Merve Çubuktepe

Bu haftanın hatta kasımın en önemli olayının Süperay olacağını bir önceki yazıda belirtmiştik. Pazartesi günü saat 16:52 itibariyle bu oluşum kesinleşiyor. Duyguların çok güçleneceği uçlara gidebileceğimiz bir etki. Bu duygulara kapılmak yerine dönüşmeye çalışmak için emek verip karşılığını alabiliriz. Detaylarını bir önceki yazıda buradan okuyabilirsiniz. Ayrıca pazartesi gecesi bu güzel görüntüyü izlemeyi de unutmayın. :)

Diğer önemli ve güzel etkilerden biri Venüs’ün kuzey ay düğümü ve Neptün ile olumlu açısı bize bir miktar rahatlatıp huzur verecek. Duygusal konularda güzel gelişmeler, mutluluk hissi artabilir. Ve Neptün sonunda geri hareketini bitiriyor. Daha huzurlu ve olumlu etkiler alabileceğiz! Satürn-Neptün karesi bu sene az kişinin canını sıkmadı. (Ben de dahil) Neyse ki bu etki de 6 Aralıkta bitiyor ve 4 Temmuz 2017’ye kadar tek oluşmayacak. Bu da güzel haber kesinlikle.

Gelelim haftanın önemli astrolojik etkilerine:
Pazartesi 14.11.2016: Güne damgasını Süperay vuruyor. Etkilerine önceki yazıda değinmiştik. Gün içinde Ay boğa burcunda ilerleyecek, Plüton ve Kiron ile olumlu açılar yapacak. Çalışmalarımızda özellikle güçlü kimselerden destek alabiliriz. Ayrıca daha uhrevi hissederek bu konuda çalışmalar yapabiliriz. Doktora gidip özellikle de kronik bir sağlık problemini incelettirmek için de uygun bir gün.

Salı 15.11.2016: Ay ikizler burcuna geçiş yapıyor, Satürn ve Merkürle yaptığı gergin açılar özellikle bugün iletişim konusunda problemler olabileceğine işaret ediyor. Değişken burçlar İkizler, Yay, Başak ve Balık dikkat! Ne kadar Ay Jüpiter ve Mars ile olumlu açı yapacak olsa da özellikle sabah saatlerinde dikkatli olup söylemlerinizin doğru anlaşıldığına emin olmalı ve diplomasiyi korumalısınız. Merkür’ün Mars ile yapacağı olumlu açı ise adeta bir can simidi gibi. Kararlılıkla savlarınızı öne sunduğunuzda başarı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu etkiden özellikle ateş burçları Yay, Aslan, Koç ve hava burçları Kova, Terazi ve İkizler faydalanabilir.

Çarşamba 16.11.2016: Ay ikizler burcunda yolculuğuna devam ediyor, bu gün Satürn ve Kironla gergin açıları mevcut. Bu açıdan gene iletişim konularında dikkatli olmalıyız. Gerginlikler, engellemelere karşı sakin durmalı ve çözüm odaklı yaklaşmalıyız. Bu zorlu günde Ay-Uranüs olumlu açısı bir miktar bu havayı dağıtabilir ve beklenmedik yerlerden destek almanızı sağlayabilir. Bu etkiden de ateş ve hava burçları olumlu faydalanabilir.

Perşembe 17.11.2016: Ve Ay yengeç burcuna geçiyor, yöneticisi olduğu yengeçte daha etkili, ve tabii ki daha duygulu! Çok daha hassas hissedebiliriz, alıngalıklarımız artabilir ve tabii ki iştahımız da. :) Gün için de Ay-Venüs gergin açıda olacağı için bugün ilişkiler hakkında konuşmak için pek olumlu bir gün değil. Özellikle gerginlik artıyorsa ertelemek en doğrusu. Öncü burçlar Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç dikkat! Neyse ki Ay-Neptün üçgeni havayı biraz yumuşatacak.

Cuma 18.11.2016: Haftanın en zorlayıcı günü diyebiliriz cuma için. Ay hala Yengeç burcunda Jüpiter ve Plüton ile gergin açılarda olacak. Bugün özellikle çalışanlar için “Neyse cuma geldi zaten şimdi ben bu insanla uğraşıp keyfimi kaçırmayayım” günü. Gerginlikler artabilir, abartılı tepkiler gelebilir. Öncü burçlar dikkat etmeye devam! Ayrıca iletişim gezegeni Merkür’ün Neptünle gergin açısı, Neptün Güney Ay Düğümü kavuşumu da bugün özellikle ortalığı velveleye verme niyetindeki insanların agresyonla karşısındakileri yanıltmak, düşüncelerinden saptırıp kandırma niyetlerini arttıracaktır. Taviz vermeyin, ya savınızı sunun ya da erteleyin. Özellikle değişken burçlar Yay, Başak, Balık ve İkizler bu konuda dikkatli olmalı.

Cumartesi 19.11.2016: Haftasonuna geldiğimizde ise Ay Aslan burcunda olacak. Sadece Ay-Mars gergin açısı bizi biraz daha kazalara açık hale getirebilir, çok macera aramamak ve uçlara gitmemek gerek! Haftasonu geceniz Şişli Etfal’de bitmesin. Neyse ki bundan daha etkili ve olumlu bir açı da sahne de olacak: Venüs Kuzey Ay Düğümü ve Neptün ile olumlu açı yapıyor. Yani aşık olan varsa söylesin, buluşma tarihi arayan seçsin. Duygusal konular açısından son derece olumlu ve romantik bir etki ile karşı karşıya olacağız. Özellikle su burçları Yengeç, Akrep, Balık ve toprak burçları Oğlak, Boğa ve Başak bu etkiden ekstra fayda sağlayabilir.

Pazar 20.11.2016: Ve haftanın son gününde duygusal hava sürüyor, aynı zamanda Ay Aslan burcunda; Merkür, Jüpiter, Satürn ve Uranüs ile olumlu açıda. Yani çok güzel bir gün sizi bekliyor. Üzerine de Neptün de ileri hareketine başlıyor. Bugün neredeyse tüm burçlar için şanslı bir gün diyebiliriz. Doya doya tadını çıkarın!

Bu haftanın sizin doğum haritanıza özel etkilerini öğrenmek ve diğer tüm sorularınız için buradan bize danışabilirsiniz.

Haftanızın harika geçmesi dileğiyle…