel yaratabilir. Kaybedeceğimizi bildiğimiz savaşlara girmemeli, otorite figürleri ile ilişkileri dengede tutmalıyız. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

26 Temmuz 2024 / Merkür Başak Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

26 Temmuz 2024 / Güneş-Mars Altmışlığı: Kararlılık, çalışkanlık için destekleyici süreçler. Hedeflerimize odaklanırken, kendimizden emin hissedebilir ve tüm enerjimizi ortaya koyabiliriz. Motivasyonumuz çevreye de örnek olabilir. Spora başlamak, hareketli bir yaşam tarzını benimsemek ve üşendiğimiz işlere başlamak adına harika bir tesirdir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

30 Temmuz 2024 / Venüs-Chiron Üçgeni: Kalp kırıklıklarına iyileşme gelebilir, barışma ve uzlaşma gündeme gelebilir. Bu açı kalıbı saf sevginin iyileştirici gücünü simgeler. Aynı zamanda bereketi paylaşmak, kendimizden zor durumda olan kişilere yardım olmakta fayda vardır. Zira güzellikler paylaştıkça büyür. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Temmuz 2024 Ay Fazı Takvimi:
29 Haziran 2024 00:53 – 2 Temmuz 2024 11:48: Son Dördün
2 Temmuz 2024 11:49 – 6 Temmuz 2024 01:56: Balzamik Ay
6 Temmuz 2024 01:57 – 9 Temmuz 2024 22:52: Yeniay
9 Temmuz 2024 22:53 – 14 Temmuz 2024 01:47: Hilal
14 Temmuz 2024 01:48 – 18 Temmuz 2024 00:31: İlk Dördün
18 Temmuz 2024 00:32 – 21 Temmuz 13:15: Büyüyen Ay
21 Temmuz 2024 13:15 – 24 Temmuz 2024 20:51: Dolunay
24 Temmuz 2024 20:52 – 28 Temmuz 2024 05:50: Küçülen Ay
28 Temmuz 2024 05:51 – 31 Temmuz 2024 19:16: Son Dördün
31 Temmuz 2024 19:17 – 4 Ağustos 2024 14:12: Balzamik Ay

Temmuz 2024 Ay Boşlukta Takvimi:
2 Temmuz 2024 18:44 – 2 Temmuz 2024 18:51: Ay Boğa
4 Temmuz 2024 23:45 – 4 Temmuz 2024 23:52: Ay İkizler
7 Temmuz 2024 06:48 – 7 Temmuz 2024 06:56: Ay Yengeç
9 Temmuz 2024 09:04 – 9 Temmuz 2024 16:48: Ay Aslan
12 Temmuz 2024 04:56 – 12 Temmuz 2024 05:07: Ay Başak
14 Temmuz 2024 01:49 – 14 Temmuz 2024 17:53: Ay Terazi
17 Temmuz 2024 04:11 – 17 Temmuz 2024 04:25: Ay Akrep
19 Temmuz 2024 10:59 – 19 Temmuz 2024 11:14: Ay Yay
21 Temmuz 2024 14:27 – 21 Temmuz 2024 14:44: Ay Oğlak
23 Temmuz 2024 12:59 – 23 Temmuz 2024 16:24: Ay Kova
25 Temmuz 2024 17:32 – 25 Temmuz 2024 17:53: Ay Balık
27 Temmuz 2024 01:15 – 27 Temmuz 2024 20:23: Ay Koç
30 Temmuz 2024 00:00 – 30 Temmuz 2024 00:28: Ay Boğa

Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir ay dileğiyle,
Merve Çubuktepe